- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Philips LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
nem hinnem hogy kifuttatjak...angliaban, amcsiban, olaszoknal...meg nem tudom meg hol alig egy honapja kapni csak. ott inkabb az elejen van az eletciklusanak, es itthon sem tul regi meg (talan fel eves) ezert szerintem lesz meg belole, csak gyorsbolt kifogyott, es most nem tudnak jo aron beszerezni mert gyenge a forint mint a harmat. a muszaki nagyaruhazak valoszinuleg mar korabban beszereztek, meg kulonben is kibirjak, hogy 1-1 termek akar veszteseges is legyen minimalis mertekben.
lesz meg ez boltokban, csak kerdes mennyiert.
vagy annyira lemegy karacsonykor a beszerzesi ar ( vagy akar utana) , hogy ilyen arfolyam mellett is hasonlo ara marad, vagy dragulni fog.
kb 1 eves koraig szerintem meg elerheto lesz boltokban, de ha nem lesz utodja akkor tovabb is, es attol is fugg, hogy a samsungnak mennyi ideig erdemes gyartania, es mennyi keszlete lesz a vegen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Adobe Lightroom topic
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest