- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Hmm...egyrészt off:
Van CRT-ből is wide, csak nem éppen az egyszerű júzernek szánvamég egy off:
Ha már valaki írna, legalább gondolja át, hogy mit is szeretne, utána pedig, ha egy mód van rá, akkor menjen még el kicsit képezni magát. Főleg, ha mondjuk nem a taktaharkányi iskolaújságba ír. Vagy ne tegye ki főoldalra. Az segít, ha sok emberrel ellenőriztet, csak kiszúrják, ha gond van. Itt volt, sok.On:
Nekem tetszett a játék, nagyjából Fallout 3. óta nem nagyon toltam végig semmit, azt meg nagyrészt azért, mert legalább neve volt. De ez nekem új és üdítő, kellemesen agyatlan stíluskoktél, ráadásul végre Marvel nélkül, mely univerzumtól hupililát tudok hányni.
Grafika tetszett, bár néha lassult, de annyira nincs nagy gépem. A kamera meg az irányítás néhol behülyült, illetve, mivel FPS-en nőttem fel, hiányzott az egeres célzás és a strafe...mondjuk nem az a stílus. Ami ilyen szempontból idegesítő volt, az az egy ujj-két ujj-huszonegy ujj szabály, melynek köszönhetően bármely, az előre menésnél komplexebb mozdulatsorhoz egyszerre nyolcvan billentyű kellett, illetve a kombók nemkicsit bonyolult kialakítása.
Amúgy történetileg meg a szokásos 28 nappal később-Resident Evil-Escape from New York vonalon mozog, sajnos hangulatilag azért nincs annyira eltalálva. Tipikusan az a stílus, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Tizenkettő egy tucat, viszont mutasson nekem valaki olyan marveles történetet, ami egy szemernyi egyediséggel is rendelkezik.
Összességében véve én is adnék neki egy nyolcast, mert lekötött. És tulajdonképpen ez a lényeg. Ha egy játék nem köti le az embert, az nem jó, ha meg leköti, az igen. Ennyi és nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LeX1 Yoga Gen7 2-in-1 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 1TB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest