Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
A cikkről szerzőjéről nekem is ez a véleményem mint neked, nem elég objektív.
Több dolog kimaradt a játék szapulása közben, például a pajzs ami nekem eszembe jut hirtelen. A házakon futkosás, ugrálás kifejezetten tetszett. Az AI viszont nagyon gáz, amikor majdnem mindenki nekem támad, vagy a semmiből előkerülő ellenfelek elég idegesitőek tudnak lenni. Én óvatosan easy fokozatban kezdtem neki, de így is voltak gázos részek, amiknek köszönhetően egy idő után uninstall lett a game. Amikor 6 heli üldöz egyszerre (hard-ban talán 15 is?) bemegyek 1 híd alá, hogy na ide lőjetek be pupákok, erre egyszerre körbevesznek a katonák és azok tűzelnek rám.
- hangok kifejezetten unalmasok 1 idő után
- a célzórendszer sem a tökély, sokszor a távolabbit fogja be, illetve befog lőtávon kivül lévőeket is
- tank irányításánál elméletileg a lövegtorony az egérrel fordul és maga a tank meg a gombokkal, de gyakorlatban az egérrel is fordul a gép, így va menet közben akar az ember a toronnyal fordulni akkor ellent kell kormányozni, ki volt az a barom aki ezt így valósitotta meg?
- fel lehet venni lőfegyvereket ami jó, de ha jól rémlik akkor például a géppisztolynál nem jelzi a gép, hogy mennyi skuló van benne
- lőfegyvereknél nem tetszik az automatikus célzás, csak a cél felé kell fordulni és tűz, ez nekem gáz, bár jelentős könnyités is egyben
- időnként fél információkat kapunk, és van hogy emiatt problémás a megoldás
- grafika a szükséges követelményeket kielégiti, de egyébként közepes
- nem egységes a célpontok sérülése, az elején még felkaptam egy klimaberendezést hozzácsaptam a helihez és kaput mehettem is tovább, később már sokszor mellé dobta, vagy kettő is hozzá kellett vágni hogy lezuhanjon, és ez meg azért érdekes mert sok képességet fejlesztettem közben tehát még könnyebben kéne mennie a likvidálásnak, már rálehelek attól le kéne potyogni a kávédarálónak és ezzel szemben meg nehezebb lesz
- effektek jók, a vér sem túl sok
- nagy hentelés az egész, már ha szépen felfejlődtünk és van mivelTöröltem, rakom fel a GTA 4 -et megint, a multkor csak a 99.5% lett meg
. Ha egy érdekes játékot akartok akkor ajánlom a Velvet Assasin-t, amihez írtam egy elég részletes végigjátszást is (caprine.extra.hu oldalra felraktam).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha egy érdekes játékot akartok akkor ajánlom a Velvet Assasin-t, amihez írtam egy elég részletes végigjátszást is (caprine.extra.hu oldalra felraktam).