Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gwom
tag
válasz
Archer4713 #28085 üzenetére
Maximum 5 óra.
Ez így halál. Megy fel a repartos JB. Ha az sem jó, akkor Fmod.
-
Aldi
tag
a CM 10.1 (team canjica) 2013 08 26 os verziójához használhatok cocore kernelt ? Nem lesz semmi baj a gépezetnek ?
-
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Megint van egy kis gondom... Egyrészt a telefonom eldobálja a szolgáltatót, másrészt az SMS beszélgetések törlésekor a feladó ott marad a listában, azt nem törli a drága. Nem mellékes, hogy ezeket azóta műveli, amióta feltettem egy CoCore 7-est... Találkozott már valaki ilyesmivel, lehet összefüggés?
Beren
-
Simba86
senior tag
egyszerű:
felteszel egy cocore kernelt twrp alól, amiben cwm van
-
szil7
csendes tag
srácok nem tudjátok h twrp-ről hogy tudok cwmre váltani?
-
K e n y a
tag
válasz
Gery1987 #28084 üzenetére
"Én használom de app törlésre miért őt? A menüből simán ki lehet törölni. Menü---Beállítások---Alkalmazáskezelő" - Ezzel tisztában vagyok!
Olyan alkalmazásokat szeretnék törölni, amihez root jogosultság kell... Tudom, hogy ott a "Tibi" de ha már ez fent van és lehet vele törölni, inkább ezt használnám. Ebben kellett volna a segítség, hogy hogyan adhatok root jogsit a Clean Mester-nek...?!
-
ebegab92
senior tag
Tegnap óta egy csodálatos Galaxy Ace-szel szenvedhetek
Szoktak írni a Samsung-szervizesek, hogy hogy állnak a javítással vagy csak, ha már úton lesz vissza a telóm? Jó lenne pénteken már visszakapni, mert ennek az Ace-nek az akkuja tropa eléggé
A futár meg gyakorlatilag egy műanyag ládában hozza-viszi a cuccokat
-
Archer4713
csendes tag
Nektek mennyi az aksiidő, ha egész nap wifin van a teló? (4.1.2)
-
Gery1987
őstag
-
K e n y a
tag
Lenne itt még valami... Használja valaki a Clean Master-t? Ha törölni szeretnék egy appot, azt mondja, hogy adjak root jogosultságot a Clean Master-nek. Adnék én neki, de nem jövök rá miképpen tehetném ezt meg. A telefon rootolva van természetesen, illetve megvettem a pro verziót. köszi!
-
FET-MEN
veterán
Na eddíg korrekt a MIUI üzemidő.
-
snowdog
veterán
a videó felvétel nem szaggat neked?
Kíváncsiságból az SD kártyára felmásoltam egy 720-as mkv filmet. És egyáltalán nem szaggat. Gyönyörűen lejátszotta.
Csabi1984
Ha ráteszel egy normális navi programot EU térképekkel, akkor az kb. 2 GB. Ha az általad készített HD felvételeket is ide irányítod (ajánlott) akkor az is elfogyaszt pár GB-ot. Aztán ott vannak az egyéb média termékek (képek, zenék), amiknek szintén elég nagy lehet a helyigénye. Szóval én legalább 16 GB-ot javasolok, mint írtam nekem hamarosan megjön a 32 GB-os kártya, azt fogom beletenni. Ha jól tudom az a maximum, amit lekezel a gép. És ha megnézed a korábbi linkjeimet, akkor majd látni fogod, hogy annyiért rendelhetsz egy nagyméretű kártyát, amennyiért itthon fele akkorát kapsz. Gondold meg.
-
Csabi1984
addikt
Olyan kérdésem lenne hány Gb-os memóriakártyát vegyek a készülékbe. Egy biztos nem filmet tárolnék rajta,ahhoz van külső HDD-m. Applikációk lennének rajta. 4GB gondolom elegendő..
-
bfrenk
csendes tag
Köszi a tesztet, segített eldöntenem, hogy erre gyűjtök. Alig várom, hogy a kezemben tarthassam.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
snowdog #28071 üzenetére
Akkor jó helyről vetted, hallottam már nem egy rémtörténetet aksi folyásokról, melegedésekről, tönkrement készülékekről.
Ezt a google hangalapú gépelést hogy lehet kilőni? Menüben kiveszem mellőle a pipát, de mindig visszakerül. Fagyasztanám, de nem találom a listában. Mikor gépelek mindig beadja az értesítési sávban a beviteli mód választás lehetőségét, amire semmi szükségem swiftkey4 mellett.
-
snowdog
veterán
Nekem az egyik említett Samsung 32 GB-os kártya már hónapok óta a PC-ben van, és naponta használom, semmi probléma nincs vele. Ezért is ajánlottam azoknak, akiket esetleg érdekel. A másikat a fényképezőgépembe tettem, abban nyilván ritkábban használom, de ott is rendben működik.
Természetesen azt is tudom, nem minden arany, ami fénylik. A korábban vásárolt márkásnak mondott pen drive-ok közül már több is tönkrement. Az ilyen vásárlásokhoz szerencse is kell.
nelsonmanian
Nagyon sokféle akkut vettem már az eBay-en (videó felvevő, fényképezőgép, sisakkamera, GPS, telefon, PDA, PNA és hasonlók), és eddig még egy sem ment tönkre. És mivel időben nem találtam rá az univerziálisan használható, állítható méretű töltőre, ezért minden akkuhoz külön töltőt is vettem, azok is rendben működnek.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
snowdog #28057 üzenetére
Többet ér ha innen hardverapróról rendeltek, azok tuti eredetiek, meg ha gond van könnyebb cserélni.
Kamu aksit viszont soha nem vennék, keveslitek. Keveslitek a mostanit? 1-2naponta ígyis ugyis tölteni kell ezeket mi ebben az olyan nagy tragédia? Inkább rizikózol egy ugyan annyit bíró kamuval?
-
snowdog
veterán
válasz
palee69 #28065 üzenetére
Korábban (2011.05.) az Omniámhoz vettem akkukat, és még mindig működnek. Az tény, hogy a számok gyakran sokkal nagyobbak, mint a valós értékek. De ezért az árért akkor is megéri. És itthon is ezeket árulják, csak sokkal drágábban. Ki kell próbálni. Ha egyesével veszed, akkor valamivel olcsóbb.
-
koszegii
tag
válasz
nelsonmanian #28058 üzenetére
A noled appot már teszteltem,nagyon ette az akksit,ezt most tesztelem,be lehet állítani a kijelzés idejét stb...
-
a510
aktív tag
Sziasztok,
Acef fmodot használok, és wifi directtel nem megy a fájl küldés, csak a fogadás. Ha valaki már próbált fmoddal ilyet, és tapasztalatát megosztaná vagy megpróbálná ha van rá lehetősége, azt megköszönném. Nem tudom, hogy ez okozza-e, de stockhoz képest ez változott.
Köszönet! -
Zsocy155
őstag
válasz
nelsonmanian #28060 üzenetére
Miután csatlakoztattam, utána kiválasztok egy csengőhangot, csak a gyáriakat adja, de akkor sem szól semmit.
Ha nem találunk rá megoldást akkor gyorsan rámásolom a filmeket és amit még szeretnék és leválasztom.
Csak egy kicsit bosszant, mert természetesen akkor keresnek (főleg a nejem) amikor rá van dugva a pc-re.
-
K e n y a
tag
Üdv!
Mi lehet a gond, ha a memkarit át akarom rakni egy másik advance-ba és az nem ismeri fel? A kártya formázása megvolt még mielőtt átraktam volna... Helyezzek be SD kártyát - azt írja - de benne van...
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Azzal lehet valamit csinálni, hogy amikor háttértárként csatlakozom a pc-hez akkor híváskor egy mukkot sem szól.
Köszi
-
snowdog
veterán
Nekem ráadásul az SD-re készíti a képeket és a videókat. Jelenleg egy 16 GB-os Class 6 Medion kártyát használok, de már úton van egy Samsung Class 10 UHS Plus 48mb/s kártya is.
Korábban is rendeltem belőle 2 db-t, nagyon gyors, és megbízható az eladó, akit érdekel. [link]
Ha valakit akku is érdekel, ezt rendeltem, elfogadható áron van (2 db 2450mA/h akku van a csomagban). [link] -
koszegii
tag
Találtam egy app-ot,ami jelzi a meg nem nézett értesítéseket a kijelzőn,pl: sms,email,nem fogadott hívás....
:[link] -
Csabi1984
addikt
Próbálta valaki Fmoddal,hogy a kamerával felvett videó ugyan úgy döcögve megy mint a gyári szoftverrel?
-
palee69
senior tag
válasz
nelsonmanian #28041 üzenetére
Még a Bada korszakomban a Wave-m szervizben volt és ugye a cserekészülék egy Ace volt na arra szedtem le Marketről/Playről és tetszett
Vagy sokat gyönyörködsz hátteredben? Nem csak tetszik
-
snowdog
veterán
Nálam a gyári ROM van fenn. Kipróbáltam, böngésző indítása kb. 2 mp, a galéria megnyitása is kb. 2 mp (nyilván attól is függ, mennyi kép van benne, nálam elég sok).
Olvasgatom a topikot, és okosodok.
Feltettem pár felhasználói programot (Super SU, Titanium Backup, No-frills CPU, ES File Explorer, E-Robot) pár navigációs programot (nekem ez a hobbim, GPS status, GPS Data Monitor, és egy itt nem megnevezhető navi programot), továbbá pár felhasználói programot (Skype, Google Sky Map, Flightradar24, Google Earth, SMS Backup, Call Log Backup, Automatic Call Recorder, Wizzair, Weather Service, szótárak, banki programok), szóval azért gyűlnek szépen. És ennek ellenére nem érzem a gépet lassúnak.
-
Rolli
aktív tag
válasz
nelsonmanian #28043 üzenetére
ezeket hol találom,és hogy tudom feltelepíteni?Köszönöm.
-
Gery1987
őstag
2 eset lehetséges:
1. Visszaállsz GB-re. Találsz hozzá ROM-ot itt is. Linkről letölthető. Csak a sajátodhoz valót töltsd le! Reaprtos, ergó mindent lepucol, ODIN kell hozzá. Leírás Acef 21999. hsz, tényleg lépésről lépésre leír mindent.
2. Szintén ODIN-os megoldás de repartos JB, szintén linket találsz hozzá. Letöltöd és felteszed. Leírás szintén Acef 21999.
Mindkét ROM teljes gyaulást csinál, de javasolt előtte és utána egy factory reset, és wipe cache törlés.
Mindkét ROM-hoz regisztráció kell de csak egyszer, onnantól simán belépsz és letöltesz az oldalról bármit. Ha kell segítség írj privátban és amit tudok segítek.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
palee69 #28040 üzenetére
Esetleg valami közelebbi, hogy hol láttad, vagy valami?
Kép alapján semmit nem dob a google.
"autumn leaves live wallpaper"-re keresve ezt adja a play
Bár ezek borzasztóan gagyik, az is amit linkeltél, miért akarod ezzel szívatni az aksidat? Vagy sokat gyönyörködsz hátteredben? -
palee69
senior tag
Erre valakinek ötlet?
[link] -
FET-MEN
veterán
CM 10-el mi a helyzet?
-
snowdog
veterán
válasz
nelsonmanian #28033 üzenetére
Hálás köszönetem, ezt elnéztem. Feltételeztem a kettőt együtt telepíti.
-
Gery1987
őstag
Nekem egy normális kihúzós tok kellene...van egy de az vastag és kicsit nehézkes kihúzni mert tapad és nem zárható...nekem egy olyan kellene. Tud valaki ilyesmit javasolni? Előre is megköszönném. Ha nincs akkor természetesen meghagyom a mostanit.
-
snowdog
veterán
Sziasztok fórumlakók!
Új vagyok a témában, pár hete vettem egy ilyen készüléket. Olvasgatok, telepítgetek, de beleütköztem egy problémába. Megvettem a "Titanium Backup PRO Key ★ root" programot, és feltelepítettem a gépemre. Látszólag rendben települt, de az ikonja sehol sem jelenik meg. Elsőre arra tippelnék, ezt az okozhatja, hogy a telepítést a gép rootolása előtt hajtottam végre. A leírás szerint viszont a program működéséhez root jogosultság kell. Azóta rootoltam a gépet, de a Titanium ikon ennek ellenére nem látható. A gép szerint a program telepítve van, és a Google play felületemen a státusza telepített.
És akkor jöjjön a kérdés. Hogyan tudom újabb fizetés nélkül újratelepíteni a programot? Köszi.
-
Stokiii
csendes tag
Sziasztok!
Fél éve használom az S Advance-t. Beállítottam a Gmail-es fiókomat és mindig percre pontosan jelezte is a teló, ha jött email-em. De pár napja elmaradnak a jelzések és ha elindítom a böngészőt akkor se jelzi, csak ha külön frissítek. Mi történhetett? Tudtommal én nem állítottam át semmit.
Előre is köszönöm a segítséget! -
csabika0079
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám van hogy gyári vissza nélkül használtam pár napig a telefonomat annyi baj volt vele hogy akadt a youtube, viszont az akku fogyasztás normális volt, akkor ébredt a telo amikor a kijelző is be volt kapcsolva. Mióta viszont volt egy gyári vissza SD formázással azóta csomószor felébred éjszakánként és az android rendszer is 20-30%-on fogyaszt. Enek mi lehet az oka? Létezik olyan hogy rosszul sikerül egy vissza állítás?
-
Madoc
veterán
-
palee69
senior tag
Acef:
Köszönöm Szépen a válaszodat. -
Valken
tag
Régebben volt szó egy alkalmazásról, ami csak akkor kapcsolja be a WIFI-t, ha pl. itthon vagyok.
Ezt nem tudja egyébként alapból a 4.1.2?
Nem találom ezt a postot, tudnátok segíteni, hogy melyik alkalmazás volt ez?Főleg azért kellene, mert éjjel nappal be van kapcsolva a WIFI és most így repartos JB-vel és FMod-dal sem bírja egy napnál tovább, hátha a folyamatos WIFI zabál ennyit.
-
nolika
senior tag
Sziasztok!
Valaki xda-ról tud valami jobb custom romot ajánlani?
Jelenleg csak CoCore-t használok stock rommal.üdv
-
Titmouse09
aktív tag
kékített lgCamera érdekel valakit?
van próbaverziós.[ Módosította: CoolMan ]
-
schleier
tag
sziasztok!
Nem tudom eldönteni S Advance vagy Xcover 2-őt vegyem... ? Mekkora a különbség a SAmoled és TFT között?
-
Hulk24
senior tag
Hali!
Hogy lehet ezt a Google Play Zenét kiiktatni a futó alkalmazások közül? Nincs rá szükségem. Tiltottam vagyis kényszerleállítás megvolt, most halvány is a parancsikon, de a Play Zene csak visszajön -
D0zeR
tag
válasz
nelsonmanian #28009 üzenetére
a repartos frissítést hol tudom elérni? és ez elég, vagy kernel csere is ajánlott?
-
D0zeR
tag
Üdv.
Vettem én is nem olyan rég 1 t-mobilos advancet és nem vagyok velem megelégedve... (akad,fagy) most t-s jb van rajta, de leszeretném cserélni. Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan tegyem ezt?! Vissza olvasgattam hogy kernelt is lehet cserélni, csak én nem tudom hogy kell.Van valami link ami alapján megtudnám én is csinálni? Köszönöm segítségeteket! -
Aldi
tag
Üdv.
Valaki nem tudja hogy a MIUI böngészőjében megoldható-e az hogy asztali nézetben nézzen oldalakat ? :/ -
Csabi1984
addikt
Vinni viszi a Full HD-t az más kérdés hogy szaggat, vagy szimplán csak hang van. De a lényeg viszi XDD
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest