Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Hali!
Éppen TV vásárlás előtt állok, és meglehetősen rákattantam erre a TV-re. Viszont ez a ciripelés, és beégés dolog látom, még mindig elég vitatott. Úgy látom, kénytelen leszek valahol személyesen megvizsgálnom egy ilyen TV-t, mert ha ne adj isten veszek egyet és kiderül az idegesítő ciripelés, akkor tuti megkattanok. Engem a set-top box zúgása is zavar, de mondjuk egy ventillátor zúgás még mindig jobb, mint egy sipolás, vagy hasonló. Meg akkor most ez a beégés tényleg elmúlik ha normál filmet nézek rajta?
No meg 2 dolog van ami miatt inkább a plazmában gondolkodom. Az egyik, hogy xbox-ozni szoktam (bár nem túl sokat), és bizony ha sötétebb helyeken mászkálok egy játékban, akkor sz..t sem látni a képből, még ha éjszaka játszom sem. Persze, ha felnyomom a fényerőt akkor látok, de azzal elég ramaty a kép. Több full HD-s LCD TV-n is játszottam már, és mindegyiknél jelentkezett ez a probléma. Ha a monitoromat (S-PVA paneles) dugom rá, azon viszont frankón látni minden részletet. A másik dolog pedig a HD filmek nézése. Eddig mindig szaggatott a kép, de gondolom ez a 24p támogatás hiánya miatt volt. Ezek a dolgok vajon plazmán másképp vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest