- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen videókártyát?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Mindenképp kösd közvetlenül a TV-re és használd 1-2 napig, mindenféle anyagot küldj rá, ha úgy nem jelentkezik semmilyen hiba akkor az erősítő nem 100%-ban kompatibilis minden képformátummal. Az Apple TV elsősorban a TV-ből kapott infók alapján állítja be a felbontást, stb., ha az erősítő valamelyiket nem kezeli vagy csak részlegesen akkor már előfordulhat a bizonytalan kapcsolat. Sehol nem olvasom, hogy milyen HDR formátumokat támogat, milyen felbontásig, stb, pedig letöltőttem a kézikönyvet, egy szó nem esik benne a HDR-ről és ez nem jó jel. Minden gyártó "büszkén" hirdeti, hogy mely formátumokat támogatja, itt egy szó nem esik róla. Nem vagyok meggyőződve, hogy az erősítő minden formátumot megfelelően kezel. Megtaláltam ezt a pdf-et, de itt sem minden okés: HDMI® (3 in / 1 out) 4K Ultra HD Full Support with 4K/60p / 4:4:4 / HDCP 2.2 - ez nem túl bizalomgerjesztő. Na mindegy, próbálkozz, hogy megtaláld mit nem szeret az erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest