Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
Szerintetek van értelme lecserélni a 3-as verzióra, ugyanez van most wifisbe, szóval csak modellfrissítés lenne és garancia kitolás. T-s vásárlás, most is az lenne, egész jó áron került be: Tab 3 wifi
-
toldy
őstag
Értem, köszi a válaszokat, állítolag valami t-mobilos beszerzés, nem tudom, majd jövőhéten kiderülnek a dolgok, köszi mindenkinek
-
toldy
őstag
Sziasztok,
haveromnak a tabjával van valami gond, a tünetek az hogy nem lehet tölteni, illetve, ha gépre kötjük akkor sem érzékel semmit, ( és a pc sem látja), lett próbálva másik kábellel, de szintén, elsőre azt mondanám hogy a csatlakozóval lehet valami, ilyesmi tapasztalat van esetleg? Gari már nincs rá, hol lehet érdemes javíttatni, illetve kb mennyibe kerülhet? -
törölt tag
Nalam pl akadnak az eroforrasigenyesebb jatekok: batman, six guns, bus simulator, stb.
-
smithyy
csendes tag
Utána jártam, meglestem egyik ismerősömét, akinek ilyen van. A NFS Most Wanted akadás nélkül szépen fut rajta és szerintem az annyira nem sorolható alap játékok közé. A játék csak olyan szinten lényeg, hogy néha unaloműzésként.
(a komolyabb játék alatt melyikre gondoltál ami akad??)
-
varos
tag
válasz
smithyy #5881 üzenetére
Alap játékokra jó de a komolyab játékok már akadnak rajta, a gps oflfine is nagyon gyorsan talál jelet, nekem a gps program elinditása után 25 másodperc alatt már üzemkész , napi szinten használom gps- ként.
Ha játék a lényeg akkor már érdemes nexus 7 venni, a két gyereknek is azt vettem.
Ja és ha gyári frissitésekre vársz hosszab távon, akkor ezt ne vegyed ha csak nem akarsz állandoan módolt romot felrakni rá -
Dilikutya
félisten
Nem használom GPS-ként (P3110), egyszer vittem ki külterületre, nem mértem, de elég hamar megmondta, hogy a gátoldalban vagyok. A 3G-s gondolom előbb összeszedi magát. De van egy jó kis program, a GPS Status, azzal wifi mellett be lehet gyűjteni a műholdakat, és utána offline is hamarabb talál jelet.
-
smithyy
csendes tag
4 hónapos a p3100 (használt) de a p3110 meg újonnan annyi és a 3g nekem annyira nem is lényeg... Itthonra kellene netezésre, játékokra és gps-t használnám legtöbbet. A gps mennyire gyorsan talál jelet??
-
smithyy
csendes tag
sziasztok
Most szeretnék egy tabot venni és a samsung galaxy tab 2 7.0 p3100 ra gondoltam. Mi róla a véleményetek? Ilyen árban (35e) van-e nála jobb? Akinek van az tud mondani róla negatívumot?? Jól bírja vagy hamar kuka? -
Dilikutya
félisten
válasz
SimonJanos #5876 üzenetére
Ezért nem rakok rá se CM-et, se egyéb kóklerséget.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Dilikutya #5845 üzenetére
Nem erről volt szó, hanem CM-ról, egy user-nél jelentkező problémáról.
IGEN, gyárin tökéletesen működik, nekem az összes 4.x verzión. SŐT, minden más készülékemmel sem volt gondom vele: Galaxy Tab-on kívül Note II..., SE X10 / Xperia mini pro, és mondjuk még vagy 10 készülék.
Ld.: "de nekem gondot nem okozott." -
nTom
aktív tag
4.3 romot próbálta már valaki?
-
-
törölt tag
1 tok amator kerdes, a desktopra barmilyen ikont (app vagy file, pl pdf) hogy lehet kitenni? a milestone-n tok egyertelmu volt, ezen meg jopar perc utan se birtam rajonni
-
Weeman1
veterán
válasz
wertigo1984 #5859 üzenetére
Igen 2 év.
-
wertigo1984
őstag
Nem kicsi, csak ujabban megint raszokott az enyemre, a sminkes videoit nezi rajta.
Weeman november vegen ugyis megyunk osztrakiaba, amjd ott nezek valami loti futi 10 colosat neki ideiglenesen.Viszont mindenkitol kerdeznem, hogy Tmobile-nal vasarolt tabra 2 ev samsung gari van?
-
Weeman1
veterán
válasz
wertigo1984 #5856 üzenetére
Akkor mehetsz vásárolni.
-
nggabi
félisten
válasz
wertigo1984 #5856 üzenetére
már a mega is kicsi neki?
-
Weeman1
veterán
válasz
wertigo1984 #5851 üzenetére
Nagyon szerettek sütögetni.
Vagy netán pingpong versenyre készültök? -
válasz
wertigo1984 #5853 üzenetére
Kösz!
-
válasz
wertigo1984 #5851 üzenetére
Üdv! Igen, az az 1 col sokat számít.
Amúgy az gyári háttérkép a 8.0-n?
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
SimonJanos #5843 üzenetére
Nálam most halt be a tab a legutóbbi nightly miatt, egyes app-ok nem indultak el, illetve hibaüzenettel leálltak a wifi sem ment. Visszaállítottam egy korábbi stabil verzióra (azután nem volt hajlandó többet elindulni a tab, a cm logót pörgette a végtelenségig). Most visszaraktam rá egy gyárit, nem tudom miért omlott össze, majd egy éve használok custom cm-et, frissítettem is elég sűrűn, nem is volt vele gondom a korábbiakban, de úgy látszik eddig bírta.
-
törölt tag
válasz
tpeti78 #5847 üzenetére
na sikerult lejatszanom par videot, megy a yt meg mas tipusok is (inda, vimeo).
allitgattam a beallitasokon eleg sokat aztan lon csoda elindult. de valami meg tud zakkanni benne, (alacsony szinten) es onnantol nem megy egyik sem. ujrainditas utan megint mukodik amig meg nem zakkan megint. nem szereti ha videokat kicsinyit meg leallit az ember, vagy osszevissza nyomkod, taszkot valt mert eccer csak behal. utana mar nem indul el semelyik lejatszoval sem csak homokorazik. neztem a taszkokat probaltam kilodozni amennyire engedte, hatha sikerul ralelni a hibasra de meg nem jott ossze. -
Dilikutya
félisten
válasz
Gyári Samsung 4.2.2-vel, YT app-al tökéletesen működnek a videók.
-
törölt tag
válasz
majd kiprobalom, de mivel mar probaltam mas yt kompatibilis playert (es az inda se megy) igy gondolom nem ezen a szinten van a hiba hanem lejjebb.
rom-ot kene cserelni csak nem nagyon ertek ehhez a reszhez. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
#18379748 #5842 üzenetére
Elég gyanúsan a hiba a ROM-ban van (ill. a telepítésében, "településében": )... Esetleg ki lehetne próbálni egy CM / Nightly verziót! (A CM frissítéseknél megtalálod.)
Persze csak saját felelősségre
de nekem gondot nem okozott.
Mondjuk YT / videókkal volt már gondom más készülékekkel / CM.
Megoldás lehet egy másik (nem a "gyári" / Google) YT lejátszó is!
Pl.: FREEdi YouTube Player -
törölt tag
nincs, home router, ugyanezen a telom jol videozik (persze az mar kicsit odivatu 2.2-es van rajta).
mar vegigneztem minden beallitast nincs e valami hw beallitas vagy egyeb de nem. neha lejatszik egyet egyet, de mondjuk ugy sacc 10-bol 2-ot, a tobbit nem. loikat meg nem birtam felfedezni benne melyiket igen melyiket nem. -
törölt tag
válasz
SimonJanos #5795 üzenetére
nekem CM 10.1.2 van fent (4.2.2), alapvetoen eleg jo, nagyon sok minden beallithato rajta. egy gondom van, a yt nem jatsza le a videokat. neha lejatszik neha nem, inkabb nem. csak porog aztan kiirja hogy hiba tortent. de ugy tunik mas streamek is gondot okoznak (pl inda). a gepen levo mp4-eket gond nelkul jatsza csak a streamelteket nem. valami alapgond lehet mert probaltam mas online lejatszot is (pl viral) de az se megy, a jelenseg hasonlo. nem tom mitevo legyek mert jo volna ha mukodne. annyira nagy android huszar sem vagyok, a franc tudja hogy kell frissiteni a romot rajta (en mar igy vettem). igazabol ha nem lenne ez a gond akkor en evekig ellennek ezzel a rom-al nem vagyok egy frissitgetos tipus...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
RangerFox #5824 üzenetére
Szia!
Totál megéri!!!
Nekem "minden" elfutott rajta, "3D-s erősebb játékok" is. Csak ajánlani tudom.Szerintem ha nem pakolod túl, elég a gyári OS, főleg az energiatakarékos üzemmódja miatt
(esetleg ROOT és akkor GLtoSD mozgathatsz nagyobb fájlokat, mappákat a memória kártyádra!)
de van hozzá 4.3-as is: kinek mi jött be, nekem a SlimROMs, de volt előtte CyanogenMod is... - csakis a MUser (többfelhasználós) üzemmód miatt tettem fel.Ár / teljesítményben nagyon jó készülék, alkalmazások jól optimalizáltak. OTG kábellel billentyűzet + egér kombó is megy
(sajnos videókimenet nem lehetséges)... -
kazy76
aktív tag
válasz
SimonJanos #5837 üzenetére
Nem tudom mikor várható de szerintem hamarosan. És nem tudja szerintem!
-
csevede
tag
P3110 official 4.2.2.-t honnan szedtétek le? Mindenhol 30kb/s-al jön...
-
Dilikutya
félisten
válasz
RangerFox #5824 üzenetére
Optimalizálva a gyárinál jobban egyik sincs, legfeljebb ki van szedve belőle pár fölösleges dolog. Egyik zugfejlesztő sem nyúl bele olyan mélyen - mondjuk, ha értene hozzá, akkor nem CM-et fejlesztene.
Nekem gyári brit független ROM van rajta, az volt legelőször 4.2 erre a készülékre, teljesen elégedett vagyok vele, a kezdeti nehézségek után beállt szépen, gyors is. Játék még nem szaggatott nekem, igaz, arra nem is nagyon használom, ott a PC, nem lenne értelme. -
Mond
senior tag
válasz
#41635072 #5827 üzenetére
A google-szövegfelolvasót fagyaszd le, egyébként nálam is probléma volt vele, most a paranoid van rajta, csak nincs benne, widget, amivel ki-be tudnám kapcsolni a fullscreent, csak a Power menüből tudom megtenni azt. Valaki tud erre megoldást?
Szerintem a legjobb a paranoid eddig! -
törölt tag
Igen ám, csak nálam állandóan összeomlott az app. (fizetős verzió)
A másik, hogy ha kézzel kapcsolgatom ki-be, akkor is csak minden második enable parancsra működik normálisan.
Na meg egy olyan problémám is van vele, hogy ha a kisegítő lehetőségeknél engedélyezem, hogy kezelhesse az értesítéseket, akkor valamiért elkezdi motyogni, hogy éppen mit csinálok, hova bökök stb. Szóval a talkback funkció is bekapcsolódik, pedig a rendszer szerint inaktív... -
RangerFox
veterán
Sziasztok! Tervezek vásárolni egy ilyen tabot. Szerintetek megér 25k-t? Milyen játékok futnak el rajta? (nem vagyok nagy játékos, de nem szeretem ha szaggat valami). Melyik androiddal a legjobb? (melyik van a legjobban optimalizálva?) Milyen a véleményetek a készülékről?
-
törölt tag
Kipróbáltam a fullscreen appot de nekem nem vált be.
Így sokkal nehezebben érhetők el az értesítések, beállítások, feladatkezelő.Nincs esetleg olyan főzött rom, amiben már alapból van valami hasonló, jó megoldás?
Pl hogy böngésző, 3d-s alkalmazások alatt magától eltűnjön az alsó menüsáv?Játékok alatt nemigazán teljesít jól a kicsike, kb olyan, mint a defym, amiben sokkal gyengébb HW van.
Gondolom a stock ROM miatt. Ez miatt is megérné lecserélni. Ki mit ajánl?
Telefonon CM illetve Mokee romokkal voltam a legjobban megelégedve. -
Csatsa
tag
Sziasztok! Pár hete sikerült vennem egy ilyen tabot vodás mobilnettel, tegnap jelezte hogy van frissítés és ma sikerült is feltenni a 4.2.2-es romot. Eddig bejön, gyors vele a gép de kinézetre kicsit más mint az előző rendszer, nekem viszont így még jobban is tetszik. Tervezem még a rootolását hogy a számomra nem fontos alkalmazásokat törölhessem. Ennyi nekem elég is, nem tervezem más rommal használni mert már így is teljesen elégedett vagyok vele.
-
törölt tag
Udv! Az also savot, amin a 3 gomb van, el lehet tuntetni valahogy?
-
juuzer
addikt
Gyakorlatban viszont nem javult meg a tab
úgyhogy irány a szervíz!
-
juuzer
addikt
válasz
csevede #5812 üzenetére
Nekem a T-s még nem jelzett. Pedig ideje lenne.
Van egy olyan problémám, mióta frissítette magát a tab JB-re, hogy az akksi nagyon hamar merül, 1%-on stagnál és így nem tudom mikor kapcsol ki. Fel rakom tölteni, kiírja, hogy feltöltve úgy egy fél óra után, bekapcsolom és 10%-on van a töltöttségi szint. Másoknál is előfordult ez? P3110, T-s.
Egy pár hónapig elvoltam így, de ma elvittem szrvízbe, ahol azt mondták, hogy csináljak egy teljes gyári visszaállítást, az segíthet. Van akinek megoldotta ezt?
-
csevede
tag
P3110-re mikorra várható az official 4.2 jelly? Valakinek jelzi már? Azt olvastam, hogy már rég kiküldték... Kies nem ír új frissítést... Köszi!
-
Sofian
őstag
Én a Francia független 4.2.2-t használom.. a vodásat nem akarom felrakni.. Max a T-set ha kijön.. Több felhasználó nincs. Az értesítési terület pedig megrondult. Egyébként ok.
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
T-Mobilos garancialevéllel igényelhető a házhozjövős garancia P3110-re ugye? -
Sofian
őstag
Egyébként a Vodás Tab-ra (p3100) ,megjött a 4.2.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest