Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sened
csendes tag
Sziasztok!
Vettem kettő darab ilyen töltőt: [link]
S3 Mini készüléket szeretnék velük tölteni. Ebből is kettő van.
A gyári töltőkkel rendben töltődnek, viszont sajnos ezek a Maxell töltők nem töltik egyiket sem.
Létezik, hogy nem kompatibilis hozzájuk ez a töltő?
A Maxell töltő rendben tölt egy Nokia Bluetooth Headset-et.
A dobozon ez áll : works with :"ipod, iphone, ipad, smartphone"
Tudtommal az S3 Mini is egy smartphone. Vagy rosszul tudom?Köszi
-
tween
őstag
Milyen rendszert használsz most, mit javasolsz?
-
tween
őstag
Nálam lassú ez a CM13. szerintetek érdemes egy nagyon nagy gyalulást csinálni és feltenni egy gyári 3 darabos odinos rendszert? Fogok gyorsulást tapasztalni?
-
tween
őstag
Mikor jön el a pillanat, hogy telefonon is lehet frissíteni a CM13-at? Állandóan ez az MD5 hiba... Vagy állítanom kell valamit?
-
FoxPuppy
tag
válasz
Zolii44 #93587 üzenetére
sziasztok !
sok időm nem volt, de azért keresgéltem itt is, viszont nem nagyon találtam semmit..
probléma NFC csak gyári rommal megy, semmilyen CM-alapú romon nem működik,
pedig benne van és működni kellene ?!Valakinek valami tapasztalat, megoldás (legutolsó kiadott radio van fent)
Köszönöm -
Zolii44
tag
''A 4.1.2-es romot, ami pedig a XEH MG4-es volt, itt megtalálod a 4 fájlos verziót hozzá''
Ezt feltudom tenni az odinnal?
-
daytonka1
tag
Sziasztok! A következő problémám volna. Fent van a titaniub backup és akarok menteni a googla direv ba a felhőbe de azt írja ki hálózati hiba. Mi lehet a baj mert netezni tudok vele?
-
Zolii44
tag
Milyen vírusirtót használtok ami jó és nem venni észre ha lassít?
Egy teljes formázással el lehet róla távolítani?
Azt írja hogy pár appot fenyegett, üzenet,böngésző,galéria.
Bekaptam valami trójait, és azt írta hogy 39 üzenetet és 66 képet lopott el.
Most a CM serurity van rajta ideiglenesen, eddig nem is volt rajta vírusirtó soha. -
törölt tag
válasz
Bigyo13 #93578 üzenetére
akár lehet zárlatos egy alkatrész ami szívja az akkut, vagy a töltés vezérlő döglött meg...anno BB Z10-nél kísérleteztem hasonlóval mivel kifogtam a 3G-s modellből egy akku töltésjelzés hibásat, ott ha a 4 érintkezőből 2 letakartam, és csak a + meg a - volt szabad, nem jelezte a töltöttséget, csak egy üres akkut felkiáltó jellel....szerintem szerezz be ez törött S3-at aminek jó az alaplapja és próbáld ki azzal....
-
Bigyo13
őstag
Sziasztok!
Esetleg valakinek van ötlete a következő hibára?Kb 1-2 naponta, ha töltőre dugjuk vagy leveszzük arról, akkor random újraindul a telefon folyamatosan bejön a kezdő Samsung képernyő majd elsötétül és újra kezdi a loopot, kb. amíg az akksit nem veszem ki.
Sok esetben töltésnél tölteni nem sem kezd, annyit csinál, hogy az üres akksijelet mutatja a körrel a közepén, mintha elkezdené a töltést és újraindul az is.Másik akkuval is kb. ugyanez a helyzet, bár egyik akku sem új, hanem 3 éves kb.
A hard reset nem segített és a ROM csere sem.
Köszönöm, ha van valakinek ötlete.
-
daytonka1
tag
Sziasztok! Hogy tudnám a romot frissíteni úgy , hogy a dolgaim megmaradnak ?
-
daytonka1
tag
Sziasztok! Ha a kernel nem tar fáj ba van hanem zip , hogy kell telepíteni ?
-
Tyca
senior tag
Nálatok nem zabálják az akksit a cm/aosp alapú romok? Nem standby-ban, hanem ha nyomkodjátok. Nálam bazira. Azt hittem, hogy a régi akksim miatt, de az újjal is ez a helyzet. Nem szeretem a touchwizt, de emiatt mindig itt kötök ki
-
Dr. X
aktív tag
Feltette már közületek valaki a Cyanogenmod 13-at? Jobb, mint a 12.1 vagy az android 6 már túl sok a telefonnak?
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #93565 üzenetére
Nagyon nem
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #93563 üzenetére
mármint mi drága?
-
törölt tag
mercurytopaz, Janou
a héten megjött a 100 db szilikon párnám(10x10x1-es), az S3-am kapott egy hűtés szervizt
kicseréltem a régi és kemény szilikon párnát friss kékre
plusz a memória is kapott egy párnát
úgy nézki sokat javult, mint ha hamarabb lehűlne
meg talán a sebessége is kicsit javult volna
-
törölt tag
ha esetleg valakit érdekel... egy kis gyűjtemény S3 GT-I9300-hoz
-
Krisz1000
tag
Ja, bocs, akkor vmennyire félreértettelek, ha jól értem te a gyárit vagy mindenképp egyező kapacitásút vettél... engem az nem nagyon érdekel, ha ugyanannyiról beszélünk akkor én is a gyárit venném.
viszont 4 év alatt úgy gondolom bőven kell már annyit fejlődni a telepeknek, hogy rentábilisan lehessen nagyobb kapacitást tenni ugyanakkora helyre. én erre pályázom.
igen néztem, sajna csak 1 lengyel oldalon találtam, ahol két ember szídta, két ember meg 5* ot adott rá, szóval passz, ezért próbálom kideríteni... ott olyat írtak, h fél évig birta a plusz kapacitást és utána elindult a lejtőn. viszont nekem 4e körül megérné, h fél évig nem kell powerbankot vinnem mindenhová
-
Tyca
senior tag
válasz
Krisz1000 #93553 üzenetére
Én egy elvileg gyári 2100-asat vettem az ecell-től, annyi volt vele a gáz, hogy csontra lemerülve jött meg, amúgy nincs vele gondom.
Ezek a gyárival egyező fizikai méretű, de nagyobb kapacitású akksik a gyárihoz képest fél-harmad áron egytől egyig kamuk, a legtöbbjük a gyári 2100 mAh-t sem érik el, vagy 4-5 töltési ciklus után már nem lehet őket 100%-ig tölteni, vagy 20%-nál lekapcsol a teló.
Ha ekkora méretben lehetne nagyobb kapacitást kihozni, azt a Samsung is árulná.Keress rá erre a típusra külföldi oldalakon, ahol van vásárlói vélemény, ott kiderül az igazság
-
Sanyi19
őstag
válasz
djnyakesz #93549 üzenetére
Ismerősnek lenovo tableten romlott el az érintőkijelző, otg kábel+egér, simán feloldtuk. Csak neki a kijelző képe látszott mert csak az érintő panel volt rossz. Az érintő panel is tönkrement biztosan? Én megnézném egy tv-n azért.
S3-nál nem tudom működik-e, de sok telefonnál jack-ről is jön videojel, jack-rca kábellel a tv-re kötve. Valaki a topicból próbálta már?
-
törölt tag
technikai jellegű kérdés: ha én csak a bootloader-t és a modem-et akarom frissíteni a jelenlegi legfrisebbre rendszer nélkül(iraki GPB1) akkor csak az sboot.bin-t és a modem.bin-t kell feltennem odinnal?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Sanyi19 #93546 üzenetére
Szia,
Köszi.
Az ötlet nem rossz, de ebben a videóban a srác a telefonján tudja felnyitni kizárólag az eszközt. Na most nekem ugyan ilyen csúszka van a telcsin, de be van törve a kijelzőTehát lehetetlen rajta bármit is csinálni.
Így már látnám mit csinálok a telcsin, de nem tudok továbbra sem biztonsági mentést csinálni
-
Krisz1000
tag
akkukérdés!
sziasztok
mi a véleményetek az újabb, nagyobb kapacitású akkukról ehhez a telóhoz. nem a vastag hátlapúról beszélek! hanem ami ugyanakkora mint a gyári méret csak erősebb. próbált vki már ilyet?
pl ez, qoltec
ez elvileg 3100mah, ami kb másfélszeres kapacitás a gyárihoz képest. ugyanakkor az árakban óriási a szórás, van h a gyengébb utángyártott a drágább stb... vajon akkor hasraütéses értékekre kell számítani
...? mert kinézetre nem tűnik gagyinak.
3 éves az eredeti akkum és kicsit gyengélkedik már szegényke. még régen, butatelefonhoz vettem olyat, ami SOKKAL erősebb volt mint a gyári, azt baromira élveztem... de nem tudom ez itt is működik e.
tapasztalat valakinél?
köszi
-
-
djnyakesz
aktív tag
-
tarnagy
aktív tag
Swap vagy nem Swap? Egyre több olyan app van, melyekkel swap fájlt lehet létrehozni. Ez ugyebár elvileg a RAM-ot bővíti, ha nem is fizikailag.
A kérdés: valóban hasznos-e swapot készíteni, gyorsabb lesz-e a masina vagy épp ellenkezőleg. Esetleg nem más, mint sok-sok app: parasztvakítás?... -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok abban segitrni ha betort a kijelzom es csuszkaval ellatott kod volt rajta hogy menthetnem meg az adataimat?
Sajna van hogy programokon belul is vannak menteseim (naptar,jegyzetek) stb...
Van barmi megoldas?
Koszonom -
Fricy78
tag
Sziasztok. Hozzám került egy barátom s3-ma. Semmit nem tudott róla mondani, hogy mi volt rajta, de nem indul el a telefon (döglött robot szindróma). Sajnos hölgytől van, aki nem ért hozzá. Csak annyit tudok, hogy független. Eddig nem sikerült életre kelteni, mert az 1 fájlos romokkal nem tér magához. Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan téríthetném észhez a telót. Tudok romolni, nem gond semmi.
Re-partition fail-el ál meg a 3 fájlos rom esetében. Van valakinek ötlete rá?
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #93532 üzenetére
kezeli, csak az a baj hogy ha pc-vel formázom vagy az s3-al akkor sérültnek írja, megformáztattam egy mizu m450-el, azóta kezeli, szerintem a rendszer lehet bugos, hibásan kezeli a 32nél nagyobb exfatos kártyákat, ezt több oldalon is írták, hogy pl a g3 gyári rendszere sem viszi a 32nél nagyobb exfatos kártyákat...
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #93530 üzenetére
nem tetszik ez a vertikális elrendezésű menü, amúgy nagyon jó....
megl ett a hiba, az exfat fájlrendszerrel van baja, mert fat32-re formázva látja a kártyát
-
törölt tag
elképzelhető hogy az s3 nem szereti a 64gigás kártyát?
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #93526 üzenetére
már elavult, én valami frissebbre gondoltam, most tettem fel a cm13-at, bár kicsit már gyengusz az akku
-
törölt tag
valami jó és stabil 5.1.1 vagy 6.x romot tudtok ajánlani i9300-ra?
más: 64gigás sdxc-t jól kezeli a teló?
-
SAABPEPE
tag
válasz
mercurytopaz #93521 üzenetére
De neked külön van vagy ez a verzió maga tartalmazza ?
-
mercurytopaz
aktív tag
Pl:
https://mega.nz/#!3UNCwJ7K!bTrjvyvYCcLz2LPVzyu1lqBYGLtJXWzjJli-dg3M7eI -
SAABPEPE
tag
válasz
mercurytopaz #93519 üzenetére
Én felraktam ezt a mester verziót de valahogy a radió appot megette.
-
tween
őstag
válasz
mercurytopaz #93513 üzenetére
Nekem CM11 van, ugye az is 4.4.4, megéri cserélni?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
mercurytopaz #93516 üzenetére
Feltettem, nálam remek, sokkal jobb, mint a CM12.1 volt.
-
mercurytopaz
aktív tag
Nem próbálta valaki ?
Eddig teljesen jó, akkuidő, sebesség, stb...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
mercurytopaz #93513 üzenetére
Szia!
Simán TWRP recoveryből telepítem, majd telepítés után rátolom a fixet, és kész? CM 12.1-ről jönnék.
Üdv.
-
mercurytopaz
aktív tag
Szerintem próbáljátok:
rom:
https://mega.nz/#!eBNXnYoY!RWQwgRUNYgW7G2V6Av4CxvQaefkAC2qaxFKEBn1icxU
fix:
https://mega.nz/#!LItUnA4R!9IvS759vJsWRbKwdS0HSSsTVgvvlP2pEldBISaJ33Oc
-
mercurytopaz
aktív tag
A back-to-n00t-romnak 4.4.4-nek találtam egy javított változatát, ezt,
plusz a camera fix-et együtt feltéve egy úgy tűnik egy teljesen hibátlan 4.4.4-et
kapunk.Ez akadás, és újraindulás, stb.. nélkül, szépen települ.
Nemsokára linkelem, most töltöm a megára.
-
den80
tag
Sziasztok, felraktam most ezt a back-to-n00t_ROM_V9 -ot és folyamatosan ilyen információ jön elő kb 10mp-re percenként a kijelzőn, és nem lehet kinyomni semmivel ...
tudnék ez ellen tenni valamit ?6.0-ás rommal nem csinált ilyet
-
mercurytopaz
aktív tag
Ha nem jó a link szóljatok..
-
mercurytopaz
aktív tag
https://mega.nz/#!LItUnA4R!9IvS759vJsWRbKwdS0HSSsTVgvvlP2pEldBISaJ33Oc
-
SAABPEPE
tag
válasz
mercurytopaz #93505 üzenetére
Én is néztem egy back-to-n00t v9 et ez egy gyári S3 Lte port 4.4.4 de valahogy kamerára mindig hibát ír ki amúgy jó lenne. Esetleg amit te találtál Camera fixet megosztanád ?
-
tween
őstag
válasz
mercurytopaz #93505 üzenetére
Gyári 4.4? Tudsz letöltési lehetőséget? Köszi!
-
mercurytopaz
aktív tag
!! Én meg találtam egy camera fix-et a gyári 4.4.4-hez. Ezzel már az is működik. Tegnap raktam fel, érdekes, hogy az első indulás nagyon nagyon nehézkes, többször újraindul, egyszer akksit is ki kellett venni, (kétszer próbáltam, és ugyanaz volt) de végül szépen feltelepül, egyelőre nagyon jónak tűnik, főleg gyors.....
-
Kugyi
csendes tag
válasz
mercurytopaz #93503 üzenetére
gondolkodtam egy gyári visszaállításon, de bizonyos dolgokat nem tudnék menteni (pl. játék állások, stb.). Kipróbálok egy SD kártya formázást, hátha segít
-
Kugyi
csendes tag
A készülékem hosszabb 15 -20 perc pihenő után lekapcsolja az SD kártyát (gondolom). A készülék indítása után az "SD kártya előkészítése ..." szöveget adja fel, majd normálisan elindul.
Remélem nem hibára utal?
4.3 Android van rajta ND5 build -al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest