- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arsenix #61394 üzenetére
Ez egy nagyon jó telefon, csak tudni kell kezelni.
Amúgy meg:
"szarul optimalizál a Samsung"
Nem viccelek, szerintem ez igaz. Nagyon sok energiát feccölnek a csilivili fícsörökbe, de néhány dolog nem hozza ugyanazt a színvonalat. Például, íme:
"laggol a tárcsázó megnyitásakor"
nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.
Ennyi, toszott nagy az app, szerintem feleslegesen. Én is lecseréltem, és egyik kedvencem sincs híján funkcióknak, még többet tud, mint a gyári. Engem ez, ami cserélhető, totál nem érdekel. Csak ugye a fentieket bizonyítja...
"szar a memóriakezelés"
Ezen én is mindig behalok. Droid ilyen, amit elé raksz, azt megeszi. Mit kell mán aztat annyit nézegetni?!
"az S3 LTE jobb"
Miért is ne lenne? Ne őrítsetek már meg! Ez olyan, mintha azt mondanám, 2 kocka csoki rosszabb, mint 1.
Összegezve lassan egyéves lesz a kicsike, és imádom. Bírnám, ha nem kéne piszkálni ahhoz, hogy élvezetes legyen használni, és ezért szégyellheti magát a samu. Ha meg a többi teló laggol, akkor a többi gyártó is.21. sz-ban szeretném ha ez a HW simán vinné azt az OS-t, amit a világ egyik legnagyobb cége dob ki. Mondom, nem cserélem, nem bántom, ajánlom mindenkinek, de lássuk be, van még mit fejleszteni a szofton.
(#61410) roberto211 Szebb egy kicsit az S4
Megőrült a világ, elmegyek ratatouille-t főzni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest