Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

válasz BeastMode #25864 üzenetére

Én elégedett vagyok utána egyébként, bár iOS11 szépen megnyírbálta ott az akku időt, viszont az is igaz,hogy megvártam a frissítést, ami az Apple szerint helyrehozta az üzemidőt, de nem lett jobb akkor sem.

Ha már hosszú táv, akkor bár nagyon elégedett vagyok, van olyan, ami zavar is (mint minden eddigi telefonomnál is volt ilyen):

- BT füles esetén ha megállítom a zenét, majd újra elindítom, akkor egy rövid ideig 2 egységgel nagyobb hangerőn kezdi folytatni és úgy halkul vissza. Ez baromira zavaró, nem is értem, hogy ezt mi okozza.

- bár csak egyszer fordult elő, tehát nem állandóan zavar, nov. 1-i frissítési pack után újra hozzá kellett adnom a biztonságos helyeket, mert bár nem felejtette el, csak ujjlenyomatra oldott fel, hiába voltam az adott helyen.

- AOD néha egyszerűen nem kapcsol be. "Elfelejt" bekapcsolni, nézem is,hogy miért full fekete a képernyő.

Kb. ennyi, emellett sokkal több a pozitívum, amit kaptam és nagyon szeretek:

- kijelző, Wireless töltés, vízállóság, biztonságos helyek és eszközök, stb.

Új hozzászólás Aktív témák