Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg36
tag
Találtam egy jó programot erre, az apk fájlt filet innen letöltheted le, ha ilyen rendes vagy, hogy megnézed nekem [link]
Nálam már készenlétben is langyos: 28 fok
5 perc net: 30 fok
5 perc játék 33 fok, 10perc 35 fok, 15 perc 36 fok.
Most rögtön kiléptem a játékból, ahogy írom ezt, nem megy le a 36 fokról.
A Temp programban ezek a beállításaim:
Enable notifications: pipa
Minimum temp: all temps
Refresh interval: 3 sec
Range thresholds: C: 25°, 50°/ F: 77, 122
Ja és mialatt ezt leírom 38 fokos! -
kanyi51
senior tag
válasz
Lallerboy85 #7098 üzenetére
Beállítások - Mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása ==== erre mit csinál? Teljesen szűz lesz, mintha most jönne az üzletből, mindent újra be kell állítanod majd. Egy próbát megér.
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok.
Van egy samsung galaxy tab 2. 7.0 wifi only tabletom, eléggé be van lassulva már a sok programtol, nem sokat használt neki a kipucolás sem...lényeg az hogy újra szeretném telepíteni az egészet, de fogalmam nincs honnan kellene az uj androidot leszedni, ill maga az egész telepítés, formázás menetéről sem..Kérem vki segítsen már ebben, akár privát is jöhet . Sürgős lenne nagyon, külföldre történő utazás miatt! Köszönöm
-
noto
senior tag
Nincs prémium hàztól hàzig gari rà?
Csak van valami probléma ha annyira melegszik a tab
Ha nincs hajtva akkor nem szabad melegednie én most csak netezek rajta ha megfogom a hàtsó részét mindegy melyik oldal szinte kézmeleg sincsen hidegnek érzem
Nemnézted valami nincs beragadva nem hajtja a procit àllandóan?
Tegyél fel valami hőmérséklet figyelőt mit mutat?
Ha gondolod felrakom én is ugyanazt a progit és ràmérek nàlom mit produkàl -
mg36
tag
Visszavittem kéthete, mert az adatkábel rossz volt, bemondtam hibának a melegedést is, aki átvette, azt mondta ez előfordulhat a processzor működése miatt. Hétfőre megjött, új zsinórral, a melegedésnek beírt hibára semmit nem reagáltak. Vihetem visssza, és várhatok újabb két hetet, esetleg azért hogy 'hát ez van' vagy 'ezt nem minősítették hibának'. Így jártam a telefonom hibás képernyőjével is. Érdemes mégegyszer visszavinni? Akkor viszont vissza kell tenni a stock romot.
-
mg36
tag
Nem lehet, hogy a 3g és a wifis verzió valamiben más? Egyébként csak a bal oldalt meleg, jobb oldalt normális.
-
mg36
tag
Az AOKP nagyon jó, de sajnos annyira forrósít, hogy nem kellemes tartani a tabot. A szerviz szerint ez normális jelenség
Ja és tudtok nekem küldeni saját mentésű ics gyári romot (4.0.3)? Mert a neten már nincs, ide meg egyszerűen nem lehet regisztrálni [link] -
Sunyista
tag
Nálam is az egyik menüpontnál FC-zik, de a böngésző szinkron problémát nem értem, nálam szuperül működik. A bootidő kb. 4-5 után áll be rövidebbre, de azért nem 6-7 sec, inkább 10.
Sajnálom, hogy nem jött be Neked, én kitartok mellette, mert az üzemidő továbbra is 6,5 óra kijelzőidőben, meg a hangzás, ami nagyon jó és igazából csak jobb ezek miatt, sehol sem rosszabb, mint egy CM11,így fenntmarad.
-
noto
senior tag
Felraktam nem rossz!
De nekem a böngésző nem szinkrinizàl nem tudom miért
Rom vezerlesbe matatva viszont vagy ötször leàllt kidobott
Viszont tényleg rengeteg beàllitàsi lehetőség van benne sokat nem is tudok mi lenne lassan rà lehet jönni tényleg kàr hogy ezek nincsenek leforditva!
Forumon is irtak 5-7mp a rendszerfellàs na nekem min 15mp jo a màsik romoknàl is ennyi legalàbb -
mg36
tag
Köszi, megtaláltam
Jó hogy ilyen kevés a hiba -
Sunyista
tag
Mivel a rom CM11 alapú, így témázható is és az abban megtalálható beállítások vannak csak magyarul, de azok legalább úgy vannak, de itt azért számítani kell arra, mivel rengeteg plusz beállítás van, így van egy szekció, ahol csak angol nyelvű beállítások vannak, de akinek nem megy, vagy nem ért valamit, szívesen segítek ezügyben.
Hibának semmi jele sincs, már lassan mindent kipróbáltam, nem tudok kifogni rajta, egy esztétikai baki van, aminek a javítása már be is van ígérve, az az, hogy a feloldós lakat, nem teljesen van középen a feloldó képernyőn, hanem kb. 1 cm-el jobbra van tolódva, de ez csak a szemet bántja egy kicsit, így nem zavaró annyira, de ezen kívül, tényleg semmit nem tudok megemlíteni.
-
noto
senior tag
válasz
Sunyista #7079 üzenetére
Szia!
Az igen csak jónak hangzik!
Ja és a gyàri könyvjelző is szinkronizàl /értem a célzàst/
A fő beàllitàsok akkor rendesen forditva vannak ugye?
A 7 óra kijelző idő az nagyon jó .kivàncsi vagyok pàr töltés utàn hogy alakul majd nyilatkozzàl màr róla meg az esetleges hibàkrol ha jelentkeznek!
Hètvégen ha lesz lehetőségem feltolom
Esetleg têmàzható is? -
noto
senior tag
Szia!
03 30 a legutolsó!
Hibàk?
Bagatel dolgok pl a hangerő àlllitó nem àtlàtszó de semmi komoly fagyàs ujraindulàs stb több honap alatt se volt
Én és még pàr forumtàrs hasznàljuk màr rég
én màr lassan 3 honapja nàlam hibàtlan. minden uj verzióval egyre jobb!
Fényerőt ugy állitod ahogy neked tetszik automata vagy kézi àllitàs van! -
Sunyista
tag
Találtam egy szuper romot, megosztom Veletek.
SOKP/Sonic Open Kang Project nevezetű rom, Adi/Audio God is részt vett a fejlesztésében, aki a Sensonicot készítette, de szerencsére az ott fellelhető problémáktól mentes lett ez a rom, így most már tényleg csak hozzáadott értékei vannak a sima CM11/AOKP 4.4-es romokhoz képest, ezek közé tartozik a szinte végtelen mennyiségű beállítás, amihez tartozik talán az egyetlen negatívum is, hogy ezek a részek angolul jelennek meg a romban, de akinek ez lenyelhető, annak ott van még a GYÁRI BÖNGÉSZŐ KÖNYVJELZŐ SZINKRONIZÁLÁSI képessége, valamint a WiFi hotspot működőképessége, nem beszélve a Walkman playerről, amihez van ClearSound+, Dolby hangzásjavítás=szuper hangzás, hibátlan expanded desktop/kiterjesztett képernyő működés,így teljes képernyős játék pl. , CRT effekt, gyors működés, jobb! AKKUIDŐ (6-7 óra kijelzőidőm volt legutóbb és még alig van fennt 3 napja), gyors bootolás (~6 sec kb.!) és még sok más, amit már nem írnék le, nézze meg akinek van kedve/ideje, megéri!forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2704517
-
mg36
tag
Belinkelnétek nekem a legújabb AOKP romot?
Vagy ez a legújabb?
[link]Illetve tudtok nekem írni ismert hibákat mielőtt kipróbálom (ha vannak)?
Valahol azt olvastam, hogy nem lehet a fényerőt váltani. Igaz ez? -
drmotto
őstag
Stock 4.2.2 alatt kikapcsolható valahogy a minialkalmazás?
-
-
noto
senior tag
Felraktram a CM11 M 4 verziot kivàncsisàgból
Titaniummal vissza akartam rakni a könyvjelzőimet de nem ment àllandóan leàllt az alkalmazàs
Sajna a gyàri böngésző még most sem szinkronozàl
Pozitimum benne kb 80mb több a szabad ram alapjàratban de ezt hasznàlat közben nemigazan lehet eszre venni szerintem
Nem talàltam benne semmi ujdonsàgot amit a màsik rom nem tudna ugyhogy ment vissza a mentésem ............nekem nem jött be -
Panthera
őstag
A gmail alkalmazás nektek jól működik?
Nekem régebb óta van egy olyan hiba, hogy időnként nem tudok válaszolni levelekre. A mellékelt képre odaírtam hol okoz ez gondot. Pár napja jelentkezett egy újabb hiba is, ha bal oldalon az üzenetlistában kiválasztok egy üzenetet, ott látszik, hogy van új eleme, de jobb oldalon nem hajlnadó megjelenni az új rész (a régiek látszódnak).
A válaszolás akkor is gondot szokott okozni, amikor alul egy nagy szürke gombbal akarom ezt megtenni. Csak arra nem emlékszem, hogy az ebben az alkalmazásban van-e, lehet hogy az a webes formában jelentkezik.
A válasznál mindkét esetben úgy tűnik, mintha egyáltalán nem akarna reagálni az érintésre.
-
mg36
tag
Akkor az a menet jó, hogy:
Clockwork recovery ez alapján:
[link]
Majd AOKP rom ez alapján:
[link]
Vagy a clockwork előtt kell egy root a gyári Androidra?
És ha valami miatt garanciáztatni kell, akkor Triangle Away, majd Odinnal gyári rom, vagy a gyári rom visszatétele eleve nullázza a countert?
Ja és köszönet, hogy foglalkoztok velem -
mg36
tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy Tab 2-m Android 4.1.2 verzióval. A baj az, hogy nagyon melegszik. Amint megkaptam, azonnal frissítettem, így nem tudom melegedettt-e a 4.0.3 verzióval. Érdemes Odin módszerrel visszatenni? Nem jár garanciavesztéssel? Vagy rootoljam és tegyek rá egy nem gyári romot? Ja és ha rootolom akkor az programok áthelyezése Link2SD-vel menni fog? -
kapka20
csendes tag
Sziasztok!
Látom megy a romolgatásMegtudnátok mondani, hogy jelenleg melyik android a hivatalos erre a készülékre (GT-P3110, SIM kártya nélkül)? Nekem még a 4.1.1 van rajta.
Köszi -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Segitsetek lsz.
Ma valamiert radugom a PC-re a tabot, de vagy nem is latja a mem kertyat, vagy csak 128MB-nek latja, de se irni se olvasni nem enged ra.
Mi lehet szerintetek a baj?
Koszi elore is ! -
szente
addikt
Köszi srácok, amíg válaszoltatok felraktam a CM 10.1-et, de akkor lehet, hogy frissítem 11-re.
-
Sziasztok!
Azt valaki megtudja nekem mondani, hogy ha be van dugva a tabba a fülhallgató, akkor az értesítések miért a tab hangszóróján szólnak?
-
-
szente
addikt
Sziasztok!
Mi a legajánlatosabb ROM P3100-ra? A legfontosabb a stabilitás és utána a gyorsaság.
Jöhet főzött is, nem vagyok megijedve tőle.Köszi!
Üdv.
-
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #7021 üzenetére
Jobb lett a RAM kezelés meg par apró hiba javítás van benne
Átlag felhasznàlónak úgysem tűnik fel
Ha napi használatba jó akkor nem muszály ràrakni én sokáig a 02 02 használtam
De a felraknàd nagyon egyszerű és gyorsan megteheted
Cwm ből fel a rom utána a gapps es kész nem vész el semmi nemkell TB se
Én mindig igy csinálom es nincs vele semmi gond -
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #7019 üzenetére
Igen amit megszokol és jó arról nehezen vált az ember de szerintem minden Romba van esetleg valami plusz a másikhoz képest nem hiába van ennyi rom készítő emberke itt is van egy kis rivalizálás ki mit tud belepakolni
De a lényeg nem vàltozik de tudunk válogatni kinek mi jön be!
(En sem váltók az AOKP ról)
Tedd fel a 03 15 verziót! -
Sunyista
tag
Már visszatettem a CM11-et... Több dolog hiányzik belőle, ami a CM-ben benne van. Pl. nem lehet az értesítési panelre/sávra is tenni kapcsolókat, nincsen beépítve a 16 bit átlátszóság, nincsen beépített teljesítmény-segéd, az immersive mode miatt hagytam volna fenn, ha jól működött volna, de nem tette, így visszatértem.
-
noto
senior tag
Felraktam az AOKP 03 15 kiadàsàt
Javították a memória kezelést is 383 MB szabad
belakva 48 Apk van fent -
SimonJanos
aktív tag
Hali!
Lehet egyszerre több root user?!
Mert elég hülye dolog hogy alapból nem
Így többek között a másik user nem használhatja pl. a külső USB HDD /exFAT eszközöket, stb.SlimROM / 4.3 build 2.2
MultiuserKérlek privátban is válaszolj!
Köszi!
-
Weeman1
veterán
Még mindig nagy a note 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest