Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Az létezik, hogy nekem gyárilag nincs képernyővédő fólia a Tab képernyőjén? Vagy olyan profin van feltéve rá, hogy nem is látom, hogy fóliás?
-
gzbotii
nagyúr
Folia nélkül mennyire karcodik a kijelző? Ami fentvan egyre inkabb kezd levallni, foleg szelleknel. Amugybse szeretem a vedofoliakat, szivesen megvalnek tole, ha nem olyan erzekeny a kijezoje.
-
d3kk
senior tag
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy CM romban hol találom az usb debugging bekapcsolását?
-
Dilikutya
félisten
Érdekes, nekem a Jelly Bean-nel sem lett lassabb a Tab, eleinte mintha jobban merült volna, de mostanra ez beállt. Gyári Samsung ROM van rajta, először gondolkodtam másikon, de rájöttem, teljesen fölösleges, tele a fórum itt is, más eszközöknél is nyűgös kérdésekkel. Most legalább minden működik, és a sebességre sincs panaszom.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
this is life #4980 üzenetére
A Galaxy Tab első szériája tudja pl., erre gondoltam. TV-out tuti hogy ment a P1000-el.
Kipróbálom a Nova-t.
de elvagyok egyelőre a hagyományos felülettel, nemsokára váltom a készüléket: kell az S-Pen
Addig meg CM (vagy vmi más) ROM sem kell, jó a gyári root-olt 4.1.2.Link2SD nekem nem megoldás, nem akarok particionálni - GL to SD-t használok, OK, de ezek akkor sem az mint amit pl. az AndroidOS okostelómon "érezhetek"...
-
juuzer
addikt
Üdv, frissítettem még régebben a tabomon az ICS-t JB-re, viszont szívja az akksit, és vissza szeretném rakni az ICS-t. Ezt meg lehet oldani úgy, hogy ne vesszen el a garancia? Tehát valami hivatalos úton-módon?
Illetve, hogy az akkumulátorral mit csináljak, ha vissza tudom tenni a régi, gyári rom-ot. Töltsem fel maximumra és ennyi?
(T-s p3110) -
válasz
SimonJanos #4979 üzenetére
Mas galaxy taboknal sincs, pontosabban a galaxy tab2 sorozatbol csak az amerikai verzio tudja p5113. A samu a vilag tobbi reszet lekakilta hdmi ugyben. A novat javallom hogy hasznald, gyorsabb mint a touchwiz, kellokepp tesre szabhato, es hasit mint allat
a kulso sd-re root utan is tudsz mozgatni cuccokat nem kell hozza custom rom, csak segedprogi a playrol. Link2sd a neve emlekeim szerint.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
gzbotii #4956 üzenetére
... hm, én gondolkoztam már a CM-on, de a fő kérdés - gondolom megoldja: át tudod mozgatni az aplikációkat (alkalmazásokat) az SD kártyára (persze nem Internal)?! Gondolom igen.
Más: nincsen HDMI kimenet, még TV-out megoldás kábel sem mint más Galaxy Tab modelleknél.
Nova Launcher: megvettem még 55 Ft-ért
de sose használtam. "Annyira jó"?
-
d3kk
senior tag
válasz
gzbotii #4972 üzenetére
csak egy ésszerű dologról:
ha valami lassan jön le akkor megkeresem máshol és letöltöm onnan. de hát ha ehhez másnak diploma kell akkor okés.. minden jót
(#4975) gyuszmó
nézz utána hogy pontosan milyen mappába kell bepakolni. azt hiszem android/data/com.a játékod neve.. vagy valami ilyesmi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Ha egy adott gameloft-os játék adat állományát a mmc -re másolom,hogy tudom rávenni a tabot ,hogy ott keresse , ill onnan olvassa be ?
köszi -
maroskah
aktív tag
Sziasztok!
A CM10-es romok közül melyiket érdemesebb letölteni a: cm-10.1.0-p3100.zip nevűt, vagy a cm-10.1-20130629-NIGHTLY-p3100.zip nevűt?
A CM oldalán azt írják, hogy a NIGHTLY verziók instabilak? Mennyire számít instabilnak, ha egyáltalán az? -
wertigo1984
őstag
Tegnap este 100%-os akksival kikapcsolt wifivel, es minimalis kijelzo fenyerovel zenet hallgattam (40% hangeron Bassbooster modban). Ejszaka kivettem a fulest de lusta voltam lekapcsolni a zenet, igy jelenleg is megy, es 51%-nyi toltottseget mutat az akksim.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
a.t.t.i. #4965 üzenetére
Feltoltam apum GDrive-jára. Tessék a link, szabadon terjeszthető, ha kellene még valakinek
Amugy, nekem is órát irt ki, aztán 4-5. találatot szedtem le, az meg úgy 10p alatt jött le (igaz nekem a net sebességével sincs bajom ). Az is jó volt a CM10.1-nek.
-
a.t.t.i.
senior tag
Tehát a cM telepítése annyi mint bármilyen más fözött romé?
CWM,wipeok,install zip? -
gzbotii
nagyúr
válasz
zozo2001hu #4955 üzenetére
Egy hónapot használtam Grnd X IN-en a Nova Launchert, tényleg nagyon jó, gyors meg minden, de a CM nincs szükségem rá, a "stock UI" is tökéletes.
Más: itthon van egy 21" monitorom, a tablet kijelzőjét, hogy tudnám arra kiterjeszteni? Az en laptopomat eladtam, az apumé meg nagyon lassu
Nincs HDMI kábel, esetleg más megoldás?
-
zozo2001hu
tag
válasz
gzbotii #4952 üzenetére
Szia!
A titok: nincs tele samsung bloatware-el!
Egyébként még érdemes feltenni a Nova Launchert jómagam megvettem a fizetős változatát, de az ingyenes is teljesen megfelelő: [link]
Valamint érdemes a betűméretet nagyra állítani, legalábbis az én szememnek jobb úgy, nem annyira fárasztó.
-
maroskah
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy pontosan mire is jó a tabon lévő Game Hub alkalmazás?
Rányomok benne valamire és rögtön a Samsung Apps-ra tesz... -
tpeti78
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
24 oraja hasznalok CM10.1-et. Eg es fold. Rendszer alap sebesseg, multitask nem is hasonlithato a gyari 4.0hoz.
Talan egy kicsivel jobban merul, de nem nagy a kullombbseg es amugy se tudok nyilatkozni, hisz meg "nem allt be a rendszer". -
kazy76
aktív tag
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Az új cyanoged rom az 4.2, ugye?
Egy gapps linket tudna valaki adni hozzá?
-
Mond
senior tag
Tudnátok egy linket a samsung usb driver-ről? mivel xp újra telepítés után nem látja a PC.
-
smatte
tag
Lehet hogy volt már, akkor elnézést, de hogyan lehet a youtubenál beállítani, hogy a teljes verzió jelenjen meg? A mobilos tartalmilag elég szegényes....
-
gzbotii
nagyúr
Akkor valaki egy szajbaragos leirast, CM10 telepiteshez, 0-rol?
-
kazy76
aktív tag
Tud valaki egy másik linket adni mert ez nagyon lassan jön ?
-
gzbotii
nagyúr
Az enyem alapsav verzioja .P3100XXALD4
Ez mit takar, milyen regiot mert nem talaltam rolla infot..
-
kazy76
aktív tag
válasz
zozo2001hu #4926 üzenetére
A google apps ez jó hozzá?
Próbálom tölteni de jelenleg nem indul el
-
gzbotii
nagyúr
Akkor valaki innen hasznal hivatalos 4.1et?
Valamit tudotok, mikor kapja minden keszulek (tervek szerint)? -
noto
senior tag
Sziasztok!
Ha aPlay aruhazba vettem valamit akkor azt tudom más készülekre is telepiteni vagy csak
erre éngedi? -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
zozo2001hu #4901 üzenetére
én ma vettem észre a cyanogen mod oldalán, hogy van stable verzió, le is szedtem és már fent is van délután óta
bár fura, hogy a beállítások menüje nem osztott...de ezen kívül meg vagyok elégedve vele
-
hun620
tag
3:2 eddig a 4.1.X javára
-
Mond
senior tag
Semmilyen hibát nem tapasztalok a JB-n!
-
válasz
gzbotii #4911 üzenetére
Alapbol mindegy jogy fuggo e vagy sem , a fuggetlen is marad amilyen volt es a sim zaras is marad, a kulombsegek csak a szolgaltatok belerakott cuccai kozt vannak pl pannon propeller, a t-s origo es egyebb okossagok...de legfeljebb tiltod, vagy ha engedi torlod oket. Azert a flash elott mentsd le az efs mappat vagy egy sd kartyara vagy pendrivere. Abban a mappaban van az imei es egyebb adatok , es ha gond lenne a flashelessel helyre tudod allitani.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
this is life #4910 üzenetére
Es nem szolgaltato fuggo keszulekek?
-
válasz
gzbotii #4906 üzenetére
Erdemes a 4.12 felrakni ra, aztan a felesleges samu appomat tiltani, az al in one toolboxszal tiltani azokat az appokat ami alapbol nem kell, a fejlesztoi beallitasoknal bekapcsolni a 2d lekepezest, launcher csere novara, a beallitasain belul a halado beallitasoknal engedelyezni a memoriaban tartast es szarmnyakat kap. Barmely europai romot felteheted , tartalmaz magyar nyelvet. Lelohely sammobile.
-
válasz
gzbotii #4906 üzenetére
Milyen teljesítményre számítottál? Túl sokat nem szabad elvárni tőle, mert már kicsit elavult a hardvere, de nekem amúgy nincs vele problémám. Amikor megvettem, gyárilag a 4.1.2 volt rajta (2 hónapja), így nem tudom az ICS-hez hasonlítani. Nekem az egyetlen problémám vele, hogy kevés a belső memóriája (8GB-s nekem), és csak oda lehet telepíteni. Ráteszel 2-3 nagyobb játékot, és már nem tudsz mást telepíteni.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
4 napja hasznalom ezt a tabletet, de a teljesitmenyevel nem vagyok megelegedve.
Valaki kapta mar meg ahivatalos 4.1-et? Valami javulas vele?CM10 hogy viselkedik?
-
Weeman1
veterán
válasz
Lehet hogy kipróbálom én is.
-
noto
senior tag
válasz
Szia!!
Minden funkcio működik rajta?
Gondolok a ket camera gps játekok is futnak rendesen?
Egy letöltesi linket tudnal hozza adni?
Előre is köszönöm! -
d3kk
senior tag
válasz
-
zozo2001hu
tag
Sziasztok!
Gondoltam szólok hátha érdekel valakit, kijött a végleges CyanogenMod 10.1-es erre a tabletre is. Használom már pár napja eddig semmi probléma nem volt vele:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest