Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
wong kok wah #2228 üzenetére
Senki nem mondta, hogy jobb, max annyit, hogy jobban tetszik. Teljesen szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban.
Én meg k*rvára nem szarom le az S7-et, ezért követem a topikját mert benne van, hogy a következő telefonom az lesz. De egyből jön a hiszti ha valaki véleményt, vagy hibát említ, hogy jön fikázni....Rosszabbak vagytok mint a sok elvakult almafan akik mindent megmagyaráznak, hogy az nem is hiba, meg úgy a jó.
A kolléga indított azzal, hogy mennyi hibája van az iPhone kijelzőnek, erre reagáltam, de egyből az ember torkának kell esni, hogy jön az iphone fórumból fikázni...Mondjuk ezzel gyorsan és könnyen el lehet siklatni a problémák felett.szimike79: Ott a link ahol a topikgazda írta, de akkor biztos hazudik.
Értem, viszont mindenhol azt írják, hogy pont ugyanaz a kijelző van az S7-ben is, de ez akkor már biztos nem fog beégni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik