Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Na betört az enyém is... Most nem írom le amit gondolok.
Esett 20-30 cm-t, a sarka pókhálós lett.
hiába volt rajta az átlátszó Samsung hátlap.
Ugye ennek a szélei védenék a telefon elejét is, de hiába..
A francba hogy erre nincs garancia. 100k repül ki az ablakon.Működni működik... de a pókháló terjedni fog szerintem..
-
front3r
őstag
válasz
N.YCityBoy #8040 üzenetére
Minden telefonnal vannak hasonló hibák, mert olyan nincs, hogy ne legyenek hibás darabok. Bármelyik topikba benézhetsz, hibákkal fogsz találkozni. Ennyi.
-
front3r
őstag
válasz
N.YCityBoy #8032 üzenetére
Most mindenki írja le, hogy semmi baj sincs a telefonnal? Én március elején vettem, és semmi gondom nincs vele. Na bumm.
-
-
front3r
őstag
válasz
james008bond #5200 üzenetére
Leszedheted innen.
Én még szerintem egy előbbi verziót tettem fel, de nem lehetett pl. színt változtatni, ami nem tetszett, így letöröltem. -
front3r
őstag
Azért ezeket is nézegessétek, nem rossz fotókat töltögetnek fel: XDA
Főleg a 147, 148-as hozzászólásban látható éjszakai fotókra hívom fel a figyelmet! -
front3r
őstag
válasz
Jano_023 #3753 üzenetére
Nem, ez az Edge panel feature-je, ahogy én látom. Akkor vettem ezt észre, amikor a jobb szélen láttam vékonyan, több színben rövid sávokat, meg a telefon mindig jelezte, hogy volt több nem fogadott hívásom.
Ezt a vékony sávot elhúzod a kijelző közepe felé, és akkor látod azt, amit a lenti képen is. Ennyi.Teljesen olyan, mint amikor előhúzod az Edge panelt, ez is olyan.
-
front3r
őstag
Szerintem semmi gond nincs a készülék kamerájával
Az egyik(tif) egy RAW minőség, a másik jpg. Tehát az sem mindegy, hogy milyen módban fotózunk. A RAW sokkal részletesebb, így az összhatás is jobb.
A torzítás picit engem is zavar, de ahogy olvastam már a Samsung tud a hibáról. -
front3r
őstag
válasz
james008bond #3618 üzenetére
Még el tudod adni a telefont kis veszteséggel.
-
front3r
őstag
válasz
james008bond #3585 üzenetére
-
front3r
őstag
válasz
MartOOn #3580 üzenetére
Ezzel egyet értek. Viszont muszáj. Én is egy jó üvegre várok, abból nem tudom lesz-e normális "önjavítós", de az lenne a tökély, mint a fóliánál.
Üvegnél ezt néztem ki.
Majd értesítenek ha kapható lesz. -
front3r
őstag
válasz
csutizs #3574 üzenetére
csutizs: Tudtommal nem lehet.
ForRedGlory: Mivel szappanos víz segítségével kell feltenni, így nem okozottt gondot a nagy felületeken, viszont a széleken igen, de csak sikerült sokadjára, és úgy tapad rá, mintha a telefon része lenne!
Amúgy írják hogy akárhányszor le lehet venni és felrakni rá, csak szappanos vízzel kell. -
front3r
őstag
Sajnos nekem egy másik telefonnál meggyűlt abból a bajom, hogy nem vettem rá időben fóliát/üveget. A karcos felületre meg már rakhattam a fóliát...
Szerencsére itt előrelátó voltam, és már az egész készüléket fólia fedi és egy átlátszó hátlap.
Nyáron jön ki az egyik vezető gyártónak az üvege, arra fogom lecserélni várhatóan a kijelzőt védő fóliát. -
front3r
őstag
válasz
ForRedGlory #3293 üzenetére
Az ultimate shield fólia lefedi az egész kijelzőt, és nem hajlik fel. El is várom tőle.
-
front3r
őstag
válasz
Telefonőrült #3278 üzenetére
Nem rossz a hangja, de mivel nem nyomja el a külső hangokat, és majd ki akar esni a füledbő, így nem a legjobb .
-
front3r
őstag
válasz
wong kok wah #3274 üzenetére
Én is azt várom, hogy megérkezzen Kínából ugyanettől a tradertől. Ez mindig is lutri volt.
-
front3r
őstag
válasz
andersen10 #3259 üzenetére
Én is ez alapján vettem Ultimate Shield fóliát. Megjött kb 2 napja, akkor fel is raktam, most várom hogy eltűnjenek a buborékok. De amúgy eddig teljesen jó, nem akar lejönni sehol sem, pedig az oldalán elég vékony a fólia és tapad mint a beton.
De végleges véleményt még nem mondanék róla, csak ha eltűnik tényleg az összes buborék.Annyit tudok mondani, hogy kicsit gumis érzése van így a felületnek, nem annyira szép a kijelző, mintha teljesen az üveget látnám, de ennyi gond legyen! Nyáron már lesz normális üveg, addig jó ez.
-
front3r
őstag
válasz
WinstonWolf #3249 üzenetére
Na persze már nem találom ezt a topikot XDA-n, én is elcsodálkoztam rajta.
Szóval lehet mégis kacsa lett volna? -
front3r
őstag
válasz
andersen10 #3241 üzenetére
Elvileg ha a dual-sim-es ROM-ot felrakod, akkor lesz egy dual-sim-es készüléked.
XDA-n olvastam, hogy kipróbálták, és működött. Az más kérdés, hogy knox ide, knox oda, de szerintem így is bukó a garancia, HA így viszed vissza a szervizbe a telefont.
-
front3r
őstag
Nekem jobbnak tűnik a multitasking az update óta... Zéró lag.
-
front3r
őstag
válasz
expendables #2789 üzenetére
Ez inkább garanciális probléma inkább, HA nem egy alkalmazás miatt történik mindez. Tehát ha alapból, gyári állapotban ezt csinálja a telefon, akkor az tényleg lehet hibás darab. Legalábbis szerintem.
A többiektől kérdezem:
A cella készenléti időt mi befolyásolja? A SIM kártya "állapota"? Láttam itt 1%-os készenléti időt a fórumban, de nálam pl. 12% Jó lenne lecsökkenteni! Cseréltessem ki a szolgáltatóval a kártyát? -
front3r
őstag
válasz
sipy888 #2200 üzenetére
De egy szifonnak és egy htc-nek gyengébb is a kijelzője, a színek élettelenek, egy samoled kijelzőhöz képest(számomra).
Kb sosem nézed fehér színben oldalról, vagy ha igen, akkor elég nagy baj van.
Plusz, nem is annyira látszódik. Most poróbáltam ki, mielőtt szó érné a ház elejét.
Ez olyan probléma kb, mintha egy derült napon elmennél kirándulni, és egész nap egy kis gomolyfelhő eltakarná a napot 4-5 percre.
Ennyire jelentéktelen.Ja és ha már prémium kategória: Egy szifonban milyen a kijelző? Átlagos. Milyen a kamera? Átlagos. Milyen a dizájnja? Átlagos. Egyedül a szoftver kiemelkedő rajta, mert sosem akad meg, legalábbis minden tulaj ezt mondta nekem eddig, de lehet ez sem igaz minden esetben.
Ja és a ráadás: Zárt. Míg egy androidos készülék szabad, tényleg azt csinálsz rajta, amit akarsz, nincs korlátozva semmi.
Tehát akkor mi is a prémium kategória? Nekem inkább EZ.
Ja, hogy nem 100% ugyan olyan a kijelző színe ha oldalról nézzük, és az is maximum 10%-os minőség romlás, és inkább csak a fehér színnél jön elő, hát kb leszarom.Lehet kemény volt a megfogalmazásom, de legalább láthatod a meglátásom, és szerintem másnak is ez a véleménye.
norbi93: Sőt, az lehet nem is Samsung specifikus bug, hanem a Messengerben csesztek el valamit.
-
-
front3r
őstag
válasz
spanglee001 #2027 üzenetére
Reméljük nem valósulnak meg az általad leírtak!
Mondjuk ebből a szempontból jó, hogy van folyadék alapú hűtés a telefonban. -
front3r
őstag
Kellemes meglepetés számomra a külső hangszóró is. Nagyon jó minőségű hangot bocsát ki magához képest, és jó hangos ami fontos számomra. Így egy podcast-et pl. lehet hallgatni normálisan a konyhában.
-
front3r
őstag
válasz
ForRedGlory #1910 üzenetére
Van egy aranyozott(de természetesen több színben kapható) széle, és az simán kophat pl.
tomas01: Én ezt veszem, XDA-n ajánlották.
"Ez ráhajlik az edge kijelzőre?"
Hát nagyon remélem!Megírom, ha nem.
-
front3r
őstag
Egy kis érdekesség:
Ma cserélték a pixelhibás telefonomat. Szerencsére az, amit kaptam, az már makulátlan.
De a lényeg:
Előtte Sony kamera volt abban amit leadtam, de az újban már Isocell van! Egyébként arany színű Edge.Clear Cover(átlátszó hátlap): Nagyon tetszik így elsőre! Eleve egy Samsung üzletben vettem, úgy látom jól jártam, netán ha kopna. Viszont most még semmi bajom sincs vele, rárakni sem nehéz, és szinte megmarad a telefon stílusa, sőt a fogása jobb ennek a hátlapnak, ami plusz pont. Mondjuk ilyen árban el is várom ezt a minőséget.
tomas01: Köszi!
-
front3r
őstag
Köszönöm a gratulációkat!
Gyors beszámoló:
Eddig telitalálat a telefon! De tényleg!
Előtte Xperia Z1 Compact-om volt, de az ehhez képest igen kényelmetlen. Semmiben sem kelt gagyi hatást a telefon, tényleg egy eleganciát tükröz. Az arany színt nem bántam meg, nekem ékszer érzetet ad a készüléknek, jó a szememnek is. Nagyon jól döntöttem a nagy kijelző mellett, ezzel sokkal kényelmesebb gépelni, eddig semmit sem ütöttem el vele. Nem rossz a gyári billentyűzete, az biztos!
A dizájn, a kijelző mind mind álom kategória! A szélek eddig tetszenek, nem igazán akadtam beléjük.
A sebessége a rendszernek kiváló! Tudom miért mondják, hogy a Nexus-ok jobbak sebességben még ettől is, de nincsenek olyan nagy előnyben, mint ahogy ezt többen hangoztatták.
Megröccenés, csak 1-2 alkalmazáson belül volt, de az is csak azért, mert épp akkor szinkronizálták le elsőre az adatokat, és azok sem olyan súlyos röccenések, és egyáltalán nem jellemző, nem kell megijedni tőle!
Sajnos túl sok mindent nem tudtma letesztelni, és holnap egy munkanap vár. De mindneképpen beszerzek legalább egy hátlapot rá! Első körben az átlátszó Samsung hátlapra gondoltam, mert azzal nem veszik el a design.De természetesen ez az első használat utáni élmény, és a telefonnak jó ha az 5%-át megismertem jelenleg!
A VR sisakot még nem próbáltam, azt majd lehet holnap fogom, de addig ezernyi vélemény lesz itt róla, ebben biztos vagyok!Eddig azt hozta a telefon, amit vártam.
-
front3r
őstag
válasz
front3r #1061 üzenetére
Annyira rossz, hogy a hátlapra van ragasztva egy fehér matrica és azon van a S/N és az IMEI.
Úgy letépném róla....
Amúgy nagyon prémium érzete van a telefonnak, és nincs elmozdulva a kamera, vagy a festés. Semmi ilyesmi gond nincs vele.
Ja, és csak egy nagy SAMSUNG felirat van a hátulján(a telefon neve sincs rajta), alul meg a kötelezően ráírt CE, stb jelölés, de ez legalább úgy van ráírva, hogy nem ront a desing-on.bulikavagyok: Teljesen igazad van. Tényleg rajta van!
Le is szedtem, ragasztó sem maradt rajta, szuper!
-
front3r
őstag
Nemrég hívott az Auchan!!!
MA át tudtam venni a telefont!Egy független Galaxy S7 Edge - Gold Platinum-ra tettem szert, és adták mellé a Gear VR-t is!
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
Köszönöm a tippeket!
Ami még érdekel az az, hogy a gyári töltőn kívül szabad más vezetékes töltőt használni?
Itt most nem a gagyi kínaikra gondolok, hanem a visszamaradt Sony, ASUS, stb. töltőkre.
Plusz, lehet csak úgy lesz lehetőségem tölteni a telefont, hogy bedugok egy USB-t a laposba.
Nem akarom az akksit idő előtt tönkre tenni értelemszerűen, ezért is kérdezek rá, mert itt sok már a tapsztalat. -
front3r
őstag
Milyen SD kártyát ajánlotok egy ilyen telefonba? Kell a gyorsaság, vagy mivel úgy sem erről futnak az appok, inkább ez nem szempont?
-
front3r
őstag
Engem is az Edge érdekelt jobban, de a nagyobb méret is szerepet játszott a döntésemben. A sima kijelzős modell annyira nem lett volna érdekes.
joey20: Viszont megvéd téged ez az érzékelő az esetleges zárlattól. Az még kellemetlenebb lenne.
De feltehetném úgy is a kérdést: Ezt akarod, vagy a kisajtós megoldást? Azzal meg az a gond, hogy ha nem csukod jól be, akkor beázik, hosszútávon meg így is, úgy is tönkre fog menni az ajtó, és akkor meg azért nem lesz vízálló. -
front3r
őstag
Milyen bőrtokot ajánlotok a telefonra? A lényeg, hogy a telefon szélét tudjam továbbra is használlni, ha már ugye Edge, illetve ha ez egy kinyithatós tok(nem kell feltétlenül zárható), akkor kényelmes legyen használni a telefont, és ne legyen okom rá kivenni a tokból.
Szeretném a kamerát is használni természetesen tokkal együtt, az lenne a jó, ha sose kellene levennem róla a tokot. Létezik egyáltalán ilyen tok "olcsón" ehhez a telefonhoz már?Ha nem bőrtok, akkor inkább Spigen, vagy eredeti Samsung tok a javasolt hozzá?
Sajnos a speedshopnál az arany színű tokok kifogytak vagy eleve nem is rendelhetőek még(Spigen).Wireless töltőnél van szempont? Csak is a Samsung, vagy vannak olcsóbb alternatívák is, amelyek ugyan olyan jók(és mágnesesek is)?
Más: Szerencsére nekem úgymond a cafeteriám része a mobilnet, így nem kell erre költenem.
De szerentim egy ilyen telefont is lehet mobilnet nélkül használni, lehet nem az összes előnyét, de egy jó része így is jobb, mint egy olcsóbb telefonnak. Meg úgy vagyok vele, hogy lehet 270k-ba kerül, de milyen szép, és milyen minőségi! Ezt is megfizetjük mi...ennyi.
zombinyul: Megértem. Én egy középútban gondolkodnék, de ha ilyesmi "nem létezik", mert csak a legdrágább a legjobb, akkor én sem feltétlenül vennék rá szar tokot, mert a gagyisága úgy is előtérbe fog kerülni és zavaró lesz hosszútávon.
-
front3r
őstag
válasz
vadászcsiga #503 üzenetére
Csak nehogy meglepődj majd ha bekapcsolod!
Egyébként pont jól jött, itt adnak normális kamatmentes hitelre(ez már részletfizu inkább) termékeket, nem úgy mint máshol, és hivatalos partner is egyben.
-
front3r
őstag
Van itt aki az Auchan-ban rendelte elő? 😀
Elvileg 8.-án hívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest