Hirdetés
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
válasz
ForRedGlory #1669 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Internetes vásárláskor 14 nap alatt lehet a vásárlástól elállni,úgy,hogy meg sem kell magyarázni miért. Én az Euronics-ban jártam így,a vásárolt terméknek (netes) volt némi hibája,de nem annyi,hogy garanciában cserélték volna,ezért elálltam a termék megvásárlásától a 13. napon. A készülék árát a boltban egyből visszakaptam,gondolom ezt boltja válogatja,de 30 napon belül mindenképp vissza kell adni a vevőnek. Viszont jó tudni,hogy a Media Markt ezt már "kitolta" 60 napra.
-
Lala6
őstag
A T-nél lett készlet, remélem az enyémet is elindítják rövidesen.
-
Yany
addikt
Ha érdekel valakit egy kis throttling info: [S7 Edge Exynos Throttling]
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #1689 üzenetére
Meg az ékezetekkel.
-
válasz
wong kok wah #1688 üzenetére
Ebben benne van a gyári összes apró apk, a tényleges saját app 270 az 594-ből. És igen, noti helyett ezen van minden, ami kell munkához + magáncélra is.
-
laci0530
senior tag
válasz
Vincent-Vega #1679 üzenetére
Elég határozott hangja van, ez igaz. Viszont ez könnyen kiküszöbölhető, ha nem a közepén van a lenyomáskor a nyomáspont, hanem a billentyű valamelyik élhatároló (jobb vagy bal) szélén. Ilyenkor teljesen halk.
-
2 nap után a negatívumok Xperia Z2-höz képest (pozitívumokról mindenki ír, az a több):
- nem kapcsol be ismert hálózatoknál a wifi automatikusan, ez nincs Samsungnál?
- az automatikus fényerőszabályzás valami katasztrófa: kb. 10%-ig túl sötét, utána olyan fényes, hogy kiégeti a szemem. Sonynál egyenletes végig. Vagy AMOLED tulajdonság?
- nagy fáljrendszer terhelésnél megakad, serceg a zenelejátszás (gondolok itt telepítésre a Play Store-ból)
- akkuidő nálam egyelőre gyengébb, mint a Z2-n, de erről inkább majd 1-2 hét múlva újra nyilatkozok
- az éjjeli óra fényereje túl magas és nem lehet külön állítani, ahogy az always-on kijelzőét semEnnyi, szóval viszonylag kisebb, szoftveresen javítható bugok, kérdés, hogy a Samsung javítja-e majd.
Amúgy pozitív az összbenyomásom, csak még mindig nem egyszerű root nélkül átköltözni egy másik Android készülékre 500+ appal...
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek a telefonján az ékezet lenyomáskor ott marad a feljövő ékezet panel, nem tűnik el egyből.
T-mobilos maga a telefon, és a billentyűzet kiosztása Magyar QWERTZ,
Más telefont is megnéztünk, ott Magyar QWERTY, és ott eltűnik az ékezet panel. Tehát hosszan nyomjuk az e betűt, feljön az ékezet panel, és ugye alapból é van, ezután ha elengedjük, beteszi az é betűt és eltűnik, ennek így kell lennie.
Sajnos itt nem így van, van valami megoldás? A telefont kb 1 hete vették a T nél. -
dodicsaba
aktív tag
válasz
Az első szériás s6-ok is pont úgy lötyögtek. Későbbi széria már nem lógott. Legalábbis nálam.
-
spanglee001
addikt
válasz
igen sajna, de nem is nyomkodom, előző telón sem használtam, nyomkodom a inkább a vissza nyilat
-
isakamay
tag
válasz
van hangja, az tény, de ettől nem lesz gagyi telefon... engem jobban zavar az éles élű zár és hangerőgombok tapintása...
-
Vincent-Vega
tag
Másnál is ilyen rohadt hangos,kattogós a home gomb? Nagyon nem egy 270 ezres csúcskategóriás telefon hatását kelti,lassan már a szomszédok kelnek arra ha visszalépek valahonnan. S6-nál is ugyanezt szoptam be,csak ott ráadásul még lötyögött is. Miért ilyen undorító retek a Samsung,hogy nem képesek normálisan megcsinálni az egyetlen fix gombot a telefonon?
-
isakamay
tag
válasz
nemerei #1676 üzenetére
Én nem vinném túlzásba ezt a kártya témát, a rendszer csak bizonyos applikációkat enged átmásolni rá a gyors futás érdekében. Videómentést telefonmemóriára állítanám, majd később átmásolnám a kártyára az elkészült videóállományt, akkor meg már nem fontos a sebesség, CLASS10 kártyánál olvasni tud elég gyorsan, ha írni nem is. Szóval ha videó és raw fotó közvetlenül nem megy a kártyára, akkor elég a fent említett típus.
-
nemerei
tag
Sziasztok.
Valaki tud infót mondani a micro sd sebességről? Érdemes gyors kártyát rakni bele vagy vagy elég a sima? Pl egy sandisk ultra? -
isakamay
tag
-
MartOOn
addikt
Vki használ 3rd party launchert? Pl nova? Edge funkcio működik alatta?
-
tomas01
aktív tag
válasz
Ezt a hülyeséget a t-től szedi..
-
Ákkk
addikt
válasz
Gondolom az előfizetői hűség szerződés amire gondol ott 30 nap van.
Lala6 ha t-hez viszed hetekig tart cserekészüléket nem adnak.
Ők már csak átveszik és küldik. A futáros megoldással gyorsabb és a javításig cserekészüléket is lehet igényelni a my samsung oldalon ahol a + 1 év garancia miatt regisztrálni lehet a készüléket. -
Lala6
őstag
Ilyen rossz lenne a Samsung garanciája? Most kicsit kezdek tartani tőle, nehogy valami baj legyen vele...
Van egy Iphone 4s telefonom, a kijelzője meghibásodott, bevittem a T-hez szervizbe (akkor még garis volt). Kb. 3 percet kellett várnom, felvették az adataim, és kb. 2 hét elteltével mehettem az új telefonért, addig használtam a régit. Szerviz átvétel, vagy javítás szóba sem került. Akkor már ez a telefon nem számított kiemelt terméknek, már volt 5s is, mégis kiemelten kezelték. Az új telefonra újra kaptam 1év garanciát. Azóta is emelem a kalapom az Apple garanciájának.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #1667 üzenetére
14 nap, mint ahogy az elallas is 14 nap.
Nem 30, mint amit irt. Nem tudom az ilyen hulyesegeket honnan szedi, de kezdi felhuzni az agyam...
-
tomas01
aktív tag
A szerződéstől elállás az nem 2hét hanem 30nap.
Csak emiatt nem történt meg ez. -
Keem1
veterán
válasz
#72042496 #1664 üzenetére
Ez az indok egy vicc... akkor szívjon.
HUN]Repa: Kb. fél éve kivették az androidos appból a névjegy szikronizációt. Valószínűleg az előző telódon egy régebbi verzió volt fent és nem frissítetted. Most is vissza tudsz tenni egy korábbit, de az auto frissítést kapcsold ki előtte.
-
HUN]Repa
aktív tag
Bocsi a láma kérdésért, de nem tudom a Face kapcsolataimat a névjegyekkel szinkronizálni. S6-al simán ment itt hiányzik az a menüpont a facebook app-ból. Ötlet ? a 3rd party programokon kívül. Köszi!
-
Keem1
veterán
válasz
ForRedGlory #1661 üzenetére
Azt amúgy én se értem, hogy a kolléga miért a macerásabbik utat választotta, ahelyett, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállna a vásárlástól. Megrendeli újra és kész.
Mielőtt bárki beírná, az nem indok, hogy újból várnia kell pár napot, hogy megkapja, mert amennyit most szív, már lassan a csendesebbik megoldással is megjönne az új cumó.
Én amióta rendszeresen vásárolok neten, ha bármi hiba jön ki a két hét alatt, egyszerűen csak visszaviszem, nem állok neki a garis procedúrának. Volt, hogy a MM-ból megvettem valamit, rossz volt, megrendeltem újra, és megvártam, míg átvehetővé vált. Visszavittem a hibásat, mondtam, hogy ezt vissza, meg van egy új rendelésem is. És már vittem haza az újat.
-
Kasya
nagyúr
Aki esetleg debloat-ra szanna el magat, itt van par lista. Ha pc-n nem akarja valaki, Package Disable Pr-t ajanlom.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
ForRedGlory #1652 üzenetére
Ez baromság 72 orán belűl el is álhatsz a vásárlástól nem hogy még hibásan necseréljék ki! A pixel hiba is hiba csak otthon nem akarják kicsrélni. Nekem 2 éve az S5-öt it UK-ben 22 napracserélték egy pixel hibával szó nélkűl.
-
Kasya
nagyúr
Uj elet...felraktam a UK BTU romot. Osszesen 325 apk-t erek el, ebbol 18-at gyarilag vagy a mobilon, tovabbi 20-at gepen tiltottam.
Ami elsore feltunt, hogy nincs rajta Brief. Helyette a Upday elerheto. Ez jobbnak is tunik, aki szereti az ilyet. Tovabba elerheto a whitelist is.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
les_polish #1656 üzenetére
Nálam is megfagyott egyszer a teló, de ezt irtam is 2 nappal ezelőtt...
Nekem nem volt sőtét a kijelző, hanem éppen a gyorsmenüt -értesítősávot húztam le... és úgy maradt.
Hivni tudtam kicsörgött a másik telóban... Csak a Hangerő + Home + Bekapcsal tudtam újraindítani.... (újraindítás útán, ott volt a nem fogadott hívás..) -
les_polish
csendes tag
Sziasztok,
kedden megkaptam speedshoptól a telót, előtte kb 3* hivtak hogy VR csak később jön, erre ma szóltak hogy meg is van a VR, este át is vettem. A csupa jó és pozitiv tapasztalat mellett megosztanék veletek 2 dolgot hátha nálatok is előfordult, és van rá vmi magyarázat:
1) Oculus regisztráció nem mükszik, hiába kaptam verification emailt, az az Oculus honlapon 404 not found oldalra visz. Most levelezgetek a supporttal de eddig nincs megoldás.
2) LEraktam a telót a fürdőben a földre, 2 perc múlva magamhozveszem, nem kapcsol be. Full sötét a kijelző. Letörölgetem a párától, semmit. Akksinak még kb 50%-n kellett lennie. Rátettem töltőre, semmi... FElhivtam a számom másik telóról, ami a másik telón kicsörgött, az Edge meg se mukkant. Levettem a töltőről, leraktam magam mellé, amig bekapcsoltam a PC-t, hogy rákeressek erre a hibára, egyszer csak magától megjelent a Samsung felirat és elindult... Azóta újrainditottam, mükszik....Valaki tapasztalt hasonlót?
-
tomas01
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1652 üzenetére
Akkor oksi
Sajnos egyik sem tudja rendesen a jogszabályt. A más szabályzatot arra céloztam, hogy pl , hogy hogy nincs cikkszáma egy telefonnnak? Amikor a webshopban meg lehet rendelni. Szoval ebben sem stimmelt valami sajna. -
ForRedGlory
félisten
válasz
tomas01 #1651 üzenetére
Teljesen jol olvastam, attol mert valaki esetleg kicsereli meg nem jelenti, hogy igazad van. Magyarul az elado sem ismeri a jogszabalyt. Persze, nyilvan igyekszik cserelni, mivel ellenkezo esetben az ugyfel elall a szerzodestol.
Olyan meg nincs, hogy mas a 72 oras szabaly ha webshopon vagy uzletben veszed...
Csak jogszabalyrol beszelek, en sem hagynam, de a 72 oras csere nem pixelhibara van kitalalva. Ha cserelik, makod van. 14 napos elallas ami jatszik elsosorban, a robbi szerencse.
-
tomas01
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1648 üzenetére
1. Pixel hiba az hibának minősűl pláne ha vr siakba nézed 5x akkorának tűnik.
Az lehet ,hogy senki nem fog telefont szűli csak rosszul olvastad ezekszerint a történetet. Mert előkaptak valahonnan egy új s7 edget csak nem volt cikkszáma mivel még a boltba nem kapható...
Jah és a webshopon leadott rendelésre más szabélyzat van mint a boltban vásároltra. Ez tegnap egy másik t- üzletben derült ki.Gondolom te sem hagynád, hogy egy új telefon pl itt s7 edge-ről beszélünk pixelhibás legyen.
-
norbi93
senior tag
válasz
wong kok wah #1643 üzenetére
Én ma körbejártam a várost, a vége egy gyári clear cover lett (elképesztő, hogy 8ezret elkérnek érte, az meg még inkább hogy hajlandó voltam ennyit adni azért a sz@rért
), meg vészmegoldásnak vettem egy 6 colos univerzális fóliát, majd okádék módon körbevágtam és rádobtam a telefonra. Amíg nem jön meg ebayről az üveg, megteszi...
-
tomas01
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tomas01 #1645 üzenetére
1., 72 oran beluli csere csak akkor van, ha a hiba a RENDELTETESSZERU hasznalatot akadalyozza. 1 pixelhiba nem akadalyoz semmit.
2., 72 oran belul csak akkor cserelnek telefont, HA van keszleten. Amennyiben nincs,akkor torekedni kell a leheto leggyorsabb megrendelesre majd a cserere. Senki nem szul neked telefont, ha nincs keszleten.
Felesleges vergodni... semmit nem ersz el vele.
-
tomas01
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1644 üzenetére
Mire célzol?
-
leslien
nagyúr
skacok, nincs vkinek egy fölös fólia edge re? mert kaptam
és csak közepét védi... f@sza... -
Bazijoe73
senior tag
Na én is tulajdonos lettem tegnap. Szuper a telefon.
-
spanglee001
addikt
válasz
wong kok wah #1621 üzenetére
wtf
nekem a videó hívások nincsenek ott
helyette hangposta van
ahány teló annyi menü
trémobilos.vettem gagyi 1500ft szilikon tokot sokkal jobb a fogása a telónak, lehet dobálni, nem csúszkál, addig jó amíg nem lesz raktáron spigen tok.
rendeltem 3D tempered glast ebayról 5800ft , meg 360° szilikon tokot(hogy az mi gagyi lehet, de 500 ft), 900ft-os androidos blútúsz kontollert a telóhoz
remélem legálabb az üveg jó lesz
-
szimike79
őstag
válasz
Silent77 #1632 üzenetére
Persze a méret kérdés eléggé egyéni kérdés. Nekem igazából a készülék méret volt furcsa, de az inkább pozitív lett, könnyebb zsebre tenni. Én összeségebben elégedett vagyok mert szinte mindenben jobb mint a Note. Aki gyakran használta a tollat, az esetleg hiányzó lehet.
Az aksihasználat valami brutál jó. Igaz ma nem igazán volt időm nyomkodni, így visszafogott használat mellet reggel 6 óta most 67%-on áll, ebben 2 óra 45 perc kijelző idő van.
Már csak valami jó tokot kell szereznem hozzá. -
szimike79
őstag
Az S6-os szériához nem volt tartosan szerencsém, csak próbáltam a 6-os edget és az edge+. De szerintem ergonomiailag jobb a 7-es edge mindkettőnél a hátsó ívelés miatt. És a kijelző mérettel is egy jó arany közép utat találtak. Aki nem sajnálja kifizetni az árát, annak a régebbi szériák váltása nagyon ajánlott ha most akar telót váltani S6-tól visszafele. Eddig minden ismerősöm tetszését fejezte ki, pedig van közöttük pár iPhone tulaj is.
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. AZ enyém pixelhibás mint már fentebb írtam. Ma jár le a 72órás csere t-től vettem. Ma bevittem és közölték velem ,hogy mivel még nem kapható nem cserélik ki csak holnaptól ,de mivel lejár a 72órám ez van. Csak az maradt, hogy vissza mondom az egész kócerájt. Majd Átmentem a samu fő szervízbe ahol elküldtek azzal ,hogy ez a t-re tartozik, Ekkor újra visszamentem a t-hez és egy másik ügyintézőhöz kerültem ahol újra elmondtam a bajomat. Ő megértette. Telfonál kb 30percet majd előkaptak valahonnan egy új s7 edget. Kérdezem ,hogy akkor 72órás csere megoldható? Meg persze 99%-ban. Majd ekkor az új telóval a kolléganőhöz átküldött ledúrtam a régi telómat, hogy ne legyen benne semmi adatom. Ezután 30perc szenvedés után közli velem, hogy mivel ehhez az telómhoz szemüveg is jár így végképpen nincsen csere mert azt is vissza kell adni. De mondom az nem hibás... Jó de akkor is vissza veszik azt is. De közben kiderült, hogy az új (csere telónak) nincs cikkszáma és nincsen hozzá gear vr így semmiképen sem kapok cserét.
Annyiban maradt az egész dolog, hogy holnap vissza megyek soronkivül fogad és remélem tényleg kicserélik vagy ha nem biztos rájuk borítom az asztalt. -
Kasya
nagyúr
Mivel privatban par ember kerdezte a velemenyem, hogy milyen az Edge nalam es megeri e valtani S6-rol, ezert egy hosszabb lelegzetu szosszenet kovetkezik:
Az S6-hoz kepest:
- A toltes lassunak tunik, de csak tunik.
- A kijelzo elenkebbnek, szebbnek es elethubbnek hat. EZ a meret miatt lehet erzeki csalodas, de jobban elvezheto, mint S6
- Az aksi idotartalma agyon jo. G3 alatt 3 ora SOT volt, S6 alatt 3,5 ora SOT jott ossze, most 4,5 SOT. Energiatakaerkos modban 5 ora pontosan.
- Nagyon gyors. Minden teren...belakva is. Az S6-ra is ezt mondtam, de itt aztan tenyleg minden Nexus szintet hoz. Az ujjlenyomatolvaso nagy szivbajom volt, de nagyon gyors. Ugyanakkor pontatlanabbnak tunik (de ez lehet csak a tapintasom miatt van, a nagyobb keszulek fogasa miatt).
- Energiatakarekos mod: Docogosebb a rendszer. Lassabb, mint az S6 kicsivel 5.1 alatt, ugyanakkor energia nyerheto vele. Csak akkor javaslom a hasznalatat, ha egesz nap kell a telefon aktivan es nincs sehol tolto. Agresszivan bezar minden hatterfolyamatot, ha epp nincs hasznalva.Az Edge maga:
- Az ivek szepek. Ez tobb dolgot hoz magaval. Gyonyoru dizajn es erzeki csalodas.
- A lapozas hatalmas. Tenyleg olyan, mintha lecsuszna a telefonrol a tartalom. A batuk csak ugy siklanak le rola. Lehet zavaro is valakinek, de elmeny faktor is.
- Elsore szokatlan az iveket erinteni...kicsit talan zavarhatja is az ujjakat. Az Edge funkcio azonban hasznos, foleg vezetes kozben.
- AZ Edge torzit. Bongeszes es vilagos kornyezetu programok olvasasa, hasznalata kozben kekes elszinezodes lathato. Ez sajnos a betekintesi szoggel jar.
- A kijelzo homogenitasa rendben van. Nincs rozsaszinezodes. Alacsonyabb fenyeron azonban lathato a szeleken kekes/rozsaszines szinezodes. Kb. olyan, mint a 24" koruli monitorok es tv-k sarkaiban a bevilagitas. De ehhez erzekeny szemnek kell lenni, szerintem az atlag user nem fogja eszrevenni...annyira nem eros. De emlitesre melto, mert van.
- A GG jobb lett. S6 eseten szivarvanyosodott ha alulrol neztem a kijelzot. Itt ez nem tapasztalhato. Valoszinusitem, hogy mas reteget kaphatott.
- A kis hangszoroja brutal hangos. Szerintem nagyobb teljesitmenyu, mint S6, mert lehalkabb esetben is hangos nekem.
- A nagy hangszoro teltebb hangzast ad. Nem hangosabb, mint S6, de szebb, nem sipakol kulonosebben. Kellemes, melyebb hangtonusu,
- A festes is meger egy emlitest, mert nem az a "paint" mestermu mint S6-nal, ahol latszottak a cseppek. Most olyan szitaszeru, kiscit csikozott. Ez jobb fenyelnyelest ad, nem tukrozodik ugy a telefon. A fekete igy abszolut tokeletes.
- A gomb nehezen nyomhato, "kattanos". S6-nal konnyen ment a kamera gyorsinditas a dupla home gomb nyomasra, itt nehezebb. Lehet kesobb lagyul, de most jo kemeny.
- Az edge-re nem nyulik be a akezem. Bar ugy tunik, mintha hozzaernek, nem szokott erintesi problemam lenni.
- A felso ertesitesi savot azonban nehezemre esik lehuzni jelenleg. Lehet a merettol szoktam el, de hiaba huzom, sokszor nem fogja fel a telefon. Ha egyenesen, es nem dolten huzom, akkor tokeletes...tehat a gond nalam lesz.
- A Game Hub 5 jatekot tud megtartani egyszerre. Kicsit lassan kezeli a minimalizalast az igen nagy jatekok eseten, de tokeletesen teszi a dolgat. A Game Hub ikon befagyhat esetenkent es a kezdokepernyon ott maradhat. IUlyenkor csak ujrainditassal tuntetheto el.Az edge funkcioit korlatozottan (ertsd keves tartalom van ra) lehet boviteni. Egyes + lapok megvehetoek... remelem a fejlesztok hamar raugranak, mint anno a TW Theme store-ra.
A telefon nagyon szolid hatastr kelt. Kollegaim eszre se vettek szinte.
Kamerara nem volt lehetosegem meg mindig....Megeri e valtani? Igen, abszolut! Ha!!! Ha kell a meret, a nagyobb aksi, gyorsabb mukodes es szereti az ujdonsagokat.
Ha csak egy jo telefon kell, en ajanlanam az S6 szeriakat.A velemenyem valtozasat erosen fenntartom
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Aki a laptop.hu-ról rendelt ,annak is jövőheti kiszállítást ígértek?
Ma megrendeltem onnan, 10. e az utolsó "VR-es nap" -
SlayR
senior tag
Szerintem Hungarisében nem is megy még ez a funkció azért nincs is benneT-nél...
-
Kasya
nagyúr
Tehat egy ev garancia + 2 ev szavatossag. Utobbi pedig hiba eseten lehetseges. Tehat azt, hogy hasznalattol elgyengul az aksi es csak fel napot bir, nem biztos hogy egy ev utan javitas ala vonjak.
A vizsgalo pedig a TMX lesz szvsz, mert a Samsung maga nem talalkozik a keszulekekkel, csak a szervizpartner.
-
Bazijoe73
senior tag
A system ui tuner beállítás előhozható galaxy alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest