Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

Én végig vittem a játékot. Nekem tetszett. A HIVE-val fertőzött épületeket meg képes voltam akár 30-45 percen keresztül nyirbálni mert közben leálltam a katonasággal még külön harcolni. Persze ha olyan event feladat volt hogy adott idő alatt kellett elpusztítani egy fertőzött épületet akkor azt sec-perc alatt lerendeztem. A szuper katonákat meg imádtam levadászni, ne hogy már más is ugráljon a házak tetején ;] A grafika lehet nem valami nagy szám na, de a karakter meg a sztori az fogott meg igazán. Mert ki tudja lehet megtörténhet bármikor a közel jövőben :D (na jó ez nem valószínű :DDD )

Ha velem történne hasonló mint Alex Mercerrel akkor lehet az egyik énem elszörnyülködne hogy mi lett belőlem de a másik meg örülne hogy ember/természet feletti erőm van amit akkor használok és arra amire én akarom. Szóval ha velem történne hasonló akkor ne találkozzatok velem szembe mert ki tudja milyen kedvemben találtok

Wolverine egy rendkívül unalmas játék lett (igen játszottam vele huzamosabb ideig)... Prototype-ban arra mehetsz amerre csak akarsz és azt csinálhatsz amihez csak kedved szottyan. De a Wolverine... mész-mész-mész-mész-mész-mész egyszer csak fotel.. na jó nem hanem egyszer csak ellenség. :DDD

Remélem lesz folytatása a Protyotype-nak! :R

Új hozzászólás Aktív témák