Hirdetés
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1297 üzenetére
Beállítások. Speciális funkciók.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt a Galaxy Labs dolgot hol kell aktivalni?
-
Valamit rosszul állítok be vagy miért lesz kékes árnyalatú a kijelző ha megdöntöm a telefont valamerre?
-
Ákkk
addikt
válasz
spanglee001 #1294 üzenetére
Ha ugrik akkor nincs többet garancia😔
-
spanglee001
addikt
válasz
tomas01 #1272 üzenetére
igen valamilyen appal le lehet kapcsolni ideiglenes az ocolust servicet és akkor nem indul el (felraktam a progit de el kellett volna fogadni valami knox-os cuccot inkább mégsére mentem és letöröltem a progit), vagy elvileg kifordítva is belemegy a vr-be hogy nincs beledugva a csati akkor sem indul el.
ez a knox mire jó mitől ugrik, valaki el tudná mondani egyszerűen? olvasta leírást de eléggé kínai volt -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #1289 üzenetére
Trükközni mindíg lehet, bár sztem sincs értelme, mert ahogy azt már más is írta, az ujjlenyomatos feloldás szerintem is praktikusabb.
-
Kasya
nagyúr
S6-hoz képest nem is tűnik gyorsnak a gyorstoltes.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
wong kok wah #1274 üzenetére
Vess ki az akksit
Mas: eddig nagyon elegedett vagyok a telefonnal. Olyan gyors, hogy kovetni alig tudom. Ez tuti odaver az osszes eddiginek.
Raadasul baratnom T-s S6 telefonjara most jott ki a 6.0
-
törölt tag
Csak egy tipp. Kikapcsolod a zárképernyőt, a képernyő kikapcsolást pedig végtelenre állítod. Aztán automatizálóval huzatsz egy teljesen fekete, floating filtert a kijelzőre. A filter érintési művelete két érintés, melyek között nem telhet el X időnél több. Ha ez bekövetkezik, akkor az automatizáló kikapcsolja a szűrőt. Mivel Amoleden a full fekete pixelek megjelenítése null energiaszintű, ezért a szűrővel tulképp lezárod a kijelzőt. Azt viszont nem tudom, hogy így DS -be tud -e menni a teló, mivel az OS számára a kijelző továbbra is aktív marad.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
wong kok wah #1283 üzenetére
több, mint két hete használok ilyen telót, még egyszer nem fagyott be egyáltalán, pedig ez előszériás minta.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Viktor0610 #1279 üzenetére
De lehet. Viszont éppen az értesitési panelt húztam le és abba fagyott bele...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1268 üzenetére
Na azért, mert meglepett a kollega. Több éve használom a Nova primet.
-
válasz
wong kok wah:
Biztos, nem volt köze hozzá valami utólag feltelepített programnak.turika86:
Miről beszélsz?
Azért, mert EGY készüléken van pixelhiba, és EGY másik (nem tudjuk, milyen körülmények között, milyen program miatt) lefagyott?Szerintem inkább temessük a Samsungot ezek miatt!!!4!!
-
tomas01
aktív tag
válasz
Úgy látszik a tiéd fagy az enyém pixelhibás. Még valaki
?
-
szimike79
őstag
válasz
csabesz89 #1257 üzenetére
Dupla kopp nincs, ellenben az újlenyomatolvasós megoldás villámgyors és nagyon profi. Erre a sim kérdésre nem igazán tudok választ adni, mert csak telekomos sim-em van, ha lenne is más nem nagyon szerettem volna kipróbálni.
Viszont pozitívum a telekomtól hogy küldtek nano sim-et.A gyári headset szerintem nagyon tré... Még a hangja úgy ahogy elmegy de az agyba dugós kialakítás százszor jobb volt. Ez állandóan ki akar esni a fülemből...
-
wong kok wah
senior tag
Most úgy megfagyott a telo , hogy semmit nem tudok vele kedzeni...
Semmire nem reagál...
Home, volume, bekapcssal kellett újrainditanom.. -
tomas01
aktív tag
AZt nem tudja valaki, hogy pl a youtubeon lévő 360fokos videókat az oculus progi nélkül eltudom érni úgy,hogy a telót berakom a szemüvegbe és ne induljon el egyből az oculus?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1268 üzenetére
Azanyjukat bemegyek.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1264 üzenetére
Bemegyek a Vodafone-hoz és hozom is? (mondjuk pénteken?)
-
wong kok wah
senior tag
A gyári böngészöben a gyors elérést hogy lehet szerkeszteni? Hozzáadáshoz van menü de törléshez nincs.
Múltkor S6on (6.0.1) megtaláltam, de most nem jövök rá... -
-
törölt tag
nem értem ezt az előrendelés dolgot.Miért kellene várni rá?Bemész a polusba a samsunghoz és azonnal megvehető.Vagy a szolgáltatóknál van ez hogy 11.-e után kapod csak meg?
-
fluidpwn
tag
Próbáltam visszakeresni a topicban és Googleben, de nem találtam semmi konkrét infot.
Tud valaki valamit a 200$ in-game currencyről amit a bejelentéskor mondtak? Plusz van 6 ajándék Ocolus játék+1 év Netflix is, de, ha jól látom az csak US-ben. -
szimike79
őstag
válasz
Silent77 #1251 üzenetére
Szivesen. Ha van kérdésed nyugodtan, amire tudok válaszolok.
Amúgy most hogy túl vagyok a legtöbb beállításon, és nagyjából átnyálaztam a menüt, azt kell hogy mondjam egyre jobban tetszik. Kíváncsiságból futtattam egy antutut, úgy hogy közben töltőn volt a teló. Melegedés nagyon minimális volt, szinte épphogy érzékelhető.
-
csabesz89
tag
Pick-Pack: hát sajnos nem érkezett ma még meg, pedig hétfő óta szállítás alatt, felhívtam tré-éket de csak 18:00 ig voltak benn akik ezzel foglalkoztnak, na mindegy, talán holnap...
Tokok: én ezt a clear view-sat és ezt a hybrid bumpert rendeltem, ezek egész jó árban vannak
Kérdés: Működik a dupla koppos ébresztés? azt nagyon szerettem lgm-nél
illetve még egy kérdés: hogy nézett ki a gyakorlatban ez a beteszem a simem és akkor lesz függő dolog? -
yodamester10
őstag
Na meg van a szülinapi ajándék
-
Wucky
senior tag
Sajnos S7-hez láttam itt,de jelenleg az is kifogyott. Tudom hogy Edge topic,de hátha lesz.
Egyébként nekem a 0,3-es Nillkin rosszabb volt mint az Xpro. A második védte meg a telóm. Az elsővel összetört. -
Lala6
őstag
válasz
Jano_023 #1245 üzenetére
Én tegnap telefonon tudtam előrendelést leadni rá a T-nél. Felvették a rendelést, de készlet nem volt, így majd egyszer csak megérkezik a teló. Annyit hozzáteszek, hogy spec. céges csomagunk van, így neten nem is tudok semmit rendelni.
Hívd fel őket, mert nekem azt mondták, hogy csak az előrendelőknek jár az ajándék VR szemüveg. -
Songo
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy csak én nem találom vagy tényleg nincs már benne a kijelzőre kattintással fókusz és elsütés?illetve van e valahogy mód arra hogy a messengeren érkezett üzenetet is jelezze az always on kijelzőn?
Köszi -
-
tomas01
aktív tag
Rendben holnap t-zek megint egy kört.
-
Jano_023
őstag
válasz
Viktor0610 #1246 üzenetére
De nem tudom ... nem engedi az oldal ...
-
-
Jano_023
őstag
Szasztok, végre elhatároztam, hogy megrendelem a T-nél.
Hogy van az hogy előrendelném,de azt írja nincsen készleten. Akkor most vásárolni lehet vagy előrendelni ? Mert ha előrendelem akkor mindegy hogy van e készleten, ha veszem akkor legyen készleten.Most akkor ez hogy van ?
-
kano
nagyúr
A T-sek is függőek vagy esetleg....?
-
tomas01
aktív tag
Csak az a baj, hogy hivatalosan 11.-én jelenik meg...
-
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Én is megkaptam T-től szemüvegel együt. Viszont én felfedeztem most rajta 1 világító hibás pixelt :/
Ilyenkor mivan? -
Máté94
addikt
-
spawn21
veterán
válasz
spanglee001 #1230 üzenetére
Ennyit az m9 is dob
-
szimike79
őstag
-
Dean92
csendes tag
válasz
wong kok wah #1226 üzenetére
Mondjuk ott még pont nem néztem, de az alapvető cél az lett volna, hogy ne 3 hét legyen mire ideér (megütne a guta ha véletlen megkarcolnám
) azért thx a tippet
-
Dean92
csendes tag
Na nekem is megjött ma a telekomtól (gear vr-t is megkaptam hozzá). Eszméletlen szép a telefon, s6 után gyorsabbnak is tűnik, bár azon csak lollipop volt mikor eladtam. Gear VR tényleg elég pixeles (kb 10 perc után már nem zavart) viszont a fejmozgást hihetetlen gyorsan és pontosan követi le észrevehetetlen késleltetéssel. Spigen liquid crystal tokot vettem rá, tökéletesen véd, és nem lesz tőle bumfordi se a telefon. Viszont ha valaki talál rá üvegfóliát egy linket megköszönnék hozzá mert sehol nem találtam.
-
Leonardo91
őstag
válasz
StoneBridge #1214 üzenetére
Pfff
-
StoneBridge
senior tag
Edigital március végén szállít...
(február végi előrendelés)
Viszlát! -
ForRedGlory
félisten
Na skacok milyen a telefon?
Amúgy én is megkaptam, csak nem írtam be. Elsőre durva, másodikra durvább, harmadikra legdurvább.
Nagyon bejön az animáció, hogy nem ez a lentről beúszik dolog van, mint stock droidon, hanem a HTC-féle (nem flame, tényleg).
Este és holnap jön a LG V10-el való kamerás összehasonlítás, mert holnapután a V10 már csak a múlt lesz.
-
Kasya
nagyúr
Tekintve, hogy az S7 topik megnyílt, így kérném mostantól irányultabban a topik témáját követni.
Természetesen lesznek közös pontok és témák, de kimondottan az S7-ről a másik topikban érdemesebb beszélgetni. -
törölt tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyári kiegészítők esetleg kaphatóak-e már? Megvizslatnám valahol az új vezeték nélküli gyorstöltőt, ha már igen.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Aki szolgáltatótól vette a készüléket, meg tudná nézni, hogy függő-e.
Köszi
-
laci0530
senior tag
Pontosan ez a helyzet. Az ország javarésze nem is álmodhat róla, hogy ilyen, nem létszükségletnek minősülő dolgokra költsön, örülhet, ha valahogy a létfenntartása biztosított. Van egy vékony réteg, ami nagyon jól él, van egy valamivel szélesebb kör, aki nagyjából tisztességes, emberhez méltó életet tud élni, de sajnos rengetegen vannak az ebből kiszoruló csoportokban. A csúcskategóriás telefonok sajnos nálunk nem az átlagemberek használati tárgyai.
-
Tauka
csendes tag
válasz
Vincent-Vega #1196 üzenetére
Nem, ez csak azt jelenti, hogy a tehetősebbek még tehetősebbek, és könnyebben megengedhetik maguknak.
Amit nem jelent, de igaz, h a szegényebbek pedig még szegényebbek..
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert én is megengedhetem magamnak.
De ne 10 millió emberre vonj le általános következtetést abból, hogy mondjuk most előrendeltek 1-2 ezer S7-es telefont. -
Kasya
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1200 üzenetére
Nem. Az csak halozati alapbeallitasokat hoz be (pl. hivasjelzesek, hangposta, rezges). A Nevjegzek beallitasa a fenti utvonalon erheto el.
(#1199) spanglee001: nyugodtan toltsd, nem karositja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest