- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
Ilyen dolgokban nem vagyok othon el nézést! De ha az alkalmazàsokban meg nyitom pl a böngészőt és ugye ott van az a lehetőség hogy màsolàs sd kàrtyàra és àt is rakja akkor az nem màsolàs? Mert végül is az sd kàrtyàn meg talàlom. De ugyan ezt a jàtékkal nem tudom megcsinàlni. Vagy netàn nem így kell màsolni a kàrtyàra!? Ja és hogy nehéz eset vagyok, ha ti pl nem értetek valamihez és a sajàt szavitokal próbàljàtok el mondani mi a gond akkor nektek nem jàr a segítség? Szóval annó màr irtam ide a problémàmról. A belső memőria nem elég frissíteni a jàtékot. Akkor àt raktam az sd kàrtyàra ugy hogy valaki innen segített. De most azt irjàto nem lehet. Az sd kàrtyàn probléma nélkül frissült mindig! Volt egy gyàri visszàllítàs és azóta ez van ami vam. A segítséget előre is köszönöm, és elnézést hogy nem vagyok tàblagép zseni......
-
bastya2100
tag
Sztem hardveres hiba, kábelt vettem mert egyszer az is eléget, még füstölt....lehet akkor halt meg a tabon valami, mert ha teljesen lemerül akkor több napig is csak felugrik a töltés majd újra indul...de nem kapcsol be sokáig, olyankor hagyni szoktam pár napig...
de ha nem merül le úgy hogy kikapcsol akkor lassan de feltölt szépen és egy hétig is bírja ha csak ébresztőnek használom meg kicsi face, egyebek. Szervízbe nem viszem mert nem ér már sztem annyit :$ pedig akksija nagyon jó kijelzőn fólia volt, hátán ami karc van is annyi
-
Magany
tag
-
gábor-ka
tag
Viszont szerintem eddigi legmegbízhatóbb eszköz a Samsungtól. a mostaniakban alig lehet már megbízni. Ez nagyon jól össze lett rakva. A szoftveres támogatásért meg szintén plusz pont, nagyon kevés eszközt támogatnak nem-hivatalosan ami ennyi idős.
Viszont valamiféle Linux-disztrót a mai napig se tudtam ráeszkábálni valahogy...
-
Magany
tag
Hàrom és fél óra......fény kb 60% on van. A tab kb 3 éves lehet de lehet több. Kb. 3. Hogy tudom megnézni mi szivhatja le? Amúgy nics telepítve nagyon semmi. Egy jàték van mióta 4.4.4 van fent. Pàr napja volt az avg de ki töröltem mert 26% nàl le vette fényerőt meg ki kapcsota forgatàst.
-
tarnagy
aktív tag
Van benne GPS-modul, csakhogy pl. a Slimkat-ban nyomát sem lelem a GPS-használati lehetőségnek (a többiben sem). Én nézek rosszul valamit? Tudtommal a "Tartózkodási hely" menüpontban kellene lennie.
Ami pedig a másik dolgot illeti: a könyvolvasókon kívül minden flottul megy...
Lehet, hogy nem akarja a karvalytőke, hogy okosabb legyek? :-) -
taip
senior tag
Nem csak videókról van szó, egyébként pedig úgy tapasztaltam, hogy az UC browser ugyanúgy elvérzik, mint az általam használt Dolphin browser (bár jobb, mint a Chrome vagy a Firefox).
Tehát az a gondom, hogy ami JB alatt ment, az KitKat alatt nem megy, mindkét esetben a Dolphin böngészőben próbálva. Rákerestem és olvastam olyat, hogy ügyes emberkék csináltak egy módosított flash apk-t, ami elvileg megy KK alatt, de azt azért nem mertem feltenni.
-
Gizmo94
veterán
Erre gondoltál? Mert ez most is van.
-
-
oliwire
őstag
Én már hoztam ki belőle 3 napot is, 4 óra 10 perces kijelzőidővel. Ha csak a polcon lenne, mint ez a tablet szokott lenni sokszor, repülőgépes üzemmódban, sim kártya nélkül, röhögve bírná az 1-2 hetet. Ezért is csodálkoztam kicsit. Ha ez természetes ennél a tabletnél, akkor nem baj, mert így is van, hogy félhavonta töltöm csak fel, mert nem sokat használom.
-
noto
senior tag
Gyári rom nagyon rég volt már a Tabon nem is tudom hogy annak milyen volt az akksi ideje már de ugy rémlik gyengébb voltaz biztos
De ezekből a romokból akar a 6h kijelzőidőt is kilehet hozni ami nem rossz szerintem mivel ez én gépem már 2éves
Én megvagyok elégedve vele na meg azért jóval gyorsabb -
maroskah
aktív tag
-
Magany
tag
Az elemen 2013 van, ezt a szolgáltató mondta akitől ki vették a tabletot. Gondolom el sem ismerik a jótálást, imerösom telefonját sem ismerték el, azt mondták vizet kapott a fickó zsebében...... Közben szét kaptam, vizet nem kapott viszont esély van rá hogy leejtették mert egy gyerkőc bűvölte. Noto- hogyan mérjem ki hogy a töltő müködik e, nagyon vékony a nyílás és az elemen sem mérek feszültséget......De most változás van, ha megnyomom a bekapcsoló gombot jelzi hogy tölt és a töltő is meleg lett.... Viszont egy idő után elsötétül a képernyő, nem tudom így kell e működnie. Sosem volt még tablet a kezem alatt..
-
Magany
tag
Szerintem nem töltödik, mert megjelenik a szimbólum aztán eltünik. Szóval olyan mint ha be ki kapcsolgatna a töltés. A gazdája szerint a fő gond az volt vele hogy egyszer csak nem lehetett bekapcsolni, vagy egyszerüen be ki kapcsolgatott magától. Amúgy 160 eurót mondtak ha megnézik+ megjavítják, persze mindezt látatlanba.
-
tukko1
aktív tag
-
taip
senior tag
Na, ma jobban viselkedett. 5 óra készenlét alatt merült 3%-ot, ez rendben van.
Csak azt nem értem, miért nem lehet kinyomozni, mi használta az aksit, csak a rendszeralkalmazásokat mutatja, mint fogyasztókat.Más:
Van a "Mentés és visszaállítás" menü a "Beállítások"-ban. Itt be lehet állítani biztonsági mentést. Megadtam az amúgy is használt Gmail-es fiókomat. Meg lehet nézni valahol, hogy tényleg történt-e mentés és miket mentett? Nem akarom, hogy utólag derüljön ki, hogy nem mentett semmit. -
-
trobi28
addikt
Most egy darabig nem hiányzik az Android telefonon.WP-t használok egy Lumián és egyenlőre ámulok a lagg mentes folyamatos rendszeren.Azért is cserélem le hamarosan a tabot mert azon is ilyen jó rendszert szeretnék látni.Bántja a szemem a Tab ha a telefon után a kezembe veszem.
-
-
kanyi51
senior tag
Érdekes: én Hollandiából kaptam 4.03 volt rajta. Itthon frissült 4.04 re, majd azonnal utána újra frissült a 4.1.1 re. Teljesen magyar, tökéletesen megy. Azóta is az van csak rootolt már. Söt a Samsung a Holland bolti garipapirt elfogadja itthon, kérdeztem tőlük. Igaz csak 1 évet.
-
Dilikutya
félisten
Nem használom GPS-ként (P3110), egyszer vittem ki külterületre, nem mértem, de elég hamar megmondta, hogy a gátoldalban vagyok. A 3G-s gondolom előbb összeszedi magát. De van egy jó kis program, a GPS Status, azzal wifi mellett be lehet gyűjteni a műholdakat, és utána offline is hamarabb talál jelet.
-
törölt tag
nincs, home router, ugyanezen a telom jol videozik (persze az mar kicsit odivatu 2.2-es van rajta).
mar vegigneztem minden beallitast nincs e valami hw beallitas vagy egyeb de nem. neha lejatszik egyet egyet, de mondjuk ugy sacc 10-bol 2-ot, a tobbit nem. loikat meg nem birtam felfedezni benne melyiket igen melyiket nem. -
törölt tag
Igen ám, csak nálam állandóan összeomlott az app. (fizetős verzió)
A másik, hogy ha kézzel kapcsolgatom ki-be, akkor is csak minden második enable parancsra működik normálisan.
Na meg egy olyan problémám is van vele, hogy ha a kisegítő lehetőségeknél engedélyezem, hogy kezelhesse az értesítéseket, akkor valamiért elkezdi motyogni, hogy éppen mit csinálok, hova bökök stb. Szóval a talkback funkció is bekapcsolódik, pedig a rendszer szerint inaktív... -
törölt tag
Kipróbáltam a fullscreen appot de nekem nem vált be.
Így sokkal nehezebben érhetők el az értesítések, beállítások, feladatkezelő.Nincs esetleg olyan főzött rom, amiben már alapból van valami hasonló, jó megoldás?
Pl hogy böngésző, 3d-s alkalmazások alatt magától eltűnjön az alsó menüsáv?Játékok alatt nemigazán teljesít jól a kicsike, kb olyan, mint a defym, amiben sokkal gyengébb HW van.
Gondolom a stock ROM miatt. Ez miatt is megérné lecserélni. Ki mit ajánl?
Telefonon CM illetve Mokee romokkal voltam a legjobban megelégedve. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külpolitika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest