Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABDUL96
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy màs orszàgokban màr S3-ra megjelent hivatalos firmware frissités,akkor lehetséges hogy hónapok múlva itt is lesz nàlunk?
-
DaveNo1
veterán
válasz
borsodika #92493 üzenetére
Köszi, odinnal visszaraktam 4.3-at és most már van hálozat
Viszont még mindig nem jó a telefon funkció, konkrétan ez a probléma:
- ha telefonálok nincs tárcsahang, és ha felveszik, se odaát nem hallanak, se én nem hallom azt akit hívtam, de azt látom, hogy felvették.
Sok helyen olvastam már ezt a problémát, de konkrét megoldást nem találtam rá. Esetleg te nem tudsz valamit mondani, anélkül, hogy megint nekikezdenék a régi rom felrakásának? (itt a topicban is láttam, hogy másnál is volt hasonló régen, de nem találtam rá választ, hogyan lehet megcsinálni)
-
DaveNo1
veterán
válasz
borsodika #92491 üzenetére
Oké, köszi megpróbálom. Itt találtam valami egyszerű tűnő megoldást Vagy ilyenekkel nem érdemes próbálkozni?
-
borsodika
őstag
válasz
DaveNo1 #92490 üzenetére
Pedig ha szerencséd van akkor most pont a 4.3 lesz a megoldás a te problémádra. A régebbi rendszereknél s3-on efs v1 volt 4.3-al efs v2 lett (Efs-be van többek között az imei is). Ha efs mentés nélkül teszed vissza a régi romot akkor pont ez lesz az eredménye mint ami most nálad. Tegyél vissza egy 4.3-at a telefonra és jó eséllye vissza fog jönni az imeid. Ha visszajött csinálj efs mentést akár több alkalmazással is de kelzsoca által készítettet ajánlom. Amikor már a mentés is meg van utána már lehet kísérletezni, hogy 4.3-as modemet használsz 1 régebbi rendszeren.
-
borsodika
őstag
válasz
DaveNo1 #92488 üzenetére
4.3-as rendszer van most is a telefonon akkor? Amennyiben igen és nem volt efs mentésed akkor neki kell kezdeni kísérletezni xda-s leírások alapján hátha valamelyikre visszajön az imeid. (Itt a topikban is volt már erről szó rátudsz keresni) Amennyiben gyors megoldást akarsz akkor be kell vinni 1 jobb gsm boltba ahol boxal visszaállítják a helyes imeit.
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok, sürgős segítség kellene:
Csináltam egy gyári rom visszaállítást, miután a legutóbbi frissítés óta nem funkcionált megfelelően a telefon, és most nem találja a hálozatot
- T-mobiles, nem volt függetlenítve stb.
- Nem volt rajta soha custom rom, az új 4.3 helyére raktam fel a gyári romot.
- Minden rendben ment, az itteni leírást követtem + youtube videót
- A régiókód is megfelelő a recoveryben (THM)A telefon mégsem találja a hálózatot. Mit tudok tenni?.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
nggabi #92478 üzenetére
THX "szenyor"
,lementve!
Párszor megszakadt Firefox alatt,de rányomtam a folytatásra és végül lejött.
Jól látom,hogy 2 repart rom van benne?+ egyéb okosságok (anyway setting mire való?)
3hét múlva lejár a gari,kijelző beégésmentes.Nem volt még cserélve!Viszont a töltést nem mindig veszi mostanában.Akksi 3 hónapos,gyári,samu bolti.Szokott az usb-vel gond lenni,vagy erre a típusra nem jellemző? -
nggabi
félisten
válasz
eastone1 #92477 üzenetére
így hirtelen ezt találtam MK6 4.3 repart
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok, mostanában nem foglalkoztam a telefonommal, de tegnap volt időm és felraktam rá le a legfrissebb T-mobilos szoftver (4.3 valamilyen verziója), és telefonáláskor valami probléma van azóta --> nincs tárcsahang, kijelzi, hogy felveszik, de nem hallok semmit, és a túloldalon se hallanak.
Láttam, hogy másnak is volt ilyen problémája régebben, de nem találtam rá választ, hogyan lehetne megoldani.
Köszi a segítséget előre is.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
nggabi #92473 üzenetére
Fő telefonom az S4 Active,ehhez sincs repartos,főleg nem 4.2.2.Minden megvan hozzá:root file,cwm,de nem mertem nekiállni többfájlos hiányában!Szerinted elég az 1 fájlos is,ha netán valami bebaxna?
Nem frissítettem,szerintem a legjobb android verzió.KK & Lolli,hát hogy is mondjam.... -
eastone1
senior tag
Sehol senkinek? Ez nem jó hír.
-
eastone1
senior tag
Esetleg egy pit fájl is jól jönne.
-
eastone1
senior tag
hali.
Tudna valaki egy linket 3+1 fájlos vodafon romhoz? Régi 4.1.2 is megteszi.
Volt egy de véletlenül töröltem. -
törölt tag
Sziasztok!
Próbálok valakinek segíteni, de nem vagyok teljesen képben S3 -al. Azt mondja az illető, hogy frissített 4.2 -ről 4.3 -ra és belassult, meg blablabla. Van vmi ezzel kapcsolatos, klasszikus hiba? Van vmi macera a visszaállítással? Az S3 -hoz csak Odinos root van, vagy SD -ről is lehet CWM -es kernelt felrakni? Az összefoglalóban nem láttam SD -kártyás megoldást. Előre is köszi az infót! -
Zooka
tag
Sziasztok,
adott S3, gyári 4.3-mal. Gyári visszaállítás után is nagyon lassan tért vissza a telefon alvó állapotból, gondoltam ebből custom rom lesz. Fel is ment, volt térerő is, gondoltam az efs-sel nem lesz gond. De ha próbáltam hívni, a telefon semmit sem mutatott ebből, csak kicsörgött. Efs managerrel visszatettem az efs+modem párost, azóta térerő sincs...
Mit csináltam rosszul?
-
kentucky
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy a memória egy része elhalt, mert előtte is csinált olyanokat, hogy nem tudott írni Data partícióra. Sajnos a telefonom 4.3-mal jött, és sehol nem találok repartos 4.3-mat úgyhogy azt hiszem egy végső búcsút veszek az öreg barátomtól.
-
kentucky
őstag
Na királyság, ma gigawipeoltam a telefonom, mert állandóan ba*zogtatott a TWRP unable to mount preload problémával, de most már minden partícióra unable to mount-ot dob ki, nem tudom mi lehet a gáz, egyedül Odin-nal flashelt Philz működik, semmi más.
Update: sideloadoltam lollipopot régi philz-ben, és sikerült is bootolni.... érdekes -
Tyca
senior tag
akkor ki kell próbálni egy régi és egy új modemmel is.
Itt van egy lista, csak nem mennek a letöltések: [link]
De látszik, hogy MG4 a vízválasztó, onnantól kezdve váltott át v2-re az efs. Amit linkeltem tegnap rom, abban N-nes van, az új. Valahonnan vadássz le egy ezelőtti modemet is.
-
Tyca
senior tag
én odin-t hanyagolom, csak recovery zip-eket szoktam felrakni.
jelenleg ezt használom: Android Revolution HD 53.0 • High Quality & Performance • I9300XXUGNK2
Ebben efs v2-es modem van.
-
-
borsodika
őstag
válasz
snorbi82 #92436 üzenetére
akkor ott sajnos elmászott az eredeti (ezt tudtuk már
) és egy generált 0049-es került a helyére. Ezt helyreállítani nem lesz olyan egyszerű, haladó pc, android ismereteket igényel. (Amennyiben hölgy a tulaj gondolom efs mentés se volt). Ezek hiányában a legegyszerűbb és leggyorsabb ha elviszi egy komolyabb gsm szervizbe ahol boxal visszaállítják.
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Egy csaj ismerősöm németbe van és csinált a telefonján egy hard resetet. Azóta nem lehet elérni
és hálózatra sem jelentkezik fel a telefon. Azt hiszem telenoros volt a telefon és függetlenítve lett,így
használ benne most T-és kártyát. Van valami ötlet, hogy most miért nem működik a telefon? -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan problémám van hogy votl rajta egy főzött 4.4.4-es ROM,vsisza akartam tenni a 4.3-ast s azóta csak a Samsung logó van... semmi más... s már vagy 15-20 perce.Elvileg valami másik recovery van a telón.Mit csináljak?
-
borsodika
őstag
Az efs mentésed V1-es vagy V2-es? (Nem-e az a hiba, hogy egy régi v1-es efs-t szeretnél visszaállítani egy új romra amiben már efs v2 van).
Többféle lehetőség van még amivel lehet kísérletezni ki kell őket próbálni, hogy neked melyik variáns hozza helyre ha még egyáltalán otthoni körülmények között helyrehozható.
Xda-n is van többféle megoldás ezzel kapcsolatban pl: [link] [link2]
Amennyiben ezek sem működnek még mindig opció, hogy keresel más megoldást, leírást hátha találsz újabbat vagy beszerzel egy többfile-os romot és odinnal felteszed rá és megnézed hátha gatyába rázza.Amennyiben ezek közül sem jársz egyikkel se sikerrel akkor marad a szerviz.
-
Military
csendes tag
Sziasztok!
S3-as om mostanában kezd behalni.
A segítségeteket szeretném kérni!Magától ki kapcsol, és neki áll villogni az elején a Samsung Galaxy SIII GT-I9300 -a felirat...
Be tudom kapcsolni, és ezt kb naponta 3 szor is megcsináléja. Akksi problémára gondoltam először, és vettem hozzá másikat, de AZZAL is ugyan ezt műveli.Végre hajtottam rajta wipe data/factory reset - et is, de semmi, nem akarja az áldást
Kérnék szépen segítséget, ha tud valaki hozzá!
Várom a szíves válaszokat! Nagyon kössz
-
borsodika
őstag
válasz
PainKiller13 #92414 üzenetére
Jól tudod, ha van efs mentés akkor azzal a legegyszerűbb visszaállítani. Amennyiben nincs onnantól jön a kísérletezés, hogy kinek mivel sikerül visszahoznia. Amennyiben semmivel nem megy marad a szerviz ahol boxal helyreteszik.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A Galaxy S3 Neo + gyári frimware-re rámegy a telóra?
Sima I9300-asom van,jelenleg 4.4.4-es kit-kat-el de nem túl jó számomra :S -
Rhinout
csendes tag
Sziasztok!
Van nálam egy halott i9300 Telenoros.
XEH i9300 locked Telenor stock rom kellene.
Ami fent van neten link, vagy már nem található a filemegosztón, vagy
trójai képében települne a gépemre, ha engedném.
Egyet azért benyeltem.Amit találtam 4.3-as verzió az unlocked, viszont függő a teló.
Kies és Smart Switch nem támogatott telefont ír ki.Van valakinek elérhető linkje?
Köszi! Gergő
-
Tyca
senior tag
válasz
PCMaster133 #92399 üzenetére
Nem jó gapps-t teszel fel. Minden android verzióhoz van külön gapps is.
-
sid87
senior tag
Én arról váltottam erre, mert olyan lassú volt már hogy a hajamat téptem. És nem akartam újra azt feltenni, gondoltam kipróbálok mást.
Viszont sikerült megoldani minden gondot eddig, úgyhogy egyelőre jó, na meg arra a pár hétre amíg nem lesz új teló. Az is nagy szenvedés lesz, nem tudom hogy újra Samsungom legyen (S6) vagy váltsak át az LG G4-re.
De amint megteszem, soha többé root, meg romolgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest