Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
a game rohadt jó, de ezt már sokan elmondták előttem is akik tényleg tolták vele. csak valamiért divat lett minden tesztelőnek fikázni ezt a játékot, itt is ez történt. a jó dolgokat kihagyja, de a legutolsó leglényegtelenebb dolgokat amiket lehet benne fikázni azt jól kitárgyalja(merre sétálnak a zombik meg az emberek...ki nem szarja le? rakétát közéjük) ismerős csomó dolog máshonnan? most mi van, ezentúl csak a resident evil ben lehetnek majd zombik? a sztori nem elég magasröptű? akkor nézegesd a "remény rabjait", ez egy agyatlan gyilkolós akciójáték, laza kis kikapcsolódás, pont olyan a sztori amilyen ehhez illik. engem sem az infamous sem a wolverine nem tudott lekötni, de ezt nem tudtam abbahagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Konfig Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX7900GRE 16GB!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest