Hirdetés
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
A Far cry 2-ben nagyon ritkán látsz be nagy területet, így nem is kell csodálkozni, hogy nem tölt annyit. Szebb a grafikája, de aki nekem azt állítja, hogy a FC2 egy jó játék, hááát nem tudom mivel játszott.
Iszonyat bugos volt, repetitív, újratermelődő ellenfelekkel, akik ráadásul iszonyat széjjellőttek. Egyedül az a rész tetszett, amikor gyújtogattam a füvet meg lőttem az állatokat, de azonkívül unalmas volt. Gyűjtsem a gyémántokat, hogy vegyek fegyókat meg írtsam az ellent, kb ennyiről szólt néha átvezetőkkel.
Ezt a játékot még nem próbáltam, így nem állítom ,hogy ez jó lenne, de ha úgy fog akadozni 4GB rammal, mint a Spiderman Web of Shadows, akkor nagyon jó sztorijának kell lennie, hogy végigtoljam. A videók alapján tényleg alulról súrolja a szép grafikát, de az illatos virágok sem mindig szépek...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Iszonyat bugos volt, repetitív, újratermelődő ellenfelekkel, akik ráadásul iszonyat széjjellőttek. Egyedül az a rész tetszett, amikor gyújtogattam a füvet meg lőttem az állatokat, de azonkívül unalmas volt. Gyűjtsem a gyémántokat, hogy vegyek fegyókat meg írtsam az ellent, kb ennyiről szólt néha átvezetőkkel.