Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
a8l
aktív tag
Ezt írja ki ha az email app próbál szinkronizálni gmail fiókot.
20:37-kor még sikerült neki, 20:45-től meg már nem. Azóta se tudom rábírni hogy elérje a 4 fiók közül bármelyiket.
Ha új fiókot próbálok meg megadni neki akkor is ezt a képernyőt dobja be, a jaleszó beírása előtt, odáig már el sem jut.
Van esélye hogy ez megjavul magától vagy ne várjam a csodát?
Az email app 3.1.29-es verzió.
Mindenkinek ez a verzió van fent és működik hibátlanul? -
taranis
addikt
Írási sebességben mondjuk elég komoly a különbség, de lehet, hogy elég mindenre a 20MB/s is.
Nekem annyi a lényeg, hogy a 4K videó felvétel akkor se akadjon, ha neadjisten a rendszer valami miatt nekiáll közben írni az SD-re. Most egy lassabb Sandisk 64GB MicroSDXC van benne, és már vesztettem egy felvételt, amit nem tudott kiírni. -
a8l
aktív tag
Sikerült végre felrakni az apd1-et. Talán a package disabler pro által letiltott alkalmazások lehetett a gond vagy nem tudom, próbáltam másik kábel, másik usb port.
Érintés probléma teljesen javítva, az elkészült képek végre nem torzak, bár én azt hittem hogy a keresőben is a jót látom, de nem ott ugyanolyan görbe minden, csak az elkészült képet kiegyenesíti. A videó ugyanolyan görbe mint volt, de sokat úgy sem videózok, a képek meg végre jól néznek ki szóval elégedett vagyok. Majd kiderül holnap van e bármi negatívum, akksiidőben vagy térerőben.
Az érintéses hibák elég idegesítőek voltak, végre az is megoldva.
Ha a videókat is javítanák akkor tökéletes lenne(ne legyünk telhetetlenek), kb így kellett volna kiadni a telefont amilyen a mostani állapot. -
csaszi7000
csendes tag
Nem tudom...
Nekem most 3 új lett a látókörömben és mindháromnál kicsit van rés a jobb vagy a bal oldalon a kijelző és a keret között.
Nem ekkora, de van:
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s7_edge_a_tokeletesseg_hataran/hsz_4312-4312.htmlReméljük ettől vízálló.
Én cseréltettem emiatt de a 2. is ilyen volt és a kollégámé is. -
-
Mondjuk úgy, hogy nem eget verő. Szerintem a legtöbb embernek, aki nem tudja, mit nézzen, elsőre fel sem tűnik.
Ettől még hiba, de azért nem olyan, ami kiveri a szemed, ha ránézel. Már ki lett vesézve, hogy a lencse ilyen, mindegy, hol veszi az ember. A 950 valóban jó képeket csinál, egy teljesen más karakterisztikájú kamerával.
-
james008bond
őstag
Azért annak az 50E telefonnak is van ekkora látótere?Ilyen mélységélessége?Ilyen fényerejű optikája. Ilyen színei? Kijelzője? Procija. Ilyen érzékenységű és gyors GPS-e? Ilyen sebességű háttértára? 4.2 LE BT kapcsolata? AC wifi? Ilyen anyaghasználata és összeszerelése?Vízállósága? Akkuideje? Írom ezt úgy, hogy nekem S6E+-ról nem feltétlenül érte meg a váltás. Momentán ezt a "kis" kijelzőt nehezen szokom. Előtte N3 volt, ahhoz képest S6E+ is kicsinek tűnt.
-
fairi
őstag
nekem note 3-am van , kameraként meg DSLR szett 4 optikával. Kb 10 éve foglalkozok fotozással optikákkal így azért tudom mi az hogy torzítás, és annak hány formája van és azt is mit lehet kezdeni. Első optikámnak 4% hordótorzítás volt és 100 000 Ft-ba került. Ahhoz képest a mellékelt képeken sokkal kisebb. Utódja 230 000 Ft volt, de az produkál 2% torzítást. Bőven tűrhető a látószög és fényerőt figyelembe véve. Így azt én nagyon is tudom mi az hogy jogos panasz, mi az hogy amikor az óvodás csoport elszabadul.
"
Az 50e ft-os telefon se torzít ennyire. "
látom nagyon nem értesz ehhez, 50k kamerának se a fényereje se a látószöge nem éri el az s7 színvonalát, sőt a sarki élessége se. Torzítás egy trade-off, egy következmény ami a látószög növelése eredményezett, és a fényerő emelése.Plusz a szenzort növelték, de optikai rendszer mérete nem nőtt.
Cserébe sötétben is lát és nagy teret befog, de torzan. valami valamiért. Erről szól az optika kiválasztása.Gyártó ezt bevállalta, bevétel kiesést ne fog okozni, de árat alacsonyan tudtak tartani. Egyszerű modul könnyen sorozatgyárható.Pár panaszkodó Balkán melléki meg belefér. -
laci0530
senior tag
Köszi a visszajelzést.
Amikor nézegettem a többi Samsungnál ezt, akkor S7 edge pont nem volt kirakva, de majd lecsekkolom még. Igazából az enyém már elég enyhe nyomásra (kb. egy nagyon kicsit erősebbre, mint amikor egy nem túl érzékeny, érintőpaneles mikrosütőt kezel az ember az adatok beviteléhez) is kattog ott, azon a kis felületen.
Még ami érdekes ebben, az az, hogy leginkább hűvös állapotban jön elő, melegen kevésbé (a hőtágulás valószínűleg közrejátszik), ill. ha erősebben benyomom, 20-30 percig nem csinálja, aztán - gondolom, ahogy a felület enged - ismét ugyanez a helyzet. Na mindegy, legfeljebb majd cseréltetem, ha úgy adódik.
-
enonlui
tag
akkor várjuk meg míg mindenki észre veszi és fellázad. hogy nagy hangja legyen.!?
ez mikorra várható...?
akkor valahogy valamilyen formában szembesíteni kéne az s7 / s7 edge tulajokat....
dömpingleni kell a forum oldalakon, facebook-on. írni kell az újságoknak....
valami ilyesmire gondolsz? -
nuri
aktív tag
-
Hikvision
senior tag
Örülj neki, fasza "curved" monitorod lett, más ezért fizet pénzt
Akinek meg burkoló a szakmája és mindennapos a csempefényképezés, az szépen vigye vissza oda ahonnan vette, és fotózgasson mással csempéket, meg füzeteket, meg bármi mást, csak bele tudjon kötni. Az előző i6s plust pont ezért adtam el mert random 30 másodperc volt a kamera megnyitása és az élő kép közötti különbség, a második csere telefonnál is, istyle-ba mondták hogy ez ilyen ez van, ennyit tud, majd egyszer javítják talán, és azért az kicsit bosszantóbb volt, hogy nem lehetett elkapni a pillanatot egy 270-ezres telefonnal, pont leszartam volna a csempéket a kép közepén, csak működjön elsőre. Akinek nem tetszik, az vigyen be egy kockás füzetet, meg egy darab leburkolt demo falat a samsungnak és mutogassa a kínját, de ez itt már rohadtul unalmas, vagy alakítsatok egy csempefotózós csoportot, és akkor ott kisírhatjátok 0-24-be egymás görbe csempéit. -
petrson
senior tag
Én azt hittem eddig, hogy a kép szélével foglalkoztok... ok, lehet nem követtem túl alaposan a témát, amúgy igen a sima S7 topicban nincs nagyon porondon a téma, mondjuk nem is túl pörgős még annyira mint az edge.
Az én fotómon egyébként közepén szerintem nem mélyedés van, simán csak a vaku miatt ilyen.
-
petrson
senior tag
De mitől lenne jobb? Tényleg érdekel.
Szerintem a torzítás csak a közeli fotókon szembetűnő, és csak ha ilyen rácsos témát kapsz le. Azért valljuk be, ez nem egy mindennapos fotó téma, ezért cseréltetni kamera modult, vagy visszavinni gariba baromság. Lehet csak én gondolom így. Szerintem frankó képeket készít, ha nem kezdik el itt vesézni a témát én az életben észre nem vettem volna ezt. -
Ákkk
addikt
Sajnos szerintem ezt el kell fogadnod,hogy ez ilyen.Itt nagyobb optika átmérő és kevessebb lencsetag kellene a jobb eredményhez.
Minden optika torzit különösebben a zoom optikák a végállásaikon.
Mivel 1.7 a rekesznyillás fixen, ráadásul nagyon pici az optika átmérő + ois, és sajnos mechanikus rekesszel nem rendelkezik esély nincs korigálni a rekeszérték változtatásával.Esetleg utólag szoftverrel.
Ha tökéletes eszközt szeretnél fotó célra akkor kb 5x telefon ára egy normális optika +a gépváz.
Jelenleg ez így kompromisszumot követel. Kevés fény esetén jobb fotó ez itt az ára.A többi telefon esetében szükebb a rekesznyillás azért jelentkezik kevésbé.
A fizikát sajnos még egyik gyártónak se sikerült megváltoztatni ilyen téren. -
laci0530
senior tag
Ugyanezt tapasztalom én is, de ahogy megfigyeltem, már a keresőben látható képnél is észrevehető a torzítás, a kép elkészítése előtt, ez sajnos ilyen.
Összehasonlításként lefényképeztem a billentyűzetemet az S7 edge-dzsel és egy Note 3-mal is, de az eredmény - ha elfogadjuk, hogy ez nem egy professzionális képalkotásra kihegyezett célhardver, azért nem annyira vállalhatatlan (aki unja, attól előre is elnézést):
Samsung Galaxy S7 edge:
Samsung Galaxy Note 3:
-
Én a noteodnál is látom, szerintem ezt bemesélitek magatoknak, nemtudok mást modani rá. eddig fel sem tűnt míg nem mondtátok, és ha nem juttatjátok eszembe, nem is tűnik fel. Innentől ez szerintem túllihegés. Külföldi fórumok. tesztek említik? Link van róla, akkor esetleg talán elhiszek belőle valamit...
-
h4h01
senior tag
Azért ez eléggé lehangoló amit az első képen látni, az konkrétan egy görbe, hullámos vonal basszus..Én aztán nem vagyok profi fotós, szal engem ez még nem is érintene annyira, de nekem is bszná a csőrömet a dolog ennyi pénzért.."A tökéletesség határától" azért ez a kép nagyon messze van..Én idén szándékozok telefont cserélni, és nem tagadom ez is benne van a pakliban, mert összességében elég jó telefon lett, de nagyon kíváncsi lennék, h mi van a háttérben..Csak ez első példányok torzítanak így, vagy h egyáltalán javítani tudják e később, vagy az egész S7 széria ilyen lesz?..Mindenesetre én kivárok őszig, látni akarom miket hoz ki a többi gyártó..
-
spanglee001
addikt
nálam is torzít a kamera sony, de a pixel hibára ötlete valakinek? nézzem meg a vízállóságot csináljak egy töréstesztet aztán biztosításra csere? csak az 28k
gariba lehet csak szétbarmolnák, igazából a vr-nélkül nem látni, de a vr-ban nagyon is zavaró pont pont középen a pixelhiba. minden samsung termékemmel volt valami gond eddig, ettől féltem
-
csutizs
tag
Ahogy írtam itt össze is nyomott a kép kicsit. http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s7_edge_a_tokeletesseg_hataran/hsz_1897-1897.html
Valamint csináltam fürdőszobacsempés fotót, ugyanígy fos. Girbe gurba ahogy írod felső harmadban, alsó harmadban. Hihetetlenül el*szták a kameráját. S6 edge-el tökéletesek ugyanezek a képek és egyenesek a vonalak. Tök gáz ez a színvonal. Felgáborító 270ért. Szégyen... Hiába viszed vissza ugyanilyen szart kapsz. Mind ilyen. Ba*szhatjuk...
-
james008bond
őstag
Szerintem teljesen más szögből készült a két kép. S7 látószöge nagyobb, ha nem tévedek. Selfinél meg minél közelebbről fényképezel, annál nagyobb lesz a torzítás. Azt nem "élethű" fotózásra találtak ki. Viszont annak is nagy a látószöge. Persze egy ilyen apró lencserendszertől ne vájunk már el igazán profi DSLR minőséget.
-
james008bond
őstag
-
polyszi
csendes tag
Mivel sokat utazom, igy egy 64GB-s kártyára alig tudok valamit rátenni. Egy pár film/sorozat rész és annyi. Nem tudok/csak rossz minőségben/ annyi tartalmat rámásolni, hogy kitartson még újra hazaérek. Laptopot nem hordozok magammal, telefon/tab kombót használtam, de most ez a telefon már a tabot is kiváltotta, így minden egy helyen.
Ezért kell a nagyobb tárhely és nem akarok tovább várni és addig is néha "napokat" tartalmak nélkül maradni. Azt hiszem marad továbbra is a töprengés, hogy milyet vegyek, mert egyedül a 128GB-s SD Ultra van "elfogadható" árban. 45Euro az amazonon.
(#2510) wong kok wah : Sajnos papíron. XDA-n olvastam van aki nem tud a 200-as Scandiskre edgevel 4k-t rögzíteni, mert nincs meg a normális irási sebesség és rögzítés közben bedobja, hogy hibás/sérült SD a rögzítés nem lehetséges.
-
polyszi
csendes tag
Sikerült végül is a két kártyát össze hasonlítani? Samsung Evo+ 64GB-t használok én is, viszont nekem ez kevés ezért mindképpen váltani akarok 128-asra. Rengeteg tesztet olvastam ezzel kapcsolatban, hogy milyen kártyát kellene venni, de egyszerűen nem tudok dűlőre jutni... Ami a legjobban zavar pl, hogy US-ben a PNY 128-as kártya 32dodó és sok helyen ezt hozták ki a legjobbnak, addig ez nálunk az eu-ban 18-20e-től indul... Azért ezt kicsit erősnek tartom... Először 200GB-s volt a terv, de az meg nagyon lassú mind olvasás, mind írás terén. (Scandisk-nél elérhető jelenleg csak..)
Srácok tapasztalat? Kihasznál 128-ast és milyet gyártmány/típus? Sebességgel meg van elégedve? 4k-s rögzítés megy rendesen? Köszi szépen előre is.
-
csubííí
senior tag
A kijelző beégéssel kapcsolatban van egy észrevételem. Olvasgattam ezzel kapcsolatban és ez tényleg amoled "betegség". Vagyis,ha jól értelmeztem mindent,akkor nem a kijelzőbe "égnek" be a tartalmak hanem a kék al-pixel az amolednél hamarabb "elfárad" a piros és zöldhöz képest. Ezért amikor sokáig és nagyobb fényerőn van egy adott tartalom a kijelző egy részén,akkor ott ez előbb bekövetkezik. Más tartalom megjelenésekor ott már nem tudja a kijelző a megfelelő szint kikeverni,mivel a kék al-pixel már gyengébb a zöld és piroshoz képest. Ezért van az a hatás mintha "beégett" volna oda a tartalom. Ha megnézünk egy új kijelzőt (amoled) 1-2 éveshez képest (ugyanazon készüléken) minden téren lesz eltérés (színek,fényerő stb.)még ha be sincs égve. Összegezve, az amoled kijelzőnél az al-pixelek (piros,zöld,kék) "fáradnak",de a háromból a kék "fárad" el a leghamarabb. Ha netán valamit rosszul tudok,nyugodtan javítsatok ki.
-
D4ni
őstag
Akkor viszont ötletem sincs, esetleg ha csinálsz a kihangosítón egy visszaállítást, márha lehet.
Többiekhez is egy kérdés:
láttam korábbi samsung telókban, van S kereső az értesítési függönyt lehúzva azonnal a gombok alatt. Most csak akkor tudok hozzá férni ha lenyitom az egész felső gördülős sávot. Nem tudom kirakni valahogy úgy ahogy a régebbi samsungoknál volt, tehát a függöny alá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- macOS PC-re
- Hővezető paszták
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest