Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JustCouse
csendes tag
i5 650 2 maghoz képest nagyon gyors!
-
Magnum89
csendes tag
Sziasztok..segitséget kénék. Proci cserét tervezek és nem tudom miet vegyek
A Következö gépbe kellene:
Alaplap:----------Asus m4a78 amd770 (HD Realtek Audió 7.1)
Processzor:----Amd athlon64 7750×2 2700 Mhz
Videó Kártya:--Geforce gts 250 512 asus dark kinght 740 Mhz
Ram:--------------2 × 2gb kingmax 800mhz
Meghajtó:-------Pioneer 216
Hdd:---------------Samsung 640gb 16 mb
Táp Egység:---Chieftec 500w
Ház:---------------Jsp-tech ez-cool n-650B MAGNUMVan 1 ami érdekelne... Szerintetek mien lenne ehez a géphez
AMD Phenom II Quad-Core 945 3GHz AM3
[link]El birná az 500 as táp?
És a vga...passzol hozzá?
Elöre is köszönöm a tanácsokat
Üdv.. -
szatocs
őstag
Ha most még elég az E8400, leginkább semmire nem éri meg fejleszteni. Én várok kb 1 évet, és akkor megnézném, hogy az adott legújabb generációk teljesítménye hogy alakul a mostaniakhoz képest, és hátha addig lemenne pl az i5 750 ára, vagy ha amd kiadna valami erősebb procit am3-ra, akkor meg az lenne. Nekem.
Most am2-m van, 3 éve vettem, ilyen szempontból mindegy nekem, hogy am3 vagy i5 750, mert 3 év alatt már van annyi változás, hogy nem biztos, hogy maradnék az adott foglalaton belül, értem most ezalatt, hogy ha vennék egy i5 750/760 gépet, azzal is kihúznám még 3 évig simán. Akkor meg úgy is váltanék, és esélyes, hogy nem csak procit váltanék.
-
-
upszilon
őstag
Előre is bocs, ha nemjó helyre írok, de nem találtam megfelelőbb topikot!
Szóval van egy gépem (dualkóros) amit már régebben nem használtam. Most, hogy elővettem, olyan szörnyű lassúnak tűnik, hogy elfogott a kétség, nincs-e valami baja. Melyik proc-tesztet javasoljátok, ami nem csak azt írja, ki, hogy most mennyit tud, hanem azt is kiírja, hogy ennek a típusnak milyennek kéne lenni?
-
F e Z o
veterán
Mit össze-vissza nem kerestem egy ilyen összehasonlitó tesztet...
egyik haverom értetlenkedik állandóan procikkal kapcsolatban.......most megkapja... -
Giot
addikt
A tesztért kijár az elismerés köszönjük. Jók ezek a PhenomII-ők ennyi pénzért megéri őket megvenni. De sajnos az AMD komoly lemaradásban van az Intelhez képest, ráadásul ugye kifinomultabbak is az Intel cuccai (fogyasztás, tuning). Igaz önmagához képest az AMD sokat fejlődött. Nem is hiszem hogy bármikor is betudnák érni Inteléket, ellesznek ők itt az alsó közép kategóriában.
-
ZIL
tag
Gondolkoztam válaszoljak-e, annyira értelmetlen volt ez a hozzászólásod.
A KRAZ-t kihagytad kérlek szépen.
A vásárlási szabadságról egyet értek veled, a véleményem csak azért írtam le mert a kolléga vásárlási tanácsot kért...
Te meg légyszi legközelebb mielőtt hülyeséget írnál olvasd vissza, kinek és mire is válaszolt a másik! Kösz! -
ZIL
tag
Ha rám halgatsz, akkor egy gagyi AM3-as procit vegyél, mindegy milyet. Mégpedig azért, mert úgy még sokáig és nagy mértékben fejleszthető lesz a rendszered, szemben azokkal amiket kinéztél, mert az AM2-nek már nincs hova tovább, az LGA775-meg bár a teljesítményével még nem lenne nagy gond, de nem költséghatékony, és nem is időtálló.
Remélem tudtam segíteni. -
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem procit szeretnék vásárolni csak nem tudom eldönteni melyiket,szerintetek melyik a jóbb
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.81Ghz
Vagy
Intel dual coreE2180 2.0Ghz
-
Mankó
veterán
S megérte, ár/érték/teljesítmény viszonylatban?
Én most a 4 magosítható Phenom II és az i5-70 között tipródok. i5 teljesítmény, fogyasztás, PhII tovább fejleszthetőség.
Lövésem nincs mi lenne a helyes. Lehet alul kellene feszelnem a mostani 8400-am s várni fél 1 évet, hogy merre megy tovább a technika. -
Scyber
csendes tag
kapsz olcsobban is és lehet h még jobb is
-
Rawulf
őstag
Én is hiányolom a cikkből az olyan "apró" megjegyzést, hogy pl. egy Gigabyte GA-MA74GM-S2 alaplap egy hatmagos procit is meghajt, míg a drága Core i5 az Intel szokása szerint év végére egy nagy zsákutca lesz... sebaj legalább lesz mindig olcsón és sok intel cpu-alaplap páros a ph!apróban.
-
picur220
veterán
Annyi a gond, hogy kevesebb AMD-s laptop van, de tényleg jobbak néhol! Nekem mondjuk nincs laptopom, de a gépem AMDs, és nagyon jó!
Scythe: engem is zavar, PhII tényleg jobb lenne, de már ezekhez képtelen vagyok hozzászokni
Inkább ki szoktam írni. Miért nem tud az AMD is 2-3-betűs procineveket kitalálni?!
De most nem, intelnél ott a C2D, C2Q, PIV, cD, i3, i5, i7, simán érthető, elterjedt rövidítések, az AMD meg Athlon, Phenom. Mondjuk kitaláltam, hogy lehetne rövidíteni! AX2, AX3, AX4, PX2, PX3, PX4. Szerintem jó lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest