- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Másoknak mi a tapasztalata a Blumen magokkal? Az nőtt ki aminek kellett volna?"
Nekem semmi, vagy nem az nőtt. Legalábbis úgy vettem észre. Nehéz követnem már így utólag, nem jelöltem őket, de leginkább semmi sem bújt ki a magokból, ahogy emlékszem.
A Lidl-s ültetőtálas cucc viszont parádésan kelt ki és növekedett. Olyat tuti veszek jövőre is. Tőlük kellene szerezni más fajtákat is, ha lesz. Ma kóstoltam az első termést abból a tételből: nem lesz egy erőbajnok (de hát végül is csak egy laza Cayenne), viszont nagyon finom! Kiváló dúsító alapanyag lesz a majd készülő őrleményembe! Mellé megy majd erősebb fajta, de nem szeretem, ha méreg erős az őrölt paprikám, így pont jó lesz dúsításhoz, hogy a mennyiség nagyobb legyen és hogy ne legyen méreg erős. Meg az íze is szuper őrölve is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest