Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
válasz
gyuszmó #7999 üzenetére
Szia!
Amit én csinàlnék :
Teljes gyàri visszaàllitàsSzétszedni megnézni nincs e az akksinàl vagy valahol csati meglazulva sb
Esetleg egy màsik rom feltolàsa
Ha ezek utàn se javul esetleg szervizbe megnézetni mit mondanak rà
Ebayrol rendelni egy akksit 5eft van
Nekem 2.5 éves az akksi most a Slim rommal 6h kijelzőidőt tud!De hàtha mond valaki valami jobbat😀
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Történt par napja egy kis baleset egy nagyon minimálisat esett le atab, csak koccant, de azóta mehulyult az akku.
Tok hamar lemerül, nem rég 4 órát is birt, most 1 ora alatt lemerült, es meg figyeltem, hogy nagyon hamar fel is tölt. Márciusban lesz 2 éves. Létezik, hogy egyik pillanatban még 4 órát bír es ennyire gyorsan elromlott az aksi ?
Mit tanacsoltok?
Köszönöm
Ja nem rootolt a cucc -
Sunyista
tag
Felraktam én is a tegnapi CM12-t és ebből nekem NAGYON (van még hiányosság) csak a navbaron levő gombok átrendezhetősége és a manuálisan bekapcsolható kiterjesztett képernyő hiányzik. Én ezt fennthagyom, kíváncsi leszek az akksi időre, de eddig egész jól bírja.
-
válasz
Sunyista #7994 üzenetére
Na a mai napi tapasztalatok:
- néha random bezárodik a youtube, facebook meg a messenger app
-néha belassúl másodpercekre
- van pár funckió ami nincs lefordítva
+ testreszabhatóbb mint a stock rom
+ szép animációk
Akksi időről még nemtudok mit mondani. Én is a Nightly-t várom az lesz az igazi, csak teszt jelleggel raktam fel
-
-
Sunyista
tag
Egyébként én visszatérek a CM11 M12-mre még, így használva nem érzem olyan nagy "megváltásnak"... CM11 is van ilyen gyors, lassabban merül (ez lehet még a korai szakasz miatt), de valahogy még sokat kell, hogy fejlődjön, hogy szerethető legyen.
-
Sunyista
tag
válasz
Weeman1 #7985 üzenetére
Más, nem működő funkcióval nem találkoztam, viszont még van bőven nem implementált funkció, inkább csak apróságok, de pl. nincsen képernyőzár beállítások menüpont, nincsenek gépelés közben kurzor mozgató gombok, nincs lehetőség manuálisan kiterjeszteni a képernyőt (navisávot+értesítési sávot eltüntetni) és még van néhány ilyen. De akinek ezek kevésbé fontosak, akár napi használatú ROM-nak is javaslom, mert sok gond nincs vele.
szerk.: gyári böngésző nem szinkronizálja a könyvjelzőket.
-
Sunyista
tag
Feltettem a SlimLP-t, elsőre nagyon szép, jó, de a wifi hotspot nem működik ebben, a jan. 7-ei bbuildben, viszont a Bluetooth-megosztás igen. Akinek van kérdése, ne kíméljen.
-
noto
senior tag
Kártyára mehet minden aztán nemárt átmásolni a tab belső tárhelyere és onnan telepitrni
Linkelni most nincs lehetősegem telorol vagyok meg melozok is
Röviden: rootolni aztán cwm et feltolni aztán rom majd gapps és készfentebb vannak linkek ott megvan minden arra figyelj oda hogy 3100 vagy3110 nek megfelelő legyen i -
Magany
tag
Sziasztok, vissza olvastam és az egy fórumtárs utmutatásai után megpróbáltam telepíteni a 4.4.4 et de nem megy......úgy be van lassulva a tablet hogy egy hét amíg valamit le tölt......... nem tudom mi legyen.....
-
Elkezdődött a CM12 Nightly fejlesztése
-
noto
senior tag
Megoldódott a 64gb kàrtya rejtélyem
a kàrtyaolvasom volt a bűnös ilyen nagy terjedelműt màr nem kezel ezért nem tudta formàzni a win7 vagyis csak 1mb csinàlt belőle és nem làtta semmi droidon kivűl
Hàtha valaki belefutna ilyen gondba.... -
morfondőr
addikt
Üdv!
Slimkat 8 és 9 alatt is a youtube videók mindegyike kb. 10-15 mp-ig iszonyatosan akadozva indul el, majd folyamatossá válik és szépen lejátsza a videót. Ez mitől lehet és miként tudnám ezt megszüntetni? A tab P3110 wifi only, slim minimal gapps van fennt.
A segítséget előre is köszönöm! -
-
noto
senior tag
Szia!
Navit nagyon egyszerű ràrakni!
Megfelelő letöltőoldalon megtalàlod ahol ugye fent van sok minden
Nekem ez a verzió van fent hibàtlanul megy : I.. Primo v9.6.7
/nem szeretik ha kiirjâk a 3betűs navit itt mert hivatalosan nem jelent meg androidra/
Külső sd ről is megy hibàtlanul ha letöltöd van benne leiràs hogy kell felrakni lehet egy txt fajlt kell csak àtirni a felbontàshoz vagy csak kivàlasztani de le van irva részleztesen hogy kell felrakni pàr perces művelet!
Rendszercsere se bonyolult csak elsőre!
Olvasd àt az1hsz minden benne van a csere menetéről
Nemtudom mi van a tabodon de a 4.4.4 nagyon megdobja a gépet minden téren érdemes cserélni.ha visszaolvasol linkek is vannak hozzà: cwm .rom.gapps
Ha elakadtâl valamibe irjâl segitenek itt biztos,nem sokan jàrnak màr ide de segitőkész emberek vannak itt még.
-
noto
senior tag
válasz
Gizmo94 #7950 üzenetére
Igen én is igy szeretném hasznàlni ahogy irod
de a tab csak leformàzza nem lehet vàlasztani hogy milyen formàtum legyen most probàltam teloval S2 formàzni
az is csak formàzza nem lehet vàlasztani hogy mire legyen formazva
De ami volt rajta film azt a teló làtta működött de semmi màs a telon és tabon kivűl nem érzékelte -
Gizmo94
veterán
Szívesen.
Én Galaxy S4-gyel formáztam exFAT-ra és nekem látja minden, nagy fájl is másolható rá, így kiveszem, dugom adapterrel kártyaolvasóba, laptopba, médiaboxba, tv-be, stb. Minden látja hibátlanul. Ezért nem is használok mozgatásra semmit, mert sokkal gyorsabb kikapni és bármibe berakni. Így látja a notim pl. de kb. minden más is :
-
noto
senior tag
válasz
Gizmo94 #7947 üzenetére
KÖSZI!
Közben rájöttem én is a gép nem tudja leformázni csak a tab nem értem miért
amugy a 16 os kártyát tudja szokásos módon kezelni igy viszont semmivel nem tudok másolni rá ha kiveszem a tabból nem látja semmi csak azt irja hogy formázni kell első körbe
csak igy az a gáz ha filmeket tőltők rá azért is kell ilyen nagy kártya és kiveszem be az olvasóba majd a Tv be az már nem olvassa be
igy marad az Airdroid progi a mozgatásra
Te mit használsz mozgatásra? -
Gizmo94
veterán
Ez eléggé gázul hangzik, de nem szar az, én ugyanígy jártam.
Számítógéppel, programokkal ne is kínlódj, tedd be egy Samsung telefonba, pl S3-S4-S5, stb. és az megformázza neked. Ugyanez történt nálam, amikor megpróbáltam számítógépen formázgatni, 1mb-os lett.
Nekem az S4-es formázta vissza normális 64Gigásra, már én is eltemettem a kártyát. Nem lesz ott baj, csak ne számítógéppel csináld, mert semmilyen programmal nem fog menni. De ha telefonnal, vagy akár lehet, hogy a tabbal (ezt nem tudom, mert nem próbáltam ki) formázod, akkor újra hibátlan lesz.
-
kanyi51
senior tag
BUÉK Mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
noto
senior tag
Szivesen!
Irjad nyugodtan azért vagyunk itt ha tudunk segitünk egymàsnak!
Nem sok forumtàrs jàr màr ide talàn régi a tab azért is de még most is olyan jól teszi a dolgàt mint 2.5 éve nem is sok gondról lehet olvasni itt róla teszi a dolgàt hiba nélkűl nem ugy mint a sok mai gagyi tabok amit szinte kilóra adnak màr!
Én biztos sokàig fogom még hasznàlni! -
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok Tudna valaki linkelni egy működő gyári romot ,ert én nem találok sehol. Köszi
-
-
Sziasztok!
Valaki felrakott már fel Lollipopot ?
Ha igen akkor véleményt kaphatok?Már én is raknám fel, csak nem akarom, hogy nagyon bugos legyen
Üdv.: Peti
-
noto
senior tag
-
Magany
tag
Sziasztok, problémám akadt......Le öltöttem egy játékot és azt írja kell még neki 1,2 gb szabad hely. A tablet meg azt írja van 2,3 gb szabad helyem még...... Mi lehet a gond?
-
Sunyista
tag
Boldog, meghitt Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
-
kanyi51
senior tag
Igen..... Nagyon kellemes Ünnepeket, Eredményekben sikeres Boldog Új Évet kívánok a fórum minden tagjának és látogatójának.
-
noto
senior tag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !
-
noto
senior tag
Kint van a 9.0 Slim 12.20kiadàsú holnap felrakom mert most nem tudom lehúzni aztàn irok róla
5.0.2 is van màr 12 21 es aki ugy gondolja 😀
-
noto
senior tag
válasz
Sunyista #7904 üzenetére
Jól el cseszték akkor a csempéket
Én had döntsem már el hogy mi kell nekem mit használok
jó van amit ritkán kell de ottvan és rögtön tudom használni nem kell a menű részbe keresni
igy ez nagyon nagy negativum a számomra emiatt igencsak felejtős lesz a számomra
akkor azért nem találtam erre semmi testre szabhatóságot
A 3G nem ment nekem ami most a net miatt is kell de ahogy olvastam volt akinek ment de ezt biztos javitják hamar -
noto
senior tag
[ITT] tudjàtok követni hogy alakul a rom hibàk stb képek videók minden ami kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest