Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Ha kábeles digitális szolgáltatásra szeretnéd használni, akkor biza ez van. Én ezt elég sokáig kutattam, beszéltem több UPC-s emberrel, T-Home-ossal is, beszéltem a versenyhivatallal is többször és sajnos a set top box nem kiváltható. A TV képes lenne rá, van benne dekóderkártyának is hely, de nem adnak ki kártyát csak, ha STB-d van, méghozzá csak olyan, amit ők adnak. Szóval hiába van a piacon egy halom box, te azokat sem használhatod. Nekik ugyanis fontos, hogy a saját szoftverük fusson rajta, mert... ahh, bonyolult.
A lényeg, hogy szívó. És marha dühítő. Szerintem... Hagyjuk is, mert megint csak felhúzom magam rajta. Az ember vesz egy fullos TV-t, de ki sem használhatod, mert a szolgáltatók nem engedik. Kapják be. Fizess még többet! ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg, hogy szívó. És marha dühítő. Szerintem... Hagyjuk is, mert megint csak felhúzom magam rajta. Az ember vesz egy fullos TV-t, de ki sem használhatod, mert a szolgáltatók nem engedik. Kapják be. Fizess még többet! ...