Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Slim rom-ot raktam fel inkább,
jobb tapasztalataim vannak vele mint a Miui-val.
Eddig nagyon rendben van. -
Weeman1
veterán
atosan,szpeti40,Sunyista
Köszönöm.
Mostanában kipróbáltam pár rom-ot,de mindig volt valami hiba mindegyikben.Magyar nyelv van a Miui-hoz?
Azt lehet kipróbálnám. -
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek erre a készülékre ami a NSA on tárolt filmeket le tudja játszani.
Ez van fent mert ez van a NSA ba be építve de ez nem ismer minden formátumot
Twonky Media Server ennek az app ja van leszedveKöszönöm előre is
-
Weeman1
veterán
Ki milyen romot használ a Tab-on?
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz
gyuszmó #6271 üzenetére
Annak a PC-nek az IP címét kell beírni, amihez csatlakozni akarsz és értelemszerűen az azon lévő felhasználó/jelszó párost.
Emlékeim szerint meg kell adni a könyvtár nevét is, ami meg van osztva.
A PC-n pedig rendelkezni kell a megfelelő jogosultságokkal a gép eléréshez, de ez általában adott, ha rendszergazda jogú felhasználóval jelentkezel be akkor főleg.
Ha mindez megvan és nem megy, próbáld ki, hogy nem a tűzfal fogja-e meg a gépen. -
gyuszmó
őstag
Beallitottam az ip cimet, a wifi et, jelszót, felhasználó nevét.
Azt írja nem található a szerver, mit csinalok rosszul ? -
akacsa
csendes tag
Sziasztok. A közeljövőben tervezek venni egy ilyen gépet 3g-vel, használtan (kb.30-40EFt).Netre, film nézésre, játékra szeretném használni, illetve a gyerekemmel szeretném megosztani mert mindig az én S4 minimet meriti le. Érdeklödnék és kiváncsi lennék pár jótanácsra pl.:játékokka hogy boldogul( minion rush), vásárlásná mire érdemes figyelni vagy ebben az árkategoriában van más kedvezöbb gép is. Előre is köszönök minden hozzászolást. sziasztok
-
gyuszmó
őstag
A pc.n milyen progi kell hozzá ?
-
gyuszmó
őstag
Boldog Ünnepeket Kollégák !
Help.
A pc-n meghalt az usb, air droiddal pedig csak a belső memóra tudok áttenni cuccot.
Filmet szeretnék az sd-re másolni, de az usb kiesett, mivel tudok Pc-ről sd-re root nélkül nagyobb filet, 1-2 gb másolni ?köszi
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg furcsán fog hangzani itt a kérdésem, de felteszem.
Most van időm egy kicsit karbantartani a Tab-ot, eddig csak használtam, de eléggé be van már lassulva. Lehet, hogy sok progit telepítettem rá az elmúlt 1 évben.Szóval lehet, hogy meghálálna egy újratelepítést de még sose csináltam ilyet. Még a gyári firmware van rajta. (TMH 4.0.4) Nem szeretnék custom rom-okkal és hasonlókkal szórakozni.
Szeretnék egy mentést csinálni. A Kies felajánlja, hogy lementi a fényképeket, videókat, névjegyeket, de kösz, ezt vagy megcsináltam fájl szinten, vagy nem érdekes. Le tud menteni valami beállításokat, de szerintem olyanokat ment le, amit én is le tudnék másolni fájl szinten.
Ha teljesen legyalulom, akkor hogyan lehet lementeni, majd visszaállítani pl. az egyes játékokban azt, hogy hol tartok, vagy a böngészőben az előzményeket, beállításokat? (Ja és nekem fontos, hogy továbbra is menjen a Flash Player.) Egyáltalán lehet normális mentést csinálni root nélkül? Arról már nem is beszélve, hogy ha nem jön össze a verzióváltás, vagy nem tetszik, akkor hogy tudok visszatérni a jelenlegi szoftverre?Gondolom, verziót váltani FOTA frissítéssel is lehet, és akkor elvileg minden megmarad, de a felesleges dolgok is. Plusz egyébként sem árt néha menteni.
Köszi és kellemes ünnepeket.
-
-
Sofian
őstag
Megérkezett a P3100 független magyarra a 4.2.2
-
-
FhRossi
tag
Mièrt nem működik legalàbb olyan "folyèkonyan" a 4.2.2-es ROM, mint a 4.1.2? Főleg jàtèkoknàl èszrevehető a sebessèg, a 4.1.2 szèp egyenletes, mìg a 4.2.2 meg-megakad? Recoveryben pucoltam mindent...tanàcstalan vagyok, aki tud legyen szìves segìtsen..
-
trobi28
addikt
Most egy darabig nem hiányzik az Android telefonon.WP-t használok egy Lumián és egyenlőre ámulok a lagg mentes folyamatos rendszeren.Azért is cserélem le hamarosan a tabot mert azon is ilyen jó rendszert szeretnék látni.Bántja a szemem a Tab ha a telefon után a kezembe veszem.
-
Hozzájutottam minap egy ilyen készülékhez, dugtam is volna fel frissíteni a szoftvert, de az alap ICS-t látja legfrisebbnek. Tudtommal már jött pedig 4.1.2 is. Mi lehet a probléma?
-
erzol
őstag
válasz
zambogyuri #6231 üzenetére
Szvsz sok program nagyon teleteszi a gyorsítótárat.
Nálam ilyen a böngésző, email, képnéző, pdf olvasó...
Beállítások - >Alkalmazások menüben tudod megnézni/törölni. -
Nus
tag
válasz
Nem tudom milyen appokat használsz, de van egy pár amelyik szívesen eszi a szabad helyet. Ilyen emlékeim szerint a google books (fogalmam nincs miért, de több száz megákat képes volt foglalni miután olvasgattam könyvet, persze mikor töröltem a felgyülemlett adatot semmi változás nem volt minden ment tovább normálisan) , play music, vine, érdemes végignézni az appok listáján mi mennyit foglal, cleaner programok nem feltétlenül takarítják ki ezeket.
-
drmotto
őstag
válasz
Máárpedig ott még van egy adag valami.
Nem csináltatok full resetet akkor amikor átvetted?
Ted fel a diskusage programot, az mindent megmutat, ami fent van. Ha nem tudod telepíteni, akkor csinálj helyet pl a doksik ideiglenes leszedésével. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #6232 üzenetére
K-9 Mail lehet a megoldás, ha azon kívül tudtok, köszi...
-
SimonJanos
aktív tag
Email kliens-t keresek: nem kell vállalati levelezés (Exchange...)
de
- az email-eket SD-n tárolja!
- esetleg lehessen eleve az app is SD-n (root OK)!
- design (felület) legyen rendbenMelyik?
Kérlek privátban is írd meg ha tudsz ilyet!Köszi előre is!
-
zambogyuri
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Elsőnek is előre is Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek!!!!!
Másodsorban amiért kereslek titeket,hogy baj van a tabommal.
tab 2 7.0 P3110 4.1.2 verzióval
A gondom,h elméletileg 8Gb-os. oké h a felét használja a rendszer,akkor is marad 4.
De jöjjön a fekete leves. kb 400-500mega szabad helyem van. Van rajta pár dokumentumom, egy program.( ez kb 1 v 1,1GB körül van)
A kérdésem,h hová lehet a többi. Nincs valami jó program amivel kipuculhatom?
Oké anno mikor megkaptam sok minden le lett töltve,de őket töröltem.Nem vagyok nagy tab ismerő, használom a dokumentumok miatt, de már a frissítéseknél is ki írja nincs elég hely. Ha elkezdenék másolni rá még dokumentumokat nem engedi szintén miatta.
Tudna nekem segíteni valaki?
Előre is nagyon szépen köszönöm
-
Sziasztok!
Nem akar betölteni a CM 10.1.3 csak forog a bootnál
. Mit csináljak hogy jó legyen?
Eddig működött csak talált egy frissítés es felraktam, de utána visszaraktam a régebbire. -
Prien
addikt
Én a gyári 4.1.2-vel használom, de igaz, csak böngészésre, tartalom fogyasztásra használom. Semmi extra vágyam nincs, így nem is mókolom. 2-3 naponta feltöltöm, de ez használattól is függ. Azt mondják, nem is éri meg kikapcsolni, elég csak az alvó mód, egy ki-be kapcsolás jobban igénybe veszi az akkut.
-
Tbs82
tag
Szerintetek megéri felrakni az új CM 11-et? Vagy a gyári 4.1.2 esetleg 4.2.2 a jobb ?
Láttam kijött tegnap a nem hivatalos cm-11-20131205-UNOFFICIAL-p3110. , valaki már próbálta?Melyikkel a legjobb az üzemidő eddig ?
-
Coc@s
őstag
Érdekel esetleg valakit USB OTG kábel?
Magamnak rendeltem kettőt, de mire ideért, a TAB2 elkerült tőlem.
Ki sincsenek bontva a zacskóból.
Ha érdekel valakit, írjon privátot. -
Sunyista
tag
A cm11-es 4.4 nem ismeri fel az sd kártyát? Már 2 kártyával is megnéztem... Vagy mit kéne tenni?
-
Helló mindenkinek!!
p3110-re ajánljátok a Cyanogenmod-ot? Ha igen akkor melyiket? És mi a különbség a nightly, stable, RC, snapshot verziók között? Köszönöm a válaszokat előre is.
-
misishow
csendes tag
válasz
Sunyista #6169 üzenetére
Nem, még csak véletlenül se viszem vízközelbe :-) A viccet félretéve tényleg kerülök minden nedves helyet, szóval nem ez a gond. Azt vettem észre ha hosszan kell nyomni a kijelzőt akkor jönnek elő sokszor a gondok. Tegnap jeleztem a szervízfutár igényemet a samsungnak, remélem ha kijönnek nem néznek hülyének és látják a problémát. Legalább leteszteltetem a wifit is velük.
-
juuzer
addikt
válasz
Samsung SPS #6196 üzenetére
Na ez az, hogy kijelzőt ír a legmagyobb fogyasztónak, de ennyire durván nem kéne ennie a telepet. Szerintem a 4.4 launcher lehetett a bűnös. Toltam is rá inkább egy factory resetet, azóta jónak tűnik a dolog
-
tgb
senior tag
Üdv!Privátban kellene segitség "navigációhoz"!Előre is köszönöm!
-
Sunyista
tag
Ez nem hangzik rosszul, ha a funkcionalitás nem szenved csorbát. De a hivatalos is jönni fog 2-3 héten belül, én arra vártam volna, de így lehet, hogy hamarabb kipróbálom.
Ezt javasolnám az Üzenetek alkalmazás kimentésére a .tar.md5 kiterjesztésű romból. (köszönjük Mond)
https://app.box.com/s/j1b9sscjhkgt7iytrws5 -
Sunyista
tag
Elvileg, a hivatalos 4.4-ben már tényleg nincs Üzenetek alkalmazás, mert a Hangouts átveszi a feladatait és kezeli az SMS-eket is. Ha megvan még a másik készülékre fel tett rom, akkor azt kicsomagolva, ki lehet menteni belőle, ha abban tényleg van ilyen.
Milyen a CM11 egyébként? Mi hiányzik belőle az 'Üzenetek'-en kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest