Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi.234
tag
válasz
alcapone386 #34098 üzenetére
King rom attol felmegy nem
?
-
tibi.234
tag
válasz
alcapone386 #34096 üzenetére
hát én ebből ami le volt rva nem vettem ki azt h feltette e rá vagy sem
-
tibi.234
tag
válasz
alcapone386 #34086 üzenetére
tudnál linkelni egyet amit felrakhatok? rendszert 7 lenne a legjobb.
-
tibi.234
tag
válasz
exynos
-
derrik
őstag
Második eset, hogy a telefon csak Segély Hívás állapotra kapcsol.
Ez miért lehet? -
Keem1
veterán
válasz
Ferenczi Áko #34082 üzenetére
Webes Facebookot és Messenger Lite-ot..
-
gerner1
nagyúr
válasz
Így igaz. Ezt én is figyelmen kívül hagytam.
-
tibi.234
tag
hello sm-g935w8 független telefonom van hogy tudok rá magyar nyelvet tenni?
-
alcapone386
őstag
válasz
gerner1 #34078 üzenetére
Xda-n olvasottak alapján ez a felelős azért, ha kijeletkezés nélkül recovery-ből factory resetel valaki és indításkor kéri a megadott jelszót. Másképp mondva lopásvédelem.
Igaz ezt nexusokra irták, de az elv ugyan az, ha jól értettem.
[link]
Én amugy nem nyúlnek hozzá...
Még azt is írják, hogy a bootloadert lehet vele nyitni. Fene tudja... -
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386 #34077 üzenetére
Azt az OEM -es tapasztalatot, megoszthatnád. Akár pm -ben is. Köfi ...
-
alcapone386
őstag
-
Keem1
veterán
válasz
Jack Oneill #34071 üzenetére
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a telekomnál vásárolt s7 edge készülék szolgáltató függő-e, vagy független?
-
Bdanyy
addikt
válasz
alcapone386 #34051 üzenetére
Én nagyon régóta (symbianes idők óta) x-ploret használok. Ennél nem rémlik, hogy ne tudott volna hozzáférni az sdhez. Azt szeretem benne, hogy olyan appokbol is tudok pl fotót menteni vele, amiből amúgy nem lehetne. Sharenel megjelenik az xplore save to, és oda mented ahová csak akarod.
-
Én szinte minden nap több száz KM-et utazok, szóval elég sokat keresgél tornyot a telefon, így az átlagos 4óra napi SOT-nál többet nem tudok elvárni tőle
-
azigazimoris
aktív tag
Nekem első töltés után a telefon beállításával, szarrá nyomkodva, mindent kipróbálva, aztán a saját kis stílusomban használva 36 óra alatt jött 5 óra SOT, gyanítom, hogy ez még jobb is lesz és akkor több, mint elégedett vagyok
Az igényem : Legyen meg ez az öt óra 24 órás ciklussal -
Keem1
veterán
válasz
azigazimoris #34063 üzenetére
Velkám. Elégedett leszel, 11 hónapja én is az vagyok
-
azigazimoris
aktív tag
Na, akkor bejelentkezek hivatalosan is egy vietnami 2017.04.17-én gyártott edzzzssssel.
Über fasza ez a készlék -
Aryon87
félisten
válasz
Jack Oneill #34054 üzenetére
Automata mindegyik.
HDR volt bekapcsolva. -
Jack Oneill
veterán
Amiota bekapcsoltam a facebook adattomoritest, erdekes modon szinte ho vegeig eleg a netem.
-
kisbodza
tag
Sziasztok! Van valami módszer, hogy az értesítések felébresszék a képernyőt egy kis előugró ablakban? A Viber-nél működik egyedül. Asszony P9 Lite-ján működik, igaz ott MIUI alapból a launcher..
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #34057 üzenetére
Én nem sokmindent vettem észre. Talán 1-2 helyen más lett az animáció, de semmi "egetverő".
-
gerner1
nagyúr
válasz
fatomas673 #34055 üzenetére
Töltsd le a TunnelBear appot (ingyenes). Regisztrálj. Aztán a telefont kapcsold ki, és vedd ki belőle a SiM -met. Kapcsold be a telefont, lépj a Beállítások ->Alkalmazások -ba, és keresd meg a Samsung Theme -t, töröld az adatait. Utána indítsd el Tunnelbeart, és mozgasd Észak-Amerikába. Amikor a maci kibújt -és kiabál- akkor nyisd meg a téma-áruházat, és egyből megjelennek a fizetős témák is. Közben amikor már a témaáruházban vagy, kikapcsolhatod a TunnelBear -t, mert havi 500 mega az ingyenes limit. Utána már anélkül is működik
a téma-áruház, amíg vissza nem teszed a SiM-kártyát. -
fatomas673
tag
válasz
Csocsesz75 #34040 üzenetére
Szia! Fizetős témát honnan tudok letölteni?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
alcapone386 #34051 üzenetére
En eddig sem a gyari fajlkezelot hasznaltam ilyen celra. Es nem kellett alitgatnom semmit.
(#34053) Aryon87
Nagyon szepek. Manual vagy automata? -
Aryon87
félisten
Tatán izzasztottam a kameraképességét
Megérte
-
alcapone386
őstag
Mivel nem tudok szerkeszteni, de volt időm bogarászni végre a funkciókat még rájöttem valamire. Nektek is enged már minden appot, akár 3rd-t is osztott képernyőn használni? Eddig 3rd nél nekem kiírta, hogy nem támogatja. Most egytől egyig minden megy. Nagyon cool.
Szerk: najó. A több éve nem frissített appokat nem sikerült.. -
alcapone386
őstag
Más: ha esetleg még nem volt és használná valaki. Ugyebár csak gyári fájlkezelővel lehet normálisan kezelni/masolgatni az sd kártyára. Ámde elbújtattak egy opciót mely ezt kiküszöböli.
Fejlesztői beállítások/Külső tárhely alkalmazásainak../ezt bekapcs. (Legörgeted és utolsó előtti menüpont). Bekapcsoltam és 3rd filekezelővel is tudok szabadon matatni az sd kártyán. File kezelő első másolásnál megkérdezi, hogy tuti ezt akarod? Ok és kész is. -
alcapone386
őstag
válasz
enginev3.0 #34046 üzenetére
Na én eddig csak szárazon tudtam felrakni tökéletesen. Mivel ma megkarcoltam valamivel a kijelzőt, gyorsan fel is raktam egy másik fóliát. Hálisten ez is hibátlan. Most várok 5db fóliát. Még van 1 itthon. Ha megjött a többi, poénból kipróbálom a szappanos megoldást. (autóba közép konzolra ma kassíroztam fel decor vinylt nedves megoldással. Elég bizakodó lettem mivel ez jó lett
)
-
petrson
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #34048 üzenetére
Nagyon kevesen használhatják, mert úgy emlékszem anno nem lehetett.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #33999 üzenetére
Erre esetleg javaslat?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
bableves88 #33981 üzenetére
nekem szokott újraindulni random, vagy lefagyni is
jelenleg az SD-kártyára gyanakszom, de majd tesztelnem kell ha megint elkezdi csinálni. cache wipe nem oldotta meg, de azért megpróbálhatod.
kikapcsolod a telefont, majd nyomva tartod a hangerő fel + a home + a bekapcsoló gombot, ezzel belépsz a recovery menübe, ott lehet wipe-olni a cache-t -
válasz
alcapone386 #34045 üzenetére
Nekem a második felment, szépen, 2ezer forintos
Sok szappanos vízzel -
alcapone386
őstag
válasz
derrik #34044 üzenetére
Ha most kezded a fólia felrakást 3 választásod van. (Azaz én így indultam neki) Vagy ebayes olcsót rendelsz egy párat és gyakorolsz. Ha jól megy a felrakás, rendelhetsz drágábbat.
2. Veszel drágábbat rögtön, aztán ha bubis lesz valahol vagy user hiba miatt nem tapad le a széleken idegeskedsz egyet. 3. Kicsit drágább, de szakik által feltakott 100%os illesztésű hibátlan fóliaztás pesten, amit visszább már kiveséztek.
(Persze ez nem követendő példa, de én inkább gyakoroltam sokat)
-
derrik
őstag
Sziasztok!
A kijelzővédő fólia a kapcsán várnék ajánlatokat. A nemrégen az ajánlott 3 verzió közül az Ebay félét rendeltem. Azt én nem tudom szépen feltenni sajnos.
Valamint a Samsung Dex felheggeszthető e valahogy? -
badmad
senior tag
válasz
Sajna nem marad meg ki-be kapcs után vissza áll.
-
alcapone386
őstag
válasz
Én is így használtam. Legutóbbi frissítés óta random visszaállnak a témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Gascoigne74 #34036 üzenetére
Ugy sem engedi
inaktiv marad az opcio
-
gerner1
nagyúr
1db nagyon apró fehér, világító pöttyel kezdődött. Aztán abból keletkezett egy, kb ~3mm átmérőjű folt (kb 1 hét alatt) sötét folt. Fekete háttérnél nem látszott, de mindenhol máshol igen. Voltak, akiknek becsíkozodott a kijelző, vagy szöveg beégés lett. Nem túl gyakori, de azért voltak ilyenek is. Egyébként nagyszerű a készülék, én elégedett vagyok vele. A garanciás ügyintézésem is korrekt volt, egy szavam se lehet.
-
-
sK0t
tag
válasz
Ferenczi Áko #34020 üzenetére
@Ferenczi Áko: Köszi szépen. Nos igen, elgondolkoztató a +1 év gari.
@Jack Oneill: Jól van köszi a tippet. Egyébként héten mondta a MM-ban az egyik eladó, 150e ft volt bruttó hétvégén az s7 edge
@gerner1: Köszi. Jézusom, megnéztem az árakat borzasztó. De, hogy jöttél rá a pixelhibára? Annyira látható volt ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #34030 üzenetére
Fene tudja. Edge -re sajnos nincsen megfelelő védőüveg (S7 -re sincs). Mindegyikkel volt/van valami, amely miatt, nem ajánlott lett. Amennyiben lenne, az ott volna az összefoglalóban. Sajnos ez van.
-
Ferenczi Áko
addikt
Srácok, kollégám rendelt olyan üvegfóliát, ami az egész kijelzőt védi és csak a széleinél, a hangszóró és a home gomb körül ragad.. Frankón fel is raktam neki.. Ezzel mi lesz a problémája? Úgy értem, hogy miért nem ajánlott? Anno nekem volt ilyen a Huawei telefonomon, de csúnya volt, más bajom nem volt vele..
-
Jolet
őstag
Próbálta már valaki a wowfixit szert?
Ez megint valami paraszt vakítás? -
Aryon87
félisten
Hogyan lehet kivenni az ikonoknal a hatteret? Inaktiv az opcioja, restart utan megfeledkeztem a disablerbe lepni, igy visszaallt az alaptema. Ott jo, de ahogy visszateszem az S8 temat, bubiban vannak ikonok. Ugy meg ronda..
-
sniper112
aktív tag
ha valakit érdekel ez a hivatalos készülék javítási ár
[link] -
gerner1
nagyúr
Én csak hivatalos viszonteladótól vennék, mert ott lesz 1 + 1 garid. Nekem kijelző csere volt nemrég, garanciában (pixelhiba) . Egy ilyen hiba javíttatása (kijelző csere) zsebből -mert mondjuk éppen a szürkeimportos 1éves gar lejárta után lesz ilyen hiba-. mai szervíz áron ~84e lenne.
-
Majko102
aktív tag
-
sK0t
tag
Sziasztok srácok,
Én gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásásán.
ÁFA nélkül tudok hozzájutni.
Megéri az a nagy különbözet egy szürkeimportosért, vagy inkább vegyek meg egy belpiacosat?
Mondjuk annyit már nem adnék érte.Szürkeimportos - 150.000*0,8=120.000 HUF
EMAG-ról - 2 év garancia ( szürkeimportos szerintetek ? ) - 190.000*0,8=152.000 HUF
FirstPhone - 2 év gyártói garancia ( tehár nem szürkeimportos? ) - 185.000*0,8=148.000 HUF
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi és milyen típushibáktól kell félnem, ha egy szürkeimportos telefont veszek ?
Köszönöm szépen!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
vadászcsiga #34016 üzenetére
Kb ketnaponta
Par hete jelent csak meg a telefonon magatol amugy. Azota folyamatosan csinalnak vele valamit.
-
marquuard
veterán
válasz
alcapone386 #33991 üzenetére
BTU, én sem tudom felrakni csomagütközés miatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jack Oneill #34001 üzenetére
Frissül? Észre sem vettem.
-
moco22
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #33999 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Hátha valaki tudja....
-
Bdanyy
addikt
válasz
Majko102 #34012 üzenetére
A sonysat hol tudom letölteni? Gboardot használok, de napi 5szor crashel... Lehet az én kamerám volt rossz a sonyban?
Sokkal lassabb, gyenge fényben használhatatlan. 1 éves akkuval is napi kétszer töltöttem már, ez most egy napot kibír teljesen .
Ami jó volt sonyban, hogyha gepelesnel a kurzort mozgattam, bejött valami nagyító.
-
Majko102
aktív tag
válasz
Vexille #34003 üzenetére
Szia
Én is z2-ről jöttem. Kamera valamivel jobb, de nem estem tőle hanyatt. Gyári füles borzasztó hangzású és minőségű, így egyből elővettem a régi sony mh750-est, ezzel teljesen jó így. Néha videóknál hiányzik a sztereó hangszóró, de meg lehet szokni. Az elején furcsa az edge panel, de megszokható. Kivéve, ha szeretsz háton fekve magad fölé tartva mobilozni, akkor mindenbe belenyúlsz amibe nem akarsz. Borzasztó.
Akku idő nálam rosszabb, egymáshoz mérve a 3éves akkuval még mindig többet bír a sony, mint az s7e.(Mindkét telón ugyan azok az alkalmazások, lefrissítve, energiatakarékos dolgokat kikapcsolva néztem) Gyári samsung billentyűzetet képtelen voltam megszokni, így rádobtam a sonysat.
-
gerner1
nagyúr
válasz
azigazimoris #34010 üzenetére
Lehet. A Beállítások ->Alkalmazások ->jobb felül 3 pötty ->Alapértelmezett alkalmazások ->Eszközasszisztens-alk. ->Eszközasszisztens-alk. alatt.
-
azigazimoris
aktív tag
A home gombot lehet valahol konfigurálni ?
Mondjuk, hogy hosszú nyomásra ne induljon a google kacat, hanem mást tudjak hozzárendelni ?
Új Samus vagyok, nem kicsit tévelygek még a beállításokban -
Aryon87
félisten
válasz
Anulu79 #33998 üzenetére
Nem rootoltam.
Telepitettem, utana valami osszeakadt, mert alig tudtam feloldani es bejutni a beallitasokba.
Ott alkalmazasok, AoD es adatok torlese. Na ugy mar eszhezter.
Viszont valami nem oke vele. Semmi ertesitest nem mutat, csak sz ora van. Meg az S8 home ikonja sincs rajta.. -
Anulu79
addikt
Ezt próbálta már valaki? Egyáltalán érdemes rá fóliát tenni? Beledugós tokban hordom a készüléket plusz egy hátlapi tokban.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Vexille #34003 üzenetére
Én is arról váltottam.
Kamera ég és föld, sebesség is. Nekem az akku is tovább bírja. A gyári füles borzasztó, a z2 zajszuroset nem lehet beledugni. Hangszóró hangos, de rosszabb mint a sonye. Ami hiányzik, hogy nem tudom a lockscreenen a hangerőt állítani (es a hangerőgombokkal teljesen nemara nem lehet állítani, csak rezgore), illetve a bekapcsológomb hosszan nyomása nem hozza be a kepernyorogzitest. -
Vexille
tag
Hali!
Ne haragudjatok hogy ide kontárkodom.. gondolkodom hogy váltani kéne Xperia Z2-ről.. s ezen a készüléken akadt meg a szemem, mit tudnátok mondani róla? Megéri? Vannak rossz/jó tulajdonságai? -
válasz
Jack Oneill #34001 üzenetére
Ehhez mindig kell majd net, szóval utazás közben nem lesz túl jó
-
Jack Oneill
veterán
Ezért frissül folyton a play services instant app, már készítik elő a terepet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest