Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello! Haverom vett egy SGSA-t, gb van rajta, es ahogy latom 2013 elso negyedev mar elegge letelt, van ra hivatalos jb? Vagy csak fuggetlenre van? melyik szolgaltatonal van, ha van?
Semmi mokolas nem erdekel, nem akar garit veszteni, es nem ert annyira ilyen s-off, root, mindenfele szirszar flashelesehez, tehat a kerdesem arra iranyult, hogy mely magyar szolgaltatoknal elerheto e a jb frissites egysegsugaru user szamara, ha meg nem akkor hol erdemes figyelni? -
eastsider
nagyúr
válasz
perfegor17 #14893 üzenetére
recoverybe se lép be? rendben végigment odin? biztos nem P-s?
factory resetet tudsz tolni recoveryben? (+wipe cache/dalvik), -
perfegor17
senior tag
Sziasztok lenne egy samsung galaxy s 9070p-m ami rosz romot kapott (egy sima i9070).Most be se kapcsol.Viszont download-ba se lép be de ha rá van kötve a gépre felvillan egy olyan hogy U8500 usb rom amit nem ismer fel.Előre is köszi a help-et.
-
eastsider
nagyúr
válasz
szabacsik #14863 üzenetére
nincs s-lineom hard casem van, ami teljesen jó, csak annyi a bajom vele, hogy a tetejét és az alját nem védi.. és párszor csattant pont oda... (persze legtöbbször a hátulján szánkázott végig a betonon/padlón, esett előlapra is, amit megfogott a tok pereme, gombok is teljesen jók... csak nem értem miért nem védi a tetejét meg az alját (nyilván azért, mert akkor nem lehetne belepattintani, de én nem látnám akadályát így látatlanba...)
bár néha olyan jó kivenni a tokból, annyival vékonyabb/jobb fogni úgy...sokkal kompaktabb, vékonyabb (érzésre főleg)
-
sheep
addikt
SD kártya legyen a telefonban
1. Letöltöd a root fájlt (.zip) innen: [link]
2. Másold fel az sd kártya gyökerébe, nem kell kibontani!
3. Lépj be a gyári recoverybe (hangerő fel+home+power)
4. Válaszd ki az “install (apply) update from sd card” menüpontot
5. Válaszd ki a “root.zip” fájlt ami az sd kártyán van és okézd.
6. Néhány mp alatt végigfut a folyamat, és a telefonod máris rootolva van.
7. Ezután a “reboot system now” menüpontot kiválasztva a telefon újraindul. A telefonba belépve az applikációk között megjelenik a “superuser” ikon, ez is jelzi hogy a root sikeres volt@SkyLaci:
nekem ebből a videóból is csak az jön le hogy JB alatt nem támogatott a flash, de a Samu mókolt valamit, amit egyébként bárkimegtehet. Mint mondtam nálam tökéletesen működik a flash JB alatt mindenhol.
-
Veron
addikt
Hi!
Valaki segítene, és elmondaná pontosan, hogy kell rootolni a telefont JB alatt? Még mielőtt kardélre hánytok, tudom, olvastam Carline bejegyzését a rootról, ami egyszerűnek tűnik, de mégsem megy. Nem tudom a root.zip-et betallózni, mert nem látja a rendszer a file-okat, csak a könyvtárakat -legalábbis a gyökérben-.
Ezt mind a gyári kernellel próbáltam, vagy a TWRP-vel kellene? Azért gondoltam, hogy nem azzal, mert a következő van feltüntetve a leírásban annál a résznél: "Ez a leírás csak a GingerBread rendszerű telefonokra érvényes. Jelly Bean esetén nem használható, mert a kernelt átírja és a telefon nem indul!"
Valaki tisztába tenné ezt a dolgot?Köszönöm!
-
sheep
addikt
válasz
SkyLaci #14886 üzenetére
nálam tökéletesen működik, illetve még nem szaladtam bele olyanba hogy gondja lett volna valamivel
biztos vagy benne hogy a s2 plusz gyárilag megkapta a flasht? Mert hivatalosan a Google nem támogatja, le sem lehet tölteni a play-ről JB-re
Csak ezért csodálkoznék ha a Samu mókolt volna valamit ezzel -
Acef
addikt
válasz
notmiami #14869 üzenetére
Érdekes:
feltettem a JellyMod 4.0 -át (CWM-ből) előtte az LQB+ROOT+CoCore 5.0 volt fent, erre nem engedte.
restore egy mentett stock LQB-re, majd CWM, és JellyMod 4.0, így már sikerült.furcsa, hogy a leírás szerint LQ4 az alapja, azt gondoltam, hogy a flash után "valahogy visszateszi", de nem, maradt az LQB+JellyM. 4.0
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok.
A gyári JB romban van a böngészőben flash?
az hallottam hogy a samu beletette a JB romjaiba, és ha ez így van akkor jó lenne ha elő lehetne valahogy varázsolni és egyéb JB romokba belerakni, konkrétan nekem galaxy w-n cm10-hez jól jönne -
RSteve
tag
Tegnap a melóhelyen unatkoztam mert nem nagyon mentek a rendszereink így én is nekiálltam felrakni az orosz JB-t. Ha nem is 5 perc volt de tényleg nem egy nagy szám, mondjuk IT területen dolgozom, de tényleg kicsit túl van misztifikálva. A legtöbbet azzal vacakoltam hogy a hotfile nem működött a céges gépen így máshonnan kellett levadászni a ROM-ot. XXLPY-t tettem fel majd Kies-el frissítettem XXLQ4.
Most így utólag már bánom hogy nem korábban csináltam meg. A JB-t ismerem mert Galaxy Tab 2 7.0-on is ez van. Korábban tán írtam hogy pont ezért vettem a lejárt hűségem után Advance-t és egy Tabot mert nem akartam tepsi telefonnal járni, így a kettővel is kb. pont ott vagyok árban.
Szerintem lényegesen gyorsabb a telefon JB-vel és szebb is. Igaz az akku használat az nem tűnik jobbnak, de nem is rosszabb. Én mindenkinek bátran merem ajánlani hogy tegye fel a JB-t. Gyakorlatilag egy speciális programmal kell feltelepíteni egy darab fájlt, előtte meg utána érdemes az alap gyári beállításra visszaállni. Ennyi.
-
flash-
veterán
Szerintem nem kell a gyártót szidni.
Inkább a vásáró az ökör hogy bedöl annak hogy ma már nem a telefont veszik az emberek hanem a rendszert.
Vessen magára az aki megváltóként vágyik egy - egy újabb romra.Amikor pedig megjelenik mindig ott a csalódás,+ a szitkozódás hogy mikor lesz megint új rom,vagy mért nincs új rom...szarjátok már le a romot.menjetek el bótba,próbáljátok ki több telefont oszt vegyétek meg ami teccik.ennyi
-
szil7
csendes tag
akinek a szerb B-s rom van fenn annak milyen az aksihasználat a Q4-eshez képest? esetleg van vmi javulás?
-
Simba86
senior tag
válasz
Lirion #14875 üzenetére
ehhez még annyit fűznék hozzá, h a példa azért is durva ferdítés, mert amennyiben lehetséges lenne a netről megtanulni autót szerelni (vagy buherálni, az közelebb áll a telefon alakításához...), akkor a szakemberek éhen halnának...
egy telefon szoftverének frissítése, ahogy írtad tényleg 5 perc, ráadásul SZÁJBARÁGÓSAN van leírva, így aki képes összehasonlítani ezt az autószereléssel, az vagy autót nem látott még, vagy androidot... (a hozzászóló "állítólag" ért a droidhoz, szóval ez leszűkíti a lehetőségeket)
-
csorba23
tag
Aki nem teszi, az megtenné, hogy ezentúl az off témát "off"-ba rakja? Azért lett kitalálva. Aki meg nem tudja, mi az az off, az nézzen utána. Köszönöm :-)
-
Lirion
addikt
Kicsit el vagy tévedve ezzel a példával. A jb felrakása tényleg 5 perc es tényleg nagyon egyszerű. Másrészt meg abban kizárólag te vagy a hibás, hogy egy jövőbeni ígéretre alapozva vetetted meg a telefont a barátoddal. A sirasnak meg tényleg semmi értelme, nem leszel vele előrébb és a samsung se fog jobban sietni.
Egyébként kíváncsi lennék, vajon a barátodnak is olyan fontos-e a jb, mint neked, vagy ő leszarja es csak te vagy egy kicsit túlbuzgó. Nekem olyan érzésem van, mintha te direkt keresnéd, mibe köthetsz bele és mit szapulhatsz egy kicsit...
-
Fitzgerald
veterán
Cocore 5 kernelben akkor most az az újdonság, hogy jobb a hangzás?
-
KDOG
tag
válasz
Gery15 #14839 üzenetére
Egyre inkább fura jelzők jutnak eszembe rólad
És mi van a P szériával? Mi van ha valaki nem egy kőkocka?! Szerinted ezek az odinnal feltoltam egy orosz romot 5perc alatt.... na ez olyan cimborámnak, mint amikor elmagyarázná neked, hogy pikk-pakk meg lehet csinálni az autód blokkját, csak szedd ki a főtengelyt, mérd ki, a blokkot is, ha kell hüvelyezd újra, felpattintod a gyűrűket, gépműhelybe elviszed a hf-t, csapágyak cseréje, meg a többi maszlag
Igazából pár órás mutatvány...
Szóval aki a valós életben mást dolgozik az ezt nem ismeri. Ezért vagyok én aki segít neki... de ezen nem lehet, mert kb olyan a supportja a cégnek, mintha a ledes nyuszi formájú rádiós lámpámhoz (sárkánycenter csúcsterméke, nem tudtam kihagyni) szeretnék támogatást. Csak az a gond, hogy az egyik 800huf a másik 80 000huf.
De puffogjál csak...
-
skifekete
senior tag
azt hiszem kifolyt a szemem a sok vissza olvasástól
idő közbe becsúszott egy kisebb rendszer újra húzás, és nem tudtam belenézni hogy mi zajlik épp. részemről annyit tennék még hozzá, hogy felesleges itt háborogni, hogy nincs support, ezen se én se fórum, se a T se Putyin nem tud változtatni.
-
notmiami
tag
Megjelent: (de XXLQ4 az alapja még)
JellyMOD 4.0-Nexus style icons
-Original Lockscreen Jelly Bean
-CyanogenMod Tones 10 (calls, notifications, UI sounds ...)
-Ported the original ics browser
-Ported the CM music player,'' Apollo''
-Fully deodexed
-Zimpalingned
-Many tweaks for net speed
-Hardware acceleration for a more fluid UI
-Tweaks to improve battery life
-Prerooted
-Tweaks to improve the quality of photography / video
-Aumented jpeg quality to 100%
-Original jelly bean Calculator
-Improved detection of GPS
-Notification bar Curtain customize at Cyanogenmod style
-Added the application lidroid
-'' New'' settings app customize with the holo style
-Bootanimation of the nexus 4
-Popups windows modified at holo-nexus style
-Changes in init to improve battery even more (Cucky6600)
-Changed original file browser, by the original of MIUI (in my opinion the best I've seen, there will realize why I say)
-Added Face unlock
-Ported original sms app of aokp!
-New changes in init.d for a better battery life
-Apex launcher
-Few changes in buid.prop
-Dialer-contacts themed at the holo style (joehanh38)
-High speed internet (Chuky6600)
-Couple of scripts for a better ram usage
-More free space for system, for you can push more apps there
-High speed reading of the sd memoryLetöltés:
[link] -
Acef
addikt
A tok kérdéshez:
ezzel nem szükséges fólia,
nem növekszik a külméret,
valódi bőrből készül. -
Flyme
senior tag
válasz
eastsider #14860 üzenetére
Én sajnos most képet max. úgy tudnék csinálni, hogy a tel-lel fotózom, de nagyon nem ajánlom. Tokon keresztül alig lehet a hangerőt szabályozni, ki-be kapcsolni a készüléket, szóval alig lehet rajta keresztül nyomkodni. Szép, de ez nagy hátulütője. Állítólag ez ilyen szempontból jobb, holnap kipróbálom az edigitalban, majd megírom, hogy milyen.
-
qwertly
addikt
Köszönöm a segítséget és a nagy türelmeteket
elég béna és vak voltam,hogy nem vettem észre eddig.Most már így működik és érhető.
gusthy: az egész képernyő fekete csak 2 csík van egy a névnek és egy a telefonszámnak plusz jel nincsen.De mint elötted Acef rávezetett a megoldásra
köszönet érte.
-
eastsider
nagyúr
Akinek van s-line tokja mennyire áll el a telefon peremeitől? tudna képet linkelni?
a kínaiakban van a jövő.. a mostaniak közül egyik kutya.... mindegyik tróger
-
Flyme
senior tag
Úgymond félig felismerte a gép a Kies-hibaelhárítás után, de a telefonon lévő mappákat stb. persze nem látta a gép. Beléptem download módba, Odin felismerte a tel.-t. Azt írta kis idő után, hogy nem sikerült feltenni az LPY-t, persze ilyen állapotban nem meglepő. Utána akku ki, mert miközben már próbálta tölteni az LPY-t nem tudtam leállítani. Reboot, és megy, elég érdekes módszer volt
Annyira nem akartam a szervízt, lehet, hogy ez segített
-
Lirion
addikt
válasz
qwertly #14823 üzenetére
Őszintén szólva komolyan nem értem, hogy mi neked a bonyolult az adatok felvételében, pláne, hogy telefonszámot akarsz hozzáadni.. Akár GB, akár JB van a telefonon, a telefonszámoknál ott van jobb oldalt egy plusz (+) jel, amire rábökve máris újabb és újabb telefonszám adható a névjegyhez. Azt pedig, hogy vezetékes, vagy mobil, esetleg munkahelyi számot adsz-e meg, a telefonszámtól balra található mezőre bökve tudod megadni, ahol általában alapból azt írja, hogy "Mobil".
-
Acef
addikt
A Samu megmarad a pozíciójában, mert egy baromira erős cég, és megveszi kilóra az egész piacot.
Erre utal az utolsó mondatod: "ár/érték arányban nem sok jobbat tudnék mondani"
egyébként nekem is ez a negyedik Sams. telefonom..., tehát én sem tudnák jobbat találni, ezt a Samsung nagyon szépen kitalálta, nem véletlen a választékának a kialakítása, sőt, még a frissítésekkel is tudatosan "játszik"
-
sheep
addikt
a sw frissítéshez és a Samsung supporthoz hozzászólva, sajnos én is azt kell mondjam hogy nem tetszik amit a Samu csinál (le***ja a frissítést), de azért ezt két dolog enyhíti: egyrészt van már szerencsére JB amit addig is fel lehet rakni, másrészt a telefon GB-el is jól működik, szóval azzal is teljesen vállalható.
Az meg már ezek után mindenkinek egyéni döntése hogy vesz-e ezután még egyszer Samu telefont...
Személy szerint én úgy látom hogy ha így megy tovább akkor nem sokáig lesz már a Samu világelső androidos gyártó, mert a vásárlók nem felejtenek.
Amúgy én speciel meg vagyok elégedve így is a készülékkel, ár/érték arányban nem sok jobbat tudnék mondani -
Acef
addikt
válasz
Morris #14842 üzenetére
a mai világban az embernek egy dolog jár: a szája!
a világot, főleg a kereskedelmet az érdekek mozgatják.megvettük a telt., mert tetszett.
JB nélkül is u.a. készülék maradna, mint amit választottunk.
az appokról a felhasználó dönt, a gyári ROOM fejlesztéséről pedig a gyártó. Várni lehet, követelőzni, reklamálni, felesleges. -
-
Morris
veterán
válasz
Carline #14831 üzenetére
Ejj bakker, nem is rólad van szó. Elismerésre méltó amit csináltál/csinálsz. Sőt...
Másoknak szántam azt a kis szösszenetet.Mindegy is. Nem pont a pénz a lényeg. Hanem hogy egy ilyen drága teló mellé igenis jár(na) a szoft támogatottság. Vagy is élénkebben járjon!
Ne érezzem magam leköpve a gyártó részéről... -
Gery15
addikt
válasz
Morris #14814 üzenetére
Már megint ez a mennyiért vettem dolog. Annó már kiveséztük egyszer ezt és most is csak azt tudom mondani, hogy 19 életévemet nem sokára betöltve tavaly nyáron többek között ezért a telefonért is a saját két kezemmel dolgoztam meg, mármint az áráért... Te bevallottad még az elején, hogy nem foglalkozol ezzel a mókolásos, gariveztős dologgal mi ezt megértjük legalább is én... Nem értem, hogy miért kell siránkozni azon, hogy nincsen még hivatalos JB? Azóta használom az orosz JB, ahogy kiadták és lám azóta már jött hozzá frissítés is kétszer szóval ez a harmadik ruszki rom és elkezdték már a szerbeknél is kiadni a JB. Én bevállaltam, hogy letojom a garanciát és felteszem sőt még rootoltam is, ez ugyebár mind ütközik a garival. Amúgy is bevállalós "gyerek" vagyok akkor miért ne tenném fel a mi telefonunkra kiadott JB? Tisztába vagyok a gari vesztéssel, de hogyha kicsit is veszem a fáradtságot és elolvasom a leírt dolgokat tudom, hogy sima i9070-em van és nem i9070P!!! akkor nem teszem fel a JB, csak ugyebár az emberek lusták olvasni... utána meg jön a rinya, hogy tégla lett belőle. Van lehetőség visszatérni GB-re, akkor mitől féljek? Ha ne adj isten úgy mondja fel a szolgálatot a telefon, hogy semmire sem reagál akkor szervizben sem fognak vele foglalkozni, hogy ezen most milyen rom volt, ha pedig igen akkor 5 ezer forint ellenében visszaállítják. Igen, tudom nagyon jól, hogy ez is pénz... de vállaltam a gari vesztés amikor feltettem az orosz JB? Igen, akkor ezek után nem nincs miről beszélni... Jelezném, hogy 80+ért vettem a telefont én is nem sokkal azután, hogy kijött.
(#14831) Carline: +
-
törölt tag
Nem tudom kérdezték-e már, de...
Mikó' jönmá' a négypontkettő?
On:
CoCore 5.0-ról, illetve szerb JB-ről így kis idő után tapasztalatok?
-
Flyme
senior tag
A beállításokban töröltem a gyári adatokat, rebootolt a készülék, majd bedobja a CMW-t... Újraindítom, megint CMW, és megint... Már kivettem az akkut, SD-t, SIM-et, de semmi. Download mód, meg recovery betölt, de a gép nem érzékeli a tel.-t. Nem tudom van-e rá megoldás, vagy szervíz.
sheep:azt írja nincs jogosultságom a művelethez
Ez érdekes, nekem valamiért nem. -
Carline
őstag
válasz
Morris #14814 üzenetére
Morris nem csak neked, hanem azért mert ez megint kikívánkozott belőlem.
Majd 40 évesen hidd el nem a szülők rakták össze a telóra valót, DE alig vártam, hogy miután kibontottam elkezdjem a moddolást 2012. novemberében a GB-vel, rootolással, TWRP recoveryvel, JetMOD-dal.
Nagyon belemásztam a teló kérdésébe. Szeretek ezzel foglalkozni.
A megvétel után 11 nappal megcsináltam a telefonos blogomat, melyből az első hsz. (most már 0. ) is lett.
Ha elromlik és nem tudom gariban megcsináltatni, akkor sajnos fizetnem kell, de ezzel tisztában is voltam az első rootolásnál.
Ezelőtt ZTE Blade telóm volt és ott hozzátartozott az élethez a mindennapi romolás (nekem) és ez hiányzott itt a JB megérkeztéig.
Azóta kisebb-nagyobb fennakadásokkal Hawaii van nekem.
Új kernelek, JB verziók, SystemUI és egyebek cseréje.
A mostani érzésre legnagyobb dolog amit csináltam az az új LQB rom deodexálása volt, melyet az XDA-n is kitettem. (Nem egy nagy dolog tudom, de nekem mégis az)
Nem vagyok jó angolos (a suliban nem franciát vagy német kellett tanulni, hanem oroszt...), de az XDA-n összeszedtem az infót a rengeteg topikból, toltam egy Ubuntut a gépre, majd nekiálltam még a LQ4 próba deodexelésének, gondolván arra, hogy ha majd valamikor a magyar JB kijön akkor az itteni társaságnak mielőbb meglegyen a "tisztított" rendszer.
Azért csinálom a blogomat (főleg a JB-s részt), hogy az idetévedő és vállalkozó szellemű tulajoknak segítsen az írásom.
Sokan (sajnos) lustaságból, hozzá nem értésből, vagy csak azért meg ők Provident ügyfelekegyből kérdeznek, bármiféle visszaolvasás vagy témanyitó olvasás nélkül. Meg vannak sértődve, hogy az ő problémájukat egyből nem oldja meg senki. Nekik üzenem, tessék megkeresni a Samsung Support telefonszámát. Biztos valamelyik telefonos papírunkon az is rajta van. Majd ott jól kisegítik őket.
Egy szó mint száz, én nem szeretném ha leszólnánk a tulajt, hogy miért nem áll át JB-re, meg hogy a root-ot miért nem csinálja meg. Legyen az a kedves tulaj vérmérsékletére, hozzáértésére, vállalkozó szellemére bízva.
Bocs a hosszú hozzászólásért és a sok fecsegésért. -
Sziasztok! Nemtom mi lehet a problema de ma nagyon erdekes dolgok tortentek a telefonnal...
Ma este mar nem ment a google play pedig ma delben meg toltottem le rola, ha bemegyek a titanium backupba azt irja nincs root jog. Ez most mi? Telefon unrootolta magat estig vagy mi?
Eppen uzleti dolog lenne es pont most jon be ez is, nagyon felmergesitett.
Valaki ha esetleg tudna segiteni megkoszonnem! (Android 4.1.2 3. orosz verzio) -
vazzz
őstag
Hűűű gyerekek... olyan lengyelpiaci feeling-em lett ettől a topictól... de egyelőre tetszik
Nyomjátok!!4!négy!!4! -
szabacsik
őstag
válasz
qwertly #14823 üzenetére
Próbáld ki a MyPhoneExplorer-t.Itt egy kép, hogyan néz ki a névjegyzék szerkesztője.
-
gusthy
veterán
válasz
Morris #14824 üzenetére
Hát nem tudom, ha akarod, végzek a egy mérést, hogy mennyit eszik az, amit használni szoktam, térjünk rá vissza. Mindenesetre meglepne, ha ettől javult volna érezhető mértékben.
Amúgy valóban mindenki lelkendezett, hogy javult az akkuidő, de általában egy nap után. Jó lenne, ha valaki tényleg kimérné (és custom kernel nem ér). Persze lehet, hogy tényleg javul, de eddig nem győztek meg az itteni hozzászólások.
Custom kernel azért nem ér, mert gyári ROM-ot akarsz, garivesztés nélkül. -
a510
aktív tag
-
Simba86
senior tag
Sziasztok!
felraktam az XXLPY (orosz) JB romot, ezen kívül a cocore 5.0-s kernelt CWM-mel. a teló rootolva van természetesen.
Van értelme felrakni az LQ4-es (romot?) erre odinnal? vmint veszélyek, amikről még nem tudok? (nagyon kezdő vagyok samu-témában, eddig csak zte-m, meg SE SK17i-m volt, de olvasgattam már, kérlek ne haragudjatok, ha buta kérdést tettem fel!)
köszönöm a válaszokat előre is!
-
gusthy
veterán
válasz
Morris #14814 üzenetére
Számomra mindig rejtély volt, hogy milyen módon kell azt elképzelni, hogy egy funkció a status bar-ba integrálva nem fogyaszt energiát, külön app-ban meg igen.
Az én csekély értelmem azt diktálja, hogy mindkettő igényel energiát, és hogy mennyit, az azon múlik, hogy az adott app/task bar milyen jól van megírva. -
Z0C!
őstag
válasz
Morris #14814 üzenetére
erre csak azt tudom mondani, hogy:
szolgáltatónál dolgozom, és amikor az ájfonos üvölt velem, hogy nincs térerő, meg megszakad a beszélgetés, majd amikor tájékoztatom, hogy az epöl közleményt adott ki erről, hogy bocsi, a teló térerőben gyenge...akkor az én kvaanyám amiért a szolgáltató kiadott egy gyárihibás telefont 150k-ért...holott a gyártó elismerte a hibát.
szóval a support igen is kell.
példa: Defy - 2.2!! supportal rendelkezik, de már a 4.2 elérhető rá....
sajnos a motorola nem supportál, ezért is váltottam....csak beleváltottam a P-be -
achon
aktív tag
válasz
qwertly #14813 üzenetére
1. a google nem nyúlja le, csak látja
2. a telefonban is lehet szerkeszteni, ha a telefon memóriájába másolod az összeset
utána adhatsz hozzá több számot is, meg összefűzhetsz névjegyeket
ha használod a google keresőt, akkor ezt kapod, de szívesen megkeresem nekedés alant megtalálod a Névjegyek szerkesztésének menetét is
szívesen -
vallas
őstag
válasz
belavagyokbp #14666 üzenetére
nekem is volt ilyen, most ezt próbálom:
[link] -
Morris
veterán
válasz
AlienM #14758 üzenetére
"Ha a drága jó barátod nem tudott választani a telók közül, akkor miért is fontos számára a 4.1.2-es android?"
Én erre egy példát tudok mondani: Sokkal kényelmesebb és legfőképp energiamegtakarítás szempontjából is értelmesebb megoldás az akku százalékos állapotát gyárilag kitenni az értesítési sávba, mint mondjuk egy energiazabáló külön appal megoldani mindezt.
Nekem ez elég nyomós érv a jelly mellett. Lehet, hogy másnak apróság, de nekem ez a szívfájdalmam.A többi köszöngetőnek: Nem tudjátok vagy nem akarjátok megérteni, hogy a céges hozzáállással van sok embernek baja? Igen, sokan vannak, attól hogy nem írnak folyamatosan kernelcseréről meg romolásról (mert a topik 98%-a erről szól). A telefon csak egy közvetett eszköz.
Kijött az orosz. Mikor is jött ki? Én anno még 80k-ért vettem a készüléket. Azt hiszem így 2013-ban elvárhatom, hogy maximális szoftvertámogatottságot kapjak a gyártótól. (rengeteg játék és app igényli a JB-t)
Igen, jöhet a kérdés, hogy mit tépem itt a számat ??? Rakjam fel az oroszt és meg van oldva a gondom. Sima ügy. Van róla elég részletes megoldás menet.
Hát nem rakom fel. Megdolgoztam azért a 80k-s telefonért és nem anyuci meg apuci jóvoltából van meg, így azt hiszem joggal elvárhatom a garanciát is. Ez persze az orosz verzióval ugrik. Ha úgy döglik meg a telefon, hogy be sem tudom kapcsolni, akkor mit csinálok? Fizethetek a helyreállításért.
Az meg valóban szánalmas, hogy kinn van az orosz verzió magyar nyelvvel és mi ebben az országban még mindig kénytelenek vagyunk ezt nélkülözni hivatalosan.
Én úgy vettem meg ezt a telefont, hogy nem tudtam, mik a friss androidos rendszer előnyei illetve hátrányai. Azóta sokat okosodtam, utána olvastam stb stb. De szomorúan tapasztalom, hogy egy közel százezres telefon szoftverezettsége is hagyhat maga után kívánni valót.
Naív voltam, talán?Azt pedig tessék figyelembe venni, hogy ez egy fórum. Mindenkinek joga van megosztani a témával kapcsolatos pozitív vagy negatív tapasztalatait (természetesen ha az nem ütközik az alapelvekbe). Ezért nem kell lehurrogni a másikat, azért mert ő másként látja.
-
qwertly
addikt
A régi nokia 500 telefonon olyan szépen meglehetett a telefonon is szerkeszteni a névjegyeket.Nem kellet semmi google kontakt
.Pláne akkor ha az illetőnek csak telefonszáma van semmi email nincsen.Már arra gondolok,hogy direkt így van az andoid megcsinálva.hogy letudja a google nyúlni az ismerőseim adatait.
-
Gery15
addikt
válasz
xperiasigi #14795 üzenetére
Azt javaslom nyomkod meg mind a kettőt, hogyha tudod és nézegesd meg élőben.
Kicsit kisebb a Nokia kijelzője, hardverben nincs sok különbség a windows 8-nak jóval kevesebb hardver kell. És döntsd el, hogy Android vagy Windows. Én az androidra adom a voksomat, mert nagyon baráti teljesen testre szabható. Telefon kiemelkedő tulajdonságai: a hangját emelném ki leginkább, kamerája átlagos, sebessége átlagosnak mondható JB-vel és CoCore kernelel nagyon jól használható. +1 az Advance javára.(#14808) szil7: Örülök!
-
szil7
csendes tag
igen valóban ez volt a baj
belsőről sikerült
köszönöm a segítségeteket
-
Schrift
tag
Hali!
Valakinek van valami linkje a nolag.zip hez már ha létezik ilyen? Vagy ezt csak manuálisan lehet csinálni ez alapján? Amúgy XLQB rootol, deodexelt romot használok, ha ez számít.
És igaz-e, hogy ez benn tartatja a memóriában a tácsvizt? -
qwertly
addikt
Sziasztok!Mindig szenvedek a névjegy szerkesztéssel miképpen tudnám egy névjegyhez hozzáadni,plusz még más adatott pl:vezetékes telefon számot?
-
achon
aktív tag
válasz
gusthy #14793 üzenetére
pedig még a google is tudja mi a válasz, ha beírod: szilikon tök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest