Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
Azért érdekes, hogy már az android L-nél tartunk, és mindenki a régi rendszert preferálja jobban... kicsit jobban oda kéne figyelni a gyártóknak az optimalizálásra... tudom, így megy ez már évek óta a pc- és mobilpiacon egyaránt, de nehéz hozzászokni. Vicc, hogy mindenből erőművet kell venni ahhoz, hogy használható legyen.
metalFray: [link]
-
vazzz
őstag
válasz
Imi1981 #41810 üzenetére
Tehát akkor mégegyszer, hogy kereshető legyen a topicban:
Rootolt GB
T-mobile:
I9070XXLK2_I9070TMHLK1_TMH_ROOTED_SUPERSU
Vodafone (P)
I9070PXXLK4_I9070PVDHLE1_VDH_ROOTEDRepartos GB
T-mobile
I9070XXLK2_I9070TMHLK1_TMH
Vodafone (P)
I9070PXXLK4-VDHLE1 -
vazzz
őstag
Sorry, közben most látom, hogy félreértelmeztem a dolgot...
Vodás rootolt romot találtam a gépen, ez a P-s telókra jó. [link]
Függetlenhez valóm nincs sajna...
Sajna már nagyon rég volt ez a gb-s korszak, így időközben én is felejtem a dolgokat... de emlékeim szerint, ha felrakod a repartos T-s GB romot, utána mehet rá a T-s rootolt rom. Tudom, független kéne, de úgy rémlik, nincs különbség a független és a szolgáltatós romok között. -
vazzz
őstag
[link]
Ezeket a buildeket használja itt valaki? Kedvencem volt, míg megvolt a teló, nem tudom, hol tart most a srác vele... felraknám haver telójára, ha van róla tapasztalat. -
vazzz
őstag
Még csak pár napja van meg, de tetszik. Szoknom kell még, nem nagyon volt még időm foglalkozni vele. Amúgy picivel kisebb, mint a g2 mini, de nem olyan kényelmes a fogása. Amúgy viszont nagyon komolyan össze van rakva minden tekintetben, gyári soft is übergyors, akksija meg kiváló. Most járok 5 és fél óra kijelzőidőnél és 34%-on van. Mondjuk most nézem a minit, ennek is átlagon felüli az üzemideje, jelenleg 122,5 órája megy, képernyő ennél is 5,5 óra és a várható hátralévő idő 481 óra (ebben azért kételkedek
, de tegnap este óta repülő üzemmódban van)
Szóval egyelőre bejön. -
vazzz
őstag
Üdv!
Hogy álltok custom romokkal mostanában? Munkatársamnak van ilyen telója, valamit kéne vele kezdeni, mert már én nem bírom elviselni, amennyit szenved a telójával
Még mindig az fmod a nyerő, vagy van stabil kitkat is? -
vazzz
őstag
Köszi, srácok!
G2 mini tábort fogom rendbe rakni majd romok terén, de egyelőre még nem tudtam zavarba hozni a minit gyári rommal se
(Készülékbiztosítás által lett ez a telefon, de novemberben jár le a hűségem, akkor még lesz alkalmam váltani, ha ez nem jön be, de egyelőre barátok vagyunk) -
vazzz
őstag
Nos, tegnap megadta magát végleg a (k)advance telefonom.
Mivel ugyanilyenre már nem tudták cserélni, váltottam.
Így hát búcsúzom tőletek, jó kis csapat verődött itt össze az utóbbi két évben, maradjon is ez így. -
vazzz
őstag
válasz
Balathruin #40623 üzenetére
Akkor próbáld ki az fmodot gyári kernellel.
-
vazzz
őstag
válasz
Balathruin #40621 üzenetére
"magában a CoCore nem sokat ér"
Ezzel azért tudnék vitatkozni -
vazzz
őstag
válasz
gixxergabi #40438 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszéltek...
-
vazzz
őstag
válasz
Balathruin #39764 üzenetére
Tudom, hogy létezik, de kb annyi van, mint fehér holló.
-
vazzz
őstag
válasz
killzone1987 #39204 üzenetére
Ne telepítsd, hanem másold root explorerrel a /system/app mappába, majd reboot.
SteveJobs Mert ratyi a facebook alkalmazás és a youtube is.
-
vazzz
őstag
válasz
belavagyokbp #39120 üzenetére
Romverzió nem befolyásolja a sim lockot.
-
vazzz
őstag
válasz
Roxkex #39043 üzenetére
Igen.
Balathruin De, tudom milyen az fmod. Annak idején chuckybean volt az etalon stock jb-re alapuló rom, ezt hegesztette mindenki, én is, acef is. Szerintem az elsők között teszteltem, és javasoltam neki, hogy nyugodtan ossza meg másokkal is. Az fmod név még csak ezután jött
-
vazzz
őstag
válasz
kalasz #39028 üzenetére
Az email.apk-nak semmi köze a gapps-hoz, azt a rom tartalmazza.
flash- Nem vagyok hardcore user, wifi megosztást, fm rádiót pl. soha nem használtam. Tulajdonképpen nem is emlékszem már a jb-re, mert 1 éve használtam utoljára, így nem tudom, miben több/kevesebb a jelenlegi vonal. Vannak még olyan nightly verziók minden buildnél, amik ratyik, de jellemzően minden működik. Wifi-t már rég megoldották, kamera jó, telefonálás közbeni hangerő problémák, gps gondok nincsenek. Mostanában van olyan néhány romnál, hogy elcseszik a kernelt, nem ismeri fel pl. az exfat-re formázott sd-t, nem mindegy, melyik gapps-ot teszed fel, de ezeket általában hamar javítják. Alapjában véve használható a 4.4-es vonal.
Imi1981 Biztos, hogy azok valóak a telóhoz, a nevében is benne van a "janice". A status 7 error az updater script hibája. Törölni kell belőle a telefon azonosítására vonatkozó sort. Keress rá a status 7-re, megtalálod a megoldást.
-
vazzz
őstag
válasz
bajzal #39024 üzenetére
Szerintem a Liquidsmooth. Elég stabil, jól konfigurálható és gyorsabb, mint a jelenlegi tc, vagy maclaw cm11. Másik kedvencem a resurrection remix, eddig nálam bevált. Épp ma jött ki belőle az utolsó build, sajna nem is lesz már több. Ezt még nem próbáltam, de holnap felrakom. Amúgy meg kb egyforma mind, nekem valamiért a legfrissebb liquidsmooth érződik a leggyorsabbnak.
-
vazzz
őstag
válasz
stay.pista #38976 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a külső sd kártyára másoltad a root.zip-et, nem a belsőre?
-
vazzz
őstag
válasz
stay.pista #38969 üzenetére
Formázd a kártyát pc-n fat32-re, rakd rá a root.zip-et és látnia kell. Ha nem látja, hibás a kártya. Ellenőrizheted előtte a telón fájlkezelővel, hogy látja-e a telefon az sd-t és tartalmát. A kártya körül keresd a hibát.
-
vazzz
őstag
Ha szeretnétek, hogy Maclaw komolyabban foglalkozzon az advance fejlesztésével, szavazzatok: [link]
-
vazzz
őstag
válasz
nelsonmanian #38715 üzenetére
Még néha recegős egy kicsit, de hamar elmúlik. Amire én használom, már most tökéletes, ilyen wifi hotspot, stb mizériékat nem használok, az lehet, hogy nem megy még. Szerintem az eddigi legjobb build. Eddig a RR-t használtam, de ez gyorsabb.
-
vazzz
őstag
válasz
smrJoe #38060 üzenetére
Enyémen gyári van, de 2db 4cm körüli hosszúságú mély karc lett rajta.
Az ideg elkapott tőle, de kiderítettem mitől lett... kisfiam játszott a fruit ninja-val, miközben robbanócukrot eszegetett... az a rohadt kemény kristály rajta maradt az ujján, ezzel karcolta össze a kijelzőt. -
vazzz
őstag
válasz
Balathruin #37890 üzenetére
Szerintem nem túl sok rom kezeli normálisan az ntfs-t. Exfat tuti, 64gb kártya hibátlan vele.
-
vazzz
őstag
válasz
Balathruin #37887 üzenetére
Miért lenne rossz ötlet? Én arra szoktam formázni, ha tv-hez, medialejátszóhoz akarom használni. Neked mihez kell az ntfs?
-
vazzz
őstag
válasz
kiss.beni93 #37737 üzenetére
Ott valami más probléma volt. Nálam egyik rom se okozott még extrém merülést, ez sem.
-
vazzz
őstag
válasz
Balathruin #37729 üzenetére
Nem bánod meg
-
vazzz
őstag
válasz
terra052 #37714 üzenetére
Azóta van jobb cucc, nálam ez a befutó: Resurrection Remix
-
vazzz
őstag
válasz
Stauffenberg #37370 üzenetére
Túlspilázod. Ez csak egy telefon. Nem tudtam, ki az a Casey Neistat, de emlékszem azokra az időkre, amikor nem volt még okostelefon. Meg arra is, amikor még vezetékes telefon is csak pár helyen volt. Az a baj, hogy nem érted meg a mai üzleti modellt, ami mindenre érvényes: profit. Lámának nevezed azt, aki ilyen telefont vesz, miközben Te magad is megvetted. Én tisztában voltam vele, mit kapok ennyi pénzért, ezért nem is zavar, hogy nem tökéletes gyárilag, majd megoldom, hogy az legyen. Te viszont mindenkit hibáztatsz a rossz döntésedért, mert naivan vásároltál, és most társakat keresel az egyszemélyes lázadásodhoz, miközben írod, hogy simán tudnál romot cserélni, hogy jobb legyen... de jobb picsogni és a "bezzeg a Casey Neistat" szöveggel operálni...(Avatarodból ítélve jó fotós vagy, gondolom nem compact 20-50k-s géppel nyomulsz, mert tudod, az mire képes. Ezért nem is értem, mire számítottál ezzel a telefonnal kapcsolatban...)
Na, mindegy is, további jó lázadozást, én mentem aludni. -
vazzz
őstag
Szerintem meg tegyünk pontot ennek az eszmecserének a végére.
Mindenkinek igaza van. Tény, hogy a Samsung tojik a frissítésekre, de amit kiad, az sincs optimalizálva. Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni. Más gyártók is ugyanezt teszik. Jelenleg nem sok google telefon van a piacon, ezeket nem nehéz optimalizálni, ráadásul ott a presztizs. Ha a google le akarná fedni a piacot minden árszegmensben és kategóriában, ugyanezt tenné. Támogatná egy ideig a csúcstelókat, aztán tolná az új szériát. A probléma az árakkal van. Sok embernek 50k fél havi fizetése, és ennyi pénzért még nem lehet minden igényt kielégítő telefont venni normális supporttal és szervízháttérrel, főleg androidos vonalon. Ez szomorú, de sajnos igaz. Aki nem akar ennél többet áldozni telefonra és nem akarja/tudja babrálni, vegyen pl. egy lumia 520-at és problem solved.
Azt viszont nem értem, hogy miért kell állandóan erőltetni, hogy milyen rossz az android, meg a samsung, meg az egész élet... A gyártóknak az eladásból van profitjuk, nem a frissítésekből. Tudják, hogy az alsó-középkategória a legkelendőbb az ára miatt, úgyis megveszi minden halandó, mert rábeszéli reklámok által, hogy ez kell neki és elérhető áron viheti magával a fészbúkot. Ha mégsem lesz elégedett a user, vesz drágábbat, jobbat. Tehát akkor is nyerő szériában van, ha egyetlen frissítést se ad ki. Persze azért 1-2 semmit érő frissítést kiad, hogy ne érje szó a ház elejét, és ennyi.
A fenti problémákon egyikünk sem tud változtatni, de vannak lehetőségek, amivel jobbá tehető a telefon. Ha ezzel a lehetőséggel tud/akar élni valaki, akkor tegye, itt kap segítséget. Ha nem akar, akkor váltson. A sírdogálással/fikázással senki nem lesz előrébb.
Ámen. -
vazzz
őstag
Hehe... megjött a nexus
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- OpenWRT topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- Hyundai, Kia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest