Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
az a gond hogy eddig egyetlen olyan naptárat sem találtam a gyárin kívül ami normálisan összeszinkronizálja magát a FB-kal és mutatja a névnapokat, születésnapokat, eventeket, stb.
Azt meg sajnos nem tudom kirakni úgy a képernyőre hogy csak text-ként mutassa az aznapi dolgokat -
tomiii007
senior tag
már 3 hónapja ugyan ezt írják szal tök mind1...
felesleges nekik írni nem is lesz bővebb informáciojuk soha se majd, ha egyszer kijön akkor látod kiesen azt ennyi. nem fogják azt mondani hogy pl aprilis 5.én lesz elérhető... még ha tudják hogy mikor lesz elérhető akkor se fogják megmondani... -
imi68
tag
válasz
Roxkex #13684 üzenetére
Ezt a választ írta a Samsung erre a kérdésre.
Válasz: Advance szofverfrissítés Érkezett: 2013. március 12.
Tisztelt Imre!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Kérdésére válaszolva, jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a GT-I9070/Galaxy S Advance telefon esetében, mikor lesz Magyarországon elérhető az Android Jelly Bean verzió.
Ha egy frissítés elérhető lesz a készülékre a Samsung KIES alkalmazás felkínálja Önnek a frissítés lehetőségét. A KIES alkalmazás legfrissebb verzióját a következő linkre kattintva töltheti le:
http://www.samsung.com/hu/support/usefulsoftware/KIES/JSPTovábbá ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon vagy emailen keresztül az update megjelenése után vagy, ahogy több információval rendelkezünk ezzel kapcsolatosan.
Bízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat -
Zsocy155
őstag
válasz
Fitzgerald #13570 üzenetére
-
kutymorg
tag
Sziasztok!
Napok óta szemezek ezzel a telefonnal. Mennyire érezhető a Glonass hiánya offline GPS módban. Külföldön nem játszik a 3G. Nem előre telepített progival lenne használva!
Köszi!
-
cukisub
csendes tag
hihi....
még mindig az usb füles a gondom......felhívtam a Samsungot ahol elmondták hogy a régi alap op-n (GB)van egy "dokkoló" menüpont ahol lehetne beállítani az usb fülest.....sajna a mostani op-n (JB) nincs ilyen menüpont.....a Samsungos megnézettegy s3 JB-t és azon van "kiegészitő" menüpont
nem tud valaki valami megoldást??? előre is köszi -
Roxkex
senior tag
Srácok mit tudtok a Jelly Bean megjelenéséről erre a kis Okosotelefonra ?
(már tűkön ülök)
Meg éri felrakni a mostani orosz romot ? -
skifekete
senior tag
Más is tapasztalt olyat chucky óta, hogy ha megnyitok akármilyen fb alkalmazást (msngr vagy maga az fb), akkor valamelyik ikon köré egy kék téglalapot rajzol (most az alkalmazások volt soros) K*r*a idegesítő
Íme: -
flash-
veterán
válasz
Dyrtyho #13589 üzenetére
én őket ajánlom,én tőlük vettem.
a készülék bontatlan volt én bontottam ki,minden tartozéka bontatlan gyári volt.
a futár leült végigvárta még agyontesztelem a telefont és utána fizettem csak ki. -
Morris
veterán
Igaz, nekem is hasonló dolgokat produkált az asszony telója , de mégsem volt ugyanaz. Sim csere volt a megoldás.
Jut eszembe, még aznap szerencsétlenkedett a telefon sárgábbnál sárgább csíkokkal, de azóta csak zöld és itt ott sárga megszakítások!
Szóval köszönöm a simcserés ötletet, Megoldódni látszódik a gond!
-
t256
őstag
Sziasztok!
A telefon folyamatosan eldobja a mobil hálózatot. A térerő felmegy maximumra, aztán vissza 1-2 csíkra, utána nincs hálózat. Telefonálni nem tudok. SIM kártyát megtisztogattam, de nem változott a helyzet.
Telefonálni nem tudok.Ez egy ismert hiba? Orosz JB van rajta.
Vagy hardveres hiba és szerviz lesz belőle? Ha igen, akkor érdemes lenne visszatenni a gyári romot vagy nem szólnak érte?
-
imi68
tag
Azért mert ez a JB root-hoz van.
A sima GB root-hoz ezt kellett volna csinálnod.
http://logout.hu/bejegyzes/carline/samsung_galaxy_s_advance_2/friss.html
Legyen minimum 50%-on az akksi a biztonság kedvéért.
Kellenek a Samsung driverek, ezt a KIES telepíti, kell az Odin és a rootolt firmware.
Letöltöd a file-t, kicsomagolod.
Ha meg van nyitva, illetve fut a háttérben a KIES, leállítod.
Megnyitod az Odin-t.
A PDA részbe betallózod a system_rooted.tar.md5 file-t.
A CSC részbe betallózod a csc.tar.md5 file-t.
Nagyon fontos, hogy csak az AUTO REBOOT és az F. RESET TIME legyen bepipálva, SEMMI MÁS!
Kapcsold ki a telefon,t, majd DOWNLOAD MODE-ban indítsd el (HOME+HANGERŐ LE+BEKAPCS egyszerre)
Lépj tovább a HANGERŐ FEL gombbal.
Dugd rá a telefont a gépre. Ha még nem használtad az Odin-t, várd meg, míg települ a telefon és az Odin felismeri.
Ha megvan, katt a START gombra.
Várd meg, míg kiírja, hogy PASS, de ne húzd még le a gépről.
Újraindul magától recovery módban és befejezi a telepítést, majd ismét újraindul.
A superuser elvileg rajta lesz, de az Alkalmazások/Fejlesztés menüpontban engedélyezni kell az USB hibakeresés és a Hamis helyek menüpontot.
Kész is van.
SEMMILYEN FORMÁBAN NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET A FENT LEÍRTAKÉRT! -
Z0C!
őstag
több telefont romoltam már, HTCtől a Samsungokon keresztül egészen a Motoroloáig, de soha semmi baj nem volt...
soha nem fordult elő még a téglázás...
tehát béna nem lehettem...ha van gari, gariban megcsinálják?...
-
Z0C!
őstag
"Nagyon fontos, hogy addig nem szabad kihúzni a telefont amíg az Odin azt nem mutatja hogy "Pass”"
kiirta, hogy reset, kikapcsolt a képernyő, majd átváltott PASS-ra....
és azóta nem kapcsol be... -
Z0C!
őstag
ha felraktam a leírás alapján, de nem kapcsol be, mi lehetett? csak mert 100%-ra volt feltöltve és nem volt hozzányúlva...
az odin kiirta hogy pass.. -
Z0C!
őstag
ha szeretném rootolni a telót, de a PDA sorszáma nincs az XDA-s topikban mit tudok tenni?
I9070XXLK4-t nem találom a listában :/
-
Acef
addikt
válasz
Dyrtyho #13649 üzenetére
A bontatlan 0 percest ráadásul függetlenként hirdetik igaz? Miért adják a függők ára alatt, mikor a független a drágább?
Éppen nincs szükségük a pénzre? Vagy... lehetne sorolni a tippeket. Te döntesz, de a kereskedelem többnyire nem az árrés eldobásáról szól. Főleg nem a veszteségről!
Ne hagyd, hogy becsapjanak!Számlát is kell kapnod, a gar. nem elegendő, és a vásárlás dátumától él! Legyél gyanakvó!
-
Dyrtyho
őstag
Elmondom mi van, amikor rá találtam akkor még nem hittem hogy fogok találni Samsung Galaxy S Advance-t 40-45ért, de azóta találtam kettőt is, egy bontatlan 0 perceset, amit ha minden igaz holnap fogok megvenni, meg egy másikat ami Nagykőrösön van, a másik pedig hogy 43500ft-ért vettem volna meg, és az garanciában cserélték csak annyit jelent hogy egy sráctól vette, aki tönkre vágta az előző Sensation-jét, és garanciában adtak neki egy újat, mert az előző készülékére volt biztositás, és a Sensation helyett egy Blackberryt akar, amúgy 23 leszek májusban, és igen rájöttem hogy a Galaxy S Advance jobb mint a hirdetésben szereplő Sensation
-
-
gabe96
aktív tag
sheep
Acef
beccyboy
köszönöm a válaszokat nekiugrok, aztán meglátjuk mi lesz -
Hunter2
addikt
ez a fajta nilkin tokja van valakinek?
A hivatalos T-s vagy hivatalos magyar JB frissítésről van valami új hír? vagy még mindig csak ködösítés? -
Dyrtyho
őstag
válasz
nggabi #13636 üzenetére
Ott már kiidegeltem mindenkit, de amúgy ott is azt mondják hogy Galaxy S Advance, mivel a Htc Sensation-nél csak látszólag nagyobb a teljesítmény, a kategóriájához képest egy picit lassúcska, nincs akkora hangereje a készüléknek mint a Live With Walkmannek, és hiába 8mp a kamerája, és van rajta két vaku is, a Htc mégis a rossz kameráról híres, sajnos
-
t256
őstag
Sziasztok!
Ma reggel csatlakoztam az Advance tulajdonosok táborába.
Galaxy S (i9000) telefonomat váltottam le. Azon már rajta volt egy Custom Jelly Bean, így az Advance-re is rögtön ráraktam. Nyomasztó volt ránézni a Gingerbreadre.
Sheep írása alapján könnyen ment.Összehasonlítva a két telefonon lévő JB-t felmerült néhány kérdés.
i9000-en volt néhány plusz funkció, amit Én hiányolok az Advance-ből. Elmulasztott eseményeknél, értesítésekkor folyamatosan világított a két érintőgomb, értesítési sáv testre szabható volt. Lényeg sokkal részletesebben be lehetett állítani mindent.Esetleg létezik az Advance-re hasonló custom rom? Látom létezik Jetmod, talán az az amit keresek?
-
skifekete
senior tag
Haverom épp ma cserélte el a Sensationt mert mindig újraindul
Samu ftw
-
nggabi
félisten
válasz
Dyrtyho #13634 üzenetére
höhh
sxs sztem egyértelmű, bár van baj azzal is.
de az általad linkelt sensation nem valami jó, bár egy kategória az advance-el de akkor sem... csak a szívás lesz vele.
persze én utálom a hátécséket
ajánlom ezt a topikot Melyik okostelefont vegyem?
-
csorba23
tag
Bakker. Megjelent a beégés a kijelzőmön. Még nincs 4 hónapos a telefon. Sokat sakkoztam vele és a Tesztképernyőn kéknél egyértelműen kivehetők a sakkprogram körvonalai. Pirosnál pedig (még) csak halványan, de látszik az akkutöltöttség jelző helyén egy folt.
-
nemtabo
aktív tag
Hahó!
Kis tanácsot kérnék. Lg optimus 2x-ről váltanék, és xperia s vagy s advance között járnak a gondolataim. Esetleg tanács, hogy melyik lenne jobb vásár?
-
Dyrtyho
őstag
Ez a Sensation az amit még megvennék
-
bepe79
addikt
Szerda estére kértem a GLS-es kiszállítást a webshopban rendelt Galaxy S Advance-omra, már nagyon várom!
És amint tudok, beszerzek hozzá a képernyővédő fóliát, és lehet, hogy egy tokot is majd, mert azért annyit nem bír ki, mint a Defy+, amiről váltok.
-
törölt tag
LQ4 alatt van lehetőség kikapcsolni az usb-s töltést? Digitális beltérire dugnám rá usb háttértár módban, és annak kis semmi tápja van.
Nem akarom túlterhelni. -
nggabi
félisten
akinek sensationja volt mind el akarta cserélni. vajon miért?
-
Dyrtyho
őstag
Valaki meg azt mondta itt hogy a Samsung a jobb
-
Dyrtyho
őstag
válasz
hxcforlife #13620 üzenetére
Hogy hogy nem egy kategória ? Az általam linkelt Advance nem Advance ? Vagy mi van ? Légyszi mondjátok már meg, mert nekem választ kell adnom az eladónak....
-
raziel01
veterán
Itt nem kell bootloader nyitás, mint Sony-nál?
-
-
gabe96
aktív tag
sziasztok!
apukámnak szeretném felpakolni a jb-t viszont olvastam az 1. hsz. ben, hogy a T-Mobile-os készülékeken nem túl jól működik?
erről tudtok mondani valamit konkrétumot?
előre is köszönöm! -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ezer éve még HTC One X-en apex launchert használtam, a bátyám most vett egy galaxy s advancedet, és meglepődve nézem, hogy erre nem megy fel az apex. Miért nem?
Esetleg valaki tudna valami alternatívát, amivel gyári ics kinézetet varázsolhatok rá, és nem zabálja a memóriát?
Köszi
-
Z0C!
őstag
hát telót csak újonnan, vagy megbízható forrásból...
sajnos sokszor találkozom kéz alol vett SIM kártyával (original 1680, kéz alol vette 2000ért ) és ha valami para van, ugye nem a tulajdonos az, semmi infót nem tud róla, így nehéz segíteni a bajba jutott kártyán...
-
Polemius
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb 1 év garancia
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest