Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
Johnny Cage #739 üzenetére
Ha kábeles digitális szolgáltatásra szeretnéd használni, akkor biza ez van. Én ezt elég sokáig kutattam, beszéltem több UPC-s emberrel, T-Home-ossal is, beszéltem a versenyhivatallal is többször és sajnos a set top box nem kiváltható. A TV képes lenne rá, van benne dekóderkártyának is hely, de nem adnak ki kártyát csak, ha STB-d van, méghozzá csak olyan, amit ők adnak. Szóval hiába van a piacon egy halom box, te azokat sem használhatod. Nekik ugyanis fontos, hogy a saját szoftverük fusson rajta, mert... ahh, bonyolult.
A lényeg, hogy szívó. És marha dühítő. Szerintem... Hagyjuk is, mert megint csak felhúzom magam rajta. Az ember vesz egy fullos TV-t, de ki sem használhatod, mert a szolgáltatók nem engedik. Kapják be. Fizess még többet! ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged