Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
jó game amúgy meg pont a far cry 2-nek nincs sztorija ....
sztem ennyi erővel te csak a legújabb 3dmarkot várod, hogy megnézhesd a grafikája miatt ... igenis sztori nélkül max egy "cs" lehet jó játék.
ui. nálam nem akadt egyszer se pedig akkor még "csak" nekem is 4gb ramom volt

-
Silenzio
addikt
2 giga ramom van és egyszer sem swappel. 5 másodperc alatt betölti a pályát oszt ennyi. Feltételezem, elég jó géped van, úgyhogy rakjál rajta rendet. Az unokaöcsém gépébe 3800+-os X2-est pakoltam, alapon megy, még csak 1 giga rammal és 8600 GE Geforce-szal. Közepes beállításokkal remekül fut.
Szerintem jó a játékmenet, csak nem hagytál neki elég időt. Zseniális a koncepció. Az elején megkapod a totál warzone fílinget, elszabadult a pokol, egy Bosch-i magasságokba/mélységekbe ívelő orgazmikus haláltánc az egész. Aztán flashback, és jön a szép, lassú fokozatosság. Nekem nagyon bejön. Az unokaöcsém már végigtolta, szerinte végig képes fenntartani az érdeklődést.
-
Elmör
őstag
A Far cry 2-ben nagyon ritkán látsz be nagy területet, így nem is kell csodálkozni, hogy nem tölt annyit. Szebb a grafikája, de aki nekem azt állítja, hogy a FC2 egy jó játék, hááát nem tudom mivel játszott.
Iszonyat bugos volt, repetitív, újratermelődő ellenfelekkel, akik ráadásul iszonyat széjjellőttek. Egyedül az a rész tetszett, amikor gyújtogattam a füvet meg lőttem az állatokat, de azonkívül unalmas volt. Gyűjtsem a gyémántokat, hogy vegyek fegyókat meg írtsam az ellent, kb ennyiről szólt néha átvezetőkkel.
Ezt a játékot még nem próbáltam, így nem állítom ,hogy ez jó lenne, de ha úgy fog akadozni 4GB rammal, mint a Spiderman Web of Shadows, akkor nagyon jó sztorijának kell lennie, hogy végigtoljam. A videók alapján tényleg alulról súrolja a szép grafikát, de az illatos virágok sem mindig szépek...
-
infectedmann
őstag
Ezért tart ilyen mélyponton a játékipar az olyan igénytelenek miatt akiknek nem számít a sztori. Akkor komolyan mi számít? Az übergrafika? A szokásos monoton játékmenet és irányítás? Vagy mi kell? Mit hasít az überkonfigomon, hogy tudjak gizdulni az FPS -ekkel?
Hát ha hiányzik a jó történet, egy jó karakter akivel játszhatunk egy játékból az nálam már halott, meg szerintem még elég sokan így vannak ezzel. -
--Disztroj--
senior tag
"Far Cry2-nek is jó nagy a bejrható területe és ott nem is kell tölteni és ott még a graf is jó"
...viszont rettenet unalmas
Ez a játék nem profiknak/függőknek, hanem kikapcsolódni vágyóknak készült...nekem egy munkában, idióta ügyfelekkel eltöltött nap után nem is kell jobb móka, mint szétb@szni Manhattant

-
ProEvoFan
nagyúr
ez egy remek játék!!!
a Far Cry2nél nem kezelt a játék egyszerre 30-50 embert a jobb ill. bal oldali járdákon, és közben kb 20 autó is az úton volt...jah és eközben én repkedtem, tankot robbantottam. embereket szeleteltem , azok meg menekültek...
jah, a Far Cry2ben aki kitalálta, h 10 percet autózzak egy olyan küldetésért, ami 10másodperc alatt megoldható, azt kitenném Afrikába és ott szórakozhatna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Iszonyat bugos volt, repetitív, újratermelődő ellenfelekkel, akik ráadásul iszonyat széjjellőttek. Egyedül az a rész tetszett, amikor gyújtogattam a füvet meg lőttem az állatokat, de azonkívül unalmas volt. Gyűjtsem a gyémántokat, hogy vegyek fegyókat meg írtsam az ellent, kb ennyiről szólt néha átvezetőkkel.