Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
fattyu666
üzenetére
PowerAMP v2.0.1 - nemrég jelent meg
-
jksx
senior tag
válasz
fattyu666
üzenetére
A Froyo-n nem ilyen a beállítás. Ott nincs választási lehetőség és a kijelölőt max. akkorára lehet nagyítani, mint az első képeden látható.
A powerampot egyszer letöltöttem, de nem használtam most meg már nem hagyja magát újra letölteni.
A "gyári" lejátszóban van néhány spéci beállítás pl. upscale ami miatt jobban szeretem. -
jksx
senior tag
válasz
fattyu666
üzenetére
Előjönnek a kijelölőn a nyilak, de akkor sem lehet csak egy adott méretig felnagyítani a kijelölő területét. Leginkább zenehallgatásra használom és a Froyo-s lejátszó hangzásképileg jobb (jobban beállítható) mint a gingeres.
Próbáltam más lejátszókat is meg az equalizer appot de azokat nem lehet úgy belőni.
Így marad a Froyo, a gyári háttérképpel.Küldtem privátot...

-
agabe
addikt
válasz
fattyu666
üzenetére
Felejtős. Nem működik...legalábbis nálam.
Ha valaki elcseszerinti véletlenül az eredeti file-t, akkor a meglévő wifi kapcsolatokhoz sem lesz képes kapcsolódni.
Ez a módszer ami szerintem Froyo-n működhet (legalábbis azt írták), de emiatt nem telepítem vissza mivel nincs szükségem ad-hoc módra.
A CyanogenMod rom-ok galaxy s esetében tartalmazzák már az ad-hoc opciót is, de sajna a mi kütyünkre nincs ilyen rom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő