Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
Van béta tesztelő, aki ma megkapta a végleges oreot. DBT s8-ra. Ugye elméletileg egy nappal hamarabb kapják meg a tesztelők. Tehát a héten akár mi, sima halandók is megkaphatjuk. 😊
-
Tujmos
tag
itt fogtok a leghamarabb értesülni az oreoról, szerintem..
-
polonic
félisten
válasz
nünüke1975 #31381 üzenetére
Nekem ilyen van. Én Samu boltban vettem még az akció idejében.
Nekem bejön. Ugyanolyan gyorstöltő mint a hálózati töltő. És tök jó, hogy két készüléket is lehet vele egyszerre tölteni. De ekkor nincs gyorstöltés, úgy tudom.
És egyébként bekapcsolt képernyőnél sincs gyors töltés.Egyébként a töltőket hamisítják. Óvatosan a netes, ali rendelésekkel.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Valaki használ ilyen autóstöltőt amit innen rendelt?Kíváncsi lennék mennyire gyors a gyors töltő.
-
Mauro812
tag
Más se tudja bekapcsolni a videóstabilizátort? Bajban leszek ha addig nem oldom meg amíg nem jön a szezon.
-
válasz
mave13 #31373 üzenetére
Amit írsz, az teljesen korrekt.
Alapvetően véroxigént mérni okostelefonon tényleg "parasztvakítás", mert minek? Egy COPD-s szétbagózott periférián tengődő beteg nem vesz ilyen telefont. Talán egy asthmás betegnél tudom elképzelni, de ott is előbb nyúl az inhalátorért, mint a telefonért. Egyébként a senzor alkalmas vér O2 mérésre, nyilván nem egy Zoll vagy Lifepak monitor pontossággal, de az ujjbegy vékony bőre, így a kapillárisokban keringő vér vizsgálata könnyen kivitelezhető. Kérdés, hogy a sw, amit a samsung írt az érzékelőre, mennyire pontos. Saját tapasztalat alapján elég "döcögős" és nem is mér mindig.
-
válasz
Mr.Silkó #30735 üzenetére
Nem tudom, érkezett-e már válasz, de a pulzust, és a véroxigént egy szenzor méri, de külön kell értékelni őket.
Orvosi rutinvizsgálat része, pulzoximéter a cucc. Ujjra csíptethető, kb. 6000 pénztől fölfelé kapható.Egyébként szerintem ez az SpO2 mérés telefonon a mókusvakítás kategória. Normális esetben úgyis 95-100 % közötti értéket kapsz. Annyit kell, hogy kapj. Egy gyakorlott szétbagózott tüdejű beteg döcög 88-92 % körül nyugalomban. A ujjon kapott értéket meg elég sok minden téves irányba befolyásolhatja, a valósnál alacsonyabb értékek is simán mérhetők, elég, ha "hideg az ember ujja".
Ennek talán anaerob edzéseknél, meg magashegyi körülmények között, vagy azt szimuláló maszkos edzéseknél lehet értelme, normál hobbi sport közben nem tartom valóban hasznos dolognak. Inkább csak jó játék, futás közben úgysem fogsz ezzel játszani a telefonon.
Orvosi, és profi sport diagnosztikában, monitorozásban viszont nagyon is fontos az ismerete. De azt nem telefonnal mérik.Persze, ez lehet hogy csak egyedi vélemény. Memmaao kolléga majd rám cáfol.
-
madgie
titán
válasz
OCTAMD #31368 üzenetére
Nemtom, ez a töltővel egy dobozba van csomagolva, ilyen, ni. Domino kuponnal 3500 forint volt, míg ment a Telekomos kuponozás.
-
madgie
titán
A "rendes", egylukú Samsung autós gyorstöltő nagy előnye még, hogy az S8-hoz csomagolt USB-C kábelnél hosszabbat csomagolnak mellé (amivel természetesen ugyanúgy megy a gyorstöltés). Ki is cseréltem a kábelt, a 230-as töltőfejhez ment a hosszabb, az autóba meg elég a rövidebb.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
lecsosbukta #31361 üzenetére
A végleges Oreo szerintem nem sokkal az S9 bemutatója után jöhet.
-
sgeza
veterán
válasz
nünüke1975 #31360 üzenetére
Nem, speedshopból. Közvetlenül legalábbis. Hogy ők honnan szerzik be, azt nem tudom.
-
lecsosbukta
kezdő
válasz
Mr.Silkó #30550 üzenetére
Így van.
Én megvettem azt a ledes érintős tokot, vettem rá fóliát stb..
A tok 1 hónap és eladtam a fólia elkezdett felválni levettem..
S6-om volt azon egy valami kinai szilikon tok volt 2.5évig használtam most tesómnak adtam. Karcos elől hátul de ez ilyen.
S8-amon is egy olcsó gagyi "szilikon" tok van ami inkább keményebb gumi, majdnem müanyag. Képernyő ennek is karcos már
Orejó mikor fog megérkezni vajon? -
sgeza
veterán
válasz
nünüke1975 #31357 üzenetére
Létezik. Nekem egylukú Samsung van.
-
P3Dr0
senior tag
Nemtudom mennyire altalanos dolog de kepzeljetek el egy 7 honapos keszulek egyik pillanatrol a masikra elkezdett "lepixelesedni". A kepernyo jobb szelen jopar pixel megszunt mukodni. Sose hasznaltam nagy fenyeron, mindig vigyaztam a telefonra. Siman csak ugy pikk-pakk elkezdtek meghalni a pixelek. (feketek)
Raadasul ha joltudom a Samsung szerviz nem minden esetben csereli a rossz kijelzot mert ha nem zavaro helyen van a hiba (amirol a szervizben dontenek) akkor nem is cserelik.
En attol tartok ez egy folyamat kezdete aminek a vege,hogy meghal az egesz kijelzo.
Jart mar valaki igy mint en?
Magyarorszagon vettem a telefont Svedorszagban lakom a napokban fogok az itteni Samsung szervizbe bemenni es akkor bovebbet fogok tudni. Telefonos egyeztetes soran mondtak,hogy tudnak a hibarol szoval nem en vagyok az egyedi eset.
Az a vicc,hogy Galaxy S ota S szerias telefonjaim voltak de az,hogy ilyet csinaljon egy amoled kijelzo meg egyik modelnel sem fordult elo. -
Üdv mindenkinek!
Lezárult a biztosítási ügyem. Kerek 60 nap után (szerződésben a max. idő) kaptam meg a teljes árú kupont. Edigital szerint nem jellemző ez a hosszú idő. Átlagosan 2-7 nap szokott lenni.
Szoval az extra garancia prémium törés esetén nálam nem kellett önerőt fizetni. És még az új telefonhoz kötött biztosításra is kaptam akciós árat. -
Mr.Silkó
veterán
Persze, amikor feloldom a tiltás alól, akkor minden korábbi adata ugyanúgy megvan, nyilván a köztes, inaktív idejében nem mér az app semmit, amit bekapcsolva napi szinten szokott (pl.: lépésszám).
Krisztián
Az app egyébként teljesen korrekt, csak nekem nincs rá szükségem.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Botos Marci #31335 üzenetére
Play árúházban van sok,de hogy mennyire valós adatokat mutatnak azt nem tudom.Magán a rendszeren is megtudod nézni akkumulátor szó alatt.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quqesz #31331 üzenetére
Az AoD kábé 20-30 perccel rövidíti meg a napi üzemidőt (olyan 10-15% körül zabál egy 16-17 órás aktív nap alatt, összesen); én ígyis-úgyis naponta etetem a telómat, úgyhogy engem nem igazán izgat, mert amúgy meg baromi hasznos kis funkció. Ha tetszik, használd!
A kamera elsősorban az ilyenkor automatikusan felnyomott, magas képernyő-fényerő miatt eszik többet az átlag használatnál, de ez sem jelentős.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Botos Marci #31327 üzenetére
Szia!
Olvassatok bele az összefoglalóba, kitérek elég részletesen az akkumulátoros üzemidő javításának lehetőségeire is benne (GYIK rész).
Egyébként az aksi végleges kapacitása pár nap alatt áll be, ilyenkor még korai aggódnotok.
Az akkumulátor elemző appokat meg érdemes elfelejtenetek, nem adnak hiteles adatokat.
-
válasz
laszlolczka #31330 üzenetére
Értem ,de nem az volt a kérdésem hanem hogy hogyan lehet az akkumulátorról meggyőződni hogy megfelelően működik e 😊
-
-
Quqesz
nagyúr
Mi a tapasztalat az aod fogyasztásával kapcsolatban? Sokat eszik v csak ilyen kb 2 órával elöbb rakod töltöre? Eddig tetszik a teló.
Vmint több telón a kamera tudott harapni rendesen az aksiba, itt is fennál? -
laszlolczka
őstag
válasz
1/2 nap használatból nem lehet megmondani.
-
-
sgeza
veterán
válasz
Ez attól is függ, hogy mit várt!
-
Sziasztok,
Tesóm a mai napon beszerzett egy Galaxy S8 Plus készüléket,viszont az akkumulátor élettartamában kicsit csalódott ,(nem az amit várt)
Van esetleg bárminemű program vagy módszer amivel ki lehet deríteni azt hogy akkumulátor megfelelően működik vagy sem ?
A készülék Vodafone függő, szoftver pedig a 7.0 verzió van rajta ,bővebben itt [link]
Előre is köszönöm a segítségeteket -
válasz
madgie #31323 üzenetére
Ma ketszer beszeltem Ausztraliaval, egyszer Daniaval, rendeltem gumit a kocsihoz, beszeltem a postaval es futarral , volt kis veszekedes edesanyammal h miert oda rendelem a kocsi gumijait meg beszeltem sokat parommal.
Meglepoen jol birja a kepeenyot. Este mindig olvasok konyvet rajta 30-60percet kis netezessel mig elalszom.
MOD
És a vibert meg a féltucat mailt nem említem ami ki van véve a póverszévből.
-
dnelb
veterán
válasz
madgie #31319 üzenetére
úgy, hogy nem 'normális, átlagos' módon használják
értsd sok film, végig wifin vannak, nem mozognak stb. Nyugi, a 3-5 ora a reális. Ha egész nap nem mozdulok, wifin vagyok, alacsony-közepes fényerő, akkor nekem is 7 óra, de nem ezt irogatom be mert ez nem normális felhasználás...
-
Tujmos
tag
válasz
Mr.Silkó #31274 üzenetére
Amennyi infót találtam, 1 szenzor van. Megvilágítja a bőröd, így számolja a pulzusod a vér lüktetéséből. A véroxigént pedig a véred szinéből állapítja meg. Próbáld meg, higy kevésbé nyomod oda az ujjad, esetleg próbáld meg egy másik ujjaddal. Még annyit találtam amit már írtak a többiek is, hogy nem minden országban engedélyezett.
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #30735 üzenetére
Szerintem az egy érzékelő. Most kipróbáltam megint, és nekem hibátlanul működik csak úgy, mint korábban.
Szerintem is érdemes lenne törölnöd az alkalmazás adatait. Ha továbbra sem jó, akkor egy gyári alaphelyzet után is megnézném, mielőtt szervizbe vinném! Ott úgyis ezzel kezdik. Vagy várd meg, amíg amúgyis csinálnál resetet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest