Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
unyadavid #452 üzenetére
Én meg pont ellenkezőleg. Megvettem a telefon, de már előtte rendeltem rá egy minőségi fóliát.
Azután kiderült, hogy ezen is van gyárilag.Az enyém is eMAG-os, de a garanciára én is kíváncsi vagyok. Az nem a legjobb lehetőség, hogy kiviszik romániába és legalább 3 hét, amíg visszakapod. A normál S3 prémium garis és házhoz jön a szerelő.
Az emag oldalán ez áll:
"Az eMAG által értékesített és kézbesített termékek garancia-tanúsítványa lehet:- direkt a gyártó által kiállított (ha a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal), vagy
- az eMAG.hu által kiállított."Mivel a Samsungnak van országos szervízhálózata, fel sem tételeztem, hogy nem gyári garancia lesz rá.
Szerintem ez megtévesztő, mert ha ezt tudom, nem veszem meg a telefont, bár egyelőre jól működik ezért nem volt szívem visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest