Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Én végig vittem a játékot. Nekem tetszett. A HIVE-val fertőzött épületeket meg képes voltam akár 30-45 percen keresztül nyirbálni mert közben leálltam a katonasággal még külön harcolni. Persze ha olyan event feladat volt hogy adott idő alatt kellett elpusztítani egy fertőzött épületet akkor azt sec-perc alatt lerendeztem. A szuper katonákat meg imádtam levadászni, ne hogy már más is ugráljon a házak tetején
A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben
(na jó ez nem valószínű
)Ha velem történne hasonló mint Alex Mercerrel akkor lehet az egyik énem elszörnyülködne hogy mi lett belőlem de a másik meg örülne hogy ember/természet feletti erőm van amit akkor használok és arra amire én akarom. Szóval ha velem történne hasonló akkor ne találkozzatok velem szembe mert ki tudja milyen kedvemben találtok

Wolverine egy rendkívül unalmas játék lett (igen játszottam vele huzamosabb ideig)... Prototype-ban arra mehetsz amerre csak akarsz és azt csinálhatsz amihez csak kedved szottyan. De a Wolverine... mész-mész-mész-mész-mész-mész egyszer csak fotel.. na jó nem hanem egyszer csak ellenség.

Remélem lesz folytatása a Protyotype-nak!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- AliExpress tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben
(na jó ez nem valószínű
)