Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért szerintem nevetséges, hogy mennyiben ugyanaz mint a web of shadows.... A kombók, a pontok, a landmark jelek, a mozgás, maga a karakteranimáció, a térkép, a menü...

-
xuldar
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Egész New York? Talán inkább csak Manhattan. Nézz meg egy NY térképet, Manhattan mekkora része a városnak. Annyit elárulok, kicsi. Azért az Assassin's Creed másfél évesen is übereli grafikailag úgy, hogy abban is van majdnem akkora egy-egy város, mint ebben Manhattan. A játékmenet tényleg nem nehéz, de én is csak a sztori miatt játszok vele, kíváncsi vagyok, mit hoztak ki belőle.
-
Ursache
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát
Nézzük csak: Nem toltam végig, mivel az elején meguntam, én nem a story miatt játszom 1-1 gamet. Érdekes Far Cry2-nek is jó nagy a bejrható területe és ott nem is kell tölteni és ott még a graf is jó. Ráadásul a Protoype néha be"szaggat", nem azért, mert a vidkari nem bírja vagy a cpu, hanem ELVILEG kevés neki a 4gb ram. Swappel, mert tölti a pályát ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Proxmox VE
- Autós topik
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- iPhone 16 128GB gyári független 2026.12.01. Apple jótállás
- Honor 200 pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nézzük csak: Nem toltam végig, mivel az elején meguntam, én nem a story miatt játszom 1-1 gamet. Érdekes Far Cry2-nek is jó nagy a bejrható területe és ott nem is kell tölteni és ott még a graf is jó. Ráadásul a Protoype néha be"szaggat", nem azért, mert a vidkari nem bírja vagy a cpu, hanem ELVILEG kevés neki a 4gb ram. Swappel, mert tölti a pályát ;)