Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemesTom
tag
Lol, annyi a "hejesírásy" hiba, hogy fegyverrel sem kényszeríthetnének arra, hogy elolvassam. Imádom ezt a játékot, és még nem olvastam róla tesztet, gondoltam egy próbát megér.. Az első oldal végéig sem jutottam.
-
Vekiboy
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért szerintem nevetséges, hogy mennyiben ugyanaz mint a web of shadows.... A kombók, a pontok, a landmark jelek, a mozgás, maga a karakteranimáció, a térkép, a menü...

-
Max0607
csendes tag
Most jön a 3. végigjátszásom

-
N3ST1C
tag
Unalom űzésre az egyik legjobb játék

-
Flankusz
tag
Hello!
Nemrég kezdem el játszani a prototype-t és furcsára találtam mivel elégé gyakran swapol... pedig jó konfikom van: q9550, 8 GB memo, Raid winyo, 4870 vidikari.... Vista SP1 64bites és 9.6-os vidikari driver van rajta!
Szerintetek mitől van ez???? átnéztem forumon hogy másoknak is voltak gondja... vannak olyanok aki gyenge teljesitményü gépnél nem swapol... ez hihetetlen... -
Ősember
őstag
probaltam megkedvelni, de igazabol nem mutat semmi extrat a jatek.
eleg hamar bele lehet unni, tipikusan az a fajta, amit egyszer vegigjatszol oszt` csokolom 
-
Rihard83
tag
Hát nekem az elején nagyon bejött a játék. Húú mennyi mindent lehet benne csinállni milyen fejlesztések stb. de a játék közepétől a felfelé írányúló hullám elkezdett lefelé menni és a végén már úgy voltam vele na majd csak vége lesz már. Hát még1x nem játszanám végig, ellentétben a Bionic Commandot. Az se jó ha szinte már tényleg mindent birsz csinállni játékközben. Ellentétben a Bionical ahol csak kapaszkodni bírtál a karoddal.
Szerintem 7/10 viszont a Bionic amit pedig jobban lepontoztak 8/10. -
Inv1sus
addikt
Na én is végignyomtam. Szerintem egyszer végigjátszható, de kicsit egyhangúak voltak a küldetések. A sztori meg a zene is lehetett volna ötletesebb picit
. -
LonGleY
veterán
Egy darabig? Egy óráig, utána rájössz, hogy egy unalmas árkád ugri-bugri. Újabb konzolröhej, aminek nem kellett volna az asztali gépek tájékára merészkednie.
-
aram01
nagyúr
na ezt kiprobálom én is
-
danilla
őstag
Jó kis játék, el lehet vele szórakázni egy darabig, de én iszonyat hamar meguntam.
-
Ari18
őstag
Nem azért, de 3x izgalmasabb, mint a tényleg szép, de unalmas Far Cry 2.
Nem lett egy felejthetetlen játék az biztos, de nem szar, gagyi. -
Seikai
aktív tag
jó game amúgy meg pont a far cry 2-nek nincs sztorija ....
sztem ennyi erővel te csak a legújabb 3dmarkot várod, hogy megnézhesd a grafikája miatt ... igenis sztori nélkül max egy "cs" lehet jó játék.
ui. nálam nem akadt egyszer se pedig akkor még "csak" nekem is 4gb ramom volt

-
Versus82
aktív tag
a game rohadt jó, de ezt már sokan elmondták előttem is akik tényleg tolták vele. csak valamiért divat lett minden tesztelőnek fikázni ezt a játékot, itt is ez történt. a jó dolgokat kihagyja, de a legutolsó leglényegtelenebb dolgokat amiket lehet benne fikázni azt jól kitárgyalja(merre sétálnak a zombik meg az emberek...ki nem szarja le? rakétát közéjük) ismerős csomó dolog máshonnan? most mi van, ezentúl csak a resident evil ben lehetnek majd zombik? a sztori nem elég magasröptű? akkor nézegesd a "remény rabjait", ez egy agyatlan gyilkolós akciójáték, laza kis kikapcsolódás, pont olyan a sztori amilyen ehhez illik. engem sem az infamous sem a wolverine nem tudott lekötni, de ezt nem tudtam abbahagyni.
-
-
nagyon tetszettek a szuperképességek
totál ütődött az AI
1 probléma::
nem tudom lehet én vagyok a béna de kb mikor előjön a csaj egy nagy szörnyben a föld alol mikor asszem gáz pumpálunk a csatornába onnantól a játék totál megváltozik számomra.
Eddig ugyanis kb 1 max 2 tank lő rád, itt ne részletezzük a gépfegyvertüzet mert annak nincs "knockback effect"je

innentől általában ha belecsapok a lecsóba minimum 4 apache 3 tank és 3-5 bazokás ember akar lelőni persze a rakéták célkövetősek és azért 7ből egy betalál. Nem egyszer úgy haltam meg hogy nem tudtam semmit sem csinálni.
PC:
rakéta találat-> nyomjuk recovery-t hogy ne szálljunk csak mint szélben a szar-> visszanyertük az irányítást -> kétszer kurzos gomb a futáshoz -> újabb rakétatalálat ....................ebből az ördögi körből nehéz kitörni a pajzs, armor csak a sebzést fogja fel és semmi sem véd a robbanás lökéshullámától.
ezt leszámítva NEKEM NAGYON tetszett a játék de van OVERLORD 2 szóval másra kell a hely

-
horvathkrisz
addikt
"De álljunk meg egy pillanatra. Hagy kezdjem újra." Az helyesen "Hadd" kezdjem újra...

-
Chaser
legenda
Én fél órát játszottam vele, kb gta egy szupermanussal, nekem bejött
bár ótóba' nem ültem
-
rubek25
csendes tag
ne szidjuk annyira ezt a game-t, sztem egész jó
szvsz mindenki látott már gyengébbet -
Silenzio
addikt
2 giga ramom van és egyszer sem swappel. 5 másodperc alatt betölti a pályát oszt ennyi. Feltételezem, elég jó géped van, úgyhogy rakjál rajta rendet. Az unokaöcsém gépébe 3800+-os X2-est pakoltam, alapon megy, még csak 1 giga rammal és 8600 GE Geforce-szal. Közepes beállításokkal remekül fut.
Szerintem jó a játékmenet, csak nem hagytál neki elég időt. Zseniális a koncepció. Az elején megkapod a totál warzone fílinget, elszabadult a pokol, egy Bosch-i magasságokba/mélységekbe ívelő orgazmikus haláltánc az egész. Aztán flashback, és jön a szép, lassú fokozatosság. Nekem nagyon bejön. Az unokaöcsém már végigtolta, szerinte végig képes fenntartani az érdeklődést.
-
Elmör
őstag
A Far cry 2-ben nagyon ritkán látsz be nagy területet, így nem is kell csodálkozni, hogy nem tölt annyit. Szebb a grafikája, de aki nekem azt állítja, hogy a FC2 egy jó játék, hááát nem tudom mivel játszott.
Iszonyat bugos volt, repetitív, újratermelődő ellenfelekkel, akik ráadásul iszonyat széjjellőttek. Egyedül az a rész tetszett, amikor gyújtogattam a füvet meg lőttem az állatokat, de azonkívül unalmas volt. Gyűjtsem a gyémántokat, hogy vegyek fegyókat meg írtsam az ellent, kb ennyiről szólt néha átvezetőkkel.
Ezt a játékot még nem próbáltam, így nem állítom ,hogy ez jó lenne, de ha úgy fog akadozni 4GB rammal, mint a Spiderman Web of Shadows, akkor nagyon jó sztorijának kell lennie, hogy végigtoljam. A videók alapján tényleg alulról súrolja a szép grafikát, de az illatos virágok sem mindig szépek...
-
bullseye
addikt
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
nem az utcán, az utca fölött...
-
Gyusz
őstag
Akinek nem választható magas felbontás a játékban, az valószínűleg 256 MB-os videokártyával rendelkezik, csak a játék readme-jét kellett volna elolvasni. Talán így ők is beállíthatnak mást is.
Egyébként szerintem jó játék lett a Prototype. Nekem a sztori is tetszett, és az elmesélés módja is ötletes. Rengeteg képesség és mozdulat van, de szerencsére elég csak egy párat megtanulni használni, így mindenki a maga szájíze szerint játszhat vele. A Gametrailers tesztjével értek egyet, ha megnézzük a Prototype egyes elemeit, akkor egyik sincs tökéletesen kidolgozva, de összességében játék közben ez nem zavar, mert egyszerűen élvezetes játszani vele.
-
Ursache
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
"A történet szerint Alex Mercer, kísérletező tudós egy baleset folytán emberfeletti képességekkel ruházza fel magát, s szabadidejét végtelen gyilkolászással kezdi eltölteni - elkeseredettségében vagy mérgében? Nem tudni."
Ajjjjajjjj. Ebben mi az izgi? De, jó toljuk ki, nézzük meg, hogy dühből csinálja vagy funból, vagy elkeseredettségből.

-
caprine
senior tag
A cikkről szerzőjéről nekem is ez a véleményem mint neked, nem elég objektív.
Több dolog kimaradt a játék szapulása közben, például a pajzs ami nekem eszembe jut hirtelen. A házakon futkosás, ugrálás kifejezetten tetszett. Az AI viszont nagyon gáz, amikor majdnem mindenki nekem támad, vagy a semmiből előkerülő ellenfelek elég idegesitőek tudnak lenni. Én óvatosan easy fokozatban kezdtem neki, de így is voltak gázos részek, amiknek köszönhetően egy idő után uninstall lett a game. Amikor 6 heli üldöz egyszerre (hard-ban talán 15 is?) bemegyek 1 híd alá, hogy na ide lőjetek be pupákok, erre egyszerre körbevesznek a katonák és azok tűzelnek rám.
- hangok kifejezetten unalmasok 1 idő után
- a célzórendszer sem a tökély, sokszor a távolabbit fogja be, illetve befog lőtávon kivül lévőeket is
- tank irányításánál elméletileg a lövegtorony az egérrel fordul és maga a tank meg a gombokkal, de gyakorlatban az egérrel is fordul a gép, így va menet közben akar az ember a toronnyal fordulni akkor ellent kell kormányozni, ki volt az a barom aki ezt így valósitotta meg?
- fel lehet venni lőfegyvereket ami jó, de ha jól rémlik akkor például a géppisztolynál nem jelzi a gép, hogy mennyi skuló van benne
- lőfegyvereknél nem tetszik az automatikus célzás, csak a cél felé kell fordulni és tűz, ez nekem gáz, bár jelentős könnyités is egyben
- időnként fél információkat kapunk, és van hogy emiatt problémás a megoldás
- grafika a szükséges követelményeket kielégiti, de egyébként közepes
- nem egységes a célpontok sérülése, az elején még felkaptam egy klimaberendezést hozzácsaptam a helihez és kaput mehettem is tovább, később már sokszor mellé dobta, vagy kettő is hozzá kellett vágni hogy lezuhanjon, és ez meg azért érdekes mert sok képességet fejlesztettem közben tehát még könnyebben kéne mennie a likvidálásnak, már rálehelek attól le kéne potyogni a kávédarálónak és ezzel szemben meg nehezebb lesz
- effektek jók, a vér sem túl sok
- nagy hentelés az egész, már ha szépen felfejlődtünk és van mivelTöröltem, rakom fel a GTA 4 -et megint, a multkor csak a 99.5% lett meg
. Ha egy érdekes játékot akartok akkor ajánlom a Velvet Assasin-t, amihez írtam egy elég részletes végigjátszást is (caprine.extra.hu oldalra felraktam). -
Revox66
tag
Wolverine egy rendkívül unalmas játék lett (igen játszottam vele huzamosabb ideig)... Prototype-ban arra mehetsz amerre csak akarsz és azt csinálhatsz amihez csak kedved szottyan. De a Wolverine... mész-mész-mész-mész-mész-mész egyszer csak fotel.. na jó nem hanem egyszer csak ellenség.

Igen ha hozzávesszük, hogy a töltési idő is elég sok volt, ami engem főként zavart a Wolverine-ban. A Wolverine nem szakít a hagyományokkal ez a tomb raider féle mászkálós stílus engem nem fogott meg, annyira nem kötött le az a játék mint a prototype.

-
malwy
senior tag
Sokakkal ellentétben nekem igenis tetszett a cikk. Szatirikus humor az van
Az AI résznél pedig kerestem a fehér betűs szöveget, majd rádöbbentem, hogy a mélyen tisztelt AI mindössze egy nagy 0.
A játékot még nem játszottam végig, kezdete elég furcsa volt /in medias res, majd ugrálás össze-vissza).Gépigényhez annyi: kisebb igényű játék, miatt minden szigorúan alapon, semmi tuning:
E8400 3Ghz, 2GB 800Mhz, Radeon 4830 512MB, Vista 64bit (SP1)---->1920*1080 és prímán fut. -
elit_hun
őstag
Nálam amúgy 9.9/10 pont ha éppen olyan hangulatba vagyok, amúgy meg 6/10-et adnék rá

AI-re a legjobb példa: Katonának öltözött csávó beugrik a támaszpontba, útközben feldönt pár autót, ugrik egy 10 métereset, majd megáll középen. Ekkor hírtelen elragadja a tábornokot, a katonák látják ahogy a csávó magába olvasztja a tábornokot, majd felugrik a háztetőre. 30mp-vel késöbb a tábornok leugrik a tetőről, betöri egy tank tetejét, majd besétál a bázisra

mod: közlekedésnél tényleg jó, hogy ilyen leszer az AI, különben sétálhatnánk az úton gyalogos tempóba :S
-
zozoo83
tag
Elég üdítő kis játék, szerintem is Far Cry2 unalmas volt, de szerintem még az Assassin's creed is mert annyira egyhangú volt benne minden küldetés hogy nem igaz. Egy idő után talán ez is unalmassá fog válni, de ebben a játékban azért van jópár dolog ami feldobja a hangulatot...
-
bullseye
addikt
Én még nem vagyok egészen a végén, de a free roam-ot imádom, ugrálni, repkedni a tetőkön, keresni a kihívásokat, megevendő emberkéket, ilyesmiket. A küldetések sem rosszak, bár néha sajnáltam a tengerészgyalogosokat, hogy úgy hullottak miattam...
Ami a cikket illeti, az észlelési AI tényleg kicsit laza, de kell is, mert elég nehéz úgy gyorsan közlekedni, hogy aztán senki ne lássa, amint X melet zuhanás után földetérünk a célpont előtt. Sőt a stealth consume is hülyeség, mert látszik, én is látom, csak ők nem... Viszont a lövés/átváltozás és egyebek szépen felkeltik a környező katonák figyelmét.
Ja, és jut eszembe, tök szánalmas a cikk, mert semmi eredeti elem nincs, ilyen szavak vannak benne, meg betük, amiket már ezer éve használnak az emberek, meg bevezetés és befejezés is van, amit már annyi könyvben vagy cikkben láthattunk

Ja, és offkorz fölöslegesen keményfikáz, ami a neten lassan sajnos kötelező. -
Puma K
nagyúr
Én végig vittem a játékot. Nekem tetszett. A HIVE-val fertőzött épületeket meg képes voltam akár 30-45 percen keresztül nyirbálni mert közben leálltam a katonasággal még külön harcolni. Persze ha olyan event feladat volt hogy adott idő alatt kellett elpusztítani egy fertőzött épületet akkor azt sec-perc alatt lerendeztem. A szuper katonákat meg imádtam levadászni, ne hogy már más is ugráljon a házak tetején
A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben
(na jó ez nem valószínű
)Ha velem történne hasonló mint Alex Mercerrel akkor lehet az egyik énem elszörnyülködne hogy mi lett belőlem de a másik meg örülne hogy ember/természet feletti erőm van amit akkor használok és arra amire én akarom. Szóval ha velem történne hasonló akkor ne találkozzatok velem szembe mert ki tudja milyen kedvemben találtok

Wolverine egy rendkívül unalmas játék lett (igen játszottam vele huzamosabb ideig)... Prototype-ban arra mehetsz amerre csak akarsz és azt csinálhatsz amihez csak kedved szottyan. De a Wolverine... mész-mész-mész-mész-mész-mész egyszer csak fotel.. na jó nem hanem egyszer csak ellenség.

Remélem lesz folytatása a Protyotype-nak!

-
cgod
tag
Hmm...egyrészt off:
Van CRT-ből is wide, csak nem éppen az egyszerű júzernek szánvamég egy off:
Ha már valaki írna, legalább gondolja át, hogy mit is szeretne, utána pedig, ha egy mód van rá, akkor menjen még el kicsit képezni magát. Főleg, ha mondjuk nem a taktaharkányi iskolaújságba ír. Vagy ne tegye ki főoldalra. Az segít, ha sok emberrel ellenőriztet, csak kiszúrják, ha gond van. Itt volt, sok.On:
Nekem tetszett a játék, nagyjából Fallout 3. óta nem nagyon toltam végig semmit, azt meg nagyrészt azért, mert legalább neve volt. De ez nekem új és üdítő, kellemesen agyatlan stíluskoktél, ráadásul végre Marvel nélkül, mely univerzumtól hupililát tudok hányni.
Grafika tetszett, bár néha lassult, de annyira nincs nagy gépem. A kamera meg az irányítás néhol behülyült, illetve, mivel FPS-en nőttem fel, hiányzott az egeres célzás és a strafe...mondjuk nem az a stílus. Ami ilyen szempontból idegesítő volt, az az egy ujj-két ujj-huszonegy ujj szabály, melynek köszönhetően bármely, az előre menésnél komplexebb mozdulatsorhoz egyszerre nyolcvan billentyű kellett, illetve a kombók nemkicsit bonyolult kialakítása.
Amúgy történetileg meg a szokásos 28 nappal később-Resident Evil-Escape from New York vonalon mozog, sajnos hangulatilag azért nincs annyira eltalálva. Tipikusan az a stílus, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Tizenkettő egy tucat, viszont mutasson nekem valaki olyan marveles történetet, ami egy szemernyi egyediséggel is rendelkezik.
Összességében véve én is adnék neki egy nyolcast, mert lekötött. És tulajdonképpen ez a lényeg. Ha egy játék nem köti le az embert, az nem jó, ha meg leköti, az igen. Ennyi és nem több.
-
infectedmann
őstag
Ezért tart ilyen mélyponton a játékipar az olyan igénytelenek miatt akiknek nem számít a sztori. Akkor komolyan mi számít? Az übergrafika? A szokásos monoton játékmenet és irányítás? Vagy mi kell? Mit hasít az überkonfigomon, hogy tudjak gizdulni az FPS -ekkel?
Hát ha hiányzik a jó történet, egy jó karakter akivel játszhatunk egy játékból az nálam már halott, meg szerintem még elég sokan így vannak ezzel. -
Revox66
tag
Én nem is tudok, mit mondani manapság mi jó játék az embereknek.??
Én játszok vele szerintem egy 10 -es skálán 8 pontot biztos adnék neki.
Nincsen über grafikája, jobban optimizált mint pl. gta4, nem tűnnek el a textúrák vagy én nem tapasztaltam ilyent. Látótáv is jó benne, ötletesek az átalakuló módok is, egyedül a kocsik kidolgozottsága, ami kicsit gyér lett, de ez legyen a legkevesebb!!! Én mindig is szerettem az ilyen egyszemélyes hadsereg című alkotásokat, főleg ha az illető még szuper erőre is szert tesz.

miért kellett ennyire lehúzni? jah és mi köze van ennek a farcry 2 -höz, attól sokkal többet vártam..
. -
Bocaa
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
9.6 van fenn
nem tudom miért nem megy -
xuldar
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A "hadd" szót is úgy írja: "hagy", de ez részletkérdés. Megszokhattuk már, hogy nem vesz kézbe senki szótárat, mit hogyan kell írni. Ez egy fórumhozzászólásnál nem baj, de ha már cikket írunk...
-
TazLeacher
nagyúr
A témához nagyon nem szólnék hozzá, mert nem játszottam MÉG a játékkal, de:
Komoly gondok vannak a fogalmazással, és a kisbetű-nagybetű viszonnyal. Néha a mondat közepén véletlenszerűen nagy betű van, de legalább ennyiszer pont után kisbetű...azt hiszem címlapnál egy kicsit gáz...
-
Tituka
senior tag
nekem tetszik a game!

-
xuldar
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Egész New York? Talán inkább csak Manhattan. Nézz meg egy NY térképet, Manhattan mekkora része a városnak. Annyit elárulok, kicsi. Azért az Assassin's Creed másfél évesen is übereli grafikailag úgy, hogy abban is van majdnem akkora egy-egy város, mint ebben Manhattan. A játékmenet tényleg nem nehéz, de én is csak a sztori miatt játszok vele, kíváncsi vagyok, mit hoztak ki belőle.
-
Nunder
őstag
Engem abszolút nem érdekelne hogy nézne ki, csak nem merek beruházni rá mert félek hogy nem tudnék érdemlegesen játszani vele a gép miatt. Demo meg ugye nincs, így meg marad a nyálcsorgatás.

-
Xaels
félisten
Nagyrészt egyet értek a cikk írójával. A játék nagy csalódás, főleg a Wolverine után. Abban a játékban hiába volt megkötve a sztori minden más elemre annyi figyelmet fordítottak, hogy jó lett az összhatás. Itt meg olyan BMV feelingem volt (Bele Minden Vackot). 1kis ez-1kis az és a végeredmény egy kaotikus massza. A fizikát még hírből sem ismeri a játék és nagyon sok mindent megoldottak azzal, hogy fognak 1 szar minőségű textúrát és rádobják a felületre ami aztán 10mp alatt el is tűnik... Fél óra alatt kiírtasz többszáz vagy ha nagyon olyan a kedved sztem még akár ezres létszámú civilt aminek nyoma sem lesz. Sajnos a város nem él, hanem csak egy elég felületesen programozott textúrahalmaz ami mellesleg sztem lehetne 2009-ben sokkal szebb is. A történet meg csupa klisé és nem tudsz meglepődni, unalmas...
-
CrusherW
tag
Szívemből szóltál, tovább gazdagítja egyébként sem csekély alapszintű nyelvtani hibáinak listáját a főnevek – nem csak tulajdonnevek – nagykezdőbetűi, a bicskanyitogató modorosságról nem is beszélve. Nem tudnám leírni, hogy a játék milyen, csak annyit tudtam leszűrni, hogy a szerző nem kedveli azt, és hogy „ki-ha-ő-nem” ezt mintegy deklarálja a népnek. Valaki vessen papírra egy objektív kritikát a játékról, kíváncsi lennék milyen lett.
-
tipuka
addikt
Szerintem atom nagy lett a játék, kiélhetem benne magam rendesen,a napi stresszek után nagyon jól esik zúzni benne

Őszinte legyek nem tudom miről szól. magyarítást nem találtam hozzá
De amúgy 2GBrammal 3600+-as procival és HD2600XT-vel megy simán szaggatás nélkül
-
Bocaa
senior tag
konzol port az egész
nem tmogatja az 1680*1050 ezzel elásta magát nálam 
-
SzuL
tag
szerinted nem. szerintem jó arra, amire kitalálták. eszetlen öldöklésre, és elcseszni vele az időt.
én speciel a far cry 2-vel voltam így, hogy fenn volt kb 20 percet a gépen, semmit nem tudtam vele kezdeni, mert baromi szép volt, meg minden, de ezalatt 5x elromlott minden fegyverem, úgy, hogy alig lőttem velük. amúgy szerintem annak a grafikáját a crysiséhoz kéne viszonyítani, és nem ehhez, ott viszont messze elbukott. :/
-
_bs_
tag
"hagy írjam le az összes fontos jellemzőjét:"
10 sornyi kihagyás az MI összes fontos jellemzője? A "hagy" meg mást jelent. Félbeha szavakról meg mondaton belüli szóismétlésekről tekintsünk el.
Legalább olvassa el a szerző a saját cikkét mielőtt kiteszik, ha már a szerkesztő nem teszi. -
--Disztroj--
senior tag
"Far Cry2-nek is jó nagy a bejrható területe és ott nem is kell tölteni és ott még a graf is jó"
...viszont rettenet unalmas
Ez a játék nem profiknak/függőknek, hanem kikapcsolódni vágyóknak készült...nekem egy munkában, idióta ügyfelekkel eltöltött nap után nem is kell jobb móka, mint szétb@szni Manhattant

-
ProEvoFan
nagyúr
ez egy remek játék!!!
a Far Cry2nél nem kezelt a játék egyszerre 30-50 embert a jobb ill. bal oldali járdákon, és közben kb 20 autó is az úton volt...jah és eközben én repkedtem, tankot robbantottam. embereket szeleteltem , azok meg menekültek...
jah, a Far Cry2ben aki kitalálta, h 10 percet autózzak egy olyan küldetésért, ami 10másodperc alatt megoldható, azt kitenném Afrikába és ott szórakozhatna... -
Corsa1
tag
jobb mint a wolverine???huha nálad nagy gondok lehetnek fejben
ez viccnek is rossz volt. ha ideges vagy és nincs más a gépeden,és csapkodni,meg törni zuzni akarsz,na arra jo ez a játék.másra nem.és kb 30perc alatt meglehet unni.de azalatt lenyugszol.ugyhogy nyugtatónak gyógyszer helyett kiválo.ennyi.sajna más pozitívum nincs. -
Mark_o
tag
Nekem tetszik, teljesen korrekt gépigény és sztori. CSak a cáézásrendzer nehezen megszokható sztem.
-
HyP3b0y
senior tag
Azért megnézném a fejlesztők fejét, mert ilyet kitalálni...ennyi vérrel kb. a postal fejlesztőcsapatához hasonlót tudok elképzeli vagy mint a south park készítőit

-
knajf
senior tag
hááát pedig ez a játék az arcade játékok között sztem most eléggé alkotott, jobb mint a wolverine
-
Madárpók
aktív tag
Szerintem is egész jó lett, nem mondom, hogy annyira csúcs, de elmegy. Érdekes módon nekem is vegyes érzéseim vannak a játékról, valahol többet vártam tőlle, erre meg átlagos lett.
-
Szerintem egy korrekt játék lett... nem dobtam el az agyam tőle, de a történet tényleg kellemes, a grafikával semmi bajom nem volt, kihívás azért van benne jópár helyen, a stílusa és világa is tetszett... tökéletesen futott normális felbontásokban is... szóval nálam 10/7
-
Skizz
addikt
nekem tetszik

-
Ursache
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát
Nézzük csak: Nem toltam végig, mivel az elején meguntam, én nem a story miatt játszom 1-1 gamet. Érdekes Far Cry2-nek is jó nagy a bejrható területe és ott nem is kell tölteni és ott még a graf is jó. Ráadásul a Protoype néha be"szaggat", nem azért, mert a vidkari nem bírja vagy a cpu, hanem ELVILEG kevés neki a 4gb ram. Swappel, mert tölti a pályát ;) -
PowerBuldog
veterán
-
Ursache
senior tag
pfuj de ratyi géjm lett =/ grafika az valahol nagyon lent... meg maga a játékmenet

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eleg hamar bele lehet unni, tipikusan az a fajta, amit egyszer vegigjatszol oszt` csokolom 
.

bár ótóba' nem ültem
Iszonyat bugos volt, repetitív, újratermelődő ellenfelekkel, akik ráadásul iszonyat széjjellőttek. Egyedül az a rész tetszett, amikor gyújtogattam a füvet meg lőttem az állatokat, de azonkívül unalmas volt. Gyűjtsem a gyémántokat, hogy vegyek fegyókat meg írtsam az ellent, kb ennyiről szólt néha átvezetőkkel.