Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Én még nem vagyok egészen a végén, de a free roam-ot imádom, ugrálni, repkedni a tetőkön, keresni a kihívásokat, megevendő emberkéket, ilyesmiket. A küldetések sem rosszak, bár néha sajnáltam a tengerészgyalogosokat, hogy úgy hullottak miattam...
Ami a cikket illeti, az észlelési AI tényleg kicsit laza, de kell is, mert elég nehéz úgy gyorsan közlekedni, hogy aztán senki ne lássa, amint X melet zuhanás után földetérünk a célpont előtt. Sőt a stealth consume is hülyeség, mert látszik, én is látom, csak ők nem... Viszont a lövés/átváltozás és egyebek szépen felkeltik a környező katonák figyelmét.
Ja, és jut eszembe, tök szánalmas a cikk, mert semmi eredeti elem nincs, ilyen szavak vannak benne, meg betük, amiket már ezer éve használnak az emberek, meg bevezetés és befejezés is van, amit már annyi könyvben vagy cikkben láthattunk

Ja, és offkorz fölöslegesen keményfikáz, ami a neten lassan sajnos kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest