Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cgod

tag

Hmm...egyrészt off:
    Van CRT-ből is wide, csak nem éppen az egyszerű júzernek szánva

még egy off:
    Ha már valaki írna, legalább gondolja át, hogy mit is szeretne, utána pedig, ha egy mód van rá, akkor menjen még el kicsit képezni magát. Főleg, ha mondjuk nem a taktaharkányi iskolaújságba ír. Vagy ne tegye ki főoldalra. Az segít, ha sok emberrel ellenőriztet, csak kiszúrják, ha gond van. Itt volt, sok.

On:

Nekem tetszett a játék, nagyjából Fallout 3. óta nem nagyon toltam végig semmit, azt meg nagyrészt azért, mert legalább neve volt. De ez nekem új és üdítő, kellemesen agyatlan stíluskoktél, ráadásul végre Marvel nélkül, mely univerzumtól hupililát tudok hányni.

Grafika tetszett, bár néha lassult, de annyira nincs nagy gépem. A kamera meg az irányítás néhol behülyült, illetve, mivel FPS-en nőttem fel, hiányzott az egeres célzás és a strafe...mondjuk nem az a stílus. Ami ilyen szempontból idegesítő volt, az az egy ujj-két ujj-huszonegy ujj szabály, melynek köszönhetően bármely, az előre menésnél komplexebb mozdulatsorhoz egyszerre nyolcvan billentyű kellett, illetve a kombók nemkicsit bonyolult kialakítása.

Amúgy történetileg meg a szokásos 28 nappal később-Resident Evil-Escape from New York vonalon mozog, sajnos hangulatilag azért nincs annyira eltalálva. Tipikusan az a stílus, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Tizenkettő egy tucat, viszont mutasson nekem valaki olyan marveles történetet, ami egy szemernyi egyediséggel is rendelkezik.

Összességében véve én is adnék neki egy nyolcast, mert lekötött. És tulajdonképpen ez a lényeg. Ha egy játék nem köti le az embert, az nem jó, ha meg leköti, az igen. Ennyi és nem több.

Új hozzászólás Aktív témák