Új hozzászólás Aktív témák

• KakasSoft

tag

I9305 gyári rommal fut. Most tesztelek Galaxy Pocket Neo telefont, gyári rommal a frekije 849 Mhz nem kapcsolgat sehova csak alvó mód van. Ezer romot próbáltam rajta, van olyan ami 2000Mhz járatja van ami 1700 ill. most van egy kernel amivel 1300 Mhz-el megy. Használat közben sokkal rugalmasabb vele. Antutu is alátámasztja. 1000 ponttal többet kapott 1300-on mint a rom eredeti 2000-én. Ezzel azt akarom mondani, hogy egy adott rom esetén a kernelt cserélgetve nagy változásokat lehet tapasztalni. Persze negatív irány is előfordulhat. Visszatérve az LTE OpenGl 2.0 verziót írt az antutu, míg a i9301 3.0-át lollipop-al, hogy a teszt futtatásában van-e jelentősége passz. Lollipop alatt is van egy kernel ami 1593Mhz-en járatja 1401 helyett, de nem hoz többletet sőt valamiben gyengébb is. Lehetne ezt hosszadalmasan boncolgatni. A lényeg, hogy folyamatosan akadás nélkül fusson, hibák nélkül. Visszatérve a kamera hiba megszűnt mikor leszedtem a viber-t. Ma délelőtt felraktam a skype-ot a whatsapp mellé, eddig nincs hiba.

Új hozzászólás Aktív témák