Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Alakul a root is a nemzetközi, Exynos-os változatra , igaz, a Knox számláló ugrásával.
-
leslien
nagyúr
már vártam... megvolt az első random reboot.... előtte kis fagyás ... akkor majd megy fel ez
teljes gyaluval gondolom ugyanúgy kell mint az S6 nál? az h elmászik a CS az nem baj mert szolgáltatós és telenoros room al vissza ugrik .. javítsatok ki ha tévedek.. -
csubííí
senior tag
A kijelző beégéssel kapcsolatban van egy észrevételem. Olvasgattam ezzel kapcsolatban és ez tényleg amoled "betegség". Vagyis,ha jól értelmeztem mindent,akkor nem a kijelzőbe "égnek" be a tartalmak hanem a kék al-pixel az amolednél hamarabb "elfárad" a piros és zöldhöz képest. Ezért amikor sokáig és nagyobb fényerőn van egy adott tartalom a kijelző egy részén,akkor ott ez előbb bekövetkezik. Más tartalom megjelenésekor ott már nem tudja a kijelző a megfelelő szint kikeverni,mivel a kék al-pixel már gyengébb a zöld és piroshoz képest. Ezért van az a hatás mintha "beégett" volna oda a tartalom. Ha megnézünk egy új kijelzőt (amoled) 1-2 éveshez képest (ugyanazon készüléken) minden téren lesz eltérés (színek,fényerő stb.)még ha be sincs égve. Összegezve, az amoled kijelzőnél az al-pixelek (piros,zöld,kék) "fáradnak",de a háromból a kék "fárad" el a leghamarabb. Ha netán valamit rosszul tudok,nyugodtan javítsatok ki.
-
Pantal
senior tag
Még mindig megvan a probléma, zsebben hordva simán elutasítom a hívást ( vagy fogadom ), hiába kapcsoltam be, hogy sötét helyen ne kapcsoljon be a kijelző. De ez talán kevésbé lenne probléma, mert amikor hívás érkezik, elvileg swipe-al lehet fogadni elutasítani, jelzi is, hogy húzni kell, de elég csak hozzáérni, akár húzás nélkül és cselekszik is. Természetesen zárolt képernyőnél.
-
a8l
aktív tag
válasz
szimike79 #2236 üzenetére
Szerintem nézd meg a note3 kijelződet alaposan egy lcd test app-al. Sajnos beégnek ezek és nem kell hozzá 100% fényerő. Nekem note2 volt az s7 edge előtt(még most is megvan). közel 3.5éves, 1.5éve mielőtt lejárt a gari kijelzőt cseréltettem benne(mindent cseréltek az akku meg a hátlap kivételével, alaplapot 1évvel azelőtt), a lényeg hogy be volt kicsit égve a statusbar, nem látszott csak a test app-ban bizonyos színű háttérnél. De úgy voltam vele hogy még gari vége előtt legyen tuti a telefon. Azóta használok egy ALP connect nevű app-ot az autóban ami szintén sokáig mutat azonos tartalmat, nem full hanem max fél fényerővel. Nemrég amikor előkerült ez a téma örültem hogy, az enyém nincs beégve, erre pár napja megnéztem azzal az lcd test app-al és bizony egy kicsit be van égve, csak kék és fehér hátténél látszik egy kicsit de ki lehet olvasni a feliratot meg pár jelet, amit az ALP connect sokat mutat.
Az s7-nél is kell használnom ezt az app-ot, de nem izgat a beégés mert gari idő vége előtt úgyis ki fogom cseréltetni a kijelzőt beégés miatt. Próbálok addig is vigyázni rá de ha így is beég akkor jöhet az új kijelző. -
-
Songo
senior tag
1 kérdésem van hirtelen. valahogy megoldható hogy a fényképező a kijelzőn fókusz választással együtt fotózzon is? mert azt a funkciót imádtam az S5ben.
Köszi
-
savoo
addikt
válasz
vadászcsiga #2261 üzenetére
Elfogytak az "érvek"?
-
sipy888
aktív tag
válasz
polyszi #2245 üzenetére
Én csak egy kérdést tettem fel hogy másnál is jelentkezik e a kékülés. És mivel ez egy fórum szerintem egész nyugodtan lehet a negatívumokrol is beszélni. Vagy a Samsung fórumban csak jókat írhatok? Egy szónak is száz a vége nagyot csalódtam az amoledben, nyilván annak továbbra is jó az amoled aki eddig is azt használt, mert o mar ezeket a színeket megszokta. Nekem továbbra is az IPS tetszik jobban, nagyon sajnálom hogy a HTC is áttér amoledre a One szériában. Nálam ez dealbreak. Egyébként egész hétvégén egy htc one és S6 volt nálam, tehát volt alkalmam összehasonlítani a kettőt. Nem írom le melyik a sokkal jobb, mert itt nem szabad
Ja és nincs és sosem volt iPhonem mert én sem vennék a zartsaga miatt. -
törölt tag
válasz
Tibee86 #2257 üzenetére
Függ az autótól is. Van egy Renault Traficom amiben egy ilyen napellenző silt van (ha láttál már Trafic műszerfalat). Nálam ott volt a helye árnyékában a silt alatt, ott bőven elég volt az 50%autó fényerő az s6-nak. Miután az s6 "eltörött" bekerült a helyére az Alpha amit csak erre használok mivel amennyit adnának érte annyiért nem tudnék egy rendes navit venni. A lényeg, hogy jó ideje megy állandóan. Van még rá kb 8 hónap gari amit ki is fogok használni ha kell de a múltkor csináltam egy screen tesztet és még semmi baja .
Félre ne értsetek, nem akarok biztatni senkit arra, hogy egy vadiúj s7-et folyamatos navira használjon, de ha már muszáj akkor közepes fényerőn, néha pihentetve, így biztosan nem lesz baja.
A véleményem egyébként a telefonos navigálásról az, hogy amig eseti a dolog addig rendben is van de akinek a navigáció napi szükséglet (mert mindennap máshova megy) az inkább vegyen erre a célra egy külön eszközt és akkor nem kell a navigációt megszakitani ha telefonálni vagy egyéb mást akar csinálni. Szerintem arra jo egy mobilon a navi hogy esetleg a cél közelében az ember elővegye és pontositsa az utvonalat a célig.
Én nagyon sokat megyek de ritkán kell az útvonalon végig a navi, inkább csak a menetidő stb miatt fut végig.A családi autóban (08' Galaxy) aplikáltam egy 7" tabletet mert ezzel az autóval inkább jellemző a változó uticél ahol szinte végig ismeretlen a pálya.
Én a külön eszköz híve vagyok.
-
Száguldo
aktív tag
-
tomas01
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2259 üzenetére
Egyszerűen nem jelenik meg a beillesztés :/ mintha tiltaná valami
-
xabolcsy
aktív tag
Még nem vettem csak nézem honnan lehetne jó áron rendelni. Ha tud valaki linket megköszönném.
Lehet olyan is ami eu- adószámos áfa nélkül.
Akkor veszem a cégbe. Az expansys nál csak fekete edge van, én aranyat szeretnék. Expansys nál jelenleg 207e
Várakozó üzemmód.
Mikor szokott esni az ára nem emlékeztek az s6 nál mikor eset? -
-
tomas01
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2255 üzenetére
De a viber-be betudom.
-
-
törölt tag
válasz
Tibee86 #2237 üzenetére
Napi 6-7 órákat naviztam, volt, hogy 10-et is s6-tal. Most is egy alpha van befogva erre a célra. Autópályán screen off, egyébként automata fényerőn megy 50%on. Kasya extrémen nyomta full fényerőn napi 2-3 órát és igy is 3 hónap után látszott egy kicsit. Nálam semmi nem látszik pedig az Igo az.... (alpha megy egy éve)
-
Pantal
senior tag
válasz
Viktor0610 #2244 üzenetére
Nagyon köszönöm, meg is rendeltem!!
-
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2244 üzenetére
ha ezt elöbb láttam volna basszus.. na mindegy ...
most jött a mail h shipped scr. prot.. lehet h itt lesz már csütörtökön English országból?
erről van szó..
-
MartOOn
addikt
válasz
vadászcsiga #2229 üzenetére
Nem ez lenne az elso samsung altal gyartott alkatresz iphoneokban azt ugye vágod?
Apple orrba szajba pereli a samut közben a hatterben meg a beszallitojuk. Illetve nem is annyira a hatterben hiszen nyilvanosan felvallalt tényekről van szó. Ha jol emlekszem i6 vagy i6s-ben samsung altal gyartott RAM-ok vannak. De guglizz rá. Szoval abszolut nem elképzelhetetlen h samu féle amoled lesz benne de mintha olvastam volna vhol h rajta kivul az lg es meg egy harmadik cég is jelentkezett apple beszallitonak a leendo amoled panelekre. -
tomas01
aktív tag
Másnál is úgy van ,hogy a böngészőből nem tudok linket kimásolni és beilleszteni a face messengerbe?
-
xabolcsy
aktív tag
Expansys innen rendelt valaki?
A samus regisztrációs garanciát elmondaná valaki aki csinálta? -
polyszi
csendes tag
válasz
sipy888 #2200 üzenetére
Már bocs, de ez mellett tényleg nem lehet elmenni szó nélkül.. Te most komolyan bejársz a Samsunghoz, hogy megnyomkodd a telefont és hibát keress rajta?
Ha, annyira gáz a kijelző, meg minden egyéb, akkor miért nyomkodod? Én pl. megnéztem a 6s-t egyszer, levontam belőle a konklúziót a magam részére és kész. Nem néztem meg többször és nyomkodtam meg, majd mentem az alma topicba és fujjogtam, hogy de hát ez is néha laggol és fagy... Még mielőtt.. nem kiállított darab, hanem egyik barátomnak van és azt csekkoltam le. Tetszett nagyon a telefon még ősszel, de az ios zártsága távoltartott, majd kicsi nyomkodás után, kiderült, hogy az ios nem nekem való.
-
SeatZola
őstag
válasz
vadászcsiga #2229 üzenetére
Nem viccnek szántam. Egyébként eddig is számos Samsung által gyártott alkatrész volt/van a Iphone telefonokban. Én egyébként szeretem az Iphone-t is. Bár venni sosem vettem magamnak. Viszont sosem mentem és nem is mennék az Iphone topicban írogatni, hogy milyen szar ez vagy az a dolog az ottani topicosok telefonjaiban. Én nagyon utálom ezt a hozzáállást. Eleve bántja a lelkemet, ha veszek egy új telefont, megnézem a topicját és ott páran erre azzal szórakoznak, hogy szarozzák azt amit én drága pénzért vettem magamnak, aminek örülök. Én sosoem emntem még mások örömét elrontani. Mert szerintem az bunkóság!
Ja és olyan, hogy mindenkinek egyformán megfelelő, mindenben tökéletes, hosszú életű telefon nincs és nem is lesz. Nem érdeke a gyártóknak!
-
vadászcsiga
félisten
-
Pantal
senior tag
Szilikon tokból tudtok ajánlani olyat, ami viszonylag hamar beszerezhető? Gondolok itt hazai webshopra, esetleg ebay.co.uk.
-
SlayR
senior tag
válasz
Tibee86 #2237 üzenetére
Ismerősöm 2éve S5-öt nyúz napi 6-8 óra GPS-el...autófényerő vagy időnkénti pihentetéssel...ha nem a kijelző beégése miatt hanem egyéb melegedés és társaival más telefon sem bírja az ilyen hosszabb kiképzést nem hiába találták fel a GPS masinákat erre a célra....
...ne legyél már amatőr mint a legtöbb aki mindenbe beleköt miközben te is csak szőrszálhasogatsz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szimike79 #2236 üzenetére
Na erről beszéltem végig. Sok jót akkor nem jelentene nekem, mivel napi több órát is megy a navi. A pletykáknak (vagy hívjuk hírnek) én nem nagyon ülök már fel amennyi baromságot összehordtak az évek alatt, majd ha kiadták akkor.
SlayR: Akkor miért nem linkelsz egy hivatalos oldalt erről a hírről? iphoneközösség....nemár.
-
szimike79
őstag
válasz
Tibee86 #2232 üzenetére
Mondtam én hogy, hogy nem fordulhat elő?? Aki olvasgat ezzel kapcsolatos témában és informálódik az tudhatja, hogy nagy fényerőn ha ugyan azt mutatja a kijelző tartósan, hajlamos beégni. Ez ilyen. És ha hinni lehet a híreknek ezt a jövendőbeli iPhone tulajok is meg fogják tapasztalni. Mindemellett azt is hogy nőhet az üzemidejük a kijelző technológia végett.
-
SlayR
senior tag
válasz
vadászcsiga #2233 üzenetére
Végül is csak hivatalos oldalak hozzák le ezt a dolgot
...teszem hozzá Apple-ös üzletkötővel is beszélgettem már ilyesmiről...de jó akkor biztos kamu
Néha azaz érzésem embereknek a hosszú hétvége kihozza a menstruációs hisztit
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Tibee86 #2232 üzenetére
Senki nem akar elsiklani a problémák felett. Mert ha valakinek problémája van a telefonnal azt itt más is tudni akarja. Nálam ezek vannak. pl.: a Beep'nGo tárolt vonalkódókat nem lehet scanelni (olvasóval), Lehet csak a fólia miatt! Régebbi megszokott app nem megy rajta (MM miatt).... etc
-
Tibee86
nagyúr
válasz
wong kok wah #2228 üzenetére
Senki nem mondta, hogy jobb, max annyit, hogy jobban tetszik. Teljesen szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban.
Én meg k*rvára nem szarom le az S7-et, ezért követem a topikját mert benne van, hogy a következő telefonom az lesz. De egyből jön a hiszti ha valaki véleményt, vagy hibát említ, hogy jön fikázni....Rosszabbak vagytok mint a sok elvakult almafan akik mindent megmagyaráznak, hogy az nem is hiba, meg úgy a jó.
A kolléga indított azzal, hogy mennyi hibája van az iPhone kijelzőnek, erre reagáltam, de egyből az ember torkának kell esni, hogy jön az iphone fórumból fikázni...Mondjuk ezzel gyorsan és könnyen el lehet siklatni a problémák felett.szimike79: Ott a link ahol a topikgazda írta, de akkor biztos hazudik.
Értem, viszont mindenhol azt írják, hogy pont ugyanaz a kijelző van az S7-ben is, de ez akkor már biztos nem fog beégni.
-
SlayR
senior tag
-
szimike79
őstag
válasz
Tibee86 #2225 üzenetére
Azért tuti hogy jössz kardoskodni, ráadásul még valótatlant is állítasz.
Itt még senkinek nem égett be a kijelzője, bár az nem azt jelenti hogy később nem fog. De te már olvastad a topicban hogy előfordul itt is. Igazi nostradamus vagy!
Az általad linkelt hsz pedig kasaya S6 kijelzőjéről szól, csak olvasni kellene nem dobalozni... no comment -
wong kok wah
senior tag
-
SlayR
senior tag
válasz
Tibee86 #2225 üzenetére
Ez a " volt már szó róla" ez a tipikus azt olvasod ki belőle amit te akarsz típusú téma, ha nagyon hibát akarsz keresni.
....t.....meg aztán ne beszélve, hogyha már ennyire nyomni akarjuk ezt a ki a jobbat pl egy G4nek is sok esetben szebb a kijelző színminősége, mint az Iphone-é....
A lényegi probléma ott jön be amikor naponta hosszabb időre megy a gps mondjuk 100% fényerőn vagy bármilyen más alkalmazás...sztem egy 50% körüli fényerő (ha nem automata) akkor simán használható beégés nélkül.
-
Tibee86
nagyúr
Fura, pedig még ebben a topikban is volt róla már szó.
Navigációval kapcsolatban jött fel ha jól rémlik, de gondolom az nem normális használat ha valaki napi pár órát arra is akarná használni.wong kok wah: Olvasva a topikot nekem ez jött le, hogy bizony be tud égni még mindig(még ha garanciában cserélik is, mint ahogy az iPhone-t is cserélik ha hibás a kijelző). Ha valaki bármi negatívumot vagy rosszat mer mondani az egyből okoskodik... De látod, Samsung tulajok is vannak, akiknek jobban tetszik az IPS panel. De tudhatnám már, hogy ilyet itt nem szabad írni.
Szimplán az iPhone kijelző fikázásra dobtam be, hogy bizony itt is van baj. -
szimike79
őstag
válasz
MartOOn #2213 üzenetére
Egész korrekt kis tok, nem tudom egy 3-szor ilyen drága spigen mennyivel lehet jobb?
Nekem a gyári tokakkal felemásak az érzéseim. Szép nagyon, elegáns, minőségi a tapintása, plusz ha kinyitom a flippet nem kell home gombot nyomni. De cserébefényképezésnél nagyon útban van a flip, ha bármit meg akarok nézni ki kell nyitni. És relatíve drága volt de semmi mást nem lehetett kapni még.Tibee86: Akkor a 2 és fél éves Note3-am biztos gyári hibás, mert nem égett be, vagy csak valamit nagyon rosszul csináltam!
És ha be is ég akkor mi van??? Gariban javítják, cserélik... -
Atikusz
senior tag
válasz
front3r #2207 üzenetére
Az iPhone-nak élettelen a kijelzője az sAmoled-hez képest? Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Volt S6-os Samsungom, de a kijelző túlszaturáltsága és inhomogenitása (Alapvető módban az inhomogenitás a legjobban kivehető) egyszerűen kiverte nálam a biztosítékot. Ez most vagy abból adódhat, hogy a Samsungnál rossz a minőségellenőrzés vagy a panel ilyen. De mivel ezek a tulajdonságok olvashatók a fórumon és én is több készüléknél ezt tapasztaltam, ezért lehet, hogy a sAmoled ilyen.
Tapasztalatom szerint az iPhone kijelzője gyönyörű, színhelyes és életszerű, szemben az sAmoled kijelzővel. Reményeim szerint az Apple jól meggondolja ezt az sAmoled-re áttérést, mert vagy jobb minőségű panelekkel fognak dolgozni, vagy ha nem, akkor én személy szerint nagyon csalódott leszek, ha nem hozza legalább a jelenlegi szintet. Konklúzióként pedig véleményem és tapasztalataim alapján az sAmoled kijelző nem a legjobb kijelző amit valaha beleraktak mobiltelefonba, amit sok helyen olvasni lehet. A természetellenes színek, valamint az, hogy nincs igazán fehér szín, mindazoka tulajdonságok, ami miatt nem tudom már 1 percnél tovább nézni az ilyen kijelzőket. Megnéztem az S7 és S7 Edge-t ks, a két telefon nem volt 1 percnél tovább a kezemben. Mondom ezt régi S6 tulajként.
-
szimike79
őstag
válasz
MartOOn #2201 üzenetére
Azt hiszem rájöttem mi az ami ennyire megdobja nálad még pluszban a kijelző időt. A fekete téma, ami még a menüben is fekete hátteret ad. Mivel fekete színnél nincs fogyasztása az adott pixeleknek. Legalább is szerintem ez sokat számít a 7 óra plusszos kijelzőidőhöz. Aztán lehet hogy tévedek....
-
SeatZola
őstag
válasz
sipy888 #2200 üzenetére
Hogyha Iphone-os vagy, akkor pedig jobb ha kezded megszokni a dolgot, mert 2017-től az Apple is áttér az Amoled kijelzőkre.
Tudom, tudom - utána már az Iphone fanok szerint az lesz a tökéletes, de addig a Samsung ilyen kijelzői szarok. Annyira utálom már, hogy ha megjelenik egy tényleg jó Samsung telefon, akkor jönnek az Iphone fanok és mindent kiabálnak rá. Ugyan ez volt a Note4-el is. Belekötöttek abba is hogy milyen nagy, kényelmetlen használni.... Aztán meg kihozták a i6 Plus 5,5"-on. Na mindegy...
-
Samsung Galaxy S7 edge review: Stargate
Elvileg 98 órát ért el az endurance battery testben náluk, de az még nincs fent. Nekem egyelőre nem vagy csak közelítőleg hozza a Z2 szintjét, de hát még nincs belakva, majd meglátjuk. Meg az is lehet, hogy az Xperiák Stamina módja sokkal fejlettebb minden más akkukímélő módhoz képest...
-
front3r
őstag
válasz
sipy888 #2200 üzenetére
De egy szifonnak és egy htc-nek gyengébb is a kijelzője, a színek élettelenek, egy samoled kijelzőhöz képest(számomra).
Kb sosem nézed fehér színben oldalról, vagy ha igen, akkor elég nagy baj van.
Plusz, nem is annyira látszódik. Most poróbáltam ki, mielőtt szó érné a ház elejét.
Ez olyan probléma kb, mintha egy derült napon elmennél kirándulni, és egész nap egy kis gomolyfelhő eltakarná a napot 4-5 percre.
Ennyire jelentéktelen.Ja és ha már prémium kategória: Egy szifonban milyen a kijelző? Átlagos. Milyen a kamera? Átlagos. Milyen a dizájnja? Átlagos. Egyedül a szoftver kiemelkedő rajta, mert sosem akad meg, legalábbis minden tulaj ezt mondta nekem eddig, de lehet ez sem igaz minden esetben.
Ja és a ráadás: Zárt. Míg egy androidos készülék szabad, tényleg azt csinálsz rajta, amit akarsz, nincs korlátozva semmi.
Tehát akkor mi is a prémium kategória? Nekem inkább EZ.
Ja, hogy nem 100% ugyan olyan a kijelző színe ha oldalról nézzük, és az is maximum 10%-os minőség romlás, és inkább csak a fehér színnél jön elő, hát kb leszarom.Lehet kemény volt a megfogalmazásom, de legalább láthatod a meglátásom, és szerintem másnak is ez a véleménye.
norbi93: Sőt, az lehet nem is Samsung specifikus bug, hanem a Messengerben csesztek el valamit.
-
norbi93
senior tag
Sziasztok,
éjfélkor jött egy facebook messenger hívásom, de én már aludtam, így nem tudtam felvenni. Viszont amikor lerakta a másik fél, nem kapcsolt ki a kijelző, így sikerült ennek a bugnak köszönhetően reggelig egy 8 órás kijelzőidőt produkálnia a messengernek. Megvan még az s6-om, így egész éjjel vígan pörgött a fehér kijelző azon is és az s7 edgen is. Szóval ez a bug mindkét telefonon előjön, így ki is érdemelt tőlem a messenger egy uninstallt. A jó hír, hogy nem égett be a kijelző a 8 óra alatt, és 100%ról 75%-ra merült csak. Figyeljetek rá ti is. -
csabicska
senior tag
Valaki vett kontrollert az Ebay-n vagy máshonnan?
Milyet érdemes?
Nem horror áron.
Köszönöm -
MartOOn
addikt
válasz
sipy888 #2200 üzenetére
Te honnan szoktad nézni a kijelzőt? Én szemből. Aki meg mellolem kukkol annak meg nem nagyon zavar h milyen élmény lesni a kijelzomet.
Komolyra fordítva, ez az elso olyan amoledem (volt pár lsd alairasom) aminel ez tapasztalható. Engem mondjuk speciel pont nem erdekel. Sztem nem az amoleddel van baj, hanem s GG bevonatan valtoztattak/csesztek el valamit.Jellemző. Csutkara meritem erre jon egy frissites. 1.05Mb nem tul nagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest