-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
malisonX #40340 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy lehet már nem garanciális, tekintve hogy a legelső napon vettem a telefont és még mindig legalább 8 hónap van hátra a két évből.
(#40341) lionhearted bár értem a lényegét mit szeretne a google, de egyrészt ezt már rég elb@szta, másrészt ezzel csak a felhasználókat szívatja keményen. Innentől a filekezelőknek semmi értelme, hiszen gyk. pont arra nem lehet használni amire való. Belső tárhelynél még mindig 8-16GB-al szórakoznak (igaz ez a gyártók sara), a külső használatát lekorlátozzák, fejlesztés meg mint a lajhár, amit még a gyártók is hátráltatnak.
+ jönnek az elcseszett romok (itt: samsung részéről az újraindulós utolsó két rom)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest