Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
válasz
expendables #2799 üzenetére
Végül is megértem....jártam már én is így anno htc-vel kb ilyen gondja volt mint neked, cseréltettem , két nap múlva meg annak döglött be a kijelzője.Így kb egy hetes volt a htc-s éra és egy percig sem bánom ,hogy soha nem volt több.
-
mtm800
senior tag
válasz
expendables #2794 üzenetére
Vidd vissza ,cseréltesd ki ez nem is kérdés....
-
szimike79
őstag
válasz
expendables #2794 üzenetére
Akkor ott 100% hogy aksi gond lesz. Normál töltéssel feltölti teljesen 1 óra 40-50 perc alatt. Gyorstöltést ki is kapcsoltam.
-
szimike79
őstag
válasz
expendables #2789 üzenetére
Ott valami gáz van, mert nekem közepes fényerőn van, automatában. És röhögve hozza a 6 óra feletti kijelzőidőt. Ha egy gyári visszaállítás sem segít, akkor az garanciális csere vagy javítás lesz.
-
front3r
őstag
válasz
expendables #2789 üzenetére
Ez inkább garanciális probléma inkább, HA nem egy alkalmazás miatt történik mindez. Tehát ha alapból, gyári állapotban ezt csinálja a telefon, akkor az tényleg lehet hibás darab. Legalábbis szerintem.
A többiektől kérdezem:
A cella készenléti időt mi befolyásolja? A SIM kártya "állapota"? Láttam itt 1%-os készenléti időt a fórumban, de nálam pl. 12% Jó lenne lecsökkenteni! Cseréltessem ki a szolgáltatóval a kártyát? -
expendables
aktív tag
Nekem nincs semmi gondom a kamerával szerencsére, viszont az akku idővel annál inkább.
Este 10 órakor vettem le a töltőröl és reggel 6-ra 12%-ot merült. Most volt másodjára feltöltve de minimum fényerőn használva kevésnek tartom a két és fél óra kijelzőidőt.
Gyakorlatilag egy 2 órás filmet nem bír ki az akku.
Az a gyanum,hogy fájdalmas búcsút veszünk egymástól... -
lukoz
aktív tag
Kezdek aggódni a kamera miatt
Pedig most akarok venni egyet. Lehet s6 edge + lesz belőle -
qMAGICq
tag
Sony
Nekem nem tunik torznak. -
leslien
nagyúr
-
sapex
tag
Sziasztok. Ez a kameratorzitas melyiket kamerat érinti (elsőt ill. hátsót)?
-
Kripke
tag
válasz
spanglee001 #2777 üzenetére
Csatlakozom a többiekhez, szerintem is vidd vissza, ha van 14 napod hogy elállj a vásárlástól. Ha úgy alakul hogy az isocell kamerával nem fog ennyire torzítani, akkor se fogják kibontogatni az összes telót hogy milyen kamera van benne. Őket ez nem fogja érdekelni.
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #2766 üzenetére
Simán visszaviheted az előfizus telót is, én is anno visszvittem az S6-ot és 30 napon belül visszautalták a pénzt és visszaállt a havidíjam a készülék nélkülire, mert már lejárt a telós előfizum.
-
spanglee001
addikt
-
w333
félisten
válasz
spanglee001 #2773 üzenetére
Csak magánvélemény ... de amíg van elállás ezt mindenképp használd ki, egy új telefont én biztosan nem vinnék szervizbe hogy szétbarmolják
-
a8l
aktív tag
válasz
spanglee001 #2773 üzenetére
Szerintem várj vele egy kicsit aztán majd gariba kérd a cserét, a samsung szervíz a nyugatinál azt írják jobb mint a tmx.
Én várok vele amig lesz tapasztalat, hátha az isocell nem torzít ennyire és kicseréltetem, a hátlapot levenni és gondolom új ragasztóval visszatenni nem lehet annyira nehéz művelet egy szakképzett samsung szerelőnek, alatta ott a kamera könnyű kicserélni. Kijelző miatt úgyis csere lesz, nem hiszem hogy azt szerelgetni fogják. Mivel VR-el is lehet használni ezért igenis számít akár az 1 pixelhiba is ha látható.
A többi nyűgöt meg lehet javítják szoftveresen. A kijelzőt nem lesz nehéz beégetni és akkor csere egy remélhetőleg javított kiadásra, ha nem javul az érzékelés az is lehet csak szoftver gond.
Mivel megjelenéskor vettük a telót ezért mi vagyunk a tesztalanyok nincs is ezzel baj ha idővel orvosolják a hibákat.
Note2-t is megvettem megjelenés után nem sokkal , rá fél évre alaplapcsere a hibás emmc miatt, mindegyik elhalálozik a korai darabok közül. A samunál a lényeg hogy legyen gyári gari mert akkor addig csinálják amig jó nem lesz, ha más nem cserélik. Ezért is nem szabad samsungot venni gari nélkül(bolti gari), mert azok simán elhajtanak ha bármi kisebb baja van.Isocell-esek várjuk a tesztképeket. Az is ennyire torzít vagy sokkal jobb mint a sony.
-
spanglee001
addikt
nálam is torzít a kamera sony, de a pixel hibára ötlete valakinek? nézzem meg a vízállóságot csináljak egy töréstesztet aztán biztosításra csere? csak az 28k
gariba lehet csak szétbarmolnák, igazából a vr-nélkül nem látni, de a vr-ban nagyon is zavaró pont pont középen a pixelhiba. minden samsung termékemmel volt valami gond eddig, ettől féltem
-
a8l
aktív tag
válasz
csutizs #2765 üzenetére
Azt kéne már csak megtudni hogy minden s7 /s7 edge kamerája ilyen vagy csak egy pár széria.
Az isocell is ilyen e, mert ha nem akkor csere isocell-re. Egy kis torzítás belefér de azért ez már nagyon látszik és szerintem nagyon nem normális. Egyébként nekem nincs más bajom vele, nem volt random restart vagy más hasonló. Talán a ferde hangszórórács de az nem vészes. A kijelző érzékelése tényleg fura kicsit, de nem vészes, talán azt majd szoftveresen javítják.
Az első kamera engem nem érdekel, de a hátsó azért jó lenne ha használható lenne, mert egyébként szép képeket csinál telefonos kamerákhoz képest.Elsőre én is azt hittem van egy pixelhiba, VR-ben látszott egy szürke folt, de lencsetörlés után eltűnt, nincs pixelhiba sehol szerencsémre.
-
csutizs
tag
válasz
Én ezért nem mertem vrbe tenni. Jobb ha nem tudom , ha van pixelhiba. Az s6 edge-el vrezek csak :-)
-
csutizs
tag
válasz
Vannak gyerekbetegségek rendesen azért... Újraindulgatások, kamera fos, home gomb fura, kijelző használata fura, kényelmetlen, rentgeteg téves érzékelés, ugyanakkor széleken érzéketlenség... Komolyan felmerül bennem, hogy visszaállok az s6 edge-re. :-(
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
Ilyenel hiába mész, vásárlás előtt kell tájékozódni.
Ezt fogják mondani. -
csutizs
tag
válasz
Szépen csendben az újabb szériákon javítanak majd. Nem fogják elismerni. Ha hülyék lennének. Ez így megy...
-
spanglee001
addikt
válasz
csutizs #2765 üzenetére
akkor fogyasztóvédelem vagy valami kárpótlás
mondjuk egy 50k samsung kuponnal rendbe lennék
és egy pixel hibát is találtamszabad szemmel nem is látható igazán, de a riftben igen. azthittem kosz de nem, vagy 1 db pixel hiba. mit csináljak? 14 napos elállás van előfizus telón? vagy gariba cserélik esetleg javításba kókányolnak valamit? ötlet?
-
csutizs
tag
Ahogy írtam itt össze is nyomott a kép kicsit. http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s7_edge_a_tokeletesseg_hataran/hsz_1897-1897.html
Valamint csináltam fürdőszobacsempés fotót, ugyanígy fos. Girbe gurba ahogy írod felső harmadban, alsó harmadban. Hihetetlenül el*szták a kameráját. S6 edge-el tökéletesek ugyanezek a képek és egyenesek a vonalak. Tök gáz ez a színvonal. Felgáborító 270ért. Szégyen... Hiába viszed vissza ugyanilyen szart kapsz. Mind ilyen. Ba*szhatjuk...
-
a8l
aktív tag
-
savoo
addikt
válasz
james008bond #2756 üzenetére
A selfis dolog baromság, még sosem találkoztam olyan eszközzel ami így nyújtja a fejeket.
-
a8l
aktív tag
válasz
expendables #2759 üzenetére
Sony
-
a8l
aktív tag
válasz
james008bond #2756 üzenetére
Csináltam egy csomó képet, mindegy a szög. A note2 képein is van egy kevés torzítás ami teljesen normális, de az s7 -nél már nagyon szembetűnő ami szerintem nem normális.
Egy boltban megnézek majd egy másikat és ha azon nem lesz ilyen mértékű hanem csak normális akkor viszem gariban, amúgy is ott a ferde "hagszórórács", kár mert ezt leszámítva jól működik.
Ilyen mértékű torzítás nem elfogaható szerintem.Martoon: Nem tudsz csinálni vmi hálós pl csempézett részről pár képet? Azon jól kijön.
-
james008bond
őstag
Szerintem teljesen más szögből készült a két kép. S7 látószöge nagyobb, ha nem tévedek. Selfinél meg minél közelebbről fényképezel, annál nagyobb lesz a torzítás. Azt nem "élethű" fotózásra találtak ki. Viszont annak is nagy a látószöge. Persze egy ilyen apró lencserendszertől ne vájunk már el igazán profi DSLR minőséget.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2753 üzenetére
ez van sajnos ezzel együtt kell élnünk.... most már mindegy...
-
a8l
aktív tag
válasz
james008bond #2737 üzenetére
Egy kis torzítás engem sem zavarna, de ez nagyon is szembetűnő(nem vagyok fotós) csináltam pár képet az acuhan padlójáról aztán meg a note2-vel is, az nem torzít ehhez képest semmit. A kép közepén van egy részen hordótorzítás.
Ez másnál is jelen van S7-nél? -
vulnrea
aktív tag
-
james008bond
őstag
válasz
laci0530 #2744 üzenetére
Anno HTC One X-nél valaki erősebben nyomta meg a kijelző szélét és a liquid hullámzott. Aztán tele lett ezzel a fórum..ennek ellenére jó egészségben adtam el 2 éves korában ( mondjuk annál az akksi eléggé alul volt méretezve a Tegra 3-hoz képest és brutál hőt tudott termelni... ), de azért szerettem. Note 3 - ra váltottam, de komolyan mondom az akksi ideje tetszett a legjobban.
-
Varszegig
veterán
válasz
ForRedGlory #2740 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, rajtamarad-e a fólia a vízben?
-
RAID 2
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2739 üzenetére
Szegeden csinaljak hidd csak el nyugodtan. ;-)
-
RAID 2
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2734 üzenetére
En is ugy tudom hogy megoldhato a icloud jelszo.
-
james008bond
őstag
-
Telefonőrült
tag
A Home gomb mennyire használódott S6 Edge-nél?Akkor is kattogós volt?
-
james008bond
őstag
válasz
ngabor2 #2725 üzenetére
Nekem ugyan ( még ) S6E+ van, de 2 nappal ezelőtt reggel a Next launcher csinálta ezt: ikonok eltűntek, az egész nem működött, a TW igen. Pedig fél éve a Next-et használom. Ki és bekapcs se segített. Csak a program törlése majd újra telepítése. Pedig este még minden rendben volt. Éjszakára net nálam kilőve.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2730 üzenetére
Nem kell az IOS is megkerülhető. A lányom 4s csináltam meg mert elfelejtette a jelszavát úgy hogy ne fényezzük azt sem.
-
MK VII
veterán
válasz
vadászcsiga #2730 üzenetére
Alaplap csere sokezeré'.
-
Telefonőrült
tag
Én is észrevettem,hogy a hátlap közepe felé kicsit mintha hézagos lenne.
-
a8l
aktív tag
válasz
laci0530 #2701 üzenetére
Én is megnyomkodtam ott és valóban a kamera bal alsó sarkánál van egy kis tér alattamert be lehet nyomni a hátlapot kb fél-1 mm-t.
Más: Kamera lencséje azt vettem észre hogy torzít egy kicsit. Ezt közeli egynes tárgyaknál venni észre igazán, pl monitor fotózásakor aminek egyenes az alja teteje a képen meg nem az ha közelről fotózom.
Lencsetorzítást vett észre más is rajtam kívül, vagy ez garis probléma lesz? -
Száguldo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2726 üzenetére
Lehet csak ügyesnek kell lenni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
james008bond #2723 üzenetére
Nem, ugyanis az eddigi Galaxy S-eim soha nem fagytak le. Ha mindenáron újra akartam indítani, akkor meg akku ki-be.
Viszont hogy miért nem működik újraindítás után a Go Launcher, azt továbbra se találom.
-
Telefonőrült
tag
Sikerült megoldani a problémát.Minden alkalmazást újratelepítettem és minden jól működik.Köszönöm a segítséget.
-
ngabor2
nagyúr
Sikerült lefagyasztanom az alig 1 napos cuccot...
Kezdődött úgy, hogy a Go Launcher Z újraindítás után elfelejtette a kitett ikonokat. Megpróbáltam belakni a gyári launchert. Egy 4x4-es widgetet akartam kitenni, csak nem volt hely az asztalon, ott megállt a tudomány. A kamera egyszer még elindult (dupla home gomb), de aztán fekete képernyő, semmire nem reagál. Kicsit melegszik, remélem hamarosan lemerül, hogy újra fel tudjam tölteni és bekapcsolni.
Egyáltalán miért felejti el a launcher a rá kitett dolgokat?
Valahogy újra lehet indítani? Próbáltam hosszan a bekapcsológobot, a home-mal a hangerőgombokkal együtt, de semmi.mod: a google megint segített. Több, mint 7 mp-ig nyomva kell tartani a hangerő le és a bekapcsoló gombot a vész újraindításhoz.
-
heidrich
senior tag
válasz
Telefonőrült #2719 üzenetére
első boot tovább tart visszaállítás után.
vadászcsiga: a reset az nem nagy dolog, valszeg utána kérni fogja a készülék az eredeti Google fiók jelszavát amivel korábban be volt állítva, gyakorlatilag a jelszó nélkül nem lehet tovább használni a telefont. Olyan mint iPhonenál az iPhone keresés funkció, Androidon 5.1.1 óta létezik ilyen.
-
Telefonőrült
tag
Meddig kell várni míg bejön a képernyő?Most csak a Samsung felirat villog a kijelzőn.
-
expendables
aktív tag
válasz
Telefonőrült #2717 üzenetére
Yes.
Gyakorlatilag megkérdezi,hogy biztosan vissza akarod állítani?
-
Telefonőrült
tag
Bejött amit mondtál de azután Yes vagy No kell?
Mert ezt is kiírja miután rámentem a reset opcióra. -
expendables
aktív tag
válasz
Telefonőrült #2714 üzenetére
Igen. Gyári beállítások lesznek.
[link]
Itt egy video is róla.... -
Telefonőrült
tag
Ez azt jelenti hogy visszaáll gyárira?Mert az nem baj.Nem vesztek vele semmit.Csak pár játék van rajta amit vissza tudok rakni.A facebook bejelentkezés pedig megoldja hogy ne kezdjek elölről mindent.
-
heidrich
senior tag
válasz
Telefonőrült #2706 üzenetére
hát ha nem kér Google bejelentkezést se akkor wipe szerintem más nem igen tudsz tenni. Kikapcsolod és a Home+power+hangerő fel gombokat nyomod míg meg nem jelenik a Samsung logo. Utána elindul a recovery (Android logo kék háttérrel), majd a hangerőszabályzó gombokkal választ a "wipe data/factory reset" opciót a power gommbal. Ez sajnos nincs felhasználói adatot, applikációt törölni fog, gyakorlatilag nullázza a telefonod.
-
expendables
aktív tag
válasz
Telefonőrült #2710 üzenetére
Recovery: Hangerő le+home+bekapcs gomb egyszerre nyomni,ha ki van kapcsolva a telefon.
-
Telefonőrült
tag
Sajnos nem regisztráltam.
-
spanglee001
addikt
válasz
Telefonőrült #2708 üzenetére
netről feloldod a kijelzőt, és aztán újat kell beállíts. ha be vagy regisztrálva [link]
-
Telefonőrült
tag
Nem kéri a Gmailt.
-
petrson
senior tag
válasz
Telefonőrült #2706 üzenetére
Nem kéri x próbálkozás után a Gmail bejelentkezést? Szerintem az is elég nem kell wipe.
-
Telefonőrült
tag
És azt hogy lehet megcsinálni?
-
heidrich
senior tag
válasz
Telefonőrült #2704 üzenetére
recovery -> wipe
ha le van kódolva és nem tudod a kódot mást nem igen tudsz tenni.
-
Telefonőrült
tag
Van egy kis gondom.Be akartam állítani a zárolást ujjlenyomatról PIN-re, de kérte a jelszót a megerősítéshez amit elfelejtettem.Lezártam a képernyőt de most is kéri, így nem tudom feloldani.Mit lehet ilyenkor tenni?
-
heidrich
senior tag
válasz
expendables #2689 üzenetére
-
laci0530
senior tag
Észrevettem egy kis tökéletlenséget a telefonon. Tettem a hátlapjára átlátszó fóliát, és a légbuborékok kisimításakor kicsit erősebben (de még mindig elég enyhén, óvatosan) nyomtam meg a hátlapi kamera bal alsó széle körüli, kb. két centis sávban oldalra, ill. felfelé és lefelé kiterjedő tájékát és itt valamelyest recseg a készülékház.
Nálatok is ilyen? Néztem szétszerelésről videókat, ezen a tájékon valóban kissé "üres" a hátlap alatt a belső elrendezés, mintha lenne valamilyen mm-ben mérhető hézag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest