Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Szerintem a q9-es széria igen csekély rétege hasonlítható az i5/Phenom II-höz, mert erősen lemaradnak azért komolyabb felhasználási körben (ha nem játékokról beszélünk, hiszen oda már nem is a procei ami az ütőkártya
Ha egy limitet elértünk teljesítményben a prociknál játékok terén, akkor onnan se fel, se le, és nem oszt nem szoroz az ótajelbeli és erőbeli különbség ).tnm: Arra énis kiváncsi lettem volna

fricz19: Szerintem nem teljesített rosszul
És az AMD-k sosem a tuningról voltak híresek. Elég jól szerepelt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha egy limitet elértünk teljesítményben a prociknál játékok terén, akkor onnan se fel, se le, és nem oszt nem szoroz az ótajelbeli és erőbeli különbség )