- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz
Sly189 #50148 üzenetére
Hát nem tudom, nekem SGS1en semmilyen beégés nem volt, pedig folyton nyomkodtam, és akkoriban még fixen ott volt a világos starusbar... Aztán az S2t sikerült elég szépen beégetni az Ingress játékkal pedig abban már 2.generációs amoled volt, és direkt alacsony fényerőn használtam...
Ha mindig máshová pakolja az órát, elvileg nem lehet baj, de én inkább vettem egy LEDes órát kib@#$tt nagy kijelzővel éjjelre...
BTW mit tud a dokkoló?
Olyan létezik, amin normál USB, és HDMI is van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest