Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
unyadavid
üzenetére
Én meg pont ellenkezőleg. Megvettem a telefon, de már előtte rendeltem rá egy minőségi fóliát.
Azután kiderült, hogy ezen is van gyárilag.
Az enyém is eMAG-os, de a garanciára én is kíváncsi vagyok. Az nem a legjobb lehetőség, hogy kiviszik romániába és legalább 3 hét, amíg visszakapod. A normál S3 prémium garis és házhoz jön a szerelő.
Az emag oldalán ez áll:
"Az eMAG által értékesített és kézbesített termékek garancia-tanúsítványa lehet:- direkt a gyártó által kiállított (ha a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal), vagy
- az eMAG.hu által kiállított."Mivel a Samsungnak van országos szervízhálózata, fel sem tételeztem, hogy nem gyári garancia lesz rá.
Szerintem ez megtévesztő, mert ha ezt tudom, nem veszem meg a telefont, bár egyelőre jól működik ezért nem volt szívem visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest