Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek.
Rég jártam erre.
Kellene egy kis segítség, mert úgy néz ki birka vagyok a kereséshez.
Volt régen egy nem túl nagy exe, amivel a Samsung romokat le lehetett szedni sok készülékre. Itt a topicban beszéltünk róla igen régen. Nem rémlik valakinek? Most jól jönne.Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #42083 üzenetére
Na ez így passz. Általános ökölszabály, hogy normális kártyákat azzal formázz amivel használni fogod. Remélem itt nincs olyan újabban egyes kártyáknál mint a pendriveoknál, hogy már a csomagolásra is rá van írva, hogy formázni tilos...
Két éve vettem utoljára kártyát, előtte megy +1 éve kettőt... Azoknál ez így rendesen működik. -
törölt tag
válasz
szabacsik #42080 üzenetére
Első körben eltávolítanám róla az Android mappát, és a rejtett rendszerfájlokat. Ha azok egy másik romhoz tartoznak okozhatnak problémát. Ha olyan programrészek/beállítások maradtak a kártyán amelyek előző programverzióhoz tartoznak, szintén okozhatnak problémát.
Második körben a kártya formázása azzal a készülékkel amivel használni szeretnéd. -
törölt tag
Nincs többé Advance-m...
Még nálam van az akku, meg a töltő, és a hátlap de már nem sokáig.
Tegnap hívtak a Samsungtól, (nem a szervíztől, hanem közvetlen a Samsungtól) hogy csereutalványt adnak, meg a múltkori kellemetlenségért postáznak valami jelképes ajándékot...Pedig szerintem még nem telt be garjegy. Emlékeim szerint még kellett volna egy javítás...
Pedig nem is arra utaztam. -
törölt tag
Tudtátok, hogy a My Samsungon lehet kérdést feltenni a Samsungnak?
Na én tudtam. Kérdeztem is:Tárgy: Ügyfélelégedetlenség.
Helló Samsung.
Nagy megelégedettséggel használom a készülékeiket, de most történt valami ami elszomorított.
Samsung Galaxy S Advance készüléket használok, be is van regisztrálva a My Samsung oldalon. Többször volt már zökkenőmentes a szervizelés, és a szállítás.
Bejelentettem a készülékem két hibával.
1. Szennyeződés van a hátsó kamerában, emiatt esztétikailag kifogásolható képeket készít a készülék.
2. Rendellenes működés. A zsebben tartott készülék kiadta a töltő csatlakozásakor szokásos hangjelzést, és kiírta, hogy tölt. (Részletekért nézze vissza az előzményeket.)
És valahol itt kezdődik.
-Kaptam egy emailt júl. 29-én, amiben közlik velem, hogy visszahozzák az el sem vitt készülékemet. Ez annyira nem nagy dolog, bárki elnézheti melyik sablont küldi ki.
-Felhívnak, hogy nem tudnak cserekészüléket adni. Na ez már kezdett érzékenyen érinteni, de megoldható. Ekkor jeleztem, hogy nem teljes a leadott hibalista. Illedelmes szabadkozás után azt a választ kaptam, hogy ezt majd annak a kollégának mondjam, aki felhív mielőtt jön a futár. Ez is érthető, mindenkinek megvan a maga hatásköre.
-Felhívott egy kedves, talpraesett hölgy a futárral kapcsolatosan, neki jeleztem a felmerült gondjaim. Ő állítása szerint nem tud tanácsot adni ebben, de rögzíti az általam elmondottakat, és csatolja a megfelelő helyre.
-Jött a futás, elvitte a készüléket, várunk.
-Aug. 4-én Hétfőn telefonhívást kapok, hogy holnap (szerintem ez aug.5-e) Visszaszállítják a készüléket. Ez jó hír. Az ilyet szeretjük. Mivel bérből és fizetésből élek, dolgozni fogok menni, és a munkaköröm változó helyű. Kerestem is valakit aki 8-18 között várja a futárt.
-Aug. 5. A futár nem jött. Felhívom azt a számot amiről az előző hívásokat kaptam, (+3623880319) ott nem tudtak érdemi választ adni. Továbbítást, utánanézést, és telefonos megkeresést ígértek.
-Aug. 6. A futár jött, az ajtó előtt állt, és onnan telefonált, hogy nem tud bejutni. Jeleztem, hogy nem mára, és nem újbóli előzetes egyeztetés nélkül vártuk. Nagy nehezen kisakkoztunk egy olyan megoldást, hogy ha lejár a munkaidőm, akkor én megyek oda ahol ő van, mert nem térhet le a szállítási útjáról. (Itt jegyezném meg, hogy a futár nagyon korrektül intézte az egészet) Az utolsó fuvarja után találkoztunk az egyik posta épület előtt.
Készülék átadás-átvétel megtörtént.A lényeg:
-Kaptam egy állásfoglalást (403786053) ami nem tartalmazza a telefonon bediktált hibákat. Így nem tudhatom, hogy arra kiterjedően történt-e a vizsgálat. Az állásfoglalás akkumulátor hibát említ, cserét javasol. Ha annyi minden miatt lehet telefonálni, akkor ezért miért nem? Helló. Ti vagytok a Samsung. Amit ti adtok az biztosan valódi, és a szerviz is tud az új akkumulátorral ellenőrizni, illetve én is elégedettebb leszek, mert nem kell délután 6 után nyitva lévő megbízható helyet keresnem. A futárnak tudok utánvétellel fizetni.-A hátsó kamera képén még mindig ott a folt. Viszont kaptam egy új kijelzőt, (köszönöm szépen) amit nem értek. Azt hitték a front kamera a problémás? Nem tudom, nem az én dolgom tudni hogy ezek miért így vannak.
Viszont szeretném megtudni, hogy mivel "a készülék a gyári mérések alapján végzett végteszten átment" mi fog történni a kamerával? Ami a hibalistán első helyen szerepelt, nehogy kimaradjon.
Üdvözlettel:
Tóth Krisztián László -
törölt tag
Most szólt a szervíz pár órája, hogy nem tud cseretelefont küldeni a futárral.
Ez milyen már. -
törölt tag
válasz
Balathruin #40150 üzenetére
Nem kizárt. Viszont 2012 novemberi a vas... Lehet jobban/többet használtam mint ahogy a tervezett elavulás (kiterjesztett gar 2015-01-20-ig van) számolta?
-
törölt tag
válasz
#33253120 #40136 üzenetére
Houston, van egy kis baj...
Fejlemények:
Megint elkezdett a levegőből tölteni, (napkitörés van, vagy mi a franc? ) Kikapcsolásra újraindult. Le is mentettem róla mindent, elkezdtem visszapakolni a használt holmikat, pár reboot, utána öröm. Kezdjük használni. Persze, hogy bepittyent vagy kétszer, de nem mutatta, hogy töltene... Na utána meg a Dungeon keeper-ből úgy lépett ki, hogy a normál állókép helyett egy fektetett, 90 fokkal elfordított, összenyomott valamit mutatott, ami vibrált is. Az érintést meg ehhez fordította hozzá rosszul a készülék... Várok egy kicsit, hátha magához tér... De nem... Reboot óta megint jó...Írtam a supportnak, szervízért, de az még a factory reset, és az azt követő pittyenés után volt. Ezt a képösszeomlást majd mondom telefonon ha piszkálnak...
Hja, meg jut eszembe, Pénteken telefonálni akartam, és nem vették fel. Ez mondjuk gyakori. De az utolsó tárcsahang mellé kaptam egy nagy adag digitális zajt a fülembe. Akkor azt hittem szolgáltatói oldalról jött, de a képösszeomlás alatt ugyanez a tónus volt, csak halkabban...
Azt hiszem lesz melójuk a fiúknak vele a szervízben...
szerk.:
meg volt ilyen is: -
törölt tag
Szép nap a mai.
Éppen kerti parti, héderezés, pittyen egyet a telefon a zsebemben. Mintha töltőre dugtam volna. Előveszem, nézem, ki is írta, hogy töltés 63%. Na szép. Kapcsoljuk ki. Ekkor meg feljött a szokásos nagy zöld akku ikon, de csak a töltöttségi szintet mutatta, nem animálódott. Akku le, kis idő múlva vissza, azóta (3 órája) jó.
Várom a tippeket.
-Akku baj.
-Egyéb hw probléma.
-Sw probléma.Gyári rendszer, gyári állapot, JB.
-
törölt tag
válasz
Roxkex #39983 üzenetére
Tudsz élni... Én elindítok egy Dungeon Keeper-t, és mire betölt kb 8-10%-ot esik az akku....
Te meg itt 1%-on aggódsz...
A térerő tényleg rossz nálad. Attól simán merülhet ennyit. Vagy esetleg Greenify-al nyírd ki a rendszerrel együtt induló, háttérben futó de nem kellő dolgokat. Van olyan progi ami ha kilépés gombbal lépsz ki belőle, akkor is futni fog a háttérben. A greenify ezeket ki tudja lőni, root ajánlott, de én is nélküle használom, működik.
-
törölt tag
válasz
Mr.Franczy #39781 üzenetére
Az 1-re nyomni kell egy hangerő fel-le gombot ha felvetted...
Szerk.:
Meg volt valami patch, de már nincs fenn a playen... Lehet valakinek megvan mentve... -
törölt tag
válasz
Balathruin #39702 üzenetére
Nem tudom. Én csak akkor használom a facebookot ha elkerülhetetlen...
Főleg a G+-t használó vagyok.Számomra a Facebook egy kikerülhetetlen sz*r...
-
törölt tag
válasz
Balathruin #39700 üzenetére
Ezen a vason a facebook szar. Ha kell én a Böngészőből használom...
-
törölt tag
válasz
voyager4.4 #39694 üzenetére
Feltöltöd az akkut fullra, keresel free wifi-t, és megadod neki a netet amit akar...
-
törölt tag
Igaz, ettől függetlenül nem bízom azokban akik a root-ot csinálják, és tulajdonképpen a SU, és társai készítőiben sem. Valahogy nem látom itt a linuxos manyeye mozgalom működését. Azt látom, hogy megoldunk workarounddal* valami feladatot, és nincs semmilyen audit ami a usert védi.
Levetített példa: Elromlott a boylered, kimegy a szerelő megnézni, kiderül, hogy tönkrement a fűtőszál, ha fordítva dugod be akkor a hibás rész nem veri le a biztosítékot, de attól még továbbra is életveszélyes a hibás fűtőszál miatt.... Csak kapsz egy kis haladékot a nagy kiadás előtt.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tudom, lehet régi rossz linuxos beidegződés... De a root azért nincs alapból, mert átlag user-nek statisztikailag nincs rá szüksége. Az nem azért van. A user használja a gépet a userspace-en, a rendszergazda a szükséges feladatokat elvégzi root/sudo alatt. (Ha egy a kettő, akkor ne legyen lusta átloginolni.) Ha pl nem root lenne hanem sudo, akkor hamarabb érdekelne. Nem érzem azt, hogy a jelenlegi root megoldások biztonságosan lennének használhatóak, illetve nem látom azt hogy megbízhatóak lennének.
Mi van akkor ha a készítő berakja a kiskaput, hogy ő is használhassa a telefonomat? Nem kell róla tudni, mint ahogy a hűtőgép gazdája sem tud arról, hogy a gépe spam-et tol, vagy segít ideológiai célpontok webes támadásában... Nem is igazán ettől félek, hanem az adataimra vagyok igazából kényes. Meg a pénztárcámra. Kishugom mióta elköltözött pestre és nem tartom karban a telefonját, (amit utált (mármint a karbantartást)) feketelistás lett a Telekomnál, mert úgy telefonált egy mobogenie háttérkép Kanadába, hogy nem tudott róla. (Gyárilag rootolt telefonja van) Drágán. Elég egy rossz app, rossz engedélyekkel, vagy egy jó app, amit feltörnek, és frissítésben jön le aminek nem kellene. Volt olyan, hogy telepített appot letöröltem, mert a frissítésnél appidegen engedélyeket akart. Utólag rákeresve nem döntöttem rosszul.A folyamatos root/rendszergazda jog egy rossz berögződés az Xp gyárilag elb***ott telepítő mechanizmusa miatt. A vírustámadások, zombigéppé válások 50-60%-a kiküszöbölhető lenne ha mindenki user lenne. Bár a lámasági faktort nem lehet kiküszöbölni. Mert ugye mindenki pc/okostelefon "szakértő" idehaza, ezért is van 70% körül a fertőzött eszközök száma...
Persze ha valaki erre a fórumra ír, akkor elvben már nem átlag user. Meg tudom, hogy ott a SU, és társai, de az sem mindenható. Ha egy eszközön root van, akkor jelentősebb a támadási faktor, mintha nem lenne. A robotokat meg nem érdekli, hogy te csak egy csengőhang/app/izé miatt rootolsz.
Aki be akar jutni a telefonomba/számítógépembe dolgozzon meg érte. Törje meg a robotjával, érje el social hackinggel, hogy letöltsem a kamu flappy bird-öt, stb... De nem akarom megkönnyíteni a helyzetét azzal, hogy nyitok neki egy plusz ajtót.
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #39636 üzenetére
Ahogy írtam, nincs root, és nem is szeretnék. Nem érzem, hogy a root annyival többet ad, mint amennyire veszélyes.
A greenify nem tűnik rossznak, elkezdem tesztelgetni. Bár root nélkül arra jó, hogy ne nekem kelljen mazsolázgatni a leállítandó appokat, hanem összeszedi helyettem. Ez már fél siker.Rendszerappot nem szivesen hibernálok, mióta belefutottam valami hülyeségbe. (elment az ébresztés, valami elvben semmiköze rendszer app tiltása után, de ez már nagyon régen volt)
-
törölt tag
Adott egy T-s advance, JB XXLQE, root nélkül.
Azt hiszem Januári telepítés.
A történet.
1. változat:
Reggel leveszem a full feltöltött készüléket a töltőről, használom, (megnézem a maileket, két-három online játék kliensen megetetem amit meg kell, meg lekaszálom az aranyat) Hallgatok melóba menet egy kis zenét, meg netezek opera minivel 60-90 perc után 50-60%-on jár az akku, wifi, mobilnet ki, és bármit csinálok vele innentől magától gyorsan merül. Ez nem jó.
2. változat:
Reggel reboot, utána menü-> alkalmazáskezelő-> a nem google-s és nem gyári rendszer alkalmazásoknak (aviate launcher kivételével) egyesével nyomok egy kényszerleállítást. Leveszem a töltőről, megcsinálom az 1. változat szerinti dolgokat annyi különbséggel, ha egy alkalmazásból kilépek akkor leállítom az alkalmazáskezelőben. Mire beérek melóba 90% az akku, és két-három óránként merül 1%-ot. Ez jó, csak körülményes.Viccfaktor:
- Van olyan sodoku ami több akkut eszik, és többször kelti fel a telefont ha nem kap netet mintha kapna. (akkor is, ha reboot után el sem indítottad)
- Az Opera Classicban kamu a bekapcsolható kilépés gomb. Ha azzal lépsz ki, akkor is fut a háttérben.Érdekelnének a vélemények, hogy a 2. változat hogyan automatizálható?
Az FMod-ot mostanában nem néztem, de amikor utoljára láttam valami changelog félét róla, akkor több nekem kellő szolgáltatás ki volt gyomlálva belőle.
Szerk.: Rootot nem igen akarok, amiket mostanában olvastam nem érzem biztonságosnak.
Amivel lehetne agyalni, hogy offline romon változtatni, és azt felrakni Odinnal. -
törölt tag
válasz
flash- #39342 üzenetére
Viszont tapasztalataim alapján ha be van kapcsolva minimum két ébresztés, és mindegyikben az Intelligens ébresztés, akkor 100% eséllyel sikeres legalább az egyik.
Általában ha az első ébresztés nem megy akkor is felkelti a telefont, és a második már jó. De legtöbb esetben megteszi ezt az Intelligens ébresztés is...
Tudományosan nem tudom bizonyítani, ez csak ilyen tapasztalat....
-
törölt tag
válasz
Balathruin #39287 üzenetére
Inkább csak használom.
Nálam semmi nem tart sokáig. -
törölt tag
Jövő héten megy harmadjára szervizbe...
Megint usb baj van, meg a kamera belül koszos lett...
Szerk.:
Imy: Én is 32-est használok, viszi szépen... -
törölt tag
válasz
Balathruin #38808 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
alex devil #38734 üzenetére
http://mobilarena.hu/tag/nggabi.html
-
-
törölt tag
Megdöglött a tabletem, és úgy gondoltam a benne lévő 32 gigás kártyát átteszem a telefonba.
Elég csak fájlkezelővel rámásolni az Android, és az alkalmazások mappáit, hogy megmaradjanak a mentéseim, meg ilyesmik, vagy kell még varázsolni valamit? -
törölt tag
válasz
nelsonmanian #38578 üzenetére
Nekem ugyanez, pirosban, plusz fólia, plusz, egy Galaxy S3 kihúzós bőrtok...
A poros-koszos építőipar kéri a törődést... -
törölt tag
válasz
ratam23 #38378 üzenetére
Ehhez legalább van. A hp tabletemnél a használati utasítás hátulja lett lepecsételve, meg rátűzve a blokk.
Ha baja van vigyem vissza, és kitaláljuk mi legyen. (Tesco)
Amikor baja lett, nem vittem vissza, hanem mail ment a hp-nek, és akkor derült ki, hogy nem garancialevél alapú a garanciális ügyintézés, hanem webes regisztrációhoz kötött blokk alapú. -
törölt tag
Oroszul tud valaki? Leltem egy ilyet amikor egy Lenovo upgrade után kutattam:
Van értelme?
[link] -
törölt tag
válasz
Gery1987 #38306 üzenetére
Elvben le lehet róla melegíteni, (különben nem árulnák az üveget) de az gyakorlatilag extrém sport kategória az otthon ülő 837 (majdnem 1000) mesterek számára. Cucc kell hozzá, és tapasztalat. Anya hajszárítója ide nem lesz elég.
Én se profi, se hobby cuccokkal sem tudnék arra biztosítékot adni, hogy az lcd működőképes, és megfelelően érintésérzékeny lesz utána is.
De ha nagyon akarjátok akkor ilyesmiben kell gondolkozni:
[link] -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
FET-MEN #36629 üzenetére
Passz. Apránként kipróbáltam sok alter romot, de még az Fmodot is...
Nekem eddig a repart GB Kiessel JB-re frissítve hozta meg az élményt.
Wipe, külső-belső sd formáz, GB Odinnal, wipe, boot de nem bejelentkezik, Kieses frissítés, wipe, boot, nem állítunk vissza google fiókból. Telepítjük amit kell, örülünk.
Rengeteg bajt okoz tapasztalatom szerint a memórián maradt szemét. -
törölt tag
válasz
FET-MEN #36625 üzenetére
Ez olyan mittomén helyzet...
Nálam Nov. környékén lett mellé egy HP tablet, amire azóta ráhányok mindent ami nem igazán telefontéma.
Telepített progik az Advance-on nálam:
-Opera mini
-Sodoku
-7x7
-Total Commander
-Inverter reader
-Systemon
-Debreceni Menetrend
-Phoenix Emperor (Online játék kliens, naponta egyszer piszkálom)Használt, beállított, szinkronizált fiókok:
-Google
-Twitter
-Facebook
-Hotmail (Microsoft Exchange szerveren kewresztül)
-Opera sync
-ChatOnÍgy annyi bajom van a vassal, hogy 400-500 óra folyamatos üzem után újra kell indítani, mert addigra a Microsoft Exchange fiók felkajálja az akkut, és napi 1 helyett két alkalommal kell tölteni pár óra mp3 hallgatás mellett...
Szerk.:
De amíg minden sz*r ezen ment, addig én is csóváltam néha a fejem.
Ja, meg azóta normális sd kari van benne... -
-
törölt tag
válasz
nelsonmanian #36082 üzenetére
Laser MA-826
Bluetooth -
törölt tag
válasz
Balathruin #35231 üzenetére
wifi, bt, mobilnret sync.
-
törölt tag
Milyen tanácsokkal tudtok ellátni engem kezdő android felhasználót?
Ha a hangsúly a kezdőn van akkor:-Ne telepíts minden vacakot ami megtetszik.
-Amit kipróbáltál, és nem tetszik azt ne hagyd a telefonon, hanem töröld le.
-Vannak olyan háttérben futó (esetleg rosszul megírt) alkalmazások, amelyek fogják a telefont, meg merítik. (Viber, skype, facebook, a live háttérképek 90%-a, online kapcsolatot igénylő játékkliensek, stb) Ha ezeket kombinálod akkor főleg egy lassú, akadós, merülős telefont kapsz.
-Ha megismerted, és belaktad a telefont, (kb egy hónap) akkor a "beállítások", "biztonsági mentés, és helyreállítás" részén kapcsold be a mentést. (Google fiók szükséges) Reboot. Utána ugyanitt "gyári adatok visszaállítása" Ez gyári állapotba hozza a telefont, majd ha beállítottad a Google fiókot, akkor elvben visszatölti a az előzőleg telepített alkalmazásokat. (Wifi legyen kéznél) A beállítások nagy részét, illetve a játékmentéseket bukod, de a sebesség jobb lesz.
-A telefon nem mindig lassú, viszont annak tűnik. Ha beballagsz a "Beállítások" "Fejlesztői beállítások" alá, és az ott lévő 3 animációval kapcsolatos menüpontot 1x-ről "nincs animáció"-ra állítod akkor a megjelenítés nem lassítja a telefont.
Elvben kb ennyi a hivatalos. De tuti kihagytam pár dolgot, nekem még nagyon reggel van...Vannak különböző modok, és különböző romok, de mivel kezdőnek mondod magad, inkább olvass először róluk, ne ugorj bele ész nélkül.
Ha mégis ezt az utat választod, akkor kifejezetten figyelj oda, hogy a telefonnak megfelelő romot rakd fel. (sima-P; 8-16G) -
törölt tag
válasz
Balathruin #35066 üzenetére
Mondjuk cserélgeted a romokat, és soha nem takarítasz a memóból. Aztán a sok-sok rom, sok-sok programjának, sok-sok külön romhoz való user settingje felgyűlik, és statisztikailag is esélyesen bekavar az n+1. romnál...
Ha meg root is van, akkor még könnyebben.
A különböző sz*rul megírt, vagy pilótavizsga nélkül beállíthatlan appokról ne is beszéljünk. -
törölt tag
válasz
Balathruin #34725 üzenetére
Nekem meg csak úgy jó, ha repart GB, utána Kies-el JB.
Különben tehetek rá bármit, Cocore, CM, csipketerítő, FMod... ugyanolyan laggos vacak marad. -
törölt tag
Holnap jön a futár....
-
törölt tag
Géphiba miatti dupla.
-
törölt tag
Írtam már, hogy eltört az usb a sok töltéstől, meg adatkábel dugdosástól?
Ki kell támasztani töltéshez a vasat... -
törölt tag
Regisztráld be a MySamsungra a telefont. Ha tényleg csak megfeszült, akkor egyszeri méltányossági javítással megcsinálják. Szervízfutár hozza-viszi, az oldalon kell kérni, és a megrendelőn írni valamit, majd a telefonos ügyintézévővel megbeszélni.
Ja, Éppen nincs aktív Premium Assistance. Ha leadod az igényt Jan 2 előtt nem hívnak, és Jan 6 előtt nincs futár.Sok sikert.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #32886 üzenetére
Ez mi ez?
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #31163 üzenetére
Amíg nem szakítottam el, addig nekem 2 gyorsklikkre előző, 3-ra a következő számra ugrott a gyári füles...
-
törölt tag
Reggel négykor kelek, addig kellene pár vackot másolni a gépről telefonra. CM alól eddig csak tc+ lan plugin volt használva, most összedugtam usb-n, de csak pittyen, a gépen nem látom a telefont.
Ha 12 éves lennék, most telenyomnám 444!!!4!4!, most kell, izé, a barátom, hozé, szarokkal a dolgot, de én simán ebben a pillanatban egyszerűen nem látom, hogy kell működnie, a másolást meg záros időn belül el kellene kezdeni...
Aki segít vendégem egy sörre valamelyik talin. (Debreceniek előnyben)
-
törölt tag
Ezt ismeri valaki?
http://goo.im/devs/KINGbabasula
Tapasztalatok érdekelnének... -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OpenWRT topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- S23 ultra 8/256gb 2026.12.18 ig garancialis
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest