Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Én végig vittem a játékot. Nekem tetszett. A HIVE-val fertőzött épületeket meg képes voltam akár 30-45 percen keresztül nyirbálni mert közben leálltam a katonasággal még külön harcolni. Persze ha olyan event feladat volt hogy adott idő alatt kellett elpusztítani egy fertőzött épületet akkor azt sec-perc alatt lerendeztem. A szuper katonákat meg imádtam levadászni, ne hogy már más is ugráljon a házak tetején
A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben
(na jó ez nem valószínű
)Ha velem történne hasonló mint Alex Mercerrel akkor lehet az egyik énem elszörnyülködne hogy mi lett belőlem de a másik meg örülne hogy ember/természet feletti erőm van amit akkor használok és arra amire én akarom. Szóval ha velem történne hasonló akkor ne találkozzatok velem szembe mert ki tudja milyen kedvemben találtok

Wolverine egy rendkívül unalmas játék lett (igen játszottam vele huzamosabb ideig)... Prototype-ban arra mehetsz amerre csak akarsz és azt csinálhatsz amihez csak kedved szottyan. De a Wolverine... mész-mész-mész-mész-mész-mész egyszer csak fotel.. na jó nem hanem egyszer csak ellenség.

Remélem lesz folytatása a Protyotype-nak!

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben
(na jó ez nem valószínű
)