Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
a game rohadt jó, de ezt már sokan elmondták előttem is akik tényleg tolták vele. csak valamiért divat lett minden tesztelőnek fikázni ezt a játékot, itt is ez történt. a jó dolgokat kihagyja, de a legutolsó leglényegtelenebb dolgokat amiket lehet benne fikázni azt jól kitárgyalja(merre sétálnak a zombik meg az emberek...ki nem szarja le? rakétát közéjük) ismerős csomó dolog máshonnan? most mi van, ezentúl csak a resident evil ben lehetnek majd zombik? a sztori nem elég magasröptű? akkor nézegesd a "remény rabjait", ez egy agyatlan gyilkolós akciójáték, laza kis kikapcsolódás, pont olyan a sztori amilyen ehhez illik. engem sem az infamous sem a wolverine nem tudott lekötni, de ezt nem tudtam abbahagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- darkFlash Shadow Pro
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest