- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
Sziasztok!
A lânyom leejtette a telot és a kijelzőnek annyi sajna!
Cserére ugy 40 ezret mondtak annyit viszont szerintem nem ér és most nem is tudom megéngedni anyagilag!
Màs baja nemigen lett mert a mai napig minden reggel ébreszt ahogy anno be lett àlitva
Ebayon van 20 ért az teljesen jó hozzà megmerjem rendelni?
Esetleg valaki rendelt màr onnan kijelzőt és jó lett tapasztalkat ezzel kapcsolatosan?
Előre is köszönöm a vàlaszokat! -
AMD_ok
őstag
válasz
Raul227 #89486 üzenetére
Koszonom, ezzel ki vagyok segitve....
Valaki esetleg valami ertelmes valaszt is tudna adni a kerdesemre?
Koszonom
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
ha a telefon nem kapcsol be, illetve nem lehet download módba tenni, szóval abszolút nem reagál semmire, akkor mi van? Van valakinek ötlete?
-
szunyi777
őstag
válasz
Predikative #89494 üzenetére
ÁHHH, értem... Akkor gondolom efs menesed sincs....
Javaslom az oldal tetején a téma összefoglalót tanulmányozni!
Szinte mindent megtalalsz..
De nagyvonalakban így:
Efs és modem mentés legyen Rootolás után (Cf autoroot)
Philz recovery tegyél fel odinbol.
A Cm rom legyen az sd n.
Philz recoveryben készíts egy Nandroid mentést.
Ez után mehet a full wipe recoveryben (factory reset menü / install new rom)
Majd mehet fel a rom és a Gapps csomag, az install zip to sd card menu alól. -
x1port
addikt
Nem értem..le akarom tölteni a facebook alkalmazàst de azt írja: nem áll rendelkezésre elegendő tàrhely.
560mb szabad. . helyem van
Ötlet ? -
szunyi777
őstag
válasz
Predikative #89490 üzenetére
Csináld a hagyományos módszerrel!
Tegyél fel egy custom recovery-t p..: PhilZ toch recovery, és abból tedd fel teljes Wipe után a CM oldaláról letöltött .zip fájlt (ROM-ot)..
Javaslom a cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9300.zip -
Predikative
tag
válasz
szunyi777 #89489 üzenetére
Először csupán a honlap által adott információkat követve hajtottam végre, ami egy app. letöléséből és a számítógépre egy telepítő program felrakása volt, majd csatlakoztatni kellett a készüléket, és utána telepített, de közben valami hibát mutatott a telefon kijelzője, a kis android figura feküdt a hasa fel volt nyitva és egy háromszög benne egy felkiáltójel volt fölötte. Tovább ment ezek után viszont a gyári alap progi ment fel 4.3 és ráadásul nem lehet a frissítést sem továbbiakban a telefonon mert azt írja, hogy: Your device has been modified...
-
szunyi777
őstag
válasz
Predikative #89488 üzenetére
Custom recoveryből csináltad?
-
Predikative
tag
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni cyanogenmod és 4.4.4. telepítéssel kapcsolatban, mert természetesen a youtube videó és a cyanogenmod.com oldal segítségével nem ment. A telepítés végén ugyanolyan maradt mint előtte 4.3. Előre is köszi
-
perempe
veterán
le van töltve egy könyv a telefonomra: html formátumú képekkel és mp3 állományokkal. hogyan tudom megjeleníteni? a default böngésző nem viszi a hangállományokat. asztali gépen a firefox lejátssza természetesen gond nélkül.
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Lenne egy kerdesem: a telefon valami miatt nem veszi a toltest, toltore teve azt irja: "akku lekapcsolva". E melle meg az tortenik, hogy csatlakoztatva irja vagy lejatszoeszkozkent, vagy fajlatvitelre. Ez valami beallitasi gond, es ha igen, hol lehet orvosolni?
Ha meg nem az, akkor mi baja van szerintetek?Koszi szepen
-
xerintem
csendes tag
Sziasztok, kollégám S3 telefonja a zsebében kikapcsolt és azóta nem lehet bekapcsolni, download és recovery módban sem hajlandó elindulni se kép, se hang, másik akkumulátorral próbáltuk elindítani azzal sem megy....van rá valami megoldás vagy marad a szervíz?
-
bexinho23
őstag
válasz
x1port #89480 üzenetére
Az, hogy a CPU/RAM (Antutu programban) résznél történt az újraindulás. Persze gondoltam hogy akku probléma lehetséges, de ha nem az lett volna, és potyára berendelek egy akkut, akkor nem lettem volna előrébb. Csak pénzt dobtam volna ki az ablakon. A másik pedig, hogy így tutira olcsón jutottam akksihoz, ami házhoz jött ingyen. Bár azt gondoltam, hogy a fémtáskában lapul egy kijelző, amit azonnal cserélni tudnak, ezért sem ezt jelöltem elsődleges hibaforrásként.
-
bexinho23
őstag
válasz
x1port #89478 üzenetére
Rá van írva. Akkor az...
A másik. Mivel elsősorban alaplapi hibára gyanakodva írtam meg a hibabejelentésemet, sajnos nem tudta cserélni a beégett kijelzőt. Úgy hogy újabb hibabejelentést kell tennem, amit jövőhéten meg is teszek (2015 márciusáig érvényes). Bár azt mondta, inkább januárban tegyem ezt. Hogy miért, azt nem tudom... De jövőhéten újra meglépem ezt az ingyen szervizelést, ha már kifizettem a szolgáltatást a telefon vásárlásakor.
-
bexinho23
őstag
Halihó!
Ma vettem a szervizes sráctól gyári akkut, amire 6 hónap garancia járt (4.900ft). Kérdeztem, hogy ez NFC-s e, amire azt a választ kaptam, hogy gyári akku, de az NFC az a hátlapba van építve. Kérdésem, hogy akkor most ez hogy van? Nem az akkuban van? Sajnos nem tudom ezt az NFC-s dolgot kipróbálni, mert nincs a közelben NFC-s készülék.
-
Pecc
őstag
Üdv,
Van bármilyen lehetőség arra, hogy olyan legyen a group play, mint egy s5ön?
Kameramegosztás, videómegosztás stb.4.3
Köszi
-
urbi73
senior tag
Az én kérdésemre valaki ?
-
kurtuzov
senior tag
válasz
x1port #89462 üzenetére
Rocky975 fórumtárs jól emlékezett nemrég vettem bruttó 6 eFt-ért gyári Samsung akkumulátort a Lehel térhez közel. A Samsung Smart & Premium Megoldás Központjában voltam, annyi volt a bajom, hogy nem a feszes pólós bögyös, hanem a borostás kopasz szolgált ki
-
dkpisti
tag
Hello s3 cwm telepítésben tudna valaki segíteni ? Odinnal kellene telepíteni a gyári reco helyére gondolom,meg utána cwm-ből felrakni a romot(link)?Miui hogy áll rá egyébként?
-
x1port
addikt
Anno anyámnak valami hasonló gépre tettem fel.
Olyan lassú volt mint a tetű.
Pláne amikor még egy vírusírtó is került mellé(#89455) Luna73 : Azt hogy kimondottan a keretet cserélik-e még nem tudom.
Nincs esetleg beégve a kijelződ ?
Az lenne a legtisztább.Később előkeresem a szervizes számát aki anno kint volt nálam , és rákérdezek Neked.
-
Luna73
tag
Üdv.A keretrepedés csak az első évi garanciába fér bele vagy a másodikba is?
-
jano6220
tag
Valaki az én kérdésemre?
-
plinksd25
tag
-
urbi73
senior tag
Hali . Nagyon belassult mostanában a telefonom , mit lehetne tenni , hogy újra olyan gyors legyen mint volt ?
Nagyon laikusként kérdezem , nem értek hozzá , nagyon időm sincs mókolni vele .
Amúgy minden gyári rajta , független 7hónapos telefon . -
Janou
őstag
válasz
x1port #89419 üzenetére
Lehet, de ha már újrateszem nem egyszerűbb egy modernebb és támogatásban fényévekkel jobb rendszert feltenni? A másik hogy egy telepítéssel max 1.5 óra alatt kiderül hogy jó e. Ha pedig egy másik partícióra teszi, pár kattintással meg is szabadulhat tőle ha úgy tetszik.
-
Janou
őstag
válasz
plinksd25 #89412 üzenetére
Szerintem ha leszeded az 1. hsz-ben található driver packot és úgy sem megy, akkor szerintem elég valószínű hogy el kellene felejteni egy már 13 éves oprendszert. Ne haragudj, nem bántásból mondom, de azóta volt már Vista, 7 , 8, 8.1 jövőre meg jön a 10 is... Szerintem húzz fel egy másik partícióra pl. egy 7et és nézd meg az alatt.
-
jano6220
tag
Üdv Mindenki!
Kérni szeretnék háznál tőrténő javitást,a kijelzőm néha elkezd kerezben csikosodni és ilyenkor at ahol a csikok vannak zöldesebb árnyalatú lessz, de eszt nem mindég csinálja szerintetek ha kihivom a szerviszt kicserélik ha éppen nemprodukálja vagy variálnak?.Amugy az egésznek van zőldesebb árnyalata másik S3-al összehasonlitva. -
plinksd25
tag
Sok hasznos dolgot olvasok itt de egy valamire még mindig választ keresek. S3 + Cm11 nightly vs. Winxp... Ha össze dugom a géppel miért nem ismeri fel? Miért nem talál drivert? A kies nem megy xp-re?? Eddig csak az airdroiddal tudtam megoldani.. Vagy én vagyok ennyire béna?
-
Laraxior
titán
Én is eredeti akksit adtam el 3000ft-ért. Csomagolás nélküli, NFC-s teljesen eredeti. A teljesítménye is ugyanaz mint a gyárinak. Amúgy máshol is találtam 3950-ért. Meg kell nézni a sorozatszámot. OEM akksiként hirdetik.
-
x1port
addikt
válasz
Rocky975 #89407 üzenetére
Persze , ne érts félre , mindenki azt vesz a saját pénzéből amit akar.
Csak az ,hogy : Eredetit vettem 5 ezerért vagy az ,hogy : balek aki 10-ért gyárit vesz,ami ugyanazon a soron készül mint az olcsó nem ugyanaz !Én is vettem már Dolce Gabbana parfümöt 4 ezerért.
Dettó úgy néz ki mint az igazi és az illata is olyan.
Ettől még nem győzködök másokat hogy az eredeti
( bár doboza nem volt )Téma lezárva.
-
Rocky975
senior tag
válasz
x1port #89406 üzenetére
Nem vagyok naív, hivatalos helyen vettem és tökéletesen működik.
Az hogy ki gyártotta nem érdekel. Az is balek aki 10-ért gyárit vesz,ami ugyanazon a soron készül mint az olcsó.
Nfc-t nem tudom kipróbálni mert nekem a gyárival sem megy, gondolom kipucoltam valamit a romból. -
x1port
addikt
-
hori-zoli
tag
válasz
x1port #89401 üzenetére
Miért is nem lehet új,gyári akkut kapni 5e ft alatt???? Homályosíts már fel!!
Tessék, itt vaSamu 3 akku.n!! -->
Innen rendeltem a fiam S2-s telójához, és az én S3 LTE telefonomhoz is!
1000ft a posta, és a rendeléstől számítva másnap a kezedben a csomag!! -
x1port
addikt
válasz
Fredo_28 #89400 üzenetére
Új gyári akkut nem kapsz 5k-ért.
Ha valami bóvlit veszel ennyiből , lehet hogy csak ront a helyzeten.Inkább próbálj meg energiát spórolni.
Kevesebb fényerő , ez sem automatán.
Kevesebb szinkronizáció.
Facebook app likvidálása ha telepítve van ( az egyik legnagyobb akkufaló ) mint a chrome is.stbstb
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest