Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Jellemzően akkor van nagyobb eltérés ha valami rosszul van beállítva. Dune, Apple TV és Blu-ray lejátszó LPCM hangzásait hasonítottam össze, gyakorlatilag nem volt különbség, az LPCM vs. RAW mód esetében sem volt olyan különbség, hogy azonnal "mentőt" kelljen hívni, értsd inkább, hogy nem volt különbség, főleg dinamikában nem volt eltérés. Tehát akinél mégis különbség adódik, ott érdemes átnézni a beállításokat valamint a hangkeltő eszköz képességeit. A Dune-nél is előszeretettel használtam az LPCM-et, nekem jobban bejött. De elhiszem, hogy van akinél jelenleg sz@r de ez nem a topik eszközének hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest