Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardverfogócska a kertben
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Én végig vittem a játékot. Nekem tetszett. A HIVE-val fertőzött épületeket meg képes voltam akár 30-45 percen keresztül nyirbálni mert közben leálltam a katonasággal még külön harcolni. Persze ha olyan event feladat volt hogy adott idő alatt kellett elpusztítani egy fertőzött épületet akkor azt sec-perc alatt lerendeztem. A szuper katonákat meg imádtam levadászni, ne hogy már más is ugráljon a házak tetején
A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben
(na jó ez nem valószínű
)Ha velem történne hasonló mint Alex Mercerrel akkor lehet az egyik énem elszörnyülködne hogy mi lett belőlem de a másik meg örülne hogy ember/természet feletti erőm van amit akkor használok és arra amire én akarom. Szóval ha velem történne hasonló akkor ne találkozzatok velem szembe mert ki tudja milyen kedvemben találtok

Wolverine egy rendkívül unalmas játék lett (igen játszottam vele huzamosabb ideig)... Prototype-ban arra mehetsz amerre csak akarsz és azt csinálhatsz amihez csak kedved szottyan. De a Wolverine... mész-mész-mész-mész-mész-mész egyszer csak fotel.. na jó nem hanem egyszer csak ellenség.

Remélem lesz folytatása a Protyotype-nak!

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BMW topik
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben
(na jó ez nem valószínű
)