Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
szimike79 #8078 üzenetére
Eleve nem is vásárlási szándékkal jött ide.. Meglátta a topikot, beleolvasott, és leszűrte, hogy ez egy szar telefon.. Ez egy jó ok volt neki arra, hogy flamelhessen, hozzászólásokat gyűjtsön és fröcsögjön a nyála..
Itt jegyezném meg, ha egy MODERÁTOR erre tévedne, akkor pucolja már ki innen a sok szart amit KAMIKAZE kolléga iderakott.. Köszi!
-
laci0530
senior tag
válasz
szimike79 #4612 üzenetére
A flip tok miatt egyelőre marad, nem akarok homokszem miatt összekaristolt kijelzőt (legalábbis ahol védi). Én sem értem, miért gyártanak ilyet, és a képeken sem így nézett ki. Mindegy, tapasztalásnak jó, azért tettem csak fel, mert korábban ígéretm, beszámolok. Hát, csalódás, ennyi. Majd jön a következő.
#4613 Mart00n: na, ez már valami. Ütősen néz ki, szépen sikerült felrakni.
-
a8l
aktív tag
válasz
szimike79 #3859 üzenetére
Ez bizony lencse hiba. Nem szoftveres.
A hordós torzítás is megvan a kép szélein látszik, az teljesen normális, a kép középső részén meg párnatorzítás van mintha be lenne horpadva a képnek az a része.
Reméljük lesz jobb kamera max pár hónapon belül és lehet majd cseréltetni. Akit meg nem zavart eddig sem az fotózzon görbén mindent. Azon vettem észe magam hogy nem is használom szinte a kameráját.
Ettől még ez az eddigi legjobb telefonom. Ilyen 7-8órás sot nála nincs de 6óra körül azért összejön és az is több mint elég. Porszemeket végignéztem lámpával de nem látszik semmi, vr-be is hibátlan.
Nekem csak a ferde hangszórórács a gondom meg a hátsó kamera torzítás.
Még az érintőképernyővel van kis gondom de azt talán javítják majd szoftveresen.
Észrevettem hogy elég sokszor ha böngészek pl és húzom az ujjam hogy scrollozzon a kép lassan és pont egy link fölé ér akkor megnyitja azt. Direkt kipróbáltam más telón, ott amig nem engedem el a képernyőt és nem nyomok rá konkrétan a linkre addig nem nyitja meg.
Másnál van ilyen?
Gyári internet böngészőt használom, chrome lehet hogy kevesebbet fogyaszt? -
Bossi
őstag
válasz
szimike79 #3680 üzenetére
Most volt itt ismerős egy Z5 Premium készüléke van, az is torzít direkt fényképeztem ugyanazt mindkét készülékkel... igaz most nem négyzetrácsos lapot
Remélem tényleg tudnak ezen javítani... szervizbe még nem vinném az itteni tapasztalatok alapján ua. kamera kerülne bele nincs értelme szétszedetni. -
MartOOn
addikt
válasz
szimike79 #3680 üzenetére
Ezt jo hallani és remélem igy is lesz mihamarabb. Mert valoban eszementul nyomjak a reklamokban hogy mekkora fotó-kiraly az S7 testvérpár. Azert ha modod van rá akkor egy lg g4-et is adj a kezébe. Kivancsi lennek arra mit mondana. Vagy egy nexus 6p-t. Neadjisten egy 808-at vagy 1020-at. De ezek már más kategóriába esnek. Tenyleg csak kíváncsiságbol.
-
szimike79
őstag
válasz
szimike79 #3055 üzenetére
Rob210: talán a legelején furcsa volt, Note3-nál megszoktam hogy a nagyobb kijelző végett jobban marokra fogtam a telót, így nagyon ráért a tenyerem és volt pár alkalom hogy jelentkezett a cikkben írt jelenség. De már megszoktam hogy nem kell annyira markolni. Pár nap után ráált a kezem.
Ha valakinek ez visszatartó tényező, szerintem próbálja ki valahol a telót, úgy jobban tud dönteni a vásárlást illetően.Front3r: nekem is jobban tetszik animálva, de laggal így sem találkoztam. Valahogy kellemesebb a szemenek az áttetszésekkel.
-
csutizs
tag
válasz
szimike79 #2895 üzenetére
Akkor szervizre elküldik neki. 1 hét minimum. Szétgányolják. És kapsz egy másik kijelzőt ami majd nem lesz homogén :-)
(Na jó, ez az én formám, de ezeket én mindig be szoktam szívni.) Szerviz után már máshogy tekintek rá. Újabb hibát fogok találni. De én nem vagyok normalis :-)) -
válasz
szimike79 #2654 üzenetére
Lehet, mert Újpesten, ahol dolgozom, 1 pálcikás az LTE térerő és a cella készenlét elég magas bekapcsolt mobiladatnál. Viszont ez akkor igazolja is, miért működik a Sony Stamina módja ott jobban, mert az azonnal levágja a netet, amint kikapcsol a képernyő (minimális késleltetés azért ott is van persze) és jobb a wake időzítés kezelés benne.
-
petrson
senior tag
válasz
szimike79 #2654 üzenetére
Na fsza. Erre a fagyás/újraindulás dologra nem lehet valami feedbacket küldeni? Vagy ilyen Samsungnál soha nem volt? Mondjuk nem mintha sokat változtatna, csak pl. MIUI-n van jelentés ilyen esetekre.
Nálam csak múlt héten fagyott meg a telefon, de akkor 2x is pár nap alatt. Azóta nem volt gond, de nekem nem jött frissítés még. -
MartOOn
addikt
válasz
szimike79 #2547 üzenetére
egy picit termeszetesen vastagitja de sztem nem veszes. sokkal vekonyabb mint az atmeneti verus tokom volt es az sem volt veszes. nagyon jo kis tok. en amazon akcioban rendeltem UK-bol UK-ba igy 7 font volt.
a félárnál egy kicsit olcsobban vettem.
volt promokod ra (mar nem él ) meg haver neven rendeletem ő meg prime tag szoval jol jartam.
-
a8l
aktív tag
válasz
szimike79 #2236 üzenetére
Szerintem nézd meg a note3 kijelződet alaposan egy lcd test app-al. Sajnos beégnek ezek és nem kell hozzá 100% fényerő. Nekem note2 volt az s7 edge előtt(még most is megvan). közel 3.5éves, 1.5éve mielőtt lejárt a gari kijelzőt cseréltettem benne(mindent cseréltek az akku meg a hátlap kivételével, alaplapot 1évvel azelőtt), a lényeg hogy be volt kicsit égve a statusbar, nem látszott csak a test app-ban bizonyos színű háttérnél. De úgy voltam vele hogy még gari vége előtt legyen tuti a telefon. Azóta használok egy ALP connect nevű app-ot az autóban ami szintén sokáig mutat azonos tartalmat, nem full hanem max fél fényerővel. Nemrég amikor előkerült ez a téma örültem hogy, az enyém nincs beégve, erre pár napja megnéztem azzal az lcd test app-al és bizony egy kicsit be van égve, csak kék és fehér hátténél látszik egy kicsit de ki lehet olvasni a feliratot meg pár jelet, amit az ALP connect sokat mutat.
Az s7-nél is kell használnom ezt az app-ot, de nem izgat a beégés mert gari idő vége előtt úgyis ki fogom cseréltetni a kijelzőt beégés miatt. Próbálok addig is vigyázni rá de ha így is beég akkor jöhet az új kijelző. -
Tibee86
nagyúr
válasz
szimike79 #2236 üzenetére
Na erről beszéltem végig. Sok jót akkor nem jelentene nekem, mivel napi több órát is megy a navi. A pletykáknak (vagy hívjuk hírnek) én nem nagyon ülök már fel amennyi baromságot összehordtak az évek alatt, majd ha kiadták akkor.
SlayR: Akkor miért nem linkelsz egy hivatalos oldalt erről a hírről? iphoneközösség....nemár.
-
MartOOn
addikt
válasz
szimike79 #1969 üzenetére
Pont most probaltam. 50%-rol 50 perc alatt töltötte fullra. Annyira gyorsnak nem mondanam.menuben kabeles gyorstoltes bekapcsolva természetesen. Telo nem is melegedett. Erdekes.
Tokok es folia rendelesekre reagalva: a hatlapi screenknight foliam jovo hetre van itt az elolapi meg ra egy hetre. 3 tokot rendeltem abbol 2 jovo heten itt lesz. Addig a már megerkezett shocksock-ban tartom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- World of Tanks - MMO
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest