Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

válasz smkb #540 üzenetére

equalieser felett nincsenek fulek, igy a 3D&bass meg a clarify&upscale sem.
    en eddig nem hasznaltam zenehallgatasra, igy azt sem tudtam, hogy 2.2- ben ilyen volt.
    azert eleg marhasag a samsung reszerol ha ezeket is kiszedte mikozben a cucc kepes ra.

• Mr K

őstag

válasz smkb #540 üzenetére

Megnéztem, és én továbbra sem találom, de lehet, hogy csak vaksi vagyok. A lokális menüben a settingsben csak a SoundAlive van, ha arra rákattintok, akkor bejönnek a hangképek, és ha az user-t választom, akkor feljön az 5 potméter.

Valaki írt még róla, és emlékeim szerint azt, hogy valahogy elő lehet csalni(?). Próbáltam rákeresni a hozzászólást, de nem lett meg.

Elképzelhető még, hogy valamelyik egyéb lejátszó tud valami hasonlót, pl. a fizetős winamp (az ingyenesben egyáltalán nincs hangszínszabályzás), de van még pár tucat a marketen.

A 2.3.5-öt amúgy is érdemes megfontolni. Összefoglalásként, előnyök:

* gyorsabb,
    * takarékosabb (akkuval),
    * pár androidos funkciót feltuningoltak,

hátrányok:

* gyári audiólejátszó beállítások(?),
    * nem rezeg (ez lehet, hogy csak egyedi, de neten is panaszkodnak páran, lehet, hogy wipe mellett nincs(?)),
    * gyári home screen csak portrait,
    * video chat nem működik pár helyen (gTalk),
    * többször fagy/rebootol (egyszer már nálam is),
    * screen saverek, meg effektek változtak (pl. oldal nem rugózik - van akinél ez fontos).

Kihagytam valamit? (Nézegetem, és több gyártó mostanában upgrade-el 2.3.4-re(!) - nem követem az Android release-eket, de lehet, hogy az 5-ös tényleg pont egy sikerületlenebb. :( )

Új hozzászólás Aktív témák